Új privát üzeneted érkezett!

Megint Nyuszi!
Azt elfelejtettem, hogy nekünk azt mondták a gyógyszertárban, hogy kézzel nem érinthetőek a golyók. Az eredeti kupakból kell beönteni a szájába! Biztos nektek is mondanák, de azért leirtam, hátha mégseKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Nyanya
Igen, de már nem sokáig! Kép Nemsokára költözünk Fótra.

Rit
Csak neeem??? Kép
Én már vagy 5x láttam a Jégkorszakot. Imádom!!!! Nagyon édes film!

Szemészet:
Mi sem kaptunk egy évesen beutalót a szemészetre, pedig én is szemüveges vagyok. Kérni kell, vagy a dokinak magától kellett volna adnia az egy éves státusz vizsgálatnál?
Tök jó a barlangos kép!

Ilke
Ez tök jó ötlet!!! Remélem nem fognak megijedni a télapótól a gyerkőcök. Én benne vagyok!!!!

Nyuszi
A Chamomilla-t mi is használtuk fogzásra, bár mi ch 5-öt és 3x3 bogyit. Én egy pici vízbe tettem, ott feloldódott és megitattam vele.

Képzeljétek Levi elég rosszúl van! Tegnap éjjel felment a láza, adtam neki kúpot, de ma reggel ismét lázzal ébredt. Megint kúp, semmi eredménye, még 1 kúp, megint semmi eredménye, hűtőfürdő, semmi eredmény, megint hűtőfürdő, de semmi Kép Kép. Kihívtuk az ügyeletet, azt mondta, hogy nem hozná összefüggésbe a taknyossággal. De azt nem mondta hogy akkor mi, csak saccolt hogy valami vírus.
Közben nem hajlandó semmit elfogadni, ma még csak 2x evett tápit és egy pár korty teát ivott. Mindenre rázza a fejét. A kaját nem is eröltetem, de hogy inni sem akar... Kép
A dokitól kaptunk egy erősebb kúpot, mert amit én adtam az állítólag 10 kg alatt használ. Ezt beadtuk neki, remélem hatásos lesz. Úgy sajnálom szegényt, tiszta bágyadt, és olyan forró a kis teste. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti,
jobbulast Levinek!

-Afonya
Afonya

Sziasztok!

Forti, mielőbbi jobbulást Levinek!

Ilke, nekem is tetszik a télapó ötlet, szerintem ha később jön be a télapó, mikor már megbarátkoztak a helyszínnel és egymással a gyerekek akkor nem ijednek meg. Az enyém akkor is meg fog, de majd megvigasztalom.
Egy kimondottan gyerekekkel foglalkozó szemdokit adott a doktornéni, a városmajor u-ban rendel, családi program lesz elmenni, mert egyedül nem viszem el olyan hosszú útra. Jövő héten hívom.

Kriszta, én lehetnék a Nyanya2, a 35 évemmel. Irigylem is a többieket, mindenki olyan fiatal, tervezik a következő gyereket (gyerekeket). Jó a fürdős képKép
Megpróbálom a photoshopot, köszi!

Rit, köszi jól van Betti, ma nem hányt, de épp az imént akartam megint tejpépet adni, most hipp-félét, és megint öklendezett. Pedig olyan jó kis esti kaja volt ez, most leállok egy időre vele.
Ezen a filmen egész nagyot bőgtem, sajnos én mindenen bőgök, úgyhogy emmiatt nem is járok moziba, de olyan szinten, hogy a Tigris szinre lép c. gyerekfilmen úgy bőgtem, hogy az már ciki volt. Szegény Tigris nem találta meg a családját.Kép

További jó hétvégét mindenkinek!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Conti,Kriszta

Na nehogy mar olyan oregek legyetek, legyunk, kikerem magunknak!Kép (En 34 leszek 2 honap mulva)

Banyoci, Forti

Koszi az infot, holnap be is szerzem a gyogyszertarban.

Forti

Jobbulast Levikenek!Kép

Ilke

Szerintem is aranyos a Telapo otlet, bar Emilia is sirva fakadt eddig minden beoltozott embertol.Kép De en inkabb azon aggodok, hogy nehogy olyat produkaljon, amit a multkor, mikor itt voltak Halacskaek. Habar talan ha nem itthoni kozegben van akkor mas lesz.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

KEPZELJETEK, ITT HAVAZIK!!!!KépKépBar nem vagyok nagy telimado, de ez olyan szep!Es ugytünik, hogy a földön is megmarad.

Forti!
Remelem, Levinek segit az uj kup es hamarosan hajlando lesz legalabb inni. Az eves nem is olyan lenyeges, de a folyadek...föleg a laznal. De hat ezt tudod!
Szoval sok gyogypuszi LevinekKépKépKép!

Mi jövö hetfön megyünk orvoshoz, akkor kapja Rebi a 15 honaos oltasat is. Aaronnal annak idejen nem volt semmi, remelem, most Rebinel sem lesz!
Rebek egyebkent fantasztikus, mindenhova felmaszik es bemaszik! Tegnap mentem a gyerekszobaba, mert halottam, hogy arrol jött a hangja. Benezek, nem latom sehol. De latom, hogy a ruhasszekreny ajtaja nyitva...Rebek benne all az elsö polcon(ami csak 20 cm magas, mert ala a cipöket szoktam tenni), kapaszkodik az egyik kezevel a keresztrudbaKép, amin az akasztos ruhai, kabatok, stb. vannak es a masik kezevel meg pakolja onnet le a ruhakat....ES KÖZBEN VIGYOROG!!!
Es egyebkent is mindent fel akar venni, ha csak a karjara huzza, vagy a fejet dugja bele, az is mar megfelel. Mindegy, hogy az egy pulloverje, vagy Aaron pizsamanadragja, vagy a sapka. Ma mondjuk Aaron tavalyi cipöjet akarta a fejere venni! Es nem sikerült neki...KépDE amikor a szaritogepböl kivettem a felig szaraz kombidresszet, azt is elkezdte a fejere huzkodni, bar volt mar rajta egy...söt egy pullover is!
Ja, es szokott velem jönni WC-re...Kép...mindig megbeszeljük, mit is latni a WC-ben es ha olyat kakilt, a pelusbol azt is be szoktam dobni, ugy, hogy ö is lassa.(csodalkozva kialtja: KAAAA!) Es le szabad huznia...
Ma megkerdeztem töle, hogy hol az ora, odamutatott, es ha megkerdezem, hogy hogy csinal az ora, erre azt mondja par napja, hogy: "kikk-kakk, kikk-kakk" - olyan edi!!!

Ilke!
Ne izgulj, Lili biztos megint rakap a kajalasra! Mi sem vagyunk mindig egyforman ehesek! Napszaktol es naptol is függhet!
Rebi egyebkent meg nagyon sokat cicizik, es enni csak neha eszik sokat...Majd valamikor raszokik...Fura lenne, ha az erettseginel is mennek szoptatni...Kép

Beszti,
jo azert nekem is neha türelem kell ahhoz, hogy mar megint leüljek/feküdjek szoptatni. De azert meg mindig jobb, mintha cumisüvegeket es cumikat kene sterilizalnom es tapszert gyartani(bocsi tapszerezös anyukak, nem elitelni akarok, csak hat ez a teny)!
De ahogy rajtam tud logni, az neha teher. Van amikor a WC-be menekülök..föleg, amikor meg Aaron is akar valamit es epp a fejem tetejere kezd nöni a dolog..De ez azert nincs tul gyakran.

Conti,
lehet, hogy igy adja Betti a tudtodra, hogy unalmas a vacsora es valami valtozatossagot szeretneKép!

Nyanya!
En is megcsodaltam a pancsolo Balazst!
Nem semmi, felidös terhesen vakbel mütet! Biztos izgultal nagyon! Szerencse, hogy minden jol sült el!

Rit,
nagyon jo ötlet ez a barlangozas. Marmint, ha az otthoni szaraz levegö mellett, tuti jot tett Neked is es Dodonak is! Mar megkezdted barlangassza kepezni...Kép

Joccakat,lehet, hogy holnap szankozunk?
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Köszönjük az együttérzést, remélem holnap már jobban lesz Levi. Most is tiszta nyugtalan, nem rég ébredt fel, most apát szórakoztatja. Mindjárt megyek váltani. Látom szép kis éjszakánk lesz megint. De ha minden igaz, már egy kicsit ment le a lázból és evett 150 ml tápit is.

Jó éjszakát mindenkinek.
Forti

Kép
Kép
forti

Kriszta, köszi a kicsinyítést, már ki is cseréltem!
Conti

conti

Halihó!

Itt minden rendeben, senkinek semmi baja (nekem sem, köszi az aggódást Kép.

Forti!
Levi már megint beteg Kép? Jobbulást!!!

Rit!
Nagyon cuki Dodesz a képen!
Szerintem, ha hétfőig nem jön meg, csinálj egy tesztet, biztos, ami biztos. Azért tájékoztass az eredményről (akár +, akár -)!!!
Ice Age nagyon jó (picit én is sírtam Kép)!

Banyóci!
Jó pakolászást Kép!

Ilke!
A télapózás jó ötlet, majd igyekszem eljutni!

További jó éjszakát,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Ilke
Jobbulást Lilinek!!!

Forti
Jobbulást Levinek is!!!

Conti
Én is ilyen bőgős fajta vagyokKép! Általában az olyan filmeket is megkönnyezem, amit körülöttem senki másKép!

Kryss
Gyurci rendszeresen elcseni a bugyijaimat és azokat akasztja a nyakába. Utána olyan peckesen mászkál a lakásban, hogy fel tudnám zabálniKép!

Panda
KösziKép!Ma nem nagyon jutottam előre. Itt van anyukám, ő főzött, meg Gyurcizott és meg heverésztemKép!

Elakartunk volna menni moziba megnézni az Olasz melót, de elvette a kedvünket, hogy feliratos! Ki nem állhatom, amikor egy jónak igérkező filmet nem képesek szinkronizálniKép! A jövő hetünk viszont elég jónak igérkezik! Hétfőn érkezik egy ismerősünk Izraelből, és minden este megyünk vele erre-arra! Ez általában úgy szokott kinézni, hogy elmegyünk valahova vacsorázni, utána meg kaszinóba! Ez utóbbi náluk szinte életforma! Kint állitólag bezárták a kaszinókat, és most rengetegen járnak ide csak ezért! Tök jó, igy 1 hétig nem kell semmit se főznömKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok
Csak egy gyorsra van időm, gyerek szenved, jönnek a rágófogak. Most tudtam elaltatni, szegény nagyon sírt, és meleg is volt a buksija KépKép

Télapózás jó ötlet, mi is benne vagyunk Kép

Szilcsike
szilcsike

Continyanya!
van egy topik az Anyaságról alatt "35 év feletti kismamák topikja"

Nyuszika
Te még korhatár alatt vagy, de nagykoru felügyelete mellett Te is benézhetnélKép

Kryss
Megnéztem Rebeccat nagyon aranyos.
Nagyon megvoltam ijedve, de a férjem még jobban, bár olyan gyorsan történt minden, hogy nem is volt idöm félni. Reggel elmentem dokihoz és este már mütöttek is.

Kriszta
Nyanya

Gyerekek!!!!

SZAKAD A HÓ!!!!!!
Nálatok is? Vagy csak itt a domb tetején????

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Manó!
Te jól megvagy anyósodékkal? Ha igen, akkor irigyellek! Mondjuk nekem a legnagyobb baj apósommal van, ő ugyanis egyeltalán nem tud bánni a gyerekekkel. Az a baj, hogy ő azt hiszi, hogy tud..Persze, nem most voltak kicsik a gyerekei...

Kriszta!
Apás szülés volt? Jó neked, hogy még szopizik.. Bár az éjjeli kelést nem irigylem..Nappal be tudod pótolni az alvást?
Még jó, hogy nem lett bajotok..

Banyóci!
Örülök, hogy tudtál aludni! Mi általában 8 és 9 között kelünk, de most fél8 körül keltett a szomszédom..Aztán Mendi is felkelt. Etetés, mosogatás, rendrakás, ablakmosás, porszivózás és hasonló finomságok! Szóval az én napom ilyesmikkel telt. Kihasználtam, hogy apuka itthon van Kép !
De úgy látom jó sorod lesz jövőhéten is. KépKép !

Szilcsike!
Köszi! Az én lányom is érzékeny az ujjára. Mindig a bal kezével és ujjával történik valami, ő pedig pont a bal hüvelykujját szopizza!
Jó fogzást Kép !

Rit!
Én is sirtam a film alatt, bár ez nálam nem ritka...
Jó ez a barlangászat! Van egy élményem erről. Még 2 évvel ezelőtt jártunk barátokkal a Pálvölgyi /úgy emlékszem ez a neve, ha nem , bocsiKép / barlangban. A túracsoporban volt egy kislány /kb 2 éves lehetett/. Megálltunk egy helyen, ahol volt egy kis vizes rész, és a kislány felkiáltott :
- Nézd apu, kacsató!
Aranyos volt nagyon!
Kv: én úgy tudom a harmadik után már forditott a hatása!

Ilke!
Remélem Lili hamar meggyógyul!
Irigyellek, hogy leszaladtak a kilók rólad! Lehet, hogy nekünk is költözni kellene? Kép

Forti!
Jujj, szegény ! Nektek is mihamarabbi gyógyulást kivánok nektek is!

Kryss!
Nagyon aranyos lehetett Kép !
Az én jánykám is szereti a ruhákat pakolni, és persze minden mást is.Kép

Cegléden is esik!!!!!!!

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Miután a fiacskám is fogzik erősen (rágók, csak lennének már kinnt), reggel 6-kor ébredt 5*-re, én már nem feküdtem vissza, inkább ideültem olvasni. Írjátok hogy itt is, ott is esik a hó.
Erre már csak kinéztem az ablakonKép Jelentem: Kecskeméten is esik!
Na nem mintha örülnék neki, nem szeretem a hideget. Emlékszem, tavaly november 6.-án esett az első hó, akkor éjjel, mikor Ádám született...

Na olvasok tovább!

Sziasztok!

Betti

Kép

Betti
fodbetti

Nálunk is megmaradt a hó, szerencsére csak a háztetőkön. Most örülök, hogy egész nyáron nem szedettem le a téli gumikat.

Conti

conti

Sziasztok

Nalunk is esik a ho.Nagyon jol idozitettuk a tegnapi atpakolast az ideiglenes lakasba,legalabb a ho nem esett.
Ez szerencsere nem volt akkora koltozes mert csak azt vittuk ami itt is volt anyueknala a hazban,a tobbi a pincejukben van.
Mar elore elvezem hogy minen kozel van,boltok,fodrasz,Mom Park.Ja es itt is van az udvarban amit teljesen korbe vesznek a hazak, egy nagy jatszoter fabol.De a haz mellet is van egy kutyamentes bekeritett uj jatszoter.Ugyhogy szupi lesz ott is: ))
Ma is van egy csomo program,honap meg egy nagyon jo baratnommel talakozom 10 ev utan,mar ugy varom: )

Rit
De jo hogy meggyogyult mar Dodesz: ))

Panda
Szerintem ha az ember hazat epit akkor nem probelma hogy gyan is kene ,mert hatartalanok a lehetosegek.Inkabb az a baj hogy ha lakast szeretnel de nagy is legyen,praktikus elosztassal az mar nehezebb dolog: ))

Betti
Nem okosak hanem nyugodtak: ))))Engem inkabb az bantott hogy egy csomot utanaolvastamde sehol nem volt leirva hogy esetleg kaphatok egy jo kis gyulladast,kokemeny csomokkal: (((Es hat a noverek meg csak raztak a fejuket ahelyett hogy segitettek volna.

Rit,Gumicukor
Kotelezo ez az 1 ves szemvizsgalat?/vagy csak ha szmuveges van a csaladban?

Csics
Tenyleg ne legyel emiatt szomoru.Lenyeg hogy Te tudod hogy nem igaz es kesz: ))

Mano
Jo hosszu hetveget nektek anyoseknal!!

Nyanya
Hat ez tenyleg kalandos terhesseg volt,de a alnyeg a gyonyoru vegeredmeny: )

Banyoci
Ez csak atmenti koltozes,ugyvolt hogy maradunk anyueknal majusug amig elkeszul a lakas,de a ferjem a dugok miatt nagyon nehezen jar be Pestre dolgozni.Ez a 40km van hogy 2 orat vett igenybr,na es akkor meg a viiszut hatra volt.
Mivel anyuek lakasaban eppen nem volt alberlo igy megbeszeltuk hogy ez a legjobb megoldas.
Igy en sem leszek annyit egyedul,itt keves baratnom van,(hiaba mar 8 eve elkoltoztem itthonrol)es a szuleim is egesz nap dolgoznak.UGy volt hogy reggeltol este 8-ig csak 2-en voltunk Alexxal.
Ha emgis megneznetek az Olasz melot,amjd szamolj be ,mert mi is tervebe vettuk.En szeretem a nem szinkron filmeket,persze csak angolul,legalabb addig sem felejtek: )

Rit
Na ez aztan izgi.Es szokott kesni maskor is???Tudod miota kerdem.Szoritok hogy ugy alakuljon a dolog ahogy te szeretned.

Ilke
Jo ez a Mikulas buli,mi benne vagyunk!

Forti
Levinek jobbulast!Szegeny Te is alig gyogyult meg maris idegeskedhetsz ujra.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok, voltunk télnézőben!!!!!!!Elmentünk Dobogókőre, akkora hó van ott!!! Dodesz teljesen fel volt pörögve a kocsiban már, hogy mi a csuda az a nagy fehér valami, alig várta, hogy kimehessen. Amikor meg kiment végre a kocsiból, nagyon csodálkozott, ott toporgott egy helyben. De amikor megvogta, már nem tetszett annyira. Szóval úgy állunk, hogy látványilag felvillanyozza a dolog, de érintésre már nem. Sebaj, majd megszokja. Így végül nem kirándultunk, hanem átmentünk Esztergomba kajálni Kép
A háti hordozó egyenlőre tetszett neki, bár még nem sokat volt benne Kép

Forti
A szemészetre kérni kell a beutalót, magától nem adja a doki, szerintem eszébe sem jut Kép
Szegény Levi, jól rájár a rúd mostanában Kép Nekünk a Germicid-C teljesen bevált, tök jól levitte a lázat.

Ilke
Télapó szerintem is jó ötlet!!! Csináljuk! KépKép

Conti
Örülök, hogy nem csak én vagyok ez a bőgős fajta. A kedves párom néha azon szokott ugratni, hogy elkezd hüppögni a moziban, hogy sírjak már. Én meg úúgy utálom, ha elrontja a bőgésem KépKépKép
Amúgy pocaklakósan ez a dolog csak rosszabb volt, emlékszem, hogy még a híreken is tudtam bőgni...

Kryss
Dodi is épp ilyen öltözős fajta, egyszerűen imádja a ruhákat, lelkesen jön teregetni is mindíg + mosógépbe szennyestválogatni Kép Néha azért belegondolok, hogy ez remélem nem azt jelenti majd, hogy naponta nyafizik majd új ruháért KépKép

Panda
Azóta egyfolytában úgy érzem, hogy biztos most akar megjönni, de még mindíg semmi....

Kataa
Lemaradtam, most akkor hol is laktok??? Kép
szemvizsgálat nem kötelező, de mivel nálunk a párom az, én inkább megnézetem
Nem szokott, tudom mióta kérded Kép ezért izgulok extrán Kép, kösz a drukkot

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Betti!
Igen, apás szülés volt, bár a kitolásnál kiment, mert nem mert benntmaradni, aztán visszajött. Csak a lényegröl maradt le, de a vajudásnál végig velem volt. A férjem szerencsére mindenben segít, ugyhogy egyáltalán nem vagyok fáradt, az éjszakai kelések ellenére sem.

Kataa!
Hát igen, szerintem is megérte Kép

Kriszta
Nyanya

Télapóbuli,
Látom mindenkinek tetszett az ötletKép, akkor dec. elején megcélzunk majd egy napot és összehozzuk. Szerintem is úgy lenne jó, hogy amikor már ott vagyunk egy ideje, akkor jöjjön a télapó, és akkor a manók sem ijednek meg talán. Lehetne vinni esetleg télapós zenét (majd megkérdezem, hogy van-e ott valamilyen zenegép) és hallgathatnánk közben. Hah, tiszta ünnepi hangulatom lettKép. Fényképezőt hozzon mindenki, mert szerintem nagyon jó buli leszKép.

Forti,
Ez durva, hogy ennyi mindentől nem ment le Levi láza. Most hogy van?

Csatlakozom a nyanya csapathozKép, engem is van pár barátnőm aki nyanyának hív. Igaz én még csak 28 leszek decemberben.

Kryss,
Nálunk is esett a hó, néztem is nagyokat amikor reggel kinéztem az ablakon, de hamar elolvadt.

Banyóci,
Köszi.
Kaszinózni biztosan jó dolog, én egyszer voltam a Várkertben de nem igazán fogott meg.

Rit,
DrukkKép!

Ma nagyon jó kis napunk volt, apa nem dolgozott, így elmentünk a WestEndbe, ahol kaptam egy szép kabátot. Vettem tankönyveket is még, hajrá most már teljesen el vagyok látva éjszakai olvasnivalókkalKép. Du, meg rengeteget játszottunk Lillussal. Viszont a vásárlás egyre gázosabb Lilivel. Ha meglát valami izgiset, egyszerűen nem tágít mellőle, ha elvisszük eszméletlen üvöltés. Párszor elkövettük azt a hibát, hogy odaadtuk, hogy nézze meg, na ezek után ha mondom, hogy kérem szépen vissza. Akkor magához öleli és rázza a fejét jó kis morci arccal. Mit lehet tenni ilyenkor? Általában megpróbáljuk kicselezni, elterelni a figyelmét, de nagyon nehéz vele.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok.
Most rövid leszek.
Kataa!
Én sem hallottam/ olvastam mellgyulladásról előtte! Utána persze igen.. Sajnálom, hogy akkor még nem volt netünk..Kép
Nekem valamennyit segitettek a kórházban /az 4.napon mutatták hogy kell szoptatni, meg fejni..
A mellgyulladásom már 1 hónappal szülés után volt kb. Még egy indiszkrét kérdés. Ti akartok tesókát, ha igen, mikor?

Kriszta!
De jó, hogy irtál nekem is! Már kezdtem azt hinni hogy nem birod a burám..!
Nagyon rendes a férjed, ha igy segit. Bár az én párom is szokott, de csak a lányával kapcsolatosan.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Panda, Kataa
Levi úgy látszik mindíg "csinál" valamit. Ha nem a kezét töri akkor éppen taknyos, magas lázzal, stb. stb. Kép Kép Úgy látszik nekem ez jutott! Nem unatkozunk az biztos! De nagyon imádom, csak gyógyuljon már meg szegénykém!

Ilke
Már magam sem tudom hogy van. Mondjuk a láza tegnap este egyik percről a másikra lement, viszont amit eddig nem írtam, de most már aggaszt, hogy szinte minden este kihányja a vacsiját. Először múlt héten szombaton, amikor kezdődött a köhögés akkor hányt. Annyira köhögött hogy már öklendezett. Említettem az orvosnak, aki azt mondta hogy ez náluk előfordul, mert a (bocsi a kifejezésért) visszafolyó takony ingerli és ezért. De azt nem mondta hogy minden nap előfordul. A tegnapi nap kivételével szinte minden este kihányja amit megevett. Ma is!!! Most tudtam lefektetni. Kép Este pancsi, kiszívtam az orrát, vacsi az ágyban. Utána elvileg alvás. Elkezdett folyni az orra, csináltunk egy orrszívást, utána visszafektettem az ágyra, ő elkezdett sírni és már jött is vissza a vacsi.
Úgyhogy hétfőn úgy megyünk vissza a dokihoz mint a huzat. Mert a köhögése szépen elmúlt de helyette maradt a taknyosság most már több mint egy hete és ez a hányás kb. kedd óta. Ma sem evett szinte semmit és az ivással is gondok voltak, nagyon keveset ivott.

Forti

Kép
Kép
forti

Nyanya
Az nem a ligetnél van?
Mi a Dózsa Gy. úti metrótól lakunk nem messze.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Kataa!
De jó neked, hogy közel van minden! Én meg itt vagyok szinte bezárvaKép! Bár kocsival csak pár perc nekünk is a Mammut, és a Mom Park sincs messze, csak nekem nincs jogsim! Azt hiszem, hogy nagyon gyorsan belekezdek, mert nem szeretnék besavanyodni a lakásba!
Tegnap este mégis elmentünk volna megnézni az Olasz melót, de a Gyurcika meghiúsitotta a tervünket. Fél tizkor kezdődött volna, de nem lehetett lefektetni a babát. Mintha csak érezte volna, hogy el akarunk menni. Később már nem játszották, ezért a Kegyetlen bánásmódot néztük meg negyed 11-kor.

Ilke
Mi a Las Vegasba szoktunk menni, mert az ürge vagy a Hyatt-ban, vagy az Intercontinental-ban szokott megszállni, igy az van a legközelebb. Annyira engem se villanyoz fel a dolog, de a párom is szereti, meg a nővérem is (ő általa ismerjük az embert), és tulajdonképpen nem rossz dolog!

Forti
Szegény Levike! Mihamarabbi jobbulást neki! Kiváncsi vagyok mint mond majd a doki!

Ma nálunk fognak aludni a tesóm gyerekei. Azt hiszem ma sem fogunk unatkozni!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Kösz a drukkot csajok, minden rendben KépKépKép

Ilke
Hát nem tudom, mit tehetnél. Nálunk Dodi imád vásárolni, de semmihez sem ragaszkodik. Mindent megnéz, próbálgat, de mindent vissza is adKép Amúgy is a legjobban a zene tetszik, meg hogy nyilvánosan riszálhat Kép - így rögtön bemutatózik mindenhol a kis go-go csaj Kép

Betti
Nálunk a kórházban semmit nem mutattak meg!! Még az ottani mérleg használatát sem Kép - mondjuk én csak 2 napig voltam ott

Banyóci
A jogsi nagyon jó dolog, én már 17 évesen megcsináltam, azóta rengetegezt vezetek. Főleg, ha olyan helyen lakik az ember, bár szerintem gyerekkel v. nagybevásárláskor mindíg hasznos Kép

nagy hír: nem tudom pontosan mikor, itta nagy betegeskedés közepette egyszer csak kibújt a 9.fogunk - ami mára már elég jól kint van, csak akkor valahogy nem vettem észre Kép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Betti
Hanna nem jár, hanem szalad Kép. nem nagyon ér rá Kép (Egyébként az albumban a dec8-Hanna babája címen szerepel)
Megnéztem Amandát. nagy csibész ő is azt látom. Kép gyönyörű szemei vannak.

Ilke
Télapó tetszik. Apámék cégénél mindig volt gyerekkoromban, nagyon bírtam, de lehet hogy még kicsik. Bár Hanna biztos bírná a szakál tépést - zsák kipakolást Kép

Kriszta
Az én ura a gátmetszésnél fordult ki a szobából Kép. de hősiesen mégsem ájult el és visszajött, úgyhogy a lényegnél is ott lehetett. Azért nem irigylem, én legalább nem láttam, mi folyik ott lenn Kép

Forti
Jobbulást szegény Levikének. A húgom picinek folyton beteg lett, ovis kora óta még egy rendes influenzát sem kapott el Kép

Rit
Gratula a foghoz. Hogyhogy te csak 2 napig voltál kórházban?

Kell valakinek egy mosogatógép? Az unokatesómék elköltöztek és nem fér be (80 cm széles) 12 személyes 1,5 éves 50e-ért odaadják.

Megyek, mert munkám mint a tenger. Úgy néz ki november végén kerül a közgyűlés elé a javaslatom, és ha megszavazzák lesz állásom, nem fogok sokat keresni, de lesz munkám meg fizum. Mehetek vissza a gályára Kép Szóval drukkoljatok!

Puszi
dec8
dec8

Lemaradt
Rit
Nagyon jó a kis barlangász , csak a lámpás hiányzik róla Kép
dec8

Sziasztok

Kepzeljetek ma ejjel megszuletett a noverem kisbabaja!!!!
KISFIU: )))Roland a neve es 3300 gramm,50 cm.Nem is rossz igy a 37.hetre: )))Nagyon jol vannak es a kisbaba ugyesen szopizik,a tesok egy kicsit furcsalltak es : Je kijott a kisbaba felkialtassal leptek a szobaba: )Aztan kerdeztek hogy hol is jott ki: ))
Ugyhogy a szuleim mar 5*-os fius nagyszulok: )))

Egyebkent talan Alex megerezte hogy mindenki rosszul aludt mert O is felkelt ejszaka es jatszani akart.Kb egy orat ebren volt,meg jol is jott mert vartuk a telcsit.

Rit
Az I.keruletben a Hegyalja ut kozeleben.Talalkozhatunk majd megint.
Dobogokon mindig nagyobb atel az atlagnal: )Mi si pont bent voltunk avarosban,jo story lett volna ha osszefutunk itt Egomban is: )
Mano
Veled is remelem: ))

Ilke
Alexxel is van ugy neha hogy ha valamit megkaparint akkor hiszti van ha el akarom venni.Na ekkor ugy csinalok mintha nem is kene es akkor elengedi vagy visszaadja magatol.O is imad vasarolni,mint az anyja ; ))

Betti
Hat igen akarunk majd akkor ha Alex mar ovis lesz,hogy legyen megint a kicsire is eleg idom.UGy tervezzuk hogy 2006 tavaszi legyen a baba.Persze jo lenne ha kislany lenne,de amint nezem tobb esely van a fiucskara.De a lenyeg hogy olyan jo legyen mint Alex: ))Es Ti??/

Banyoci
Hat igen,nekem 1 evig nem volt autom es nagyon rossz volt.Nekem 3 eve van jogsim,elotte meg az anyos ulesen is feltem neha a kocsiban.Ugyhogy nem nagy dolog,a titka hogy a varosban tanulj meg vezetni,mert Pest eleg huzos forgalomban: )
Dec8
Es akkor teljesm unkaidoben mesz vissza dolgozni??

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Lányok
Kezdek bepánikolni asszem. Levi ma este megint hányt! Kép Kép Most már apát is aggasztja (ő a nyugodtabb kettőnk közül), alig várom hogy hétfő legyen és mehessünk a dokihoz. Valamit csináljon az én édes mosolygós fiammal, mert ez így nem jó. Ma egész nap nyűgős volt, megint nem kellett neki semmi. Egy üveg iszi sem fogyott el és kb. 2 üveg tápit evett összesen. Kép
Megnéztem ma a torkát és még mindig nagyon piros, vagy inkább mély bordó. Lehet hogy ettől van a hányás, hogy a mandulái gyulladásban vannak? Már gondoltam a tápszerre is, de azt kizártam mert napközben nem hány semmit.

Kataa
Gratula a tesódnak a babához. Sok tejcsit és jó egészséget kívánok.

dec8
Levi eddig összesen kétszer volt taknyos, de ez most komolyabb. Sajnos! Kép Remélem azért nem lesz beteges, most tőlem kapta el a náthát.

Forti

Kép
Kép
forti

Kataa
Gratulálok a nővérednek a kislegényhez. nagyon szép méretei vannak (Hanna a 39-ik héten nem volt ekkora Kép)
Úgy néz ki teljes munkaidőben megyek dolgozni (már ha tényleg összejön), de csak jan-febr-től.

Forti
Hanna is taknyos lett. Perse őt is mindig én fertőzöm meg, utána meg itt szenvedek, hogy mindennek én vagyok az oka Kép. Lehet hogy Levi a nyákot nyeli le és attól akad ki a gyomra (ilyen velem is volt gyerekkoromban), nem próbáltál valami gyomor nyugtató teát adni neki (HiPP v. ilyesmi)? Ez persze csak egy ötlet. Remélem hamar javulgatni kezd, azért ha nagyon hány inkább vidd az ügyeletre. Az én dokinénim mindig azt mondja kis gyereknél nincs túl kicsi baj, inkább feleslegesen vidd el, mint ne amikor kéne.

Gyógypuszi
dec8
dec8

dec8
Köszi! Kép Én is így gondolkodom. Napközben hála az égnek nincs hányás, mindíg csak este és akkor is csak 1x. De az pont elég, hogy amit végre megkajál tápi (magától fogadja el, nem eröltetem), az is kijön. Holnap már hétfő, rohanok vele a dokihoz! Ja gyomor nyugtató teát nem próbáltam. Van ilyen a hippnek?

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Kataa!
Gratula az újabb fiú unokatesóhozKép Tényleg szép méret, Gergő 40 hétre volt csak 2750.

Forti!
Jól kijut Nektek a betegségbőlKép Remélem hétfőn megnyugtat majd a doki.

Dec8
Drukk az új melóhoz. Mit fogsz csinálni?

Ilke
Télapó nagyon jó ötlet, mi is szívesn mennénkKép

Rit
Barlangi ded nagyon édesKép Gratula a 9. foghozKép Mi 4-nél stagnálunk.

Bettisz
Nekem segített anno az sns, bár elég hosszú ideig kellett használnom. Következő babócánál már ügyesebbek leszünkKép

Rólunk:
23-án megnéztük a fotókat a parlamentnél, a fiam kicsit félt, talán a tömegtől, vagy a képektől.
És végre kint van a hinta, apósék tegnap felállították, vége a garázsban hintázásnakKép Gergő imádja, hangosan kacag az apjának, mert ő erősen löki, az én óvatos módszeremen majdnem elaludt a hintábanKép

pusz
Judy és Gergő
Judy

dec8
én szoktalak ám titeket kukucskázni az albumban, mi is ott vagyunk a D betűnél, és így ti is mindíg a szemembe ötlötök Kép
azért csak 2 napig, mert nekem nem volt még gátmetszésem sem, szóval én már szülés után fél órával teljesen okés voltam, a gyerkőcnek sem volt baja, így azt mondták, ha gondoljuk hazamehetünk, csak vigyük vissza 5 naposan az enzim aktivitás vizsgálatra. Hát nekem meg nem kellett kétszer mondani Kép
Én láttam mi történik: ugyanis a párommal felvetettem az egészet videóra. Bár 1 hét kellett hozzá, hogy meg merjem nézni, de fantasztikus!!!
Lámpa azért nincs , mert az kiépített barlang, így ki is van világítva Kép - + amúgy leszedné a fejéről, már próbáltuk Kép

Kataa
szép neve van, én már csak tudom KépKépKépKép Gratula a nővérednek, bár majd pár év múlva, a főzésnél abszolút nem fogok irígykedni, náluk tutti 20l-es fazekak kellenek majd Kép
Mi tényleg csak kajálni mentünk oda, a Szt Tamásban voltunk.
De itt majd talizhatnánk, épp tegnap néztem a közös képeinket, azóta mindketten sokat változtakKép

Forti
Én itthonra is kendőt tettem a nyakába, mikor piros volt a torka, de lehet, hogy ti is úgy jártok, mint mi: hogy betegség közben még a foga is jön. Szegénykém. Remélem azért minnél hamarabb rendbe jön, azért ne pánikolj, mert azt megérzi, attól csak rosszabb lesz. A ti körzetitek nem jön házhoz ha hívod?? _ a miénk bármikor hajlandó kijönni + telefonon is ad tanácsot. Ha mást nem szívesen megadom a számát, megkérdezed, hátha telcsin keresztül van valami ötlete
sima édeskömény tea is gyomornyugtató

Judy
nekünk is volt olyan 3 hónapunk, amikor stagnáltunk fogzásilag Kép

Télapó
Nekem van egy ismerősöm, aki gyakorlott Télapó, minden évben csinálja, cégeknek, de házhoz is megy. Mondjuk ő nem az a gagyi filcköppenyes, hanem rendes, bársonyruhás, parókás-szakállas, szemüveges, stb Télapó, megkérdeztem, hogy mennyiért csinálja. Azt mondta, hogy 15 ezerért bevállal 2-3 órát, gyereklétszámtól függetlenül.
Ha kell, tudok telcsiszámot adni, v. akár lebeszélni, csak baromira le kellene fixálni időpontot, mert a jelmezkölcsönzőnél is sorbanállás van.
De az ötlet tök jó, mi feltétlenül benne vagyunk!!! KépKép - meg gondolom még sokan mások, így legalább a költségek is több felé osztódnak + jó nagy gyerekramazuri lesz KépKépKép

Rit és Dodesz

rit

anemona7

Most töltjük la a Malacka a hős-t. már a fele megvan, alig várom már, hogy megnézzem.- látta valaki??? Jó???

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Kataa, gratulálok a kis jövevényhez!Kép

Forti, mégegyszer jobbulást nektek!

Dec8, mit csinálsz Hannával, ha dolgozni fogsz?

Ilke, nálunk apuci egyszer megcsinálta, hogy a játékboltban választhatott, amit akart. Szerencsére nem egy méteres plüsst választott, csak egy kis malackát. Ha vásárolunk, rendszeresen kidobálja a kocsiból a cuccokat, amit elér. Mostanában ritkábban megyek (nincs pénzem), de akkor megpakolom a bevásárló kocsit, ő meg mindent vidáman kidobál.
Voltatok végül a börzén?

Télapó: esetleg lehetne dec.6. után, akkor lehet hogy olcsóbban elvállalják. Mi mindenképp elmennénk, ha nem lesz beteg. Ja és ne pénteken legyen, mert akkor dupla a forgalom!

Rit, gratula az új foghoz és a barlang-manóhozKép
Kicsit irigyellek, hogy ennyi felé mászkáltok! Nekem elég nehéz apucival egyeztetni. (sok a meccs)
Sajnos a malackát még nem láttuk.

Conti

conti

Forti
Van valami gyógynövényes gyerek tea, van benne kamilla meg édeskömény, meg egy csomó minden. Persze azt nem tudom, hogy súlyosabb esetben is használ-e.
Egyébként a mi dokink is kijön, ha lázas a gyerek nem szoktam bevinni. Eddig mindig jött elsőre, persze ha reggel van a rendelés inkább beviszem, mert mire kijut idáig...

Rit
A malacka a hős nagyon jó lehet, én is megnézném Kép. Nekem már tigris is nagyon tetszett Kép

Judy
Ha minden igaz esélyegyenlőség program vezető leszek a Fővárosi Önk.-nál. Remélem 2000-óta dolgozom ezen, és rengeteg energiám fekszik benne, nagyon szeretném végre profin csinálni.

Conti
Sajna Hanna megy a bölcsibe. Bár kb. márc-ig apja is itthon lesz, addig vele lesz csak aztán megy a bölcsibe.

Üdv
dec8
dec8

Betti!
Birom a búrád Kép csak olyan termékeny ez az oldal, hogy alig birom követni az eseményeket. Nem mindig tudom végigolvasni az üzeneteket.
Tényleg nagyon rendes, és imád minket, na meg én is Öt Kép

Forti!
Én a 30-as busz vonalán lakom, 2 megálloval a patak után (ha a Keleti felöl jövünk)

Ilke!
Üdv. a nyanyák közt.

dec8!
Hát igen a férjemtöl is nagy bátorság volt, hogy egyáltalán bejött. Azt mondta a következö babánál is kimenne a végén, hiába mondom, hogy neki nem az érkezési oldalon kell várni. Mindegy eröltetni nem szabad, csakhát szegény végigszenvedi velem a vajudást aztán a legjobb résznél elmenekül.

Kriszta
Nyanya

Sziasztok!

megjöttünkKép

Kataa!

Gratula a nővérednek, én valahogy sejtettem hogy fiú lesz,a hol ennyire lányt várnakKép
talizni jó lenne, Emma mostanában olyan déltől alszik kb 1/2 3-ig, ezen kívül nekünk minden jó, majd bezséljünk meg valamit!

Forti!

Jobbulást Levinek!

Betti!

Én nem bánom hogy kémyeztetik kicsit az unokát, azt nem mondom hogy értenek hozzá, de azért jól megvannak. Már kezdik mgezsokni hoyg evésbe meg ilyesmibe nem szólnak bele, amúgy meg nem bánom hogy pár napig ők pesztrálják.

Csatlakozunka nyűgösekhez, de remélem csak az idegen hely tette, ma 5-kor kelt Emma és csak az apja hasán volt hajlandó újra elaludni.Ja, és kijött végre az első rágófoga!

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Télapó: Nálunk jön a bölcsibe és bejön a játszó csoportba is, majd megírom mit szólt Emma. De azért ha itthon vagyunka kkor benne vagyunk egy babanetes Télapózásban is.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Rit
De kijön házhoz, de szerintem csak akkor, ha a gyerek lázas. (Ma Levi láztalan volt egész nap) Egyszer kihívtam amikor fájt a füle, és elég csúnyán nézett rám hogy ezért kihívtam és nem vittem le. Mondjuk nem tudom hogy ilyenkor kell-e pénzt adni nekik, mert még nem hívtam ki soha dokit. Lehet hogy ez volt a gond?? Kép
Gratula Dodónak a fogacskához!

Conti, Manó
Köszi Kép

Nyanya
Milyen pataknál? Kép Bocsi de most egyáltalán nem vagyok képben! Én egy patakról tudok ami a Tahi útnál megy.

Télapó: Szerintem úgy sem kell 2-3 órán keresztül nem??

Képzeljétek mint fenntebb írtam, Levi ma láztalan volt egész nap, evett is egy kicsit ami azért bíztató jel. DE!!! Este amikor vetkőztettem a pancsihoz, észrevettem hogy az egész kis mellkasa válla pocakja és háta tele van piros pöttyökkel. Nem ilyen kidudorodókkal hanem olyan mint ha a bőre alatt lenne. Tisztára olyan mint ami a három napos láznál volt neki 4 hónaposan. És a láz is stimmel, mert csütörtökön kezdődött és tegnapig tartott. Létezik hogy az többször kijön a gyereken? Már mint ez a három napos láz dolog????

Forti és Levi aki ma 15 hónapos

Kép
Kép
forti

Forti!
Rákos patak
Reiter F.- Dolmány u. Kép
Kriszta
Nyanya

Forti,
Örülök, hogy Levi jobban van Kép Kép Kép
Nyanya

Nyanya
Akkor egy patakra gondoltunk! Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Kataa,
Nagy-nagy gratula a pici RolandkáhozKép!

Rit,
Jó lehet az a télapó akit említettél, de 2-3 órát szerintem felesleges lenne ott lennie velünk. 3 órára szoktuk kibérelni a termet összesenKép. Szerintem 1 óra bőven elég lenne. Megtennéd esetleg, hogy megkérdezed, hogy ennyi időre is kijönne-e és mennyiért? Mert ehhez az árhoz még a terembérlet is hozzájön.

Conti,
Végül elmentünk, kihasználtam az 1 ajándék jegyemetKép. Vettem is egy vízhatlan overallt Lilinek, meg egy kardigánt. A kettő együtt volt 2100.- és nagyon szépek, szóval megérte kimenni.

Forti,
Örülök, hogy jobban van Levi. Nekünk bármikor nagyon szívesen kijött a doki, igaz mindig el is fogadta a borítékotKép.

Nyuszi,
Hogy haladtok a házzal? Lenne kedvetek valamikor eljönni hozzánk?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke, én meg lementem a pincébe, és előkerestem a tavalyi overállt, ami 74-es méretű, és még jó Bettire. Az előző télen 68cm volt Betti, de direkt vettem nagyobbat, hogy ne lógjon ki a keze-lába, most viszont pont jó. Tegnap voltunk is benne az alacskai játszón, olyan volt benne mint egy kis teletabbi baba.
Conti

conti

Manó
Lehet, hogy igazad van?? - én fiút vártam... ezek szerint a következőnél majd nagyon kell drukkolnom egy fiúért, mert mostmár viszont egy másik kislányt szeretnék KépKép

Forti
Én soha nem adok pénzt, viszont ha rendes lesz továbbra is akkor karira kap majd egy üveg valamit. Pénzt nem, mivel ez a munkája és nagyon ellenzem a csúszópénzezést.
Én is csak azt tudom, ott laknak a dédiék Kép Az ott megy a Béke úton keresztül a Frangepánnál Kép

Ilke
ok, megkérdem. Azt tudom, hogy neki is van még a kölcsönzési díj is, mert a szakálla, parókája az saját, de a bársonyrucit béreli Kép - utána viszont megadhatnám neked az elérhetzőségeit??- tekintettel arra, hogy mi húzunk Erdélybe egy kicsit.és neki meg az volt a kérése, hogy időben fixáljuk le, mert vállal másokat is és kell tudnia időegyezttés szempontjából.
Amúgy,szerintem elég sokan összejövünk és így max egy ezrest mindenki be tud vállalni

Conti
én is előhalásztam a tavalyi overallunkat is, a nagyitól kapta, de olyan óriási volt, hogy nem is volt rajta. Egy picikét még most is nagy, de csak annyira, hogy kihúzza ezt a telet Kép MOndjuk nekünk van több is, de kell is. Főleg 1 hét múlva Erdélyben. Azt mondják valószínű már hó lesz, nem is kicsi KépKép

Dodi eszi a hagymát!! De most komoly, úgy harapja, mint az almát. Mondjuk alkalmanként egy-két falatot, aztán fintorogva hozza vissza, de legközelebbi főzéskor ismét elkunyizza..Kép meg nem tudnám enni így magába, elég érdekes ízlése van Kép
Rit és Dodo

rit

anemona7

Zulu!

KösziKépKépKép, megkaptam a tervet. Mondjuk nekünk nem lesz ekkora, mert egy kb. 130 nm-resre van pénzünk. De azért jó látné értelmes alaprajzot.

Betti!

Kisautó: nem tudom. Majd ha aktuális lesz, kideritem. Több minden is tetszene (Citroen C3, Toyota Yaris, Ford Fiesta), de lehet, hogy egészen más lesz. Az ár elég meghatározó, ill. az, hogy mennyit kell elöre befizetni.

Nyanya!

Nyulas módszer: de legalább kellemesKépKépKép!

Szemészet:
nem automatikus, de akinek van a családjában szemproblémás, az kérjen beutalót, és vigye el. A vizsgálat elég egyszerü, párszor még vissza kell vinni. Remélem olyan helyre kerültök, ahol a kicsivel nem kell végigállni a sort.

Télapó: szerintem is jó ötlet.

Kataa!

Gratulálok!KépKép
Szép méretek igy a 37. hétre. Lehet, hogy azért akart ennyire kibújni, mert késbb nem fért volna ki?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Végre tudtam jönniKép Kissé átfutottam a történésekeket...
Forti!
Sajnálom, hogy Levi beteg volt, de örülök, hogy már jobban vanKép

Rit!
Gratula a 9. fogacskához.

Minden ügyeskedő babócának gratulaKép

Mi megjártuk Ausztria szélét pénteken. Hajnali 6-kor indultunk, de útközben (gondolom nem meglepő) elkapott a hózápor, meg egy durva köd... Ez a határig el is kísért minket. Ott egy órát vártunk, de elmúlattuk az időt.
Aztán ahogy átléptünk a határon, rögtön az első falu után lesodródtunk az útról. A reggeli izgalom megvolt.
Nagyon erős volt a szél és ráfújta az útra a havat, amitől az sokkal mélyebb lett. Valamelyik autós (valami nagy lehetett, talán kamionos) barázdát vágott a hóban ami a szembe jövő sávba vezetett, úgy kerülte ki a nagy havas részt. Mi ebben a barázdában mentünk. Na igen ám, de szembe meg jött egy kamion.... Csabim próbálja kikormányozni a kocsit a barázdából, de a kereke meg se mozdul... Aztán rálépett a fékre kicsit, és egyből lecsúsztunk az útról. Nem hazudok, de 20 cm-re áltunk meg a fától. A másik iszonyúan nagy szerencsénk meg az volt, hogy kb 35 km/h-val haladtunk és nem csúsztunk tovább az árokba. Hát igen, kinek jutna eszébe nyári gumikkal rodeózni a hóban?KépKép Szóval szerencsésen megúsztuk a józan a párom józan eszének köszönhetően. Mert ugye, ha a fékre nem lép rá akkor meg átmegyünk a szembejövő sávba neki a kamionnak. De rögtön az elős autós megállt és kisegített minket a hóból. Merthogy beleragadtunkKép
Parndorf mellé mentünk egy bevásárló központba, de ott a kb 100 üzletből csak 1 volt napszemcsi bolt, a többi ruházatiKép Az itthoni árukhoz képest a Nike, Adidas, Mustang, és egyéb cuccok meglepően olcsóak, de pl a cipők és gyerekcuccok sokkal drágábbak.
Bécsbe is felmentünk, de ott jól el is tévedtünk, mert valhogy mindig elterelésbe ütköztünk, mert utat javítottak. Nem baj, este 10-re haza is értünk és jól elfáradtunk.
Gyerkőcöt nem viselte meg, hogy 1 napig nem látott. Perzse én meg egész nap azon törtem a fejem, hogy mit vigyek neki, de semmi olyasmit nem láttam ami megérte volna. Lego explore játékot kaptt már, de ott kint kb 2,500-rel drágább volt ua. a játék. Akkor miért vegyem meg ott, ha itthon olcsóbb nem?

Jelentkezni sem tudok annyit mint eddig. Sajnos. Ha a gyerek ébren van akkor nem tudok semmit csinálni tőle, most mégjobban mint eddig. Az ágyra felmászik és piszkálja a klaviatúrát és minden egyebet ami még az asztalon van. Így én se ülhetek akkor ide.Kép Na meg itt is ugyanúgy takarítás hegyek vannak. Nekünk padlószőnyegünk volt és azon nem látszott, hogy milyen iszonyat mennyiségű por "terem" minden nap. A szőnyeg benyelte, itt meg parketta és kő van, így naponta 3x seprek egy teli lapát porcicát és egyebet... És nem értem, hogy honnan!!!
Na puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok
Anenoma ,Nyuszi
köszi a vigasztalást Kép overált majd veszünk mi neki karácsonyra vagy elöbb ha nagyon kellene .

Nyuszi
nekem se a dokinéni mondta hogy vigyem vagy lehet vinni szemészetre hanem a Heim pál korház lapjában olvastam egy ciket hogy ajánlatos elvinni azokat a babákat akiknek a szülei szemüvegesek igy én elvitem mert a párom rövidláto és én is szemüveges voltam gyerek koromba ma már nem .

Betti
a fotoalbumba vanak képek a fiamrol péterke elsö nyaralása nevü albumba azok a legutobb készültek Kép.Ez a kedves aszony nem a nagymamám hanem az anyukám fiam nagymamája Kép .

Conti
sajna anyukám már csak ilyen Kép neki csak a husos 10kg fölöti gyerekek tetszenek mivel nem lát mást mert petike uncsi tesoja 12kg 14fél honaposan és már jár egyedül legalább 1 hónapja Kép .

Mano
Köszi ez jol esett Kép .

Folyt Köv

Csics és petike
csics

Sziasztok!

Rit, Kataa
A jogsit én is már évek óta mondogatom a páromnak, hogy meg szeretném csinálni, ő meg mindig rám legyintett, hogy még ráérKép!Miután megszületett a baba, azért nem tudtam elkezdeni, mert nyilván vele voltam egész napKép. Most viszont, hogy már ilyen nagyfiú, nem vagyok hajlandó tovább halogatni a dolgot.

Rit
Gratulálunk a 9. foghozKép! A hétvégén nekünk is kijöttKép!

Dec8
Megy a drukk a munkáhozKép! Jobbulást a kis Hannának! Nálunk is én fertőztem meg az egész családotKép!

Kataa
Gratula a nővérednek Roland babáhozKép! Sok boldogságot nekikKép!

Manó
Nálunk is igy van! A gyerek ellátásába nem engedek beleszólni (evés, stb.) senkinek, de ezen kivül örülök ha a nagyik, nagynénik, nagybácsi lefoglalják, addig is pihizekKép!

Forti
Örülök, hogy Levi jobban van, majd jelezd, hogy mi volt a dokinál! Itt az új helyen egy barátunk ajánlott nekünk egy jó dokit, aki a picik 6 hónapos koráig heti egyszer, azután kéthetente egyszer eljön ha igényli az ember, meg bármikor amikor hivjuk, hogy baj van! Az ismerősünk nagyon meg van vele elégedve, havi fix 8 ezret ad neki, és igy nincs probléma abból, hogy mikor mennyit, vagy adjunk e egyáltalán! Ez igy nekünk is jó lesz, legalább igy tudjuk, hogy mire számithatunkKép!

Rit
Gyurci is eszi egy ideje a hagymátKép! Amikor látja, hogy hagymát apritok a főzéshez, már jön oda könyörögniKép! Ezért többször adtam már neki a szendvicshez is!

Sasha
Te jó ég! Még szerencse, hogy megúsztátokKép! Tessék gyorsan felrakatni a téli gumikatKép!
Nem lehetett egyszerű napotok! Végül vettetek valamit?
Még a bérelt lakásunkban én is nagyon szenvedtem a rengeteg portól, porcicátólKép! Ott is parketta volt, plussz minden fa! Szóval nagyon át tudom érezni a problémádat!

Magunkról:
A változatosság kedvéért, megint balhé volt a hétvégén! Sógornő ment panaszkodni ránk anyóshoz, hogy neki nincs tőlünk nyugalma! Mondott még cifrákat rólunk, de ezt most inkább nem részleteznémKép! Anyós meg beállitott tegnap, és egy óriásit balhéztunk vele! Már ott tartottunk, hogy mondtam, hogy fogom a gyereket és elköltözök innen, és felejtsen el az egész család minket (persze Apa kivételével)! Aztán du. visszajöttek együtt, és előálltak azzal, hogy a sógornő elköltözik pár héten belülKépKépKép! Mi sem szeretünk vele lakni, de mi vele ellentétben tudunk toleránsak lenni, hiszen ez nem egy életre szólt volna! Idáig mi laktunk albérletben. Húztuk az ide költözést ameddig csak lehetett pont emiatt. Most ő jön az albérletbe való költözésselKép!

Puszi mindenkinek!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?