Ragota,
de jo,hogy jottel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remelem meggyogyult teljesen Apjuk!
Nekem is pont ez volt az elos gondolarom,mint a Csajoknak,hogy fogytal Baby!!!!!!Nagyon csini vagy!!!!!
Es Csongi..wow!Nagy srac lett!Es mekkora huncut!Olyan draga bogar!Es milyen jo barna tenyleg!!!!!Hiaba,a kert!
Az utolso kep Csongirol a kedvencem,azon nagyon edes!!!Olyan nagyfius!!!!Kezs vagyok tole!
En vettem naptejet, Nivea,gyerekeknek,majd megnezem pontosan hany faktoros,mert Attilanal van,o meg alszik,de ugy emlkeszem 30 vagy 40.
En meg szemeztem a Vichyvel,vedono meg a Babe-t ajanlotta.
Doki es vedono is azt mondta 30-40es eleg.
A napokban mikor nagyon meleg volt es kimentem vele,akkor bekentem az arcat,de akkor egyszer
amugy mindig elfelejtem....de mondjuk most nem is tuz a nap....
Tok ugyin eszik Csongi!Es marha jo,hogy magatol!
En pont a napokban hallottam az egyik ismerostol,hoyg o 2 eves koraig turmixolta a kajat az egyik gyerekenek (3 van),mert addig nem evett darabosat.....szoval van,aki keson erik
Niko,
doki utan hireket!!!!!!
Marietta,
orulok,hoyg jobban aludtal!
Toled is varjuk a dokis hireket!!!!!
Nandorka,
Dorot megzabalom,olyan igazan zablnivalo kis pofija van!!!!!
Margitsziget hozzank nincs messze,sot
En benne vagyok egy setaba valamikor
Huuu micsoda evfordulok jonnek
Fiona,
babakocsikerek:szerintem erdemes megkerdezned a magyarorszagi forgalmazot,ok elvileg minden alkatreszt be tudnak szerezni a babakocsihoz.Nekunk is kellett anno a Gracohoz vmi kis pocok,aztan ok beszereztek.
Elmentunk setlnai Attilaval,erre elkezdett esni az eso....marhara orultem,persze elmentunk viszonylag messzire,es tudtam,hoyg meg a tisztitoba is be kell mennem ferjem oltonyeert,es vittem is egy masikat.....ugyhogy elmentem esoben meg oda,erre mire odaertunk,elallt (ja amugy kozben sutott a nap)....na mindegy,ez a jobbik eset
De mostansag amugy rendre akkor esik,ha setalni megyunk..
Kepzeljetek (bar lehet,hoyg irtam mar
) penteken 10 eves erettsegi talalkozonk lesz,tok joooo!
Mondjuk mi nagyon sokan tartjuk a kapcsolatot,meg a mi 4esfogatunk a csajokkal is kozepsulis baratsagbol indult
,de azert van,akiket tenyleg nem lattunk 10 eve...bar gyanitom azok nem fognak eljonni
Mindenesetre vicces lesz,Attila apazik este,ide meg jonnek a csajok es egyutt megyunk
na pihenek mig Attila alszik,mert miota mindenhol felall,a pihenes ritka kincs