Sziasztok!!!!!!!!!
Na egy kis időm van most és írok egy pár sort!
Elsősorban Zsuzsi!!!
Gratulálok!!!! Gyönyörü a lánykád! És milyen ügyes a vízben,látszik hogy nagyon szereti, és ténleg nagyon ügyesen tartja a kis fejecskéjét, nagyon élvezni fogja késöbb is! Majd ha mi is oda jutunk akkor majd ellátsz tanácsokkal! Jó????!!!
A kacagos videó meg Isteni! Én is végig nevettem! Csak arra nem tudtam rá jönni hogy férjed mit mond neki!
Csak a végén értettem hogy elfáradt!
Nagyon édesen kacarászik, látszik hogy imád apa közelébe lenni! Sanyi is már alig várja hogy játzsadozhasson vele!
Épp most figyeltem hogy menyit változott Pannika amióta nem láttuk, már igazi nagy lányos, akkor még kis csendes pici baba volt!
Nagyon cuki, jó lenne megint látni a kicsiket!
Andi! Hát, nálatok aztán nincs nyugi! Hogy van Dorka kakilása?
De most már nincsen sok hátra és mindennel végeztek, és meglátod milyen jól fogjátok érezni magatokat az "új lakásba"!!!
Akkor, ezek szerint megint ingázol! De neked ez semmi, megszoktad már!
Kösz a táblázat frissitését, de én még 21 hetes vagyok csütörtökig, de nem baj, majd utólérem én is!
Milyen volt a Hajniék vizitje??? Biztos jó volt dumcsizni egy kicsit, gyerkőcök el játszadoztak?
Itt is üzenem
Hajninak hogy nagyon várjuk hogy ő is csatlakozzon hozzánk!
Ténleg, ma van az első éles napuk az Otuiba! Szurkolok hogy minden jól sikerüljön nekik!
Aliz!! De jó hír hogy Balázska helyre jött, remélem férjecskédet is rendbe hoztad és senki nem beteg már, hallottam hogy megint valami vírus volt, nagyon sokan betegek! De most már itt a jó idő, nem szabad betegnek lenni!
És játszis talit kell szervezni!
Jaja, ténleg én még nem is mondtam, csak akartam mindig hogy nagyon tetszik a hajad, és igaza van Évának hogy te minden képen jobban és jobban nézel ki, egy csöppet sem öregszel!
Tök jó lett a vonalzód!
Hogy álltok lakás ügyileg???
Olgi! Remélem helyre jöttetek! Neked is nagyon jók a vonalzóid, és én is tőled csentem az ötletet!
Panka: Szuper hogy Emili már ilyen ügyes, lassan elkezd beszélni is, és ti csak úgy nézitek majd! Biztos szeret mamaánál lenni!
És a kajcsinak is gratulálok!
Bea??? merre vagy????
Anita! Biztos szépen haladtok a lakással! Majd várunk képeket tőled is! És légy szives poci fotót tegyél már fel! Én a tali óta nem is láttalak!!!
Éva! Talizom veled holnap? Ott leszel, kaptál időpontot a fodrászhoz??? Laptop műkszik már?
Gabi (Mininyul) aztán teljesen eltünt!!!
Kriszti? Hogy érzed magad?
Nálunk most semmmi különös. Házat néztünk de semmi jó! Már nagyon kezdek elkeseredni, mert itt a környéken semmi nincsen, és nem nagyon szeretnénk elmenni máshová! Nem tudom mi lesz ebből!
Pici lányunk, ficánkol egyfolytába, kis örökmozgó, néha akkorákat hogy csak úgy nézem hogy valjon most mit csinál!
Sokat vagyunk kint, kertészkedünk egyfolytába! Próbálnék barnulni egy kicsit, de nagyon nehezen megy! És utáloooooooooom a fehér bőrömet! jÓ LENNE HA LEHETNE EGYET SZOLIZNI!
Holnap megyek kozmetikushoz!! Hurrrrráááááááááá
Nem voltam már augusztus óta és nagyon csúnya a bőröm, meg is fogok szenvedni rendesen! De a végeredmény a lényeg, és többet nem akarom enyire el hanyagolni, járni fogok rendszeresen. Fodrászhoz is bejelentkezem holnap, jövő héten oda is menni szeretnék! Meg untam magamat!
A kengurut én feltérképeztem és láttam is kiirva az akciót, de igy is nagyon drága minden! Turkába ugyanilyen szép cuccokat lehet venni sokkal olcsobban, de aki nem jár turiba még mindig sokkal olcsóbb a Nyugati u. bolt. Ott is voltunk pénteken anyummal! Ott nagyon sok mindennt láttam, és ha Pesten a börzén nem találunk meg mindent amit szeretnénk akkor innen vásárolunk be!
Nagyon segtitőkész voölt az eladó is, és sok jót láttunk, kivéve babakocsit, vagyis volt egy nagyon olcsón, Nania 32000, hordozóval, de nem volt olyan masszív, és a színe se nagyon tetszett, de még meglátjuk, sanyival is elmegyek majd és akkor eldöl! A Kengurus babakocsi az nagyon tetszett mindkettőnknek! Pikolo. Az is hordozóval, alma zöld szürkével, 60000. Meg látjuk mi van Pesten!
Nekem drágának tünik a Kenguru!
Vettem egy pár fölsőt, szerencse hogy kismama divat van az idén!
Most már csak egy térnacit kéne venni ami jó rám, de az muszály lesz kismamás legyen!
Na megyek dolgomra!
Tesxzek fel poci képet, az este készült!