Új privát üzeneted érkezett!

Olvastalak ám Titeket és mindenkit puszilok, csak most kicsit bábozunk nagyfiúval, míg kicsibaba alszik.

Ír is nagyfiú:
jggmgjvffgssbtjhtbfdtrgjjh cv nkfvgvbgh vhghgxdcvxcb vgnftrcxeqv axa

Bocs... :oops:

Kép

Kép
nán-dorka

Eletjel!
Irni most nincs idom,de elolvastam mindent,suru napunk volt,itt voltak Anyumek,mi ujfent talalkoztunk az epitesszel, kimentunk a telekhez,most mentek el Anyumek,Dragam meg lassan majd jon.
De en mar hulla vagyok,de ugyis megvarom :lol: Csak addig el-elszunditok :lol:
Holnap sem leszunk itthon,suru hetvege,de en imadom ezt!Hiaba,nem vagyok egy itthonulo :wink:
Na majd irok am mindenkinek!
pusz

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Annyira jó hogy ennyien jötettek!!!! :D Még ha csak ki életjelre is van időtök!

Pinkiné!

Kész vagyok teljesen a pocakodtól. Jó nagy. Nem semmi. 8) Hogy birod? :lol: Kérdés: teljesen tanácstalan vagyok kiságy ügyben. Szerinted merre menjünk kiságyat nézni venni? Ja és pelenkázó is kell hozzá. Gondoltam hogy elmennénk a kikába meg a brendonba. De ebben sem vagyok olyan biztos. A jövő heti börzéhez meg nem sok kedvem van mert tuti iszonyat tömeg van,és nem akarok ott furakodni. Meg nehogy megüssék a hasam is meg hasonlók. Meg az igazság az hogy nem akarok sokat kiadni a kiságyért,mert nem látom értelmét. Akkor hol nézzek???? 8) :lol:

Gyuzso!

Köszi a tippet taxi ügyben. De nekem sajna nincs itt semmi ismerősöm. Készenlétben lesz anyum,meg barátnőm(ők 20 km-re laknak tőlünk) meg hát ugye a párom. De azért parázok. De ha innen vácról hívnék egy taxit az elvinne engem Kistarcsára???? :roll: Jah jó hogy eszembe jutattad a labdát. Hisz nekünk is van csak nincs felfújva.

Arwen!

Nagyon édi Ati baba. És az a supermense poló. 8) :lol: Nagyon cuki. Köszönöm soraidat a szüléssel kapcsolatban. Igazán megnyugtató hogy nem csak nekem vannak ilyen gondolataim érzéseim,hanem más is így volt vele.

Fio!

Ne haragudj hogy csak most! De Nagyon BOldog Szülinapot utólag is!!!!!! A gyermekeid pedig továbbra is csudaszépek. :D A repüléshez nem tudtam hozzá szólni. soha nem repültem még. A férjem igen többször is. De én valahogy nem voltam stresszesebb mint mikor autóval megy.

Ha most nem gond csajok akkor én panaszkodok egy sort. Egy ideje szörnyű éjszakáim vannak. Az hagyján hogy nálam ez a pisilés dolog nem múlt el(min.3-szor megyek éjjel) de már amúgy sem tudok aludni és hulla vagyok. Érzem ahogy ez egész pocakom kitölti a gyermek és sehogy nem tetszik neki ahogy fekszem. Ha hanyatt akkor azért kapálódzik ezerrel,ha oldalra fordulok legyen az jobb vagy bal akkor addig tapossa az oldalamon keresztül az ágyat még el nem mozdulok. Kérdem én akkor hogy aludjak?????? És ugye még az hagyján hogy kapádlódzik de nagy fájdalmat okoz nekem folyamatosan. Kifeszíti magát úgy hogy csillagokat látok és majd szét szakad a hasam. És ezt nagyon sűrűn csinálja!! Ilyenkor mi van?

És ez nem olyan panasz,mert imádom Őt így is csak jó lenne ha nem mindig viselkedne így.

Éffélkor még simán fönnt van és rumlizik ezerrel,és hajnal 4-5-kor már megint csinálja.
Bocsi hogy hosszú voltam,de hátha tudtok nekem vmi jó ötletet adni. Mostmár kezdem megérteni hogy a kismamák az utcsó trimeszterben miért várják a szülést.

Pinkiné!

Te hogy vagy ezzel????
csipcsab

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak ilyen ritkán jövök. Olvasni tudlak benneteket, de az írásra nem igazán marad idő... :oops:

Marietta!

Kiságy: www.babaholmiolcson.hu
www.babyoutlet.hu
Alvás: El kell hogy keserítselek, de a végén még rosszabb lesz. Én már megfordulni alig tudtam a végén. Mindig megfogtam a hasam, és azt is arrébb tettem a forduláskor, ráadásul a derekem majd be szakadt... :roll:
Szülés: Meglátod a végén már annyira fogod várni, hogy elmúlik minden félelmed. Mikor mi bementünk, hogy "lehet", hogy szülök, és megvizsgáltak és mondták, hogy baba lesz még aznap, akkor én már csak örültem, és semmi félelem nem volt bennem.
Szülés megindulása: Azt hiszem Arwen írta, hogy a rendszeres fájások a szülés megindulásának a jelei. Hát ezt sajnos meg kell, hogy cáfoljam.. (Csak hogy még jobban beparáztassalak :roll: ) Szóval én ugye közvetítettem nektek az eseményeket elég sokáig, és írtam, hogy vannak fájások, de nem rendszeresen jönnek, viszont olyan erősek, hogy még a könnyem is kicsordul (persze az még semmi nem volt ahhoz képest, ahogy később fájt). Úgyhogy mi bementünk a kórházba, biztos ami biztos, és már majdnem 3 ujjnyira ki voltam tágulva, és az nst is iszonyt nagy fájásokat mutatott. A fájásokat biztos, hogy felismered, az összetéveszthetetlen! (olyasmi mint a menzis fájdalom, csak erősebb).
Még nem írtam, de gyönyörű menyasszony voltál, és csini a pocid! :wink: :D

Most ezt elküldöm, nehogy elszálljon.. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Arwen! Nagy édes Ati a supermanes pólóban! Kis huncut! :D

Fio! Édesek a gyerkőcök! Milyen nagylány lett Lilla! :D Gratula a sok alváshoz!

Hajni! Jobbulást neked!

Nikó! Pihenj sokat! Várjuk a vonalzód!

Szeri! Mintha csak én írtam volna a depis dolgot. Nálunk is nagyon hasonló a helyzet... Én volt, hogy már sírva vártam haza a párom, mert már annyira elegem volt mindenből. Ugye ha dolgozik akkor későn ér haza, és egész nap én vagyok Csengével, és sokszor olyan rossz, hogy nem tudok egy "felnőtthöz" sem szólni. Már kezdtem nagyon magamba fordulni. Most hogy jött a jóidő, egy kicsit jobb.
Én mennék például sétálni is Csengével, az egyetlen bibi, hogy már 20-25 perc után sír, és ki akar jönni a kocsiból, magyarán utál a babakocsiban lenni (pedig már le is cseréltük sportkocsira). Kézben vinni nagyon nehéz, annyit meg még nem tud egyedül menni. Mostanában a közeli játszótérre szoktunk lemenni, ott meg ugye fogni kell a kezét, ahhoz hogy tudjon menni (cipőben még nem megy egyedül), és így a végére már fáj a derekam.A másik, hogy állandóan a homokozóba akar menni, ott meg rögtön leül (féltem, hogy felfázik), és a kezével szórja a homokot (roppantul örülök neki). Persze tudom, hogy nem tudom elkerülni a homokozós korszakot, de reméltem hogy csak nyáron következik be... :oops:
Megvettük az első homokozó készletét, erre tegnap lebetegedett.

39 fokos lázzal ébredt tegnap. Csodálkoztam is hogy nem kelt éjszaka, hát biztos elnyomta a láz. A doki azt mondta valami vírus. Tegnap egész nap csak ivott, szopizott, és főleg aludt. Olyan rossz volt így látni. :cry: Láza már nincs, de még nyűgös.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Krisz!

De jó hogy jöttél!
Gondolom Csenge nagyon lefoglal. :D Azért képet kérünk!!! :wink:

És nagyon köszi a linket. Meg is találtama kiságyat a komóddal és még 40 ezer ft sincs. És annyira királyul néz ki. Nagyon-nagyon köszi!!!! Azt hiszem mondom is az uramnak hogy jövő hét végén menjünk el megvenni! :lol:
csipcsab

Krisz!

Jobbulást Csengének! Sajnálom Nálad is a depit. Remélem hamar rendbe jöttök Szerivel! Hátha a sok napsütés megteszi majd a hatását.

Hát ez lenne amibe beleszerettem! És csak 36 ezr ft. Szerintem megéri.

Ti hogy gondoljátok?? :roll:

Kép
csipcsab

Marietta én szopipárnával aludtam nagyon jól kitámasztotta a pocakom így nem lett rosszabb a végére sem.
a kiságy jól néz ki de nekem a pelenkázóval az a bajom hogy elég keskeny nem tudsz rá pakolni semmit.elég sok minden kell főleg az elején. nekünk Faktum Tomi van,ez elég drága volt tavaly is 55e Ft csak a kómod de hatalmas elég magas nem szakad le a derekam.utána is lehet használni.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora!

Igen a pelenkázó keskeny. Én is néztem azokat a kiságyakat amit Te mondasz. De nekünk kicsi a hely és ezzel is elég szűkösen leszünk. 1,5 szobás lakásba lakunk és annyira megvan mindennek a helye hogy nem is tudom hogy fogunk elférni. A kiságy is az ágyunk mellett lesz. Majd csak megoldom valahogy. :roll:

Ti hogy vagytok?
csipcsab

Sziasztok!

Marietta! Ami a szülés kezdetét illet, ne parázz. Első szülésnél különösen figyelnek erre a dokik és szülésznők. Sztem minden jel előtt a kórházba találod magad. :))) Meg aztán, nagyon jól tudják saccolni a jelekből, mikor esedékes. Krisztihez csatlakozom abban a tekintetben, hogy nekem se volt semmi fájásom. Elment a magzatvíz, és akkor indultunk. :wink: Szóval nyugi. Bár tudom ez így elég semmitmondó, mert én is ilyenektől féltem. Meg, hogy jutok be, pont, mint te. Csak mi közel vagyunk kórházhoz. De aki szült már, tudja, hogy erős fájások közepette, 2 métert se tud egyedül menni az ember. :lol: Első babánál az első jelektől, akár 12 óra, vagy (sokkal) több idő a vajúdás. Lesz ideje a párodnak. :wink:

Pelenkázó tekintetébe, készíttethetsz is. Mi úgy csináltattuk méretre. Most pontosan nem emlékszem az árára, de olcsóbb volt sokkal, mint a boltba, és akkor tuti "testreszabott" lesz. Ha mégis a képen lévőt választod, készítethetsz polcot fölé. Nekünk is azon vannak a cuccok, és nagyon jól kézre esik. :wink:
Végszükségben a földön is pelenkázhatsz, Lilával nekem nem is volt pelenkázó. Amibe ne spóroljatok helyet illetően, az a kiságy. Legyen inkább nagyobb. Én úgy gondolom, Oli azért is kell sűrűn, mert nincs elég helye forogni. :(

Kriszti. Akkor most is összetartunk Szerivel hármasba. :( Csengének jobbulást. (simi-simi smile) A felfázástól ne féltsd, ott a popsiján a pelus. :D

Ja, alvás! Szopipárna KIRÁLY!!! :mrgreen: Én még most is használom. 8) De addig is, vagy ha nem akarsz, tehetsz egy párnát a hasad alá. Meg a 2 térded közé is egyet. :mrgreen:
Ahogy Kriszti írta, ez csak rosszabb lesz. A pisilés is, és a has emelgetés is. Nem fogsz tudni úgy megfordulni, hogy ne kelljen felébredni hozzá. De később nem lesz annyi helye a babának, és reméljük, akkor nem mocorog annyit. Próbáltál ilyenkor énekelni neki? Vagy elaltatni valahogy? Hallja ám!!! :wink: Esetleg megnyugtató zenét!? Nekünk Lillával Loreena McKennit, Olival a babazene jött be. :wink:
Az esküvői képek nagyon tetszettek nekem is. :mrgreen: Klasszul megoldottad a ruha dolgot. Nem volt "túljátszva", ugyanakkor látszott, hogy ez különleges alkalomra van. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Dorka! Akartam kérdezni, Doro mennyit szopizik még?

KépKép
KépKép
fioona

Fio!

Köszi a sok hasznos infót! A polc dolog tényleg jó ötlet. Viszont akkor azt mondod hogy kicsi a kiságyban az "alvós" rész?????

Hát most teljesen elbizonytalanodtam mert azt hittem megtaláltam a megfelelő kiságyat számunkra. :roll: És ráadásul még tetszik is. :D Na most akkor tényleg nem tudom mi legyen. Jó hogy ilyen határozott vagyok mi? :lol:
csipcsab

Na most variáltam egy kicsit és néztem külön ágyat és hozzá pelenkázót. Nagy fekvőfelületű. Kérdés hogy így együtt elfér e majd ott ahová raknánk. :roll:

Ez lenne az.

Kép Kép

Jól elvagyok itt magamban mi? 8) :lol:
csipcsab

Marietta, nem tudom ez az ágy mekkora. Csak azért írtam, mert én sajnos jól beleválasztottam. :( Kérdezz rá mekkora. Nekünk Ikeás van, az azt hiszem kisebb mint a szokásos. Nincs 1,20 hosszú sem. :roll: Szélessége meg azt hiszem 55 cm. Az nagyon kevés. Általában 60×120, vagy 70×140 cm. Én, ha helyem lenne, és újra vennék, tuti 70×140 vennék. De ahány gyerek........ Lillával 60×120-as volt. Az neki jó volt. 2 éves koráig megfelelt neki. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Lányok!

Csak egy kis bekukk. Marietta, azt akartam én is kérdezni, hogy nem tudod megnyugtatni a picit. Én el szoktam képzelni, hogy bebújok hozzá a méhembe, és beszélgetünk, és látom őt, és megbeszéljük, hogy még maradjon ott bent, nagyon jó helye van ott, és majd milyen jó lesz neki, ha eljönn az az idő, amikor már nagy lesz, és elég erős, és majd kijön, milyen jókat fogunk játszani. Valami hasonlóképpen hátha működne Nektek is. De amit írta, a zene, az sem rossz ötlet, csak azt csöndben nem lehet. Babaágy ügyben nem tudok hozzászólni, mi kaptunk kiságyat, kettőt is, úgyhogy erről le lesz a gond, és ha jól emlékszem elég nagy a miénk, fényképet nem tudok, mert anyósoméknál van szétszedve még. Pelenkázónk még nincs, pont ma gondolkodtam, hogy a ruháit hova fogjuk tenni, de bízom benne, hogy addigra megoldódnak ezek a gondok, mire mi odaáig eljutunk.

A depiseknek minél hamarabbi magukhoz térést kívánok!!!!!!!!!!!!!!

Merivel mi lehet, nagyon el van tűnve. Reméljük, csak úgy csinálja, mint én szoktam.:)

Tegnap kaptam 3 zsák baba és gyerekruhát, hát lesz mit válogatni. :))) Nagyonapróka nem sok van, de később sem kell majd annyi ruhát venni.

Dorka, Dorónak jobbulást!!!!!!!!!!!!

Jók legyetek, Puszi mindenkinek Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok!

Na, voltunk oldtimer kiállításon. Jó volt, nagyon szép autókat láttunk, csak sokan voltak és én bizony elfáradtam. :roll: Marietta, kérdezted hogy bírom a nagy pocakot: hát, ha valami programot tervezünk és sétálni "kell", kb. 30 perc után bizony nehezen. :roll: :roll: Hiába, nehéz már a pocakom. :roll: :roll: És még hol a vége? :shock: De aranyosak voltak a fiúk, mert sokat pihentünk :) Ilyenkor 5-10 perc üldögélés elég arra, hogy megint 20-30-ig mendegéljek a magam kis tempójában.
Eyébként a - nekimennek a pocakomnak - félelmedet ismerem. Én is úgy járkáltam ma, hogy folyton a hasamat öleltem.

Éjjel pisilni csak akkor megyek, hogyha lefekvés előtt sokat iszom. Egyébként én szopipárnával alszom és úgy teljesen jó. Bár szegény Apát kicsit zavarja, hogy nem tud hozzám bújni, mert mindig a párnát ölelgetem :) Egy időben nekem is csinálta ezt Peti, mint Neked Flóra. Éjjel egykor még tekert ezerrel, reggel hatkor meg már kapargált. A megfeszítést pedig rendszert vásárláskor csinálta, amikor már unta. :) De aztán megpróbáltam vele megbeszélni, hogy ez így nem jó, mert anya nem tud pihenni és fáj is neki, mellesleg még Ő is pici, kell aludnia. Pár nap után működött. Hozzáteszem, ebben az időszakában egyáltalán nem tudtam megkülönböztetni, hogy mikor alszik s mikor nem, mert folyton kalimpált. S bizony nekem is tudott fájdalmat okozni. :roll: Utoljára mikor befordult. Akkor úgy éreztem, kiszakad a rekeszizmom.

Kiságy, pelenkázó kérdés. Hát, nem egyszerű :) Mi is nagyon sokat vaciláltunk rajta, hogy milyen legyen, én azt tudtam, hogy nem akarok kombi ágyat. Végül mi itt vettük meg: www.symbaba.hu
60x120-as ágyat vettünk. Majd rakok fel képet róluk. De a pelenkázóból most nem tudom milyet tartanak, meg kell kérdezni, mert mi az üzletből az uccsó darabot hoztuk el, s attól a beszállítótól már nem rendelnek.

Krisz, remélem Csenge hamar meggyógyul. :wink: :wink:

Nikó, nagyon jó hozzáállás, Én is szoktam Petivel így beszélgetni :)

Na megyek, lerakom magunkat kicsit.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Köszi Lányok a sok hasznos infót.

Fio!

Amit utoljára felraktam ágyat annak a mérete 70X140-es!! Akkor ez tuti jó lesz. Pelenkázót meg majd veszünk valamilyet. Végülis azt külön is rakhatom. :D

Képzeljétek. Férjecském elvitt étterembe ahogy hazajött a túrából. Olyan fincsit kajáltunk hogy csak na. Kacsasült,malacsült stb.....
Aztán még bedobtunk egy fagyit. Alig bírtunk akkor már menni. :lol:
Kibújt a szög a zsákból. az étterembe beszólt hogy na akkor már 2 hetes házasok vagyunk. :lol: Olyan édi. Imádom. 8)

Nikó!

Hát így konkrétan ezt a fajta beszélgetést még nem próbáltam Flórával. Örülök hogy Ti jól vagytok.

Pinkiné!

Megyek csemegézni az oldalra amit beraktál. :wink: Köszi! És várjuk a képet a pelenkázóról.

Ja én most keltem fel. 6-tól aludtam 8-ig egy jót. Nagyon jólesett a brutál éjszakám után.
csipcsab

Sziasztok!

Agykerdes:
nekunk 140x70es kisagy van,es igaz van Fionanak,ha befer,akar passzosan is,megeri!Tenyleg kell ez a meret!
Nekunk a kisagyhoz passzolo kulon komodunk van,de nekunk az agy atalkithato heverove,a pelenkazokomod pedig sima komodda.
Eleg draga volt,de nagyon szep,es tenyleg sokaig hasznalhato a gyereknek.A pelenkazofelulet nalam is oriasi,megis kicsinek erzem neha.... :roll:
Amugy a folotte levo polc az tenyleg nagyon jo megoldas!!!!Sogornonek is ugy van,nagyon praktikus.
Egyebkent olcso kisagyat lehet kapni a Hypermarketekben is,Cora,Auchan es tarsai!!! :wink:

Fiona,
az Ikeas agy az tenyleg nagyon kicsi....de nagyon szepek :wink:
Szopisztrajk:persze en is ezt gondoltam,de mar 2 hete,hogy egyaltalan nem fogadja el,minden nap tobbszor is kinalom,azota is,de nem es nem.

Angyalkrisz,
jo,hogy jottel!JObbulast Csengenek!Eleg sok anyukatol hallom,hoyg amint elindul a gyerkoc,nem akar a babakocsiban lenni tul sokat :roll:

Marietta,
akartam mar irni,de sztem elfelejtettem,hoyg tok jok lettek a kepek,es en nem banom,ha meg teszel!(eskuvos kepek)
Szepek voltatok nagyon!!!!!!!!Orulok,hogy jol sikerult!
Alvas:csak a csajokhoz tudok csatlakozni...egyre rosszabb lesz :?
Szules:na igen, a masik eset,ha a magzatviz elmegy,akkor irany a korhaz! :wink:

Meri es Ragota is eltunt......

Na mara ennyit :wink:
Nagyon elfaradtam ma is,csak este ertunk haza,Sogornoeknel voltunk,meg a telken is.
Rengeteget fotoztam a telken,olyan gyonyoru viragok,fak,bokrok vannak rajta,nem tudom mi marad meg,igy fotoztam.Ez nyaralotelek volt regen (van rajta egy fahaz) szoval gondoztak a kertet rendesen,gyumolcsfak,2 osfa,rengeteg tuja,millio viragagyas,diofa,3 nagy fenyo....szoval most is olyan szep :lol: De nemsokara meg szebb lesz :lol: :lol:

Na pusz!
Remelem elokerulnek az elveszett baranykak!

Kép

Kép
arwen07

+
A pelenkazokomodunk,meg a kisagy nekunk is Faktum,de nem tudom fejbol a csalad nevet. :wink:

Kép

Kép
arwen07

Nagyon örülök, lányok, h annyíit írtatok, h jegyzetelni kell majd megint, ha nem akarok senkit/semmit kifelejteni!!!

Marietta: ágy, éjszaka, szülés:
Akkor mi vagyunk a kivételek: 60x120-as ágya volt a fiamnak, és 4 éves korában azért költöztettem ki belőle, h ne a kicsi miatt kelljen. :oops: :D Pedig normál magasságú a fiú. A lány is ebben alszik, mondjuk ő nem alszik jól, de úgy érzem, nem emiatt nem.
Van olyan, h merev pelenkázólap, amit az ágy tetejére rakhatsz biztonságosan, rá egy puha, és ha nem kell épp, leveheted. Picikénél ottmaradhat alvás idejére is, mert még nem emelgeti, így nem veri bele a fejét. Hátránya, h ha el akarod mozdítani, nem pakolhatod tele mindenfélével, mert akkor azt is rendszeresen pakolni kell. De egy polc megoldja ezt. (Nekem most a fürdőben van egy keskeny asztal, az ált. pelenkázó, de a fürdőkád odakerül, ha fürdetem. A holmik egy közeli fiókban + az asztal fölé akasztott pelenkatartó libában vannak.) Szóval ha nagyon kicsi a hely, nem muszáj pelenkázókomód sem.
Éjszaka: nekem hullámzó volt, h mennyire tudok aludni éjszaka. Aludj napközben, úgy látszik, a picid igyekszik most rávezetni arra Téged arra, h meg kell találni a pihenés idejét, ha nem megy éjjel a nyugodt alvás. Én ha tehetem, délután alszom a gyerekekkel. (ha sikerül ügyesen összehozni a kettő alvását. mpstanában sikerült többször is!)
Szülés: nekem elsőre magzatvíz, másodikrsa rendszerződő fájások jelezték, h itt az idő. Én kértem az orvosomtól egy olyan írást, h oda járok, és azt kellett volna mentő eseténmutatnom. De ilyenre nem fog sor kerülni. Nyugisan meg tudtok majd mindent csinálni, nem lesz gond! De az is természetes, h ezen izgulsz, én is így voltam ezzel. El sem bírtam képzelni pl. ezt az időméregetés-dolgot - aztán gyanús volt, h már megint? És rá-ránéztem az órára, és láttam, h 10 percesek. Akkor, ott, tudja az ember, h mit kell tennie! Eben nyugodtan bízhatsz Te is!

Fio, milyen könyvet említettél? (bocs, fogalmam sincs. memória huss!)
Szopi:

Kép

Kép
nán-dorka

A nevelés mindennapi művészetét. :lol:
Mondom, Lillának is 60×120-as volt, és az jó volt, de most kisebb van.

Gyors kérdést akartam:

Nem tudjátok véletlen, lehet e, és ha igen hol, csak kereket venni babakocsira? Eléggé megkopott a sportkocsi kereke, le kellene cserélni. Pierre Cardine

KépKép
KépKép
fioona

Szóval, Fio, szopi. Nem tudom. :oops: Elég sokszor. Ugye éjjel is átlag 3-4x, napközben meg talán 4-5x. Nem váltottunk ki étkezést. Nem sokat itatom vízzel, ezeknek egy része ivás, én úgy látom. Sokszor hamar be is fejezi.
És Oli?

Csengének jobbulást!!! ++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó volt hallani Felőletek! Krisz, Margitsziget mennyire messze van Nektek? Elmehetnénk együtt! Kicsit kibeszélni ezeket a kiscsajokat! Sajnálom, h ennyire lefáraszt, nagyon át tudom érezni, amit írsz.
Nincs vmi, amit nagyon szeret Csenge, és Neked is pihentetőbb kicsit? Nálunk ilyen néha a hinta, meg amiket egyszer leírtam.
És én hozatok ebédet 2x egy héten, nem kísérletezgetek, mint az első gyereknél, h hanyadik ebédfőzési próbálkozásnál fogom kitépni a hajam az idegességtől... :? Borzasztó tud lenni még így is a hajsza, pedig sok segítségem van azt hiszem, az átlaghoz képest. Bár nem helyben, szervezni kell.
Én bevallom, sokszor álmodozom még kistesókról, de vhogy mindig akkor, mikor vki vigyáz a gyerekekre, én meg kapok egy óra alvásidőt... :oops:

Kép

Kép
nán-dorka

Hű, érdekelne, mi utalt a könyvre! Én nem vettem észre!
ja, vki kérdezte, mit tanultam akkor a szomszédasszonytól. egyszerűen nem reagált a gyererk esésére, ha nem volt semmi. én meg kérdeztem, odamentem vagy -futottam, így azt hihette, most vmi baj van. a szomszéd gyerek meg azt érezhette, h természetes az esés. ahogy az is, csak nekem anyukám ilyen mindenre reagálós volt mindig, ezt tanultam el tőle.

én próbálkoznék apróhirdetéssel. Írd meg, milyen, mi kaptunk kölcsön egyszer egy P C babaskocsit, hátha eladják a kerekét.
Cégnek írni esetleg?

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen, kispasi gyönyörű. Szuperfiú! :D És az a kis fintor! :lol:
Klassz lehet a telek, rakhatsz ám képet a növényekről, hadd tobzódjunk a tavasz szépségeiben! :D

Pocakok nagyon szépek, kismamik, gratula hozzájuk!

Marietta, olyan szép név a Flóra! Mindig József Attila Flóra-versei jutnak eszembe róla. Titeket ez befolyásolt, vagy nem?

Kép

Kép
nán-dorka

J, most nézegetek neten keresőbe, de eddig semmi értelmeset nem dobott ki. :( Holnap megnézem a típusszámát.

Mi se váltottunk még ki szopit, pont azért kérdeztem. :wink:

A szoba pakolásra gondoltam, meg a gyerek esésre. Mondjuk ez specc én már Lillánál is így csináltam. :D Úgy tűnik valamit magamtól is jól tudok. :D

Tök jó a hintás kép. Nekünk is ilyen van, holnap elő is veszem.

KépKép
KépKép
fioona

Fio, írtad, h olyanokat mesélt a párod, h csak néztél. Az útról? Miért, mit mesélt? És mikor megy? gondolunk majd Rátok!

Krisz, a pelus is elég jól hőszigetel sztem is, esetleg adj rá egy olyan külső nadrágot a játszóteres sétákhoz, ami orkános vagy vastag. Én egyelőre az anorákját szoktam ráadni a lányra a füvön mászkáláshoz.
Jaj, ma az apja "vigyázott" rá egy ilyen mászkálásnál. Sztem felfalt minimum 4 lóherelevelet, holnap majd beszámolok a pelenkatartalomról... Apa mindig utána mondta, h ne vegye a szájába, mikor már benne volt.

Marietta, szuper lehetett az étterem. De elmennék már én is! Ezt fogom kérni évfordulónkra, tök jó! Máj. 12-én 7 évesek leszünk, 19-én pedig 12. Utóbbi az együttjárás évfordulója. Jaj, de rég is volt már az! :oops: :D

Pinkiné, klassz lehetett a kiállítás! Bizony, nagyon kellett nekem is a pihi, amikor pl. Van Gogh kiállításon voltam pocakkal.

Kép

Kép
nán-dorka

Fio, de sztem írd meg Te apróhirdetésbe, hátha vki küld. lehet, még ingyen is, ha más része már nem jó a kocsinak.
és hányszor eszik így Olid? 5x napközben?
én azt vettem észre, h megnyugtatásra is használom, kényelmességből, na ezt a fiamnál nem csináltam. meg fogok próbálni leszokni róla. (pl. elesés nagy sírásnál. bár vmennyire természetes, de azért nem szeretném rendszersen). Annak viszont nagyon örülök, h se cumi, se ujjszopás. Nagy hagyománya van a családomban az ujszopásnak, jó lenne, ha Doró megúszná ezt.
várom a hintás képet!

no, ma igazán sokat írtam. pedig jobb kéz híján - azzal ui. Dorót tartom- jegyzetelni sem tudtam.

itt egy kép Doróról, amint egy jellemzően Waldorf-ovis babával ismerkedik. Doró jobbról :D

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

és kaptok még egy Doró-mosolyt

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Köszi csajok a sok hasznos infót ismét,és a megnyugtató sorokat. Tényleg nyugodtabb vagyok,hogy így leírtátok a szüléssel kapcsolatos véleményeket tapasztalatokat.

Olyan jó hogy ilyen sokat írtok.

Én már megjártam reggel a kórházat. A vércsoportos leletemért voltam. De olyan lusti vagyok nincs kedvem semmihez.

Most éjjel jól aludtam. Egy nagyobb párnát tettem a pocim alá. Meg elbeszélgettem Flórával ahogy mondtátok. Hát nem tudom melyik segített de 5:30-kor voltam kinnt először pisilni,és 6:15-ig tudtam aludni. Ez nagy szó. 8) Azért rúgott néha,de nem volt olyan brutál mint máskor. :lol: Lehet az is segített hogy nem közvetlen lefekvés elött zuhanyoztam le. Mert észrevettem azt is hogy zuhanyzás után nagyon pörög.

Doró nagyon tündi bündi!!!! :D

Nándorka!

Jó ötlet ez a dokitól kért igazolás a mentősöknek. Na majd rákérdezek. De bízom benne hogy nem lesz rá szükség.

Este 20:30-ra dokihoz megyünk. Kivi vagyok mit mondd. Remélem minden okés.

Hétvégén megyünk megnézni a kiságyat. Akkor majd a méret szerint döntünk.
csipcsab

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Gondoltam megosztom veletek! Szerintem annyira szép... Ja, és Csenge erre aludt el most. :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Halihóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Nohát, Apa 2 hónap kényszerpihi után visszament dolgozni. Jajj, annyira rossz volt ma Nélküle ébredni. Csongi is nagyon kereste Őt... :cry:

Még nem sikerült teljesen visszaolvasni, de már mindjárt...

Szóval bocsi, hogy eltűntem, mától gyakrabban jövök. :lol:

Csongor mászik ezerrel, néhol feláll, ül szépen. Mindezt elég rövid időn belül produkálta. Szerencsére Ő jól elvan egyedül. Bejárja a lakást, a végén pedig felkéreckedik. Eszembe jutott a Shrekből a Kandúr. Nohát Csongi pont úgy néz, miközben a nadrágomba csimpaszkodik :lol:

Most, hogy itt a jó idő, kint vagyunk a kertben. Csongi arca és kezecskéi olyan feketék.

Ti használtok naptejet? Milyet érdemes venni Nekik?

A hiszti viszont megy ezerrel. Sokszor csak Apával együtt tudtam tisztába tenni. Főleg, ha kint vagyunk és behozom peluscserére, akkor egyszerűen nem lehet bírni Vele. Akaratos Ő is, teljes világvége, ha nem engedünk Neki valamit.

Az esés terén én úgy vagyok vele, hogy, ha látom, hogy nem volt nagy dolog, akkor rám néz, rá mosolygok, mondom, hogy nincs semmi baj, és már megy is tovább. Ha nagyot esett, akkor persze a kezembe veszem és nyugtatom.

Köszi, Nándorka a cipőinfot. Azóta megoldottam. Én is voltam kint a börzén, és vettel egy liliputi nevű teljesen bőr tutyit. Csongi imádja! Nekünk nagyon bejött.

Próbálok néhány képet felrakni.

Ja, akaja terén nagy változásokon mentünk ám át. Zabálja a kenyeret (Magától), tegnap kolbászt rágcsált, ropit, narancsot szívogat, almát majszol, és már a darabok is lemennek. Pedig egyszer sem erőltettem. Szóval minden gyerek megérik rá magától, asszem.

Hihetetlen, hogy telik az idő, ezt a pocakokon látom...nagyon szépek!

Nikó, örülök, hogy minden rendben!

Ja, alvás nálunk változatlan. Csongi 3-4x kel, és szopizik. Kettőnk között alszik, tehát a könyvek szerint, minden, ami rossz lehet, az nálunk bevált ... :P Nem foglalkozom vele, nagyon jól alszunk, de persze mikor Apa itthon volt, a délelőttöket én is végigaludtam :roll:

No megyek, mert ajándékot nézek Őfelsége név- és szülinapjára.

pusszancs

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
ragota

Most nem érek rá, cak olvasni jöttem, de Ágota! Te fogytál!!! :mrgreen: :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Fio, a vaterán nézd meg, a babakocsik között láttam egy hírdetést, ahol gumit, vagy kereket ajánlottak, de többet nem tudok róla, engem nem érintett, így nem néztem meg.

Ragota, de jó, hogy jöttetél. Írtó aranyos Csongi, nekem is az első reakcióm az volt mint Fiónak, hogy milyen sokat fogytál.

Arwen, várjuk a képeket!

Doró egy tünemény, a mosolyával.

Megyek is, majd holnap jövök, ma megyek dokihoz.

Pusz Nikó

Kép
nikóska

Ragota,
de jo,hogy jottel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remelem meggyogyult teljesen Apjuk! :wink:
Nekem is pont ez volt az elos gondolarom,mint a Csajoknak,hogy fogytal Baby!!!!!!Nagyon csini vagy!!!!!
Es Csongi..wow!Nagy srac lett!Es mekkora huncut!Olyan draga bogar!Es milyen jo barna tenyleg!!!!!Hiaba,a kert!
Az utolso kep Csongirol a kedvencem,azon nagyon edes!!!Olyan nagyfius!!!!Kezs vagyok tole!
En vettem naptejet, Nivea,gyerekeknek,majd megnezem pontosan hany faktoros,mert Attilanal van,o meg alszik,de ugy emlkeszem 30 vagy 40.
En meg szemeztem a Vichyvel,vedono meg a Babe-t ajanlotta.
Doki es vedono is azt mondta 30-40es eleg.
A napokban mikor nagyon meleg volt es kimentem vele,akkor bekentem az arcat,de akkor egyszer :roll: amugy mindig elfelejtem....de mondjuk most nem is tuz a nap.... :evil:
Tok ugyin eszik Csongi!Es marha jo,hogy magatol!
En pont a napokban hallottam az egyik ismerostol,hoyg o 2 eves koraig turmixolta a kajat az egyik gyerekenek (3 van),mert addig nem evett darabosat.....szoval van,aki keson erik :roll:

Niko,
doki utan hireket!!!!!!

Marietta,
orulok,hoyg jobban aludtal!
Toled is varjuk a dokis hireket!!!!!

Nandorka,
Dorot megzabalom,olyan igazan zablnivalo kis pofija van!!!!!
Margitsziget hozzank nincs messze,sot :lol: En benne vagyok egy setaba valamikor :wink:
Huuu micsoda evfordulok jonnek :lol:

Fiona,
babakocsikerek:szerintem erdemes megkerdezned a magyarorszagi forgalmazot,ok elvileg minden alkatreszt be tudnak szerezni a babakocsihoz.Nekunk is kellett anno a Gracohoz vmi kis pocok,aztan ok beszereztek. :wink:

Elmentunk setlnai Attilaval,erre elkezdett esni az eso....marhara orultem,persze elmentunk viszonylag messzire,es tudtam,hoyg meg a tisztitoba is be kell mennem ferjem oltonyeert,es vittem is egy masikat.....ugyhogy elmentem esoben meg oda,erre mire odaertunk,elallt (ja amugy kozben sutott a nap)....na mindegy,ez a jobbik eset :wink:
De mostansag amugy rendre akkor esik,ha setalni megyunk.. :?

Kepzeljetek (bar lehet,hoyg irtam mar :lol: ) penteken 10 eves erettsegi talalkozonk lesz,tok joooo! :lol:
Mondjuk mi nagyon sokan tartjuk a kapcsolatot,meg a mi 4esfogatunk a csajokkal is kozepsulis baratsagbol indult :wink: ,de azert van,akiket tenyleg nem lattunk 10 eve...bar gyanitom azok nem fognak eljonni :lol: :lol:
Mindenesetre vicces lesz,Attila apazik este,ide meg jonnek a csajok es egyutt megyunk :lol:

na pihenek mig Attila alszik,mert miota mindenhol felall,a pihenes ritka kincs :wink:

Kép

Kép
arwen07

Eladó egy XXL-es méretű, "virág" mintás Nandu kendő, alig használt állapotban.

Részletek itt: http://www.teszvesz.hu/item347165893_xx ... kendo.html

Kép

(hátha valakit érdekel. :oops: )

KépKép
KépKép
fioona

Nándorka!
Margitszigeti találkozóban benne vagyok. :D Akár többen is összejöhetnénk. Még nem tömegközlekedtünk Csengével, úgyhogy remélem a párom el tud vinni minket. :oops: A metrótol nem félek, de a vilamos az szerintem gáz...
A hintázást szereti Csenge is, de sokáig nem ül meg benne. Kaját 3 hete mi is rendeljük, de mi szinte minden napra. :oops: Azért nyugodtabb vagyok így. Bár sokáig nem tudjuk ezt csinálni, mert 1 éves korától át szeretném szokatni Csengét arra amit mi is eszünk, és azt azért szeretném én főzni... :roll:
Mosolygós Dorka nagyon édes! :D

Marietta! Nekünk is 140*70-es az ágy, szerintem is kell ekkora. Drukk mára a dokihoz!

Nikó! Drukk mára neked is! Gyere doki után! :wink:

Ragota! Tényleg mennyit adtál le? Érdekelne a technikád! :wink:
Milyen ügyes Csongi, hogy már így eszik!
Csenge még nem rakja a szájába az ételt... Szerintetek ez baj? Le van maradva? Viszont olyan édesen pápázik, meg mikor mondjuk neki, hogy tapsi, akkor tapsol. Eleinte összekeverte a kettőt. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Dorka, ez a lány még mindig annyira édes és gyönyörű :) Mint egy friss habcsók, ami csak arra vár, hogy megkóstold :):):)

Marietta, drukk estére a dokihoz. Biztos, hogy minden rendben lesz. :wink: :wink: Annak meg külön örülök, hogy Flórával meg tudtátok dumcsizni a dolgokat. :) Hiába, tudnak alkalmazkodni ezerrrel :)

Ragota! Hát hello újra köreinkben! :):):):) Hihetetlen mennyit fogytál! :) Apa teljesen meggyógyult?
Olyan jót mosolyogtam Csonginak a csizmáskandúr tekintetén. Úgy el tudom képzelni. :lol: :lol: Ja és hát igazi magyar gyerek :) Kenyér meg kolbász :) Már csak egy kis hegyes erős hiányzik :wink: :wink: :wink: A tekintete pedig még mindig egy huncut kópé :)

Fio, szerintem is a vaterán vagy a tesz-veszen nézz körbe, mert emlékeim szerint én is ott láttam hasonló "almenüt".

Niko, drukk a dokihoz Neked is! :) Biztosan minden rendben lesz nálatok is!

Arwen az én sulim a régi diákoknak szervez találkozót :) A volt osztálytársnőm hív, de még nem tudom, menjünk-e
:roll: :roll: De Nektek biztosan nagyon jól fog sikerülni, jók tudnak lenni ezek a bulik :) Nálunk nyáron volt az 5 éves érettségi találkozónk, de nekem pici csalódás volt. Ugyanúgy megvolt a "klikkesedés" mint annó, mindenki csak azzal beszélgetett, akivel régen is.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

De jó ahányszor erre tévedtem mindig írt v.ki!!

Képzeljétek a volt júliusi topicból ismét babát vár az egyik lány!

most csak benéztem mert konyhabútort kell terveznem gyorsan

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
hogy vagytok?Nyunyello urfi?Rosszalkodik? :lol:
Ujra baba?Nem semmi!!!Kicsoda (a nickje erdekel :wink: )?Tudod,en olvastalak regen Titeket,mig itt voltatok,kepben vagyok ki-kicsoda :wink: Akartam amugy regisztralni a lurkora,de nem tudtam.... :roll:

Pinkine,
hat nem tudom,hogy nalunk hogy lesz,mert nehezen tudom elkepzelni,hoyg akivel anno nem dumaltunk tul sokat,azzal majd most.....de majd meglatjuk :lol:
Arra leszek kivancsi,hogy hogy fognak az emberek odajutni,mert ahogy hallom epp aznap lesz egesz napos BKV sztrajk...
En kocsival megyek,de biztos lesz aki nem...az erdekes lesz..remelem nem emiatt leszunk joval kevesebben... :roll:
Jo napra tettuk mi is....

Kép

Kép
arwen07

KOnyhabutorrol jut eszembe:

Ragota,
erdekelne,hogy milyen a konyhabutorotok!! :wink: :wink: Mindig eszembe jut,amikor latom a fotokon,csak elfelejtettem kerdezni.
En szinte detto ugyanilyet szeretnek.Kivancsi vagyok mindenre.Ikea?Nobilia?Scavolini?Itt lattam ilyeneket.Es lattam,hogy a munkalapod teljesen sotet,en is azt akarok( alul is sotet padlo lesz),de sokan lebeszelnenek rola,mert,hoyg minden meglatszik rajta(nem ertem,hogy ez miert szamit,hisz a konyhapultot allandoan torolgetjuk napjaban 100x...legalabbis en..szoval tok mindegy sztem....es nem mintha a vilagoson nem latszana-most olyanunk van..)Neked hogy valik be?
Priviben is johet :wink: Kosziiii!

Kép

Kép
arwen07

Arwen Nyunyi jól van köszi sokat rosszalkodik de hát ez a dolga!! :lol:
Ismét legalább 3-4 fogat növeszt ha kint lesznek a felén túl vagyunk!!
Hemej a nick név.
a lurkóra szerintem tudsz regelni simán azt hiszem de lehet hogy a költözési okok miatt megnehezítették? nem tudom.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
majd kerunk am Nyunyirol kepet!!!!!
Huuu nem semmi,hoyg mar ennyi foga van...mi megrekedtunk 2nel... :roll: csak lesz neki tobb :lol: :lol:
Koszi a babas infot! :wink: Gratula nekik!Terveztek,vagy igy alakult?Nem tudom mi volt lurkon,majd megprobalom ujra a reget.A regeles ment,de nem kaptam emailt jelszorol utana.... :roll:
Nyunyinak utolag is boldog hofordulot!!!!

Csajok,nalatok hany fog van???

Akik tegnap dokinal voltak,tessek jelentkezni!!!!!

Gyuzso is regen volt mar..... :roll:
Meg Meri....

Kép

Kép
arwen07

Lesz kép ígérem!
szerencsére már 7 foga kint van de nem aprózza el az tuti.
tervezték hogy kicsi lesz a korkülönbség de nem ennyire :wink:
azért persze örülnek neki.
ha nem megy a regelés szólj és intézkedem :D

Bridzsi

Kép
esztora

Marietta,
én is 70x140-es ágyat vennék, ha most kellene választani :)
még hozzá olyat, aminek 1 oldala leszedhető majd
pelenkázó: mi egy merev aljú pelenkázólappal kezdtük, azt az ágyra raktam kersztbe, az ikeában meg vettünk pelus és szemetestartó műanyag tartót, amit rá lehet akasztani az ágy oldalára
a babaszobán lehet olcsóbban találni kiságyat! sok szerencsét a választáshoz!!
dokihoz drukk!!
fájások: nekem hajnalban indultak, fél 1 felé, reggel bementünk ctg-re, délben vettek fel az osztályra, 18.22.-re lett meg Mica, úgyhogy ráérsz!!!! és én is itt vagyok, szívesen bemegyek Vácra érted kocsival és viszlek be Tarcsára!!!

Angyalkrisz,
Csengének gyógypussz!!!!

Nikó,
nagyon aranyos, hogy beszélgettek egymással!!!! biztos szeretne maradni!!!!
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

Pinkiné,
örülök, hogy bejött az oldtimer-kiállítás! :lol:

Pierre cardin kerekek: szerintem is a forgalmazóknál kellne érdeklődni, hol lehet kereket venni rá vagy hol van szervíz..

Dorka,
micsoda évfordulók!! jó éttermezést, ünneplést!!!
Doró kacagást köszi!! jól kezdődik a napunk így! :wink:

Ágota,
jó, hogy jöttél! kényszerpihi vége.. :oops:
pont küldeni akartam a liliputi honlapját!! nálam is el van mentve!!
kint is azt hordjátok vagy csak bent??
mondani is akartam, hogy láccik Csongin, hogy "el van rontva"!! nagyon kis kiegyensúlyozott!! édes!!!

Esztora,
igen, igen, fotót ide!!

Arwen,
köszi a hiányolást!! 8 fog... :lol:
remélem nem rontja el a sztráhjk a talit!!

nálunk a múlt héten végigment a családon a vírus: anya, párom, nővérem.. mostanra mindenki rendbejött! szerencsére!!
tegnap voltunk útlevél-fotózáson, mindenkit levett a lábáról, úgy kacarászott, édi pofa volt!
naptej: nálunk is 40-es van itthon, lassan elkezdjük használni!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Jajjjjj, de aranyosak vagytok! Pedig csak a kép előnyös (már amennyire rólam előnyöset lehet készíteni :roll: ). Szóval sajnos nem fogytam egy dekát sem, sőt... de nembaj, hamarosan. Az elhatározás már megvan :lol:

Gyuzso, mi kint is azt használjuk, mert mászáshoz sokkal kényelmesebb, mint egy merev cipő. Azt hiszem szandikát majd csak kint fogunk használni az utcán. A kertben vagy meztélláb lesz vagy ebben.

Arwen, ne izgulj a fogak miatt, nekünk 6 van, de már kibújás előtt van 4 pluszban.
A konyhabútort cakli-pakli a Lugasban vettük. Majd készítek róla képet, csak egy kicsit rendbe rakom :P semmi baj a sötét színnel, ez nem szőnyeg, amin meglátszik a kosz, merrt ezt állandóan törölgeted minden kaja után. Én nagyon imádom. Mondhatom, hogy ez a konyha lakásunk ékessége. Olyan jó benne főzni, meg szép is.

Krisz, tesóm kisfia, Nimród már 16 hónapos, és még mindig nem vesz a szájába semmit. Ám a minap adtam Neki is egy ropit, és azt úgy betolta a szájába, hogy na. Mi úgy csináljuk, hogy reggeli és vacsi közben ott ül Ő is, kap egy kis kenyeret vagy gyümit, és ellesi tőlünk.

Mi is benne vagyunk egy margit-szigeti randiban, szóval beszéljünk meg egy időpontot, lépjünk a tettek mezejére. Mi holnap megyünk először tömegközlekedéssel, izgi lesz.
Ja, merthogy a kocsinkban kidurrant a légzsák csak úgy, még szerencse, hogy Apa 20-szal ment itt az utcánkban. Nem is merek belegondolni, ha ez autópályán történik, vagy esetleg Csongi is ott van!

Tyűű, mi megbeszéltük Apával, hogy jövő márc, április környékén fogunk bele a tesóka-programba. Én még nem tudnám magam elképzelni újra pocakosnak (márhogy most is pocakos vagyok...de értitek)

No megyek egy kis rendet rakni.

Pusszancs!!!

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Mi megjártuk tegnap este a dokit. Viszonylag hamar végeztünk. De én olyan sokkot kaptam hogy elfelejtettem megkérdezni a dokim hogy még mindig kislány-e?

A sokk azért volt mert eddig már sikerült 10 kg felszednem(persze senki nem tudja hol van rajtam). Ami nem lenne sok így a 7 hónap környékén de ugye én a 4-ik hónapig nem híztam semmit,és ez azóta jött fel. A dokinál tett legutóbbi látogatásom óta ismét feljött 4kg. Amiért Ő nagyon kedvesen szólt hogy ez így bizony nem lesz jó,mert még mindig van vagy 3 hónap és ha így folytatom 22kg lesz a végére. Úgyhogy kapjam össze magam. Tehát kevesebbet enni és este 6 után már csak almázhatok. Hát hogy fogom kivitelezni azt nem tudom. Hisz én imádok enni,de azért megpróbálom.

Egyébként minden oké! Bébi szépen fejlődik. Már 1382gramm. Viszont jelenleg harántfekvésű.(keresztbe fekszik a pocimban). Amire azt mondta a dokim hogy ne aggódjak ez egy jelenlegi állapot még van ideje megfordulni. Hát remélem úgy lesz. MAjd elbeszélgetek vele. 1 hónap múlva kell ismét menni ha nincs semmi panaszom.

Gyuzso!

Hát nem is tudom hogy mit írjak. Annyira meghatott a kedves gesztusod,hogy akár Te is eljössz értem és beviszel a kórházba hogy csak na. Nagyon elérzékenyültem. Előre is köszönöm,és hát ki tudja lehet élni fogok a lehetőséggel ha úgy alakul. :oops: Mégegyszer nagyon köszi!!!!
Örülök hogy már jobban van a család.
Majd ha tudsz mutizd meg nekünk azt az útlevél fotót!! :D

Ja nekem azért nem jó az olyan pelenkázó amit az ágyra tudok rakni mert nincs hely a kisruháknak ahová rakhatom. Ezért kell komód is. De biztos megtaláljuk majd a megfelelőt csak türelem kell hozzá. 8)

Ragota!

Nagyon édi Csongi! Igazi nagyfiú már. És hát Te bizony tényleg fogytál. :wink:

Nándorka!

Tudom mit felejtettem el Neked tegnap írni. Kérdezted hogy miként választottuk ezt a nevet a lányzónak. Nem Petőfi versei alapján. Ugye gondolom emlékeztek még hogy mi a férjemmel az elejétől kezdve azt gondoltuk hogy kisfiunk lesz. Hogy miért azt nem tudjuk. Nem szándékosan de nem is volt csak egy fiúnevünk. Aztán mikor azt mondták hogy kislány akkor ez úgy egyből jött hogy jó akkor legyen Flóra. Nem is néztünk utána utónévkönyben. Meg más név után se néztünk. Hát így alakult. :roll:

Na megyek rendbe kell tennem a lakást meg főzni vmit gyors.

Addig írjatok. :lol:

Ja képzeljétek beszéltem ma a szülésznővel akinél szülni szeretnék. Hát csajok már most biztos vagyok benne hogy nagyon jó választás. Már a telefonban olyan kedves volt hogy csuda. Azt beszéltük meg hogy májusban talizunk,és megnézzük a szülőszobát is meg beszélünk. Már nagyon várom. Kíváncsi vagyok rá. Csuda kedves nő lehet. És mondta ha bármi gondom bajom nyűgöm lenne csak hívjam Őt bátran. :D

Na puszik!!
csipcsab

Marietta,
szívesen és tényleg komolyan gondoltam!!
tök jó, hogy vizsgálat rendben volt! súly miatt ne izgulj, én uccsó 2 hónapban alig híztam, a többihez képest :lol: (2 kg, a 17-ből :lol:)
írni is akartam, hogy a szülésznő választás sokat levehet a válladról, én is őt "zaklattam", hogy elment a nyákdugó, meg fájások így-úgy!
Ő is vizsgált meg először és elküldött sétizni, hogy ha tovább tágulok, csak akkor mutat meg a dokinak, ne legyek felesleges éjszaká(ka)t a kórházban :wink:

Ágota,
kössszi a választ, sztem én is beruházok egyet!! csak az M-es sztem kicsi már nekünk, az L-es meg nagy lesz.. Ti mit vettetek?

mi is úgy eszünk, hogy Mica kezében kenyér-kifli darab :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Tali:
kisfiam beteg, jövő hét közepéig nem jó a tali. de aztán lehet!
viszont gondolkodtam, elég kényelmes lesz-e a Margitsziget. olyan sajnos most nem jut eszembe ott a közelben, ahol pelusozóhely ilyesmi lenne. tud esetleg vki ilyet?
ha viszont többen autóval jöttök úgyis, lehet nálunk is! (Göd) ehhez mit szóltok? Vác környékieknek így közelebb is.
Mert természetesen MINDENKIT SZERETETTTEL látunk a talin!
Csak azt sajnálom, ha nem tud mindenki jönni, nehogy kirekesztve érezze magát vki.

Ideje akkor lehetne 25-e vagy 28-a.

Csak nekünk még ez a betegség múljon el, az a lényeg! Akkor konkretizálhatjuk.

Bocs, be kell fejezenm, mert minden német nyelvű könyvet lepakolt a polcról a lány. Mégsem! Angol nyelvű is van közte... :D

Kép

Kép
nán-dorka

Ja, a Hogyan ne legyünk tökéletes anyákat megint elővettem, igyekszem majd idézni belőle. Ráismertem a gyerkőceinkre és magamra!

"Első gyerekünket a hétvégéken körbeadogattuk. A megszabott időközökben felharsant a kiáltás: Nálam van fél tíz óta, délig a tied!Más családoknál, nyaralás alatt, étteremben még rövidebbek az időközök. (itt ezt részletezi a szerző, hogyan)
Nem szeretethiányról van szó - ha nem szeretnék nem hoznák magukkal és nem próbálnák meg mindenáron szórakoztatni -, hanem A KIMERÍTŐ TELJES ODAADÁSRÓL, ÖSSZPONTOSÍTÁSRÓL, MELYET A FÜRKÉSZŐ ELME, A MOZGÉKONY KEZEK ÉS A FÉKTELENSÉG EGYÜTTESE MEGKÍVÁN."

Sztem ez tökéletes leírása annak, amit érzünk és amibe belefáradunk. A következő mondat ez a könyvben:
"A szülők a csecsemőkor bizonyos szakaszaiban teljesen reménytelennek érzik a helyzetüket."

no, nem másolom ki az egész könyvet...

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?