na itt vagyok csajok. Köszi az aggódást...
Az a helyzet, hogy nem biztos hogy minden oké... Jó sokáig nézte a nő, és nagyon rendes volt. Mondta, hogy a szív tengelye balra rotált és a jobb oldala egy kicsit nagyobb. Mondta, hogy lehet hogy semmi jelentőssége, de ez általában attól van, hogy az egyik verőérnek nem olyan az átmérője mint amilyennek lenni kellene és attól ferdül el a szív. Úgyhogy ha megszületik jó alaposan meg fogják vizsgálni. Persze rögtön kérdeztem, hogy mi van akkor, hogyha ez van. Mondta, hogy a legrosszabb eset, hogy meg kell műteni, de igazából rutinműtét. És azt is mondta, hogy ha pedig csak alapból kicsit ferde neki, akkor a későbbiekben nem is foglalkoznak vele. Úgyhogy nagyon örülnék neki ha legalább a kis szívével minden rendben lenne... Bár tényleg megnyugtató volt hogy mondta hogy így, hogy észrevették és rögtön megvizsgálják nem lehet belőle gond, max egy műtét de ha nem veszik észre akkor viszont nagy gubanc lehetne belőle. Csak már jó lenne végre egy kis jóhír is... Szegény pici fiamnak nem tudom miken kell keresztülmennie még. Úgyhogy remélem hogy semmi oka nincs csak alapból ferde a szíve...
Aztán átmentem a saját dokimhoz is, és beszéltünk róla hogy akkor most hogy legyen a szülés meg ilyenek. Mondta, hogy van nekik is gyerekgyógyászuk, már beszélt vele, úgyhogy ha minden igaz, akkor maradunk az eredeti terveknél és a Róbert Károlyban szülök. Császár lesz, júni végén. A dátumot még megbeszéljük. Mondta, hogy valószínű a bébit át fogják majd vinni a Madarászba valamelyik nap napközben de vissza is hozzák, csak jó alaposan kivizsgálják. (Mondta hogy visszakapom rögtön, ne izguljak...
Úgyhogy ezek vannak velünk...
Az I-es nőin meg volt egy vicces sztorim. láttam hogy mindenkit szám alapján hívnak be, de mivel én időpontra mentem, gondoltam lehet hogy nekem nem kell. Meg is kérdeztem a portás nénit hogy hova kell menni pontosan, és hogy kell-e számot kérnem vagy majd hívnak. Mondta hogy hívni fognak. Leülök szépen a vizsgáló előtt kijönnek hogy adjuk le a papírokat. Egyszercsak látom felvillan egy szám, az egyik csaj akivel egyszerre adtuk be a papírokat feláll és bemegy. Mondom, oké, majdcsak hívnak. Elmentem közbe a büfébe (hogy váltsak pénzt...) mire visszajöttem látom hogy hívták a 0928-at. MOndom oké, akkor még várok. Erre kijön a doki, hogy Gyöngy Evelyn? Meglepődve bemegyek, erre mondja hogy azért van a szám, hogy ne kelljen mindig kimenniük... Mondom de nekem nincs számom. Erre mondja hogy dehogynem, azt hívta. De mondom én nem kaptam... Erre kérdezi hogy még nem jártam itt? MOndom de, egyszer. És akkor hogy hívtak be? Hát mondtam hogy meg volt beszélve hogy ha itt vagyok telefonálok és bementünk. Mondta, hogy akkor mostmár tudjam, hogy itt mindenkinek van egy száma és az alapján hívják be, és az általában a személyi szám utolsó négy számjegye. Mire nagy nehezen kezdett leesni hogy mi lehet a 0928... Szeptember 28-án volt meg utoljára. 09.28. Értitek? És erre ezek szerint rá kellett volna jönnöm. Sötét vagyok, mi??? Na mindegy, ezen jót nevettem, és mondtam, hgoy akkor írjuk be a személyi számom végét és akkor legközelebb tudni fogom... Szerintetek?
Háromra jön tanítvány de semmi kedvem hozzá. Legszívesebben lemondanám, de úgysem csinálnék semmi értelmeset így meg legalább keresek egy kis pénzt...
Ja, és még egy dolog. amikor a dokim meglátott azt mondja híztál, nem? MOndom de. (Eddig még sose kérdezte úgyhogy erre mit válaszol az ember? Amióta terhes vagyok híztam... Erre kérdezi mennyit. MOndom összesen? Aha. Nagyjából 12 kilót. Erre azt mondja, és mennyi lesz a vége, 25? Mert akkor tuti hogy császár... (Akkor még nem döntöttük el). Csak nagyon vicces volt, hogy arányaiban most sem jött fel több mint eddig... Na midegy. Ezen én nem is húzom fel magam. Főleg hogy már ígyis-úgyis császár ha minden igaz...
És különbenis csúnya lenne, ha 29 hét alatt 12-höz még 10 alatt feljönne 13... Na most eldugulok és eszem egy kis sütit amit tegnap sütöttem...