Új privát üzeneted érkezett!

Bendor!
Ezt találtam, olvasd át, hpgy mi a legjellemzőbb Dorkára.Nem tudom mennyire vagy jártas homeopátiában, ha gondolod olvasgasd az oldalt , sok minden le van írva.
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... gory_id=61

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Andi! De szépek a csempék! :wink: De a dekorcsík ára tényleg jó húzós.... :roll: Azért remélem, sikerül vmi jó megoldást ta lálnotok! Dorka szegényke megkönnyebbült már?

Olgi! gyerkőcöknek jobbulást! Ó, de szépek! :D Tüncsike a nagy szemével, meg kis pufi arcocskájával! Zozika meg komoly nagyfiú, ahogy ül a fülhallgatóval a fején! :D

Remélem, Balázska nem lett rosszabbul!!!

Szörnyű ez az idő.... :twisted: Engem az ilyen nyomorék időjárás mindig hót fáradttá tesz, nincs kedvem semmit csinálni... Délelőtt ugyan takarítottam, már csak a konyha-előszoba felmosás van hátra. Na, meg van vasalnivalóm is.... :( Pannika alszik. :D Holnap jön egy barátnőm délelőtt babanézőbe. Ezer éve ismerjük egymást, osztálytársak voltunk általánosban, gimiben, és évfolyamtrsak az egyetemen. Már régóta próbáljuk összehozni a találkát, de nehéz, mert Pesten dolgozik, ha meg néha hazajön, más dolga is van. De most végre összeajön! Tehát a holnapi programunk megvan! :D

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Panka!
Nagyon köszi hogy próbálsz Te is segiteni a gondunkon, igazán aranyos vagy. :) (És ez persze Mindenkire vonatkozik!!!)
Megnézem mindenképp a homeos oldalt , csak perpillanat főzés közben vagyok.
Az az igazság, hogy két gyógyszerész véleményét is ismerem (egyik a sógornőm) a homeos cuccokról, és pár orvosét is.Egyértelműen humbuknak tartják mind. Állitólag képtelenség, hogy olyan hatalmas higításban tudjon hatni a hatóanyag amekkorában a homeopátiás szerekben van. Lehet csak pszichésen hat? Mindenesetre tejserkentő bogyót szedtem én is sz...t sem ért. Viszont allergiaszezonban is homeos bogyót szedtem és igencsak visszaszorította a tüneteimet igy allergiagyógyszert évek óta nem is szedek. Ha a gyerekem székrekedési problémája nem javul és nem hat a szirup, utána meg a lekvár sem akkor homeo következik. Ártani biztos nem árt, ha meg használ az csak jó.

Zsu!
Igen nagyon vacak az idő, engem is lenyom rendesen.
De jó, akkor holnap barátnőzhetsz, ő meg barátnőzhet és babázhat egyszerre. :wink: Biztos odalesz majd Pannikától, hisz olyan angyali kiscsaj. :wink:
Ne is mondd k..a drága lenne ez a sok dekor, igy megy az egész napos agyalás mi a fenét csináljunk, hogy csináljuk hogy szép is legyen és a pénztárcánk is "kímélve" legyen. :roll: :roll: :roll:

Tegnap este lefekvés előtt nagy nehezen kiműtöttük a beragadt kakit Dorkából, igy tudott a drágám aludni. Ma délben szintén volt kaki, szintén üvöltés közepette de már egyedül megbirkózott vele. Nagyon remélem hat a szirup és napról napra jobb lesz a helyzetünk. :roll:

Kép
Kép
bendor

Andi!
Na ez már jó hír, hogy van kaki :lol: A homeók pedig lehet hogy pont "szart" érnek! :wink: Remélem érted? :wink: :D
Én úgy vagyok ezzel a hoeós dologgal, hogy az imában sincs sok hatóanyag, néha mégis hatásos.De nekem elmulasztotta az allergiámat!!, Emilinek is nagyon jó volt fogzáskor a kúp, meg a köhögésére is a szirup.Én is úgy vagyok vele, hogy ártani nem árt, max. nem használ.Meg olcsók is viszonylag, így nagy káér nem ér ha nem jön be.Szerintem nem kell benne feltétlenül hinni, hiszin csecsemőknek is használ, ők pedig még biztos nem hisznek a gyógyszer hatásban. :wink: Meg állatoknak is szokták adni, és ők sem hisznek benne, de mégis meggyógyulnak.
Lehet, hogy nem a megfelelő szert szeded, és azért nem hat, vagy nem a megfelelő hígításban.Mindenesetre én hiszek benne, és ha csak ez segít, már az is jó.A végeredmény a lányeg! :wink: :D

Zuszska!
Jó barátnőzést!

Mi is megyünk babanézőbe ha felkelt Emilim.:)

Kép
pankaa

Szia Pankaa,

Én viszont nyitott vagyok minden olyan dologra, ami nekünk segíthet... Megnéztem ezt a homeos oldalt, de én alapból nem tudok sokat erről az egészről. Rákerestem az árpára, aholis kiadott kb. 4 féle szert, ezt nekem kell eldöntenem a tünetek alapján, melyikre lenne szükség? És hogy működik ez? Bemegyek a gyógyszertárba és kérem a szert, ami recept nélkül adható?(gondolom, a szeren fel van tüntetve a gyerekadag is)
Nagyon örülnék, ha tudnál erről valami részletesebbet mondani. Előre is köszi
pave

Sziasztok!!!!

Látom a kismamák el vannak tünve!!! Ti meg jól eltársalogtok!!

Andi: Nagyon nagyon sajnáltam Dorkát, anyumnak is elmeséltem hogy szegényke menyit küszködik!! Ő is a szilvalekvárt és a barackot és az ilyesmit javasolta! Örvendek hogy kezd hatni az a szer! Remélem minnél hamarabb helyre áll a szervezete! Emlékszem mikor ott voltam hogy menyire sírt szegényke emiatt!!!

A fürdőszoba csempe nagyon szép!! Ténleg nagyon jó az izlésetek, de k...a drága! Biztos találtok valami jó megoldást, mint a konyhánál is sikerült!!!! Kenyérsütőt eddig mindenki dicsérte akinek van, ismerőseim közül, és én is a 2 lapátosat hallottam hogy az a jobb. De márkát már nem tudnék mondani!
Örvenddek hogy izlett a karfiol! Milyen a sütő, és Mariska????
Igen, ott vette Noi a pelenkát, azóta is azt használja! Neki bejött! De hát ismered őt, vagyis meséltem róla milyen ilyen téren! :wink: :? :D

Voltam ma TG-n és összefutottam Hajnival! Képzeld el, anyira kedves volt hogy be hívott egy kukcskálásra! Meg néztük Patríciát, aki ismét nagyon kis lusti volt és elbúlt a lepény mögé igy csak a talpacskáját fotóztuk le! Ami már 3,5 centi! Meg néztük megint mindenét! Minden rendben van!

HAjni, tudom hogy csak hétvégén lesz interneted de mégegyszer meg szeretném köszönni ezt a lehetőséget is! Nagyon örvendtem neki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi!!! Hajni mondta hogy írt neked smst de nem válaszoltál, mondtam hogy valószinű csempe körúton vagytok! Írjál neki, ha még nem tetted meg! El fogsz hervadni!!! :wink:

Zsuzsi! gyönyörü Pannika, és a fülcsije is! Látod látod, te jobban megijedtél mint ő! Jó barátnőzést holnapra, biztosan jó kikapcsolódás lesz nektek! Csak lenne már jobb idő!
Bár szerencsére nincsen hideg!

Olgi4 Nagyon jók a képek, kösz hogy tettél fel! Nagyon szeretem nézegetni őket, Tundike igazi nagylány már, ahogy emelgeti a fejecskéjét, és Zoziról már nem is mondok semmit! :wink: Nagyon élvezem, biztos sok csajt fog elbolonditani!!!

Jobbulást a gyerkőcöknek!!!!
Mennem kell mert férjuram nagyon türelmetlen, kell neki a gép!
De igérem írok majd mindenkinek!

Puszika
Vendég

Pintyuska!

De jó, hogy végre írtál. Figyellek skype-n de sosem vagy. :cry:

Híredet hamarabb hallottam mint ahogy irtad. :lol: :lol: :lol: Tegnap Hajni sms-ét későn vettem észre, ma meg tudtam hogy dolgozik ,ott meg lehet nincs a telcsije bekapcsolva. Utána meg csempét mentünk intézni, igy most este jutottam oda hogy hivjam. :oops:
Mesélte hogy megkukkoltátok a kislányodat és hogy minden oké, és hogy talpacskáját mutatta.

Igen-igen, Hajniék kedden este jönnek hozzánk, de mondtam hogy a kölnit nyugodtan otthon hagyhatják a fiúk, talán nem hervadunk el jövő húsvétig. :wink: :lol: :lol:

Köszi anyud tanácsát is a kakiproblémára. Nem akarom elkiabálni, de talán javul valamicskét a helyzet ettől a sziruptól is. Igaz még mindig sír Dorka kakilás közben, de talán egyre kevesebb ideig és egyedül. Hátha hatna , annyira boldog lennék, elhiheted. Ha mégsem , akkor jön a lekvár.

Köszi a sütő és a Mariska (nekem már csak Mosómasa :lol: ) is szuperál, be vannak fogva, ma is mindkettőt használtuk. :wink:

Csempét megvettük ma végre.
Dekor nélkül és nem függőlegesen lesznek a hosszúkás csempék lerakva hanem vizszintesen . Járólap tiszta piros lesz. Csempe legalsó sora piros lesz, fölötte 2 sor fehér, majd a következő 2 sor újra piros, aztán fehérek lesznek. A tetején a legfelső fehér lesz , de alatta szintén lesz egy piros sor csempe. Wc-ben ugyanigy lesz. Na, lehet ez nem igazán érthető, de majd ha eljutunk odáig akkor fotót teszek fel (hol van az még?) vagy egyszerűbb ha eljöttök megnézni. :wink:
Dekor nagyon horribilis árban van, még a tükör köré sem teszünk. Mocsok rabló banda, hogy képesek elkérni egy db dekorcsempéért 1990 Ft-ot ???????????? :evil: :shock: :evil: Azért sem veszünk egyet sem. Viszont maga a csempe elérhető árban van, 2790Ft/nm, a járólapnak meg 100 Ft-tal drágább nm-e. Az tűrhető szerintem, na de a dekor.... :evil:
Ja a tegnap feltett képen nem igazán látszik, de ez a piros csempe nem vad piros, inkább olyan téglavörösesnek mondanám. És Olginak igaza van nekem is eszembe jutott, hogy az eredeti konyhaszekrény ezüst-bordó szine most kicsit itt visszajött (törtfehéres, picit szürkés és téglavöröses szinben).

Pusssssssssssssssssz!

Kép
Kép
bendor

Pintyus!
De jó neked, repetáztál uh-ból!:D

Pave!
Ezen az oldalon van olyan, hogy homeopátia 1x1, abban azt hiszem le van írva, hogyan kell alkalmazni ezeket a szereket.Alap dolgok:a szer bevétele előtt-után fél órával nem szabad enni-inni, és a kezelés alatt nem lehet mentolosat enni/mentolos fogkrémmel fogat mosni.Van mentol nélküli Elmex, én azzal szoktam, meg homeós fogkrém is.Fokhagymás dolgok is kerülendők, meg minden erős aromájú,illóolajos kaja.Monsjuk amig én hónapokig szedtem a szert, addig csak a mentolos részt tartottam be, és nem volt gond. :roll:
Igen, patikában lehet kapni, de nem mind1ikben, a Szent Anna utcán van egy ott lehet, meg a Géresi utcaiban.Igen, neked kell eldöntened(orvos híján), hogy melyik a legjellemzőbb tünet, a felsoroltak közt, de ez a legkényesebb része, ezért nagyon körül kell járni a dolgot.Esetleg csináld úgy, hogy amit itt kinézel szert, annak a google-n utánna nézel joban, hogy miket írnak még róla.Fontosak az olyan dolgok is, amik csak kíésik a betegséget, nem is annyira a betegség tünetei, mint pl. fázósság, álmosság, érzelmi hangulat változások, amik kifejezettek, feltűnőek, de nem a betegség konkrét tüneteiMeg hogy mire javul.rosszabbodik a tünet.Szóval így leírva bonyolult(kicsit azis :wink: ).De az ÉN véleményem szerint az iylen visszatérő árpát nem egy tünerti szerrel kéne kezelni, hanem egy ún. alkati szerrel, amihez már orvos is kéne.Ez kb olyan,mint egy általános szer, ami az adott egyénre jellemző, és ennek a kiválasztása már tényleg művészet, sokat kell hozzá tudni, csak szakember végezheti.A lényeg, hogy ha ilyen módon akarsz megszabadulni az árpától, és nem hatnak a tüneti szerek, akkor érdemes egy dokit keresni! :D

Kép
pankaa

Lányok!

Ha egyszer valaki rajtam kívül is érintett lenne a témában talál pár okos dolgot itt, bár inkább ne legyen rá szükségetek:
www.szekrekedes.lap.hu

Panka!
Még csak most jutott el az agyamig, hogy kérdezted, mekkorák a kis ruhák méretei. :oops: :oops: Az van beleirva hogy 3 éves, és 4 éves . A 3 éves kori rucik már most nyáron jók lesznek Dorkára holott még csak 2 éves lesz.
És visszatérve a kaki dologra (huuuu... minden nap erről irok, őrület :oops: :oops: ) valóban nincs még sem órához , sem napszakhoz kötve mikor kakil a lányom. Annyira változó ez nála.
Most böngésztem át a kenyérsütőgépes oldalt amit ajánlottál, tök jó dolgok vannak fent. Köszi még1x!!!!

Remélem a Kismanók szépen gyógyulgatnak!!!!
Jóéjt Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
bendor

Köszi Pankaa,

Még annyi kérdésem lenne, hogy akkor, ha jól értem, ezek a szerek adhatók gyereknek egészen kis kortól és recept nélkül kaphatók. Gomdolom, van adagolási útmutató, hogy hány éves kortól milyen adagot...Azért szeretném ezt tudni, mert én magamon elég sok mindent kipróbálok bátran, de a gyerek azért más. Ha próbáltam volna magamom már homeopátiás szert, nem toporognék most annyit a téma körül, azt hiszem, bátrabban adnám a gyerkőcnek is, de így kicsit bizonytalan vagyok..
pave

Sziasztok!!!
Hát ez Kép van nálam is, fáj a torkom is takonytakonytakony...
Zolcsika jobban van, kevesebbet kell fújni az orrát és köhögése is csökken, Tündikének most van krízise, 37.8, köhög erősen is náthás. Mindig olyan kérdő tekintettel néz rám, hogy Anya , most mi van velem?
Most megyek is vigasztalni , jobb napot mindenkinek!
Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok,

Bocsi, de itt ezerrel megy a költözés, már nagyon ki vagyok, fáradt és fásult is picit. Olvasgatok, de bocs, ha most nem tudok reagálni mindenre. Panka igy utólag is boldog szülinapot, úgy szégyellem, hogy én lettem az utolsó:-(
Olgi köszi a múltkori telefont, tájékoztatást Feketéről, és jobbulást a kicsiknek.
Bendor: egy kérdés: mennyi is volt végül a konyhabútorotok?Tudnál méretet is irni hozzá?Csak annyit hogy összesen hány méter volt alul-felül. Sógornőm is csináltatna. Esetleg meg tudnád adni a ti asztalosotok számát, nevét is?
Szép lesz a fűrdőtök is. Mi is hasonló gondban voltunk, hogy a dekorunk többe került volna mint maga a csempe-járólap, igy változtatni kellett az eredeti elképzelésen. De sztem igy is szép lesz, mind2nké:-))Sajnálom nagyon Dorkát, sajnos nálam is hasonló volt a helyzet sokáig, sztem most felnőtt koromban is csak azért jó már a helyzet, mert mostmár tudatosan odafigyelek miket eszem, de persze ezt egy 2 éves gyerek még nem érti meg. Igy marad a lekvár és egyéb módszerek, de remélem vmi segit és hamarosan jobb lesz.
Pintyus, Éva, Kriszta hogy vagytok?
Többieknek is puszi, és még egyszer bocs, hogy mostanában kicsit hanyagollak benneteket.
Holnap jön a költöztető brigád, átvisszük az utolsó darabokat is, vasárnap adjuk át a kulcsot. Sajnos anyósomék valószinüleg nem lesz internet, de majd irok, ha a barlangban leszek, vagy a barátnőmtől, persze igy majd ritkábban mint korábban. De csak 4-6 hét, és beköltözünk, ott lesz ismét net, és akkor újra jövök minden nap. De azért ne irjatok le!!!!!!
És ha szépen berendezkedtünk, akkor júniusban tarthatunk nálunk egy találkozót. Igy készüljetek.

Puszi:
Anita és a kis manó:-)

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok!!!

Én is ugyanúgy kérem a bocsánatot mint Anita, én sem tudok minden nap írni, mert nagyon zajlik az élet, most is megyünk házat nézni, járjuk anyummal a várost, nézegetem a baba cuccokat, voltam a kenguruba, nyugati u. mindenhol irogatom mi menyibe kerül, hol olcsóbb jobb!!!! :shock: Mire haza érünk már esek le a lábamról és alig váromm hogy le dölhessek egy picit anyira ki fáradok!

Ugyhogy ezer bocs!!! Majd ha egyenesbe állunk akkor újra én is a régi leszek,. és írok naponta többször is! De engem se írjatok le!!! :wink: :wink: :wink: Azértr mindig olvasgatlak, reggeli közbe meg ebéd közbe ezzel foglalkozom hogy olvaslak benneteket! Most ebédelek, ugyanis most jötttünk haza! Anyum venni akar ilyen kinti hintaágyat! És ezt nézegettük a tescoba is! De nem vettünk végül semmit!

Olgi!!! Gyógyulást nektek, vigyázzatok magatokra!!!

Anita!!! de jó hogy már csak 4-5 hét!!!! Be fizetek a talira!!! Kiváncsi vagyok nagyon a kis lakásra!!! Biztos csodás lesz!!

Én is mondtam hogy ha meg van a kis lakásunk és minden a helyén akkor várlak majd benneteket! De valószinu késöbb lesz ez mint gondolnám!

Ezer puszika!!! Bocsánat hogy nem írok mindenkinek!!!

Puszi
Vendég

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Huuu milyen nagy ma itt a pangás, nagyon hétvégi hangulat van már ma is.

Olgi!
Jajj ez a fránya betegség úgy látom végigmegy rajtatok. Nálunk is így szokott lenni. Ha dolgozni fogok ez még érdekesebb lesz egymás után tp-en lenni 2 gyerekkel is.
Jobbulást Neked és a Kicsiknek !!!! Apa nem kapta el? Ő ápolhat most Benneteket. :P
Küldjük a gyógypuszikat Nektek!!!!

Alíz!
És a Te Balázskád? Remélem már túl is van rajta és Ti nem kaptátok el. Gyógypuszik mennek Hozzátok is!!!

Anita, Pintyus!
Dehogy vagytok leírva, ne hülyéskedjetek máááááááááár!!! :roll: :roll: :roll: De amint tudtok gyertek, mi várunk vissza Benneteket!!!

Anita!
Akkor most nálatok is nagy menet van, pihire nem igazán sok idő jut gondolom. De azért ne stresszeld meg pörgesd Magad túl , a kicsi Manód most a legfontosabb.Meglátod szépen fognak ezentúl is haladni a dolgaitok és hipp-hopp eltelik az a pár hét és cuccolhattok a szép, saját lakásotokba.
Konyhabútort kérdezted: 350 ezer volt 250 cm x 195 cm-es + van egy 60 cm széles felső szekrény a hűtő fölött. (és van a kamraszekrény a hűtő mellett, ami az alsó és felső szekrény egyben, de biztos láttad a képeken.) Spotok a koronaléccel együtt 40 ezer Ft volt, szóval enélkül csak 310 ezerbe került volna
.De mi megszüntettük a mennyezeti lámpát teljesen ugyhogy nekünk kellettek a spotok is. Persze ha kell megadom az asztalos számát. Küldjem??????
Egyébként azt vallja magáról, hogy ő a konyhabútorokban profi. :lol: :wink: :P De tényleg nem csapja össze a melót, nálunk 2 napig állitották meg szerelték be a szekrényt, mindent mm-pontosan mértek.
Anita, Nektek milyen a fürdőszoba csempe? Egyforma lesz a wc-ben és fürdőben? Mesélj majd ha van időd a barlangban vagy a barátnődnél! :wink:

Lányok, míg el nem felejtem:
nagyon szépek az új vonalzóitok!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kellemes hétvégét Mindenkinek , puszi, jóéjt!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Pave!
Semmilyen hasznáklati útmutató, vagy adagolás nincs a fiolákon, mert eredetileg a dokinak kell megmondania, hogy az adott páciens hogyan szedje aszert.De általában ha vhol ajánlanak egy betegságre egy szert, akkor ott le van írva, hogy milyen hígításban, és hányszor hány szem bogyót kell bevenni, és hogy mikor.Nekem vannak könyvemi, és azokban le van írva,mit hogyan, de a homeós oldalokon is vannak biztosan a szerek mellett leírások.Recept nélkül kapható egyébként.

Lolita!
Köszönöm szépen neked is a ksözöntést, és ne légy szomi, én nem tartom számon ki mikor köszöntött fel! :wink: Csak azt aki nem! :twisted: :lol:
Jó költözködést nektek!!!Nagytali nálatok??Ok, beírom a naptáramba:)Nagyon várom már most, kíváncs vagyok Mindenkire!Remélem sokan leszünk!:)

Olik!
Sajnálo hogy ilyen betegek lettetek, mileőbbi gyógyulást kívánok!

Mi holnap megyünk vissza anyáéktól:(Jó itt nagyon, Emili imád kint lenni a kertben, kutyát kergetni, razolni a placcra, virágokat szedni-szagolni 8) Eddig jó idő volt, viszont ma esik:(Brühühühühü

Kép
pankaa

Pave!
Ezen az oldalon is sokminent találhatsz:
http://homeopatia.lap.hu/

Kép
pankaa

Kép

Síri csend van itt ma (is)... :?

Lányok, nem tudom valakit érdekel-e de a Kenguruban 30-50%-os szezonvégi kiárusítás van. A Müllerben voltam és a Kenguru kirakatában láttam a feliratot, ugyhogy nem tudom konkrétan ez mit takar. De gondolom a téliesebb cuccok vannak akciózva.
Pintyus, irtad is hogy Te voltál, akkor Te biztos tudod miről is van szó.

Voltunk ma anyuéknál, hazahoztuk a nagyfiunkat a "nyaralásból". Drágám úgy ment kedden hogy vasárnapig marad, de tegnap este már honvágya volt, hiányoztunk neki. Épp mi is beszéltük férjemmel, hogy olyan fura a lakás Bence nélkül, hiányzik nagyon nekünk is. Igy ma reggel összekaptuk magunkat és rohantunk érte. Így ismét teljes a létszám itthon. :wink: Péntek reggelig, mert akkor vonulok a gyerekekkel egy hétre ismét anyuékhoz a felújítás miatt. Persze én ingázni fogok a lakásunk és anyuék között mikor férjem nem tudja a burkolót "szórakoztatni", mivel dolgoznia kell.

Olyan majom idő van ismét, a hócipőm tele. Itt a hétvége, lehetne kicsit kimozdulni, de az eső egyet gondol és esik. :evil: :evil:
Úúúúúúúúúúútálom az esőt. :roll:
Kép

Betegeknek:
Kép

Kép
Kép
bendor

Kép

Balázs úgy néz ki rendbejött még van egy-két köhögés elvétve.
De a csütörtöki meg az azelőtti nap nem volt valami hű de jó.
Egész nap szinte 38-39 fokos láza volt akkor szegénykém nyűgösködött me bújt hozzám.Sehogy se volt jó neki.Ahogy lement a láza utánna már jobb volt akedve de estére újból felment majd reggelre szintén.
Péntekre már nem volt lázas ,meg mintha kicserélték volna.
A változatosság kedvéért mára meg apa betegedett le,lázas,fájnak az izületei meg kapar a torka. :cry: :cry: :cry:
Így aztán most a másik beteget ápolom.Remélem én megúszom. :roll:

Olgi:
Jobbulást kívánok mindenkinek!

Anita:
Dehogy írunk le!!!!!!!!!!Megértjük,hogy most sok a dolgod ,de azért ne fáraszd túl magad.
Picurka hogy viseli?Nem mocorog többet.
ÚÚÚÚ akkor már nem sok van hátra hogy beköltözzetek a szép új lakásotokba.

Pintyus:
Te se mondj már ilyet hogy leírunk.Irgum-burgum :evil:
Örülök hogy minden oké az uh-on ,a talpacskáját akkor jól szemügyre vehettétek.
Akkor most teljesen képben vagy baba holmik terén,igaz?

Andi:
Gratula a cempe vásárláshoz. :lol:
Nagyon szép lesz a fürdőszobátok a dekor nélkül is!!!!!!!
Azért túlzás hogy nem szégyelik magukat ennyit elkérni érte. :evil: :evil: :evil: :x :x :x Jól is teszitek hogy AZÉRT SEM VESZITEK MEG!!!!!!!!!! :lol:
Akkor Bence ki "nyaralta" magát.Hát igen a gyerek is érzi egy idő után hogy mindenütt jó de legjobb otthon anyáékkal,nem igaz?

Na egyelőre ennyi jut eszembe ,de bocsi ha nem reagáltam mindenre.

Ja és nagyonTUTIK az új vonalzók. :wink:
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1208023419.1599
.gif[/img]

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Bendor!
További jó lakásszépítgetést!Anyukádék messz laknak?

Aliza!
Sajnálom hogy apa is elkapta, de neked nem szabad, mert te vagy aFőnővér! :wink: :D Jobbulást!

Itt is majom idő van, sőt nem is majom, hanem fos! :twisted: :lol: Megint el van borulva.
Emili meg átment beó madárba, reggel utánozta ahogy apa sziszegett(éppen nem horkolt :lol: ), utánna a galam burúkolást utánozta,majd hümmögött olyan ütemben, ahogy egy madárka csiripelt :lol: Olya édes!És tegnap mama megtanította neki, hogy esik az eső:tenyérrel felfelé kinyújtja akezét,mint amikor kinézünk hogy esik-e? :D 8)
Tegnap már jobban evett, becsúszott egy egész üveges kaja, meg kis kifli is, du. is evett saláta leves levét, na az nagyon ízlett neki:)De a krumplipüré kifordult a szájából :?
Ma estemegyünk vissza.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Hoztam 2 videót Pannikáról! :D

Babauszi: http://www.youtube.com/watch?v=YeSkB48W ... re=related

kacag: http://www.youtube.com/watch?v=3HjMbPof ... re=related

Nem sikerül linkelni, másoljátok be!

Puszika!!!

Kép
zsuzska81

Ó, mégis sikerült a linkelés! :lol:

Kép
zsuzska81

Hello Lányok!

Még mindig elég gyér itt a forgalom, de egyszer csak belelkesedtek. :wink:
Tegnap nem jöttem én sem, vendégeink voltak. Hajniék jöttek el délután , aztán meg mi kísértük haza őket, hogy megnézhessük a szép , új, házukat. Hamar elszaladt a hétvége.

Alíz!
Nagyon sajnálom, hogy már apa is beteg nálatok, remélhetőleg rajta is túlmegy egy-kettőre a baci , Te pedig nem kapod el. Balázska hogy gyógyul(t) annak viszont örülök. Férjed ma nem is ment dolgozni? Vagy hétvégén kikúráltad? :wink:

Zsuzska!
Nagyon édesek a videok, a kis kacagóson én is végig nevettem a lányoddal, annyira édes kis hangja van. :lol: Igazi kis babakacaj. :wink: Férjed jól megnevettette Pannikát de tetszett ahogy mondta a végén hogy elfáradt. :lol:
Uszis video is aranyos, hogy tartja a kis fejét hosszú ideig, kis halacska lesz a leányzóból, meglátod. Majd mesélj mi volt az uszin , részletesebben!!! De gondolom élvezte Pannika. :wink:

Panka!
Anyumék 36 km-re laknak tőlünk, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Szakoly nevezetű faluban. (Nyíradonytól 10 percre)
Szóval, nem egy nagy távolság, szerencsére.
Ma is beruccannak este anyumék, mert szombaton elfelejtették a férjemet megköszönteni. És köv. hétvégén Tibi nem megy majd hozzájuk csak én a két gyerekkel , ugyhogy még kérdéses lenne mikor találkoznak legközelebb, igy ma munka után jönnek. :wink: :wink:
Neked hol laknak anyukádék? Mert látom gyakran mentek Ti is a nagyszülőkhöz. :wink: Ebből gondolom hogy nem nagyon messze.

Olgi!
Ti hogy vagytok már? Kikecmeregtetek?Férjed megúszta? Jobbulást mindenesetre Nektek!!!!

Puszi Mindenkinek!!!!
Azért ha van időtök és kedvetek, írjatok!

Kép
Kép
bendor

Hello-bello!

Andi! Köszi, hát majd' megzabáltuk, ahogy kacagott, és úgy örültem, hogy sikerült megörökíteni! Hát, igen, elfáradt laci, nehéz ám a Kisasszony! Az uszi tetszett Neki, le nem vette a szemét a többi babáról! :D Mindenki sokkal nagyobb Pannikánál! Még az sem zavarta, hogy a nagyobb babák csapkodtak, és lecsapták vízzel!

Ugye a Gulyás Tüzépen néztétek a csempét? Olvastam az újságban, hogy ezen a hétvégén minden termékcsoport akciósan lesz náluk! Vagy az már Nektek késő? Esetleg már meg is vettetek mindent? Férjednek boldog névnapot! :D

Alíz, Olgi! remélem, jobban vannak az apróságok, na meg Alízéknál apa is!

Zita, Anita! irgum-burgum...már hogy írnánk le Benneteket???? Ilyen alapon engem is le lehetne, én sem jövök túl gyakran... :oops:

Kép
zsuzska81

Zsuzska!
Pénteken a Gulyás Tüzépen megvettünk mindent amit tőlük veszünk. Épp most van a férjem oda, a cuccok hazaszállitását intézi, mert a mi kis Puntonk megszakadna.507 kg cuccot vettünk tőlük, számlán rajta is van. Anyukája munkahelyén van egy Toyota kisbusz azzal hozzák a járólapot, csempét... mindent. Burkolót azért is vittük magunkkal, mert neki sok helyen adnak kedvezményt, igy általa a tüzépen is 5 %-kedvezményt kaptunk mindenre. Nem tudom mekkora akciók lesznek most hétvégén , de nekünk az már késő. Hétvégén viszem a gyerekeket anyuékhoz, kocsi nélkül meg férjem nem igazán tudna szaladgálni. Péntek reggel már kezdi a bontási melót a fürdőben és wc-ben ugyhogy addigra ami még nincs meg azt is be kell szereznünk. (kád, mosdókagyló, spotok, kapcsolók, wc-tartály..)

De jó, hogy Pannika ilyen kis merész a vízben!!! Szombatonként fogtok járni???

Kép

Kép
Kép
bendor

Ja, köszi a köszöntést Zsuzska, átadom férjemnek a jókívánságodat!!! :wink: :arrow:

Kép
Kép
bendor

:arrow: helyett ez akart lenni: :wink: :wink:

Kép
Kép
bendor

Andi! Ezért kérdeztem, hogy hátha jó az még Nektek, de látom, nem.... Igen, szombaton fogunk járni, 3-ra. A táblában engem átírhatsz 27 évesre.... :( már csak napok kérdése, sajna...

Kép
zsuzska81

Sziasztok!!!!!!!!!

Na egy kis időm van most és írok egy pár sort!

Elsősorban Zsuzsi!!!
Gratulálok!!!! Gyönyörü a lánykád! És milyen ügyes a vízben,látszik hogy nagyon szereti, és ténleg nagyon ügyesen tartja a kis fejecskéjét, nagyon élvezni fogja késöbb is! Majd ha mi is oda jutunk akkor majd ellátsz tanácsokkal! Jó????!!! :roll: :roll: :roll: :?: :?:

A kacagos videó meg Isteni! Én is végig nevettem! Csak arra nem tudtam rá jönni hogy férjed mit mond neki! :oops: Csak a végén értettem hogy elfáradt! :lol: Nagyon édesen kacarászik, látszik hogy imád apa közelébe lenni! Sanyi is már alig várja hogy játzsadozhasson vele!

Épp most figyeltem hogy menyit változott Pannika amióta nem láttuk, már igazi nagy lányos, akkor még kis csendes pici baba volt! :lol: :lol: Nagyon cuki, jó lenne megint látni a kicsiket!

Andi! Hát, nálatok aztán nincs nyugi! Hogy van Dorka kakilása?
De most már nincsen sok hátra és mindennel végeztek, és meglátod milyen jól fogjátok érezni magatokat az "új lakásba"!!! :wink: :wink:
Akkor, ezek szerint megint ingázol! De neked ez semmi, megszoktad már! :wink: Kösz a táblázat frissitését, de én még 21 hetes vagyok csütörtökig, de nem baj, majd utólérem én is! :wink:

Milyen volt a Hajniék vizitje??? Biztos jó volt dumcsizni egy kicsit, gyerkőcök el játszadoztak?

Itt is üzenem Hajninak hogy nagyon várjuk hogy ő is csatlakozzon hozzánk!
Ténleg, ma van az első éles napuk az Otuiba! Szurkolok hogy minden jól sikerüljön nekik! :wink: :wink: :wink:

Aliz!! De jó hír hogy Balázska helyre jött, remélem férjecskédet is rendbe hoztad és senki nem beteg már, hallottam hogy megint valami vírus volt, nagyon sokan betegek! De most már itt a jó idő, nem szabad betegnek lenni!

És játszis talit kell szervezni!
Jaja, ténleg én még nem is mondtam, csak akartam mindig hogy nagyon tetszik a hajad, és igaza van Évának hogy te minden képen jobban és jobban nézel ki, egy csöppet sem öregszel! :wink: :wink: :lol: :lol:

Tök jó lett a vonalzód!
Hogy álltok lakás ügyileg???

Olgi! Remélem helyre jöttetek! Neked is nagyon jók a vonalzóid, és én is tőled csentem az ötletet! :roll: :oops: :wink:

Panka: Szuper hogy Emili már ilyen ügyes, lassan elkezd beszélni is, és ti csak úgy nézitek majd! Biztos szeret mamaánál lenni!
És a kajcsinak is gratulálok!

Bea??? merre vagy????
Anita! Biztos szépen haladtok a lakással! Majd várunk képeket tőled is! És légy szives poci fotót tegyél már fel! Én a tali óta nem is láttalak!!!

Éva! Talizom veled holnap? Ott leszel, kaptál időpontot a fodrászhoz??? Laptop műkszik már?

Gabi (Mininyul) aztán teljesen eltünt!!!

Kriszti? Hogy érzed magad?

Nálunk most semmmi különös. Házat néztünk de semmi jó! Már nagyon kezdek elkeseredni, mert itt a környéken semmi nincsen, és nem nagyon szeretnénk elmenni máshová! Nem tudom mi lesz ebből! :cry: :cry: :cry: :cry:

Pici lányunk, ficánkol egyfolytába, kis örökmozgó, néha akkorákat hogy csak úgy nézem hogy valjon most mit csinál! :lol: :lol: :lol:
Sokat vagyunk kint, kertészkedünk egyfolytába! Próbálnék barnulni egy kicsit, de nagyon nehezen megy! És utáloooooooooom a fehér bőrömet! jÓ LENNE HA LEHETNE EGYET SZOLIZNI! :roll:

Holnap megyek kozmetikushoz!! Hurrrrráááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem voltam már augusztus óta és nagyon csúnya a bőröm, meg is fogok szenvedni rendesen! De a végeredmény a lényeg, és többet nem akarom enyire el hanyagolni, járni fogok rendszeresen. Fodrászhoz is bejelentkezem holnap, jövő héten oda is menni szeretnék! Meg untam magamat!

A kengurut én feltérképeztem és láttam is kiirva az akciót, de igy is nagyon drága minden! Turkába ugyanilyen szép cuccokat lehet venni sokkal olcsobban, de aki nem jár turiba még mindig sokkal olcsóbb a Nyugati u. bolt. Ott is voltunk pénteken anyummal! Ott nagyon sok mindennt láttam, és ha Pesten a börzén nem találunk meg mindent amit szeretnénk akkor innen vásárolunk be!
Nagyon segtitőkész voölt az eladó is, és sok jót láttunk, kivéve babakocsit, vagyis volt egy nagyon olcsón, Nania 32000, hordozóval, de nem volt olyan masszív, és a színe se nagyon tetszett, de még meglátjuk, sanyival is elmegyek majd és akkor eldöl! A Kengurus babakocsi az nagyon tetszett mindkettőnknek! Pikolo. Az is hordozóval, alma zöld szürkével, 60000. Meg látjuk mi van Pesten!

Nekem drágának tünik a Kenguru!
Vettem egy pár fölsőt, szerencse hogy kismama divat van az idén!

Most már csak egy térnacit kéne venni ami jó rám, de az muszály lesz kismamás legyen!

Na megyek dolgomra!
Tesxzek fel poci képet, az este készült! :lol: :lol: Kép
Vendég

Ma látom pangás van!!! Ebbe a gyönyörü időben kint is kell lenni! Biztos sétáltok a manókkal, és költözködtök, beszerző körúton vagytok!

Igy a helyes!! Én is anyira szivesen lennék kint de muszály dolgoznom így csak bentről nézem a napsütést! :cry: :cry: :cry:
Le vagyok teljesen maradva a munkámmal!
De jó azoknak akik nem dolgoznak már!

Puszi
Vendég

Pintyuska!

Azta...... Neked aztán nő a pocid, :shock: :shock:, Patrícia csinálja magának a helyet rendesen. :lol: :lol: :lol: :lol:
És hol van még a vége. :lol: :lol:

Igen, pangás van, gondolom ez köszönhető végre a jóidőnek. Mi is voltunk a Domusos kínai boltban, lánykám kapott egy hercegnős rövid ujjú felsőt (ő választotta, 2 féle volt :lol: ), aztán mentünk piacolni, onnan meg a leendő bölcsinkbe jelentkezési lapért. Most meg férjem hordja fel a tüzépről vásárolt cuccokat, anyós lent őrzi a kocsit, Dorka is vele van. Én meg itt a lakásban segitek pakolni, persze megemelni szinte semmit nem bírok olyan dög nehezek csempék, járólapok. :roll:
Ráadásul a hétvégi program is változott, mert ugy volt hogy péntek reggel már húzunk anyuékhoz, de Bence péntek este szülinapi partyra hivatalos a Hangyabolyba (ha jól tudom). Egyik ovis csoporttársa hívta meg és nagyon örül, ugyhogy ezt nem lehet kihagyni. Igy csak szombat reggel megyünk anyuékhoz, visziont férjemnek meg kezdeni kell a melót pénteken hogy hétfőre a bontás kész legyen mire jön a villanyszerelő.
:roll:
Kenguru: szerintem sem az olcsó bababoltok közé tartozik. Tudod mondtam hogy szinte majdnem mindent mi is a Nyugati utcáról vásároltunk.(babakocsi, babaágy, baldachintartó, ágyneműk, lepedők, még Bencénél a babykompot is, etetőszéket is )

Mesélj, milyen hajat szeretnél???? Irtad hogy unod magadat. :P Akkor biztos beújitasz.?Majd kérünk fotót!!!!!

Hajniék remélem jól érezték nálunk magukat, fiuk főleg a számitógépen nyomultak. :? Mi meg dumcsiztunk egy jót.
Hááát... hiába mondom neki, hogy jöjjön babanetre irogatni is, nem hajlandó. :roll: :twisted: Ilyen ez a nőci... :)
Igen, ma kezdte élesben a melót, de biztos minden oké lesz.

Ja még valami : Dorka kaka: már meg hígat kakál, ugyhogy most a szirupot mellőzzük kicsit, aztán pár nap múlva adom neki ismét de csak fél adagban. Be kell lőnünk a megfelelő mennyiséget nála, úgy látszik. De végre megszűnt az ordítás, kínszenvedés, aminek nagyon örülünk. Ugyhogy aranyat ér ez a szirup. Védőnőnek meg is írom majd iwiwen, hogy jót tett velünk nagyon.

Jó melót és kertészkedést Nektek!!!

Többiek? Sehol senki???? :?
Puszi!

Kép
Kép
bendor

Hello!

Jó nagy körútatok volt ma!! Nem unatkoztatok! Dorka biztosan örült a kis hercegnős fölsőnek! Kérünk fotót róla!

De jó hogy meg van minden a fürdőszobához! Ezen is túl vagytok legalább! Már csak bele kell vágni! :wink:

Köszi a poci dicséretet! Anyira nagy??!!! Én nem veszem észre! Nekem még mindig kicsinek tünik és a legtöbb emberke azt mondja hogy kicsike! Na de biztos van elég helye pici Patrícinak, legalábbis még nem panszkodott! :wink: :lol:

Igen emlékeztem hogy mondtad a Nyugati u., Barátnőmék Noi sógornője is mindent onnan vett! Ő májusba szül!,

Nem tudom milyen hajat szeretnék! Valami formát bele vágni, nem rövidebbet hanem legyen valami alakja! :shock:

Nagyon nagy örömmel olvastam hogy helyre jött az erölködés kaki ügyben! Még mindig jobb hogy híg mint hogy ne jöjjön ki!

A muffin receptet le írnád nekem légyszi! Tudod meséltem hogy az enyém össze esett, és a tiéd olyan szép volt!
Köszike!!

Pusza
Vendég

Pintyus!
Egyáltalán nem kicsi a pocid, ne aggódj. És még majd most fog nőni igazán, meglátod.
Persze , magamnak én sem láttam olyan nagynak sosem a sajátomat, mások mondták mindig hogy hatalmas. :wink:

Muffin-receptet hozom este, most rohanok Bencéért.
Ja meg van egy szupergyors kavart meggyes receptem, hozom azt is (ha kell , ha nem :lol: )

Ja 2 kép: Csempe itt talán jobban látszik, hogy milyen lesz.
Dorka rózsaszin felsőt ma kapta, azt a szennyestartóból horgásztam elő, a türkizt meg a múlt héten kapta azt meg a vasalnivalóból. Azért gyűrött mindkettő. :oops: :lol:
Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Kép

Köszi mindenkinek az érdeklődést és a Jó kívánságokat.
Apa nem igazán javul, folyamatosan 38 felett van a láza nem ér semmit a lázcsillapító,úgy hogy nem ment ma dolgozni és 3-ra ment a dokihoz(ami nála nagy szó).
Remélem add neki valami jó gyógyszert ami használ pár napon belül.Szegénykém elég ramaty állapotban van. :cry:
Balázs már jobban van még köhög így még ő is kapja a Mucoplant szirupot,de egyébként semmi baja.Már rendetlenkedik egész nap. :)
Jelenleg alszik ha felébred felmegyek vele a városba sétálni,apa meg hadd pihenjen addig.Úgyis akarok menni a Rossmannba is.
Tegnap meg voltunk a Jubileumi játszótéren,jaj nagyon élvezte.Kúszott-mászott,csúzdázott,hintázott.azt se tudta hova menjen,melyik játékot nézzük meg. :D

Pintyuskám:
Köszi szépen,aranyos vagy nagyon. :oops: De azért néha érzem a csontjaimon hogy már 30 fele járok. :roll: :roll: :roll:
Jaj nagyon szép pocid van ,nagyon sokat nőtt mióta nem láttalak.
Igen én is hallottam hogy most valami vírus terjed,valószínű ezt kapták el a fiúk. :evil: Csak kikecmeregnek már belőle lassan.
Hát igen jó lenne már a játszóteres talit összehozni,ha Andiék végeztek a felújítással utánna megejtjük.oké?
Köszi a te vonalzód is nagyon TUTIIIIIIIIII,én is tőletek szedtem. :P
Lakásügyileg úgy állunk hogy most levittük az árat 8,8m.-ra és meglátjuk hátha jobban lesz rá vevő.Mert azt mondja az ingatlanos csaj hogy nap mint nap megnézik 20-30-an az internetes oldalakon (mert ők azt látják),viszont már telefonon nem nagyon érdeklődnek mert valószínű magas az ár ezért gondoltuk hogy levisszük.Meglátjuk :shock:
Amit meg kinéztünk a Tégláskertben azt eladták. :cry: :cry: :cry: .Kicsit szomorúak voltunk ,de majd lesz jobb!
Ja,majd elfelejtettem megcsináltam hétvégén a CSORBÁT!jJaj nagyon fini volt,volt abban minden,de éppen azért volt fincsi.
Balázska is kanalazta befelé,közben meg mondogatta hogy nyam-nyam. :lol: Köszi mégegyszer a receptet.
A Kenguru az tényleg nem igazán olcsó,mi is sok mindent a Nyugati utcáról vettünk meg ,szerintem Db-ben az a legjobb bababolt.
Jó kertészkedést nektek.

Andikám:
Na akkor kezdődhet a felújítás ezerrel újból.Mostmár minden megvan igaz.KITARTÁS nektek!
Bence akkor bulizik pénteken,jó szórakozást neki.
Ez az ingázás meg se kottyan neked már,nem igaz?
Kb. mennyi időbe telik míg csinálják a fürdőszobát?Nem mondta a burkoló?
Örülök hogy Dorkánál hatott a szer!
Akkor tegnap kibeszélgettétek magatokat,igaz?
Tényleg már akartam kérdezni hogy anyukádéknak hogy tetszik a konyhád?Gondolom nagyon. :D

Zsuzskám:
Jaj nagyon édes Pannika ahogy kacarászik apának.Nekem is tetszett mikor mondta apa hogy elég lesz mert már elfáradt. :lol: ,
nagyon szépen uszikál a kis halacskátok.
Milyen sokat nőtt mióta nem láttuk. :shock:

Olgikám:
Hogy vagytok?
Javulgattok remélem.

Pankám:
Nagyon ügyi a csajszid.
Én is akartam már kérdezni hogy merre laknak anyukádék?

Na puszi nektek!

Kép

Kép

Kép
aliza

Pintyus:
Egyáltalán nem pici a pocid,és jól mondja Abdi ezután fog csak nőni!!
Én se láttam nagynak az enyémet,mégi mindenki azt mondta hogy Hű de nagy.
Szóval pont jó.

Andi:
Kis hercegnőnek hercegnős felső jár,naná!
:lol: 92-eket vettél neki nyárra?
Szép ez a csempe akár hogy is nézem.De a végeredmény lesz a legszebb. :D
Jöhet a kavart meggyes recept.

Pusszantó.

Kép

Kép
aliza

bocsika.Abdi=Andi :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
aliza

Na megint én.
Andi:

Isten éltesse a férjedet névnapja alkalmából!
Pintyus:
Hát igen most nem nagyon ajánlatos a szoli,de jönnek a napsütéses hónapok és sikerül egy kis színt összeszedned. :D
Nekem is van még itt pár szoli zseton a Solisuntól ,majd le kéne járni már lassan. :)

Most már eldugolok,sütök egy kis gofrit,mire hazaér apa a dokitól.

Kép

Kép

Kép
aliza

Jöhetnek a receptek!!!!!!!!! Minden fini receptet szívesen látunk!

Köszi a poci dicséreteket!!

Nagyon szépek a felsők, tipikus Dorkás!!!! Tündéri csajszi! Biztosan nagyon szereti majd a szép ruciit!

Ja, látod el is felejtettem mondani hogy jó szórakozást Bencének péntekre, biztosan jó buli lesz nekik! És Férjecskédnek NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!! Csinálsz valamit neki?

Aliz: De jó hogy jöttél, sajnálom hogy vírusosak még mindig, de legalább el megy párod dokihoz, az enyém nagyon utálja. És legalább Balázskával el tudsz menni a városba! Nagyon szép idő van!

Örvendek hogy ízlett a ciorba! Mi is a tegnap csináltuk meg, mindenkinek nagyon ízlett!!!!

Igazi tavaszi, egészséges leves!!!
Ne aggódjál, egyszer csak elkel a lakásotok és találtok jobbat is mint amit elvittek!
Könnyü ezt mondani, de már én is bele vagyok betegedve hogy nem találunk semmit!

a pogi receptedet le írnád légyszi!!! Ugy meg kívántam azt is!!! Mid sütiket ennék mostanában!

Pusza
Vendég

Sziasztok!

A segitségeteket szeretném kérni. Szükségem lenne egy nagyon megbizható, kedves nőgyógyászra. Szeretnénk babát, de sajnos kiderült, hogy PCO szindrómám van, vagyis sajnos úgy néz ki, hogy meddő vagyok :cry:
Szóval olyan doki kéne, aki ért a meddőségi dolgokhoz.
Nekem eddig Zatik doktort ajánlották. Tud esetleg róla valaki valamit?

Elöre is köszi mindenkinek,

Lilla
Vendég

Szia Lilla!!!!!

Üdv köztünk!!!
Sajnos nem tudok neked ez ügyben segiteni! De a csajok biztos tudnak majd valamit neked mondani! Zatikról csak hallottam hogy jó doki de többet nem tudok!
Sajnálom hogy ilyen problémával kerültél hozzánk, de fő a pozitiv hozzáállás és biztos össze jön nektek is a baba, valamilyen formán! debrecenbe a klinikán tuti jó kezekbe leszel, egy ismerősöm, Kolozsvárrol, Erdélyből járt heti 3szor debrecenbe kezelésre, és a Lombik baba elsőre sikerült! Hamarosan szülni fog! :lol: :lol: :lol:
Ezt csak azért írtam, hogy ne veszitsd el a hitedet, és meglátod hamarosan kismama leszel!

Meséljél magadról, Debreceni vagy?. stb.
Vendég

Alíz! Örülök, hogy Balázska jobban van, férjednek jobbulást!

Zita! De szép a pocid, és nem kicsi! POnt jó, csini!!! :D

Andi! Szépek a csempék, na meg Dorka Pólói is! Ő választotta? De édes! :D

Lillaoh! A klinikán van meddőségi szakrendelés, ahl Sápy Tamás és Fekete István rendel. Mindkettőjüknek van magánrendlése is, és mindkettőjük ellérhetőségét is meg tudjuk itt adni! :D Amúgy ha PCOS vagy, még nem vagy meddő, bár tény, hogy nehézkesebb teherbe esni..... De sok sikert kívánok Neked, egy ó orvos biztosan tud segíteni! :wink:

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Lilla!
Üdv köztünk. Ne veszitsd el a reményt, lesz babád meglátod, csak légy türelemmel. Zsuzska irta a két dokit, ráadásul Pintyus orvosa Sápy, Zsuzskáé és Olgié Fekete. Előbb-utóbb biztos szolgáltatnak Neked infokat a lányok, de mindkét dokinak jó a híre az anyukák körében. :wink:

Alíz!
Apának mit mondott az orvos? És mit írt ki neki???
Jobbulást a betegednek!!! :wink:
Én is is tegnap délután gofrit sütöttem mire jöttek Hajniék. (gyerekeik ettek már nálunk és most is azt "rendeltek"). Ugyhogy begofriztunk tegnap.
Ma anyuék a férjem névnapjára hoztak egy nagy jénai tálnyi somlóit, én vettem jégkrémeket, volt még a vasárnapi meggyes sütimből is. Huuuuu, ez minden csak nem fogyókúrás kaják. :roll: :roll:
Köszi a névnapi köszöntést férjem nevében is, átadtam neki.
Dorka türkiz felsője 104-es méretű, mert ez volt a legkisebb a Karátban, de annyira tetszett neki, hogy megvettük. Na jó nekem is tetszett ezért is vettük meg. :lol: Most a kinaiban amit vettünk rózsaszint , abba 92-98as méret van irva. De ez a jó méret igazán most Dorkának. :wink:
Előreláthatólag nem kell majd sokat ingáznom, de kedden tutira nekem kell őrizni a burkolót. Egyébként azt mondta, hogy egy hét alatt megcsinál mindent. Remélem igy is lesz, mert anyu csak egy hét szabit tudott kivenni, meg Bence igy is egy hetet kihagy az oviból.
Na azt elhiszem hogy a Jubimeumi játszóteret élvezte Balázska. Szupi kis hely, mi is el szoktunk menni néha, de mindkét gyerek élvezi.
Ne szontyolodjatok el, csak eladjátok előbb-utóbb a lakásaitokat. Az viszont nem jó hír, hogy a kiszemelt házat már eladták előletek. Sajnálom. :(

Pintyus!
Nyugi, Ti is fogtok jót találni ne idegeskedj emiatt.
Köszike Neked is a névnapi köszöntést!!!
Férjem nagy húsevő, igy kapott egy jó adag sütőben sült csirkecombokat vele együtt sütött krumplival,mexikói zöldségekkel. Tettem rá uborkát is ami szintén megsült, de az nem annyira jött be neki, kérdezte hogy cukkini-e. Na ezzel a mondatával megkívántatta velem a cukkinit, ugyhogy holnap megyek a piacra cukkinit venni. :P :P :P

Na a receptek:

Muffin

20 dkg margarin
20-22 dkg cukor
4 tojás
30 dkg liszt
1 sütőpor
ezeket összedolgozni, végén bele a gyümölcs, csokidarabok..... ki hogy szereti.
Nekem a régi sütőben nagyon hamar kb 10 perc alatt megsült, Gabinak ez 20-22 percig sül.
Szóval ki kell tapasztalni. Ha kakaósan szeretnéd a tésztáját akkor én a cukorral és tojással szoktam a kakaóport elkeverni.
Nálunk férjemnek az étcsokidarabos -meggyes muffin jön be nagyon, én a kakaós tésztájú barackosat kedvelem. :wink:

Finom kavart meggyes

30 dkg porcukor
3 tojás
2 pohár tejföl (4dl)
30 dkg liszt
1 cs. sütőpor
Cukrot a tojással tejföllel jól kikavarni , majd bele a sütőporos liszt.
Tepsibe önteni és rá a magvalt meggyet (vagy bámilyen más gyümit)
Sütni 25-30 percig.

Én egy üveg magvalt meggyet és fél üvegnyi őszibarackbefőtett tettem rá apróra vágva. Anyu is igy csinálta hétvégén és fincsi lett.
Én egy 18cmx 30 cm -es tepsiben sütöttem, igy kb 5 cm magas lett. Anyum nagyobb tepsiben sütötte, igy neki értelemszerűen aalcsonyabb lett kicsit.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Köszi szépen mindenkinek a biztatást és a segitséget.
Pintyus: Igen, debreceni vagyok, nemrég múltam 26 éves. Tudom, hogy még semmivel sem vagyok elkésve, de éppen ezért akarom idöben elkezdeni a "kezelést", mert tudom, hogy nem fog egyik napról a másikra összejönni a baba.
Vendég

Pintyus!
Most jutott eszembe: tényleg nézd meg melyik babakelléket hol veszitek, mert én nemrég kérdeztem meg a Nyugati utcán 8600 Ft az elektromos orrszívó a Brendonban ugyanez 7990.-

Panka!
Tényleg nagyon ügyes a lányod, gondolom jó érzés látni, hogyan fedezi fel a világot maga körül és egyre több mindent el is tud mondani, egyre ügyesebben fejezi ki magát. Tüneményesek tudnak lenni, nagyon könnyen tanulnak és gyorsan.

Hoztam ismét 4 képet. :oops: :oops: Dorka délutáni alvásból ébredve megtalálta a hercegnős felsőt (rohantam Bencéért és nem raktam el) igy egyből rá kellett adni vasalatlanul. Persze mikor hazahoztuk a boltból akkor is mosás nélkül magára húzta abban tette-vette magát egész nap. Nagyon bejön neki. De láthatjátok a body ujja kilóg alatta, de lényeg hogy a pólót mindenképp fel kellett venni. :lol:
Bence meg apa szgépes játékával játszik, élvezi hogy apa neki is csinált egy karaktert és nyomulhat ő is. (persze módjával csak)

Kép Drága huncutkám
Kép Zokni ismét sehol :roll: :roll: :roll:
Kép Drága nagyfiam
Kép :wink: :) :wink:

Jóéjt Mindenkinek!!!

Kép
Kép
bendor

Helloka!

Lilla:Üdv itt!
Sajna én sem tudok igazán segíteni ,de a lányok jobban tudják szerintem.
Kívánom neked hogy minnél elöbb sikerüljön teherbe esned.Sok sikert és jó egészséget neked.

Andi:
Édes a lányod a hercegnős felsőben,nem is olyan nagy ahhoz képest hogy 104-es.
Bár nincs mit adni a méretezésre. :?
Bence is aranyos,úgy látom már kész sz.gép zseni. :D
Hu de fincsi nyalánkságok,tényleg nem fogyókúrás,de most nem errről szólt a nap. :wink: És mit kapott Apa?
Értem,akkor már nem sokára kész a lakás,gondolom már alig várjátok hogy VÉGE legyen.
De a végeredmény csodaszép lesz.

Na a doki azt mondta a drágámnak hogy fertőző légúti gyull. amit valami baktérium okoz ,1 hét fekvés és majd hétfőn kell visszamennie.Mondjuk nem is tud mást csinálni úgy le van gyengülve,fáj a háta meg zsong a feje.Szegénykém le van robbanva rendesen.Nagyon ritkán beteg 5 évbe 1-szer.
Írt ki neki antib.-t,meg köptetőt,Calciumot.
Meglátjuk,remélem minnél előbb helyre jön.

Pintyus:
Fel a fejjel,csak találtok majd egy lakást ami megfelelő lesz.
Ne add fel. :wink:
Jaj az én férjem is olyan hogy dehogy megy el az orvoshoz ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,de most nagyon rosszul érzi magát így kénytelen volt elmenni.

Na Jó éjt.
Én is fekszem nemsoká csak még megnézem mit főzött Janicsák a vacsoracsatában. :shock: :lol:
Kép

Kép

Kép
aliza

Elfelejtettem: :roll: :roll: :roll:

Zsu:
Köszi a jókívánságot.

Andi:
Neked meg köszi a recepteket.

Puszó.

Kép

Kép
aliza

Csak gyorsan,
Pankaa, köszi a tippeket homeopátiával kapcsolatban, péntek óta szedjük a bogyókat(egyszer kifakadt az árpa, akkor jobb lett), de sztem még mindig nem 101-es, mert piros a szemhéja és duzzadt.
Pave
pave

Sziasztok Drágáim!

1000 éve nem voltam, szerencsére termeltetetk rendesen (hú, kicsit eszperente lett eme szÖveg). :?
Most nem is nagyon tudok visszaolvasni, csak átfutottam a képeket. Emili babauszisát sem tudtam megnézni, de ami késik nem múlik , ugye.

Múlt héten csütörtökön voltunk dokinál a Kiscsajommal, mert megint magas a vérnyomim és vizesedek. Szerencsére nem volt fehérje a pisiben, a szívhang is tuti lett.
Vizsgálat végén beírja a doki az ambuláns kiskönyvbe:
36.-héttől ( most szombat) intézményi megfigyelés!
Biztosan értelmesen néztem, de rögtön mondtam, hogy be nem fekszem egy hónapig a kórházba!
Visszanézett a doki (annyira nem örült :shock: ), de végül megegyeztünk, hogy be tudok járni vizsgálatra, csak papíron leszek befekvős.
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, úgy megkönnyebbültem! :lol: :lol: :lol:
Igaz, hab a tortán, hogy ilyen vérnyomival a szülés felejtős, marad a császár. Kicsit elkettyentem emiatt, de mára kihevertem , nem izgat. Legalább tudom mire számítsak. Most csütörtökre is megszavaztak egy vizsgálatot, utána elválik, hogy milyen rendeszerességgel kell látogatnom a Klinikát.
Ahogy hazaértem rögtön összekészítettem a kórházi cuccomat, Picuri hazajövős ruháit.
Lemostam az ablakokat (persze egész héten esett utána :? ), babarucik kimosva , kivasalva.
Pénteken Laci elvitte a festőhöz az autót (vasárnapra ígérte, de még mindig nincs kész :? :?). Gondoltam, tuti hétvégére meglesz a bébike!
De nem lett, így holnap Ikea és tapétavásárlás!!!! Totál be vagyok sózva, mert hétvégére kész lesz a babaszoba, már csak egy akasztós szekrény kell. Talán a Kikában sikerül venni.
Szombaton cirkuszban voltunk, amit szerintem mi felnőttek jobban élveztünk, bár Olivér is viháncolt a bohócokon.
Vasárnap nem tudom mi volt a levegőben, de délután kénytelen voltam a jövője és a testi épségének érdekében a szobájába küldeni. :shock: :shock: :?
Mivel minket sosem fenyítettek testileg (igaz máshogy sem nagyon) eddig szóba sem jött a verés, de vasárnap nagyon közel álltam hozzá, hogy kapjon egy nyaklevest. A rosszaságon túl annyira szemtelen és szófogadatlan volt, hogy hihetetlen. Pedig még egy kis kerti házikót is kapott, egész nap társasjátékoztunk (Lotti Karottinak az édes jó anyukáját már huszadjára. Bocsi), távírányítós autóztunk, virágot ültettünk (jó ez leginkább nekem volt szuper :? ). Szóval nem mondhatja, hohy nem foglalkoztunk vele.
Szerencsére azóta magához tért.
Magunkról asssszem ennyi elég is lesz.

Pintyuska, szerintem szép a pocid, tökéletes méretű.
Viszont a szolival óvatosan kislányos kismamik, a májfoltok támadnak napfény hatására! Nekem még az alapozóm is UV szűrős, mégsem úsztam meg. Pedig tényleg nagyon kellene valami szín, katasztrófa a bőrszinem. :cry: :cry:
Sajna a lakáseladás nagyon nehéz, mi 2 évig hírdettük, aztán lemondtunk róla és jött a vevő, neki rögtön kellett. Persze volt kavar vele is, de hosszú történet.

Aliza, jobbulást a férjednek!

Pannika cuki a fülcsivel, olyan édi a kis pihés nyaka, tarkója! Tündér babaszagú puhaság, de jó is puszigatni!!!

Andi, kitartás a munkálatokhoz, jobb egyszerre letudni, mint mindig újrakezdeni.

Olgi, a kicsiminik meggyógyultak már? Jobbulást nekik is!

Megyek ébreszteni, Apu fuvaroz bennünket oviba kb. fénysebességgel....
És ez nem vicc.

csók

Sziasztok!

Sűrűn kérhetem az elnézéseteket :oops: Nagyon elhanyagollak benneteket Önhibámon kívűl :cry: Sajnos a gépünk szarakodik kétnapont szervíz. :cry:
Az igazsághoz az is hozzá tartozik hogy időm se sok mert a házikónkba pakolok.A szekrények megérkezterk és a ruhákat pakolom.
A mosogép megoldódott de képzeljétek a második is sérült volt a kiszállító majd elsírta magát.De mondtam neki hogy amíg én nem kapok agyvérzést addig Ő se merjen :wink:

Nem tudtalak benneteket visszaolvasni.Most az "állatkertbe" jöttem egy kis píízért és nem akarok sokat időzni.

Puszi mindenkinek és jó egészséget ebben a csúúúnya időben.

Évi

Kép
awe

Sziasztok!

Pannám most másdojára aludta át az éjszakát! Este 3/4 7-től reggel 7-ig aludt, egy hang nélkül! Tegnap délután viszont nem tudom, mi volt Vele....Sírt órákig, és semmi nem volt jó, ilyet Ő még sose csinált....Mondjuk nem aludt, fáradt volt az tuti, de bármit csináltam, nem aludt el. Ráadásul nekem már vasárnap este óta fájt a fejem, de nem csak úgy szimplán, hanem rendes migrén volt, hányingerrel..... Volt már néhányszor ilyen, és hát pont ilyenkor hallgatni a keserves sírást órákig.... Arra is gondoltam, hogy a foga fáj, be is kentem 2-szer, de ugye azt sem lehet korlátlanul. De most így az időt elnézve, lehet a frontot érezte? Mindenesetre ma ugyanolyan mosolygósan ébredt, mint máskor. "Énekelt" a forgóval, olyan édes volt, és tényleg volt egy kis dallama. utána panaszkodott egy kicsit az egereknek, mikor megállt a zene. Most meg alszik! Úgyhogy remélem, a tegnapi roszz nap egyedi eset volt!

Alíz! Hát, a férjed szegény jól megjárta! Pihengessen, te meg kúráld! Balázska már teljesen jól van?

Kriszti! Sajnálom a vérnyomást meg a vizesedést... :( Még jó, hogy nem kell befeküdnöd! :roll: Még mindig jobb akár naponta bemenni.... Másfél hétig én is azt csináltam, volt, hogy naponta 2-szer.... :roll: Már mondtam is a férjemnek, hogy lassan olyan, mintha haza mennék... Amikor meg vittem pannikát 6 hetes kontrollra, mondtam is, hogy milyen rég voltam már itt.... :roll: :shock: Császár programozott lesz, vagy megvárjátok, hogy beinduljon? Olivérnek biztos rossz napja volt.....Pedig tényleg jó sok a programja!

Éva! Ó, ez a mosógép.... És akkor most mi van? Azt is visszavitték? Állatkertben ne maradj sokat! :wink: reméljük a gépetek megjavul és tudsz jönni gyakrabban!

Kép
zsuzska81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?