Új privát üzeneted érkezett!

Jo otlet! KOszonom! MAr licitalok is parra! mAr csak arra kell rajonnom, hol tudom eallitani azt hog ymennyi a maximalis licitem, es hogy addig magetol licitalgasson...
Vendég

sziasztok

jo sokat tudtok irni pár nap alatt.

nem is tudom mit irjak, csütörtökön megyek kontrollra,ma voltam vizelet ellenörzésen van benne fehérje :( :( :(

Képimg][/url]
Kép
ronix

Az miért rossz, ha van benne fehérje? Erről még nem tájékozódtam.

Szilvi: ügyi vagy, hogy megcsináltad az angolt!!! Vigyázz magadra és ne vidd túlzásba a takarítást!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

most jöttem a dokitól, azt mondta, hogy ez a rohadt időjárás készít ennyire ki :shock: de utálom ezt!!!! Ja és azt mondta, hogy mekkora a pocim, a gyerek jó nagy lesz! :shock: :shock: ebben igaza van, mert minden doki és szonográfus ezt mondja, de én büszke vagyok a nag ypocakra!
magdolnam

Magdolnam: örülök, hogy minden rendben, az meg nem baj, ha nagy lesz a baba, csak a szülésnél lesz egy kicsit kellemetlen. :lol:
Az a lényeg, hogy egészséges.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

:shock: igen egy picurkát kellemetlen lesz :lol:
magdolnam

Magdolnam! örülök, hogy nincs semmi baj. Látod, most olyan érzékenyek vagyunk mindenre, még az is megárt ha a pók megmozdul a falon. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Csajok!
Ver a víz..., nagyon melegem van. :?
20150601134430

:D hihi, tegnap én voltam így. Pik pak levert a víz, mintha zuhanyoztam volna.
Kriszti, igazad van. Jó lenne már túllenni ezen. Nekem a kezem is fájdogál, mintha reumát kapott volna. Azt mondta erre a doki, hogy á csak vízzel telítődik meg a mittom én mi, magyarul vizesedek :shock: :cry: mi jöhet még?????
magdolnam

jaj félre ne értsd!!!! Nem örülök neki, csak olyan (magyarosan írva) dezsavűm volt
magdolnam

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá Shrekné leszek lassan :shock: :cry:
magdolnam

en is mindig ezt kerdezem, mi johet meg?
emlekszem azt hittem nincs rosszabb hanyingerrel kuzkodve semmit nem ivanni es gyengenek lenni az elejen, most meg, ez szur az nyom, mozdulni nem birok, fenekmen ulni nem birok....
Eg kismamaval beszeltuk is, hog ynagyon edik a kismamaknak szolo konyvek, le irnak nehany tunetet, ami termeszetes, elolvasod ugy erzed, ezt ki lehet birni.
De a valosag korant sem a visszer, szorulas gymoreges problemakoret meriti csak ki....
No de mind olyan amit ki lehet birni!

NEm mondom hogy nem varom az idoszakot amikor a "regi" leszek, de mostansag mar kezdek megtanulni elni ezzel a mas allapottal:)
Vendég

na itt vagyok csajok. Köszi az aggódást...
Az a helyzet, hogy nem biztos hogy minden oké... Jó sokáig nézte a nő, és nagyon rendes volt. Mondta, hogy a szív tengelye balra rotált és a jobb oldala egy kicsit nagyobb. Mondta, hogy lehet hogy semmi jelentőssége, de ez általában attól van, hogy az egyik verőérnek nem olyan az átmérője mint amilyennek lenni kellene és attól ferdül el a szív. Úgyhogy ha megszületik jó alaposan meg fogják vizsgálni. Persze rögtön kérdeztem, hogy mi van akkor, hogyha ez van. Mondta, hogy a legrosszabb eset, hogy meg kell műteni, de igazából rutinműtét. És azt is mondta, hogy ha pedig csak alapból kicsit ferde neki, akkor a későbbiekben nem is foglalkoznak vele. Úgyhogy nagyon örülnék neki ha legalább a kis szívével minden rendben lenne... Bár tényleg megnyugtató volt hogy mondta hogy így, hogy észrevették és rögtön megvizsgálják nem lehet belőle gond, max egy műtét de ha nem veszik észre akkor viszont nagy gubanc lehetne belőle. Csak már jó lenne végre egy kis jóhír is... Szegény pici fiamnak nem tudom miken kell keresztülmennie még. Úgyhogy remélem hogy semmi oka nincs csak alapból ferde a szíve...
Aztán átmentem a saját dokimhoz is, és beszéltünk róla hogy akkor most hogy legyen a szülés meg ilyenek. Mondta, hogy van nekik is gyerekgyógyászuk, már beszélt vele, úgyhogy ha minden igaz, akkor maradunk az eredeti terveknél és a Róbert Károlyban szülök. Császár lesz, júni végén. A dátumot még megbeszéljük. Mondta, hogy valószínű a bébit át fogják majd vinni a Madarászba valamelyik nap napközben de vissza is hozzák, csak jó alaposan kivizsgálják. (Mondta hogy visszakapom rögtön, ne izguljak... :)
Úgyhogy ezek vannak velünk...
Az I-es nőin meg volt egy vicces sztorim. láttam hogy mindenkit szám alapján hívnak be, de mivel én időpontra mentem, gondoltam lehet hogy nekem nem kell. Meg is kérdeztem a portás nénit hogy hova kell menni pontosan, és hogy kell-e számot kérnem vagy majd hívnak. Mondta hogy hívni fognak. Leülök szépen a vizsgáló előtt kijönnek hogy adjuk le a papírokat. Egyszercsak látom felvillan egy szám, az egyik csaj akivel egyszerre adtuk be a papírokat feláll és bemegy. Mondom, oké, majdcsak hívnak. Elmentem közbe a büfébe (hogy váltsak pénzt...) mire visszajöttem látom hogy hívták a 0928-at. MOndom oké, akkor még várok. Erre kijön a doki, hogy Gyöngy Evelyn? Meglepődve bemegyek, erre mondja hogy azért van a szám, hogy ne kelljen mindig kimenniük... Mondom de nekem nincs számom. Erre mondja hogy dehogynem, azt hívta. De mondom én nem kaptam... Erre kérdezi hogy még nem jártam itt? MOndom de, egyszer. És akkor hogy hívtak be? Hát mondtam hogy meg volt beszélve hogy ha itt vagyok telefonálok és bementünk. Mondta, hogy akkor mostmár tudjam, hogy itt mindenkinek van egy száma és az alapján hívják be, és az általában a személyi szám utolsó négy számjegye. Mire nagy nehezen kezdett leesni hogy mi lehet a 0928... Szeptember 28-án volt meg utoljára. 09.28. Értitek? És erre ezek szerint rá kellett volna jönnöm. Sötét vagyok, mi??? Na mindegy, ezen jót nevettem, és mondtam, hgoy akkor írjuk be a személyi számom végét és akkor legközelebb tudni fogom... Szerintetek?
Háromra jön tanítvány de semmi kedvem hozzá. Legszívesebben lemondanám, de úgysem csinálnék semmi értelmeset így meg legalább keresek egy kis pénzt...
Ja, és még egy dolog. amikor a dokim meglátott azt mondja híztál, nem? MOndom de. (Eddig még sose kérdezte úgyhogy erre mit válaszol az ember? Amióta terhes vagyok híztam... Erre kérdezi mennyit. MOndom összesen? Aha. Nagyjából 12 kilót. Erre azt mondja, és mennyi lesz a vége, 25? Mert akkor tuti hogy császár... (Akkor még nem döntöttük el). Csak nagyon vicces volt, hogy arányaiban most sem jött fel több mint eddig... Na midegy. Ezen én nem is húzom fel magam. Főleg hogy már ígyis-úgyis császár ha minden igaz...
És különbenis csúnya lenne, ha 29 hét alatt 12-höz még 10 alatt feljönne 13... Na most eldugulok és eszem egy kis sütit amit tegnap sütöttem...

KépKép
muffin

ja és még csak annyi, hogy jól éreztem pár napja hogy megfordult a bébi. Bár jelentőssége már nem nagyon van a császár miatt, de akkor is jó tudni, hogy azért tudja mi a dolga. :)
és baromira fáj a fejem. Tuti a front miatt... Na mindegy. Majdcsak elmúlik...

KépKép
muffin

ja és még csak annyi hogy apósom mondta tegnap hogy mindenképp hívjam hogy mi volt ma. Aztán mikor beszéltünk és mondtam hogy majd mentővel átviszik a madarászba meg visszahozzák, azt mondta vesz egy duplacsövűt és majd azzal kíséri a mentőt ha esetleg nem tudnak vigyázni az unokájára. :)

KépKép
muffin

Muffin!
Nagyon aranyos volt ez az apósodtól!!!
20150601134430

Muffin! remélem a legjobbakat! és küldök egy pocaksimit a pöttömkének!
Apóso tök jó fej! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Muffin: örülök, hogy jól vagytok és a lényeg, hogy nincs komoly baj!!!
Az én dokim a múltkor amikor voltam nála megmért és az ő mérlege szerint 10 kg +-nál tartottam kb.: 27. héten. Erre azt mondta, hogy a végén a 20-at is elérem ha itt folytatom. Bár Olivérnél is így állt hozzá. Vele 17-18 kg-ot híztam aminek a nagyrésze víz volt. A kórházból 13 kg-val kevesebbel jöttem haza.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

megjöttünk!

Minden oké a kiscsajjal, egy pár nappal kisebb csak! Sajna jó sokat kellett várni, mert közbejött egy szülés, de az a lényeg hogy minden rendben!

Muffin-örülök, h nincs semmi komoly! Aranyos apósod van! :D

Titi- nekem meg azt mondta,h hizak, mert a végén elfogyok! :wink:!( Most vagyok 74 kg, úgye 72vel kezdtem!)
bencuri

Fú de felidegesítettek! :evil: :evil: :evil:
Múlt héten kiírták, hogy az egyik lakásban felújítási munkák kezdődnek, előre is bocsi. Oké.
Egész nap hallgatom a kopácsolást, ami annyira nem hangos, hogy idegesítsen.
Erre az előbb kopognak, ajtót nyitok, az alattunk lakó vén szipirtyó az, beáll a küszöbre, majd rákezdi, hogy mit csinálunk itt, mert őt nagyon zavarja ez a hangoskodás vagy mi, azonnal haggyuk abba, mert innen jön! :shock: :shock: :shock:
Mi vaaan? Mondom innen biztos nem.
Erre őkelme, hogy dehogynem, és elkezdett befelényomulni. Hát nem álltam félre, meg is lepődött, én meg főleg.
Mondom neki, hogy ugyan mit csinálnék, egyedül vagyok itthon, fekszem az ágyban, nézem a TV-t. Nem mertem elengedni az ajtót, mert közben bámészkodott befelé.
Akkor mondjam már meg hogy honnan jön!?
Mit tudom én?
Na akkor elment.
Leültem, hogy leírjam a bosszúságomat, erre hallom, hogy valaki motoszkál a zárban. Na az idegességre nagy riadalom!
Laknak itt kisebbségiek, semmi bajom velük, nem hangosak, rendesen visszaköszönnek stb. de néha úgy berúgnak, hogy a múltok is lefelé jövet a lépcsőn nekiestek az ajtónak.
Na mondom valami részeg, kinyitom és azt állítja hogy ez az ő lakása, az szép lesz!
Gondolhatjátok hogy megijedtem!
Erre kinyitom, megint a vén pics@, hogy hát jajj, eltévedt, azt hitte eggyel lejjebb jár. :shock:
Persze elnézést egyik alkalommal sem kért.
Pillanatokon belül tök kiborított. :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

örülök muffin hogy nincs baj, jó ezt hallani :)
titi: köszi,bár nem biztos hogy sikerült az írásbeli :(
a takarítást meg mostantól napolom, épp eléggé aggódom amúgyis nincs szükség még takarításra is :)

Kép
Kép
h. szilvi

Hú mennyit irtatok míg a védőben voltam!
Most csak vércukrot nézett (itt nincs terheléses....simán csak megnézi az értéket, meg sem kérdezi mit ettem előttem - hát ma levest ettem csak meg fahéjas csigát és egy tejeskávét 3 cukorral :) ). Így volt 6.4 a cukrom. Vérnyomás 110/60. Nézett még babaszívhangot az 158 volt. Mért fundus magasságot, az 27 volt. És le kellett vennie valami tenyésztést, mert itt azt mondta kötelező, hogy ha 3 (vagy 5?) éven belül voltam valami betegség vagy baleset miatt korházban. Hát nekem 2006-ban volt mikor elütöttek, és 3 napig bent feküdtem.... igy vett az orromból váladékot, a torkomból (na, akkor majdnem odahánytam mikor azt a hosszu pálcát ledugta) és a gátrészről vett még kenetet (érdekes hogy nem a hüvelyből).
Legközelebb meg 8-én kell mennem.

Utána kibattyogtam a Lidl-be.... még jó hogy volt ma kedvem kimenni, mert ma kezdődött az akció, de kenguru már csak 5db volt igy is.
Mindjárt teszek fel egy pár képet.

Kép kenguru

Kép kenguru

d.dodó

Kép készlet

és akkor egy pár extra kép...tesóm csinálta őket mikor itt volt (remélem nem bánjátok ha párat megmutatok)

Kép szívem

Kép kócosan

Kép pocak puszi

Kép mi

d.dodó

Dodó- nagyon csini a pocid, jók a képek!
bencuri

dori: meg mindig iszonyat nagy a hasad! Behozhatatlan......
Az a keszlet tok jol nez ki! De mi benne az a legelso feher dolog?
En mar megfoltoztam a kengurut amit a szamo adott, mindjart lefotozom, meg meg par dolgot:)
Vendég

Dodó! Milyen aranyos gombóc-pocak! :D Nagyon jó képek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kép
a kenguru, de meg egy folt van rajta, nem tudom lehet megprobalom ujra kismosni
Vendég

ruhacskak: ha megis lany
szinten lanyos
unisex 62es bodyk- uj Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Sikerült elintézni a Házasságit! :D

Magdolnam! Örülök, hogy nincs semmi komoly! Nekem is nagy a hasam! :D

Viki! Engem rendszeresen ver a víz olyan vagyok mint egy 50 éves aki klimaxol! :oops:

Muffin! Örülök, hogy jó híreket kaptatok! A Madarászban Nagyon fognak vigyázni Eliotra és vizsgálat után már viszik is vissza! De azért jó ha Apósod ott lesz a duplacsövűvel! :D
Mikor Én voltam az 1-es számún akkor a Személyi szám utolsó 4 számjegye volt!

Bencuri! Örülök, hogy Nálatok is minden rendben van! A lányok mindig kisebbek! Amúgy meg majd behozza! :D

Kriszti! Ne idegeskedj a vénszipirtyón nem ér annyit az idióta! Ha hozzám ilyen jönne az orrára vágnám az ajtót! :lol:

Dodó! Nagyon csini a pocakod! Kocosan is jó a hajad! A kenguru és a készlet is szupi! :D
Vendég

hat a kepek es az iras elcsuztak, bocsesz
A kismeretu cuccokhoz most nem tudok hozzaferni. Ezek a kaosz soran vandoroltak hozzank, ezek azert nincsenek elrejtev, mint a picik:)
Vendég

Mary: Nem is kell versenyezni a pocakommal :) Nem tehetek róla hogy ilyen nagy.... Bár nem tudom a baba mekkora....mert nincs uh itt, igy a becsült súlyát sem tudom...
Készletben...(balról jobbra haladva): az első az egy gyógyszer vagy vitamin adagoló...és cseppentős a vége (igy könnyen a baba szájába juttatható), mellette orrszívó, aztán körömcsipesz, majd szintén egy mérce...amit miután ha kimérted (a cső részében) a gyógyszert...át lehet csorgatni a kanál részbe, és ugy beadni, és egy digi lázmérő!

d.dodó

Sziasztok! Én is megjöttem!

Örülök, hogy bencurinál minden rendben és Muffin reméljük, tényleg nincs semmi gond! Tulajdonképpen jó az eredmény nem?

Dodó: aranyos pocid van!

Az Uh-on Dórival semmi gond (a mostani doki szerint) 1300 grammra becsülték,a magzatvíz továbbra is picit kevesebb de nem vészes, a lepény egyenlőre szintén jól funkcionál, szóval maradhatunk egyben továbbra is. (remélem még jó sokáig) De most azért úgy tűnt, hogy ennek nem lesz akadálya! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Dodó!
Nagyon szép képek!!!!
20150601134430

anyjuk: nagyon aranyos az a kisruha a bugyival :)

én a ruhácskákról még nem csináltam képet, mert még nincsenek kimosva.... nem tudom mikor kezdjem el kimosni. Azt sem akarom, hogy sokáig álljon (és ujra kelljen mosni) de azt sem hogy ne legyek időben kész vele..... na, most legyek okos :)

d.dodó

Lányok! Itt dörög-villámlik és borsó méretű jég esik! És ráfagyott az ablakpárkányra! :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Amugy a Lidl-ben tudtam volna még válogatni (ha nem a fizetésnap előtt állnánk még) mert volt nagyon édes kis plüss anyagú pokróc is, pizsama anyagú rugi, harisnyák, meg még egy pár cucc.... bár ruhánk van bőven.... még a kis pokrócon gondolkodtam, hisz a babakocsiba is kell majd ugyis, de aztán nem vettem meg....majd fizu után is körülnézek az akciók után kutatva :)!

d.dodó

krisztina: hú, az nem hangzik valami jól.... itt meg most délutánra sütött ki a nap...délelőtt elég borongós volt. De mire végeztem a védőben jó idő lett, ezért is volt kedvem elbattyogni a Lidl-ig!

d.dodó

dori: szerintem a mosassal ha mar a hely kesz akkor nem kell sietni. En amikor megkaptam egyszer kimostam, mert koszosan hova raktam volna, de nem babamososzerrel, aztan az osszeset ujjakat is majusban elkezdem kimosni. de a nagyobb mereteket nem mosom meg akkor csak a legkisebbeket, plussz hazahozost.

En nem versenyzem a hasaddal, nekem talan a legvegen ha lesz akkora, a baba meg egyenlore kis sulyu, csak en hizok mint az orult:(
Vendég

a kis ruha nekem is szivem csucske lett, ezert is vettem meg, no meg le volt arazva. azert a zaraban nem surun fogunk valamit is venni mert nagyon elszallt araik vannak, de ezt nem tudtam otthagyni:) Gondoltam jo lesz keresztelore, sot harisnyaval bluzzal karacsinyra is, mert 3-6 honapos meret.
Vendég

anyjuk: nekem most nem mérte a védőnő a súlyomat (itthon meg nincs mérleg), mult hónapban tartottam +9 kilónál.
Mikorra tervezitek a keresztelőt?? Mi természetesen karácson körül mikor otthon leszünk...
Amugy mostanában hogyhogy nem vagy skypeon?? Nekem az msn-em szar! :( És még nem jöttünk rá hogy tudjuk megjavítani!

d.dodó

Többiek! Wera, Ibm, Kike, Sziszka, Szly, Henka, Sipiné! Mi van Veletek? Remélem Mindenki jól van!

Akit kifelejtettem attól előre is bocsi!
Vendég

Ja még annyit, hogy tegnap mégis talátam egy mérleget és a párom azt mondta vegyük meg, mert hát "talán" lesz több gyerek is és szerinte megéri, így ma megvettem!
Kata: azért köszi a lehetőséget!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.02 21:19-kor.
Vendég

Tényleg hol vagytok????
Marcsi te tegnap még írtad is ma jösz!
Wera??
Szly: téged már elég rég hallottunk???
Írjatok legalább egy egy sort!
Vendég

Örülök hogy ti úgy látjátok hogy minden oké, de nekem ez nem volt jó hír. Főleg nem az eddigiekre ráadásként. Elég volt arra felkészülni hogy lesz egy pár műtét az arcán, most meg még arra is fel kell hogy lehet hogy a szívéhez is nyúlni kell... Bocs ha negatív vagyok csak ez nekem már kicsit sok. A saját dokim is megjegyezte hogy azért mostmár elég lesz a jóból...
Próbálok én továbbra is pozitív maradni, de ma megint rámjött hogy nem bírok kisgyerekre nézni. Tudom gusztustalan, de amikor látom az utcán a sok kis édi arcot és folyamatosan az merül fel bennem hogy és nekem miért nem???????? Most azt hiszem egy kicsit besokalltam. Majd lesz ez jobb is. Csak az az igazság, hogy én a mai vizsgálattól pont azt vártam, hogy azt mondja a doki hogy á nem is ferde a szíve, meg igazából ennek nincs semmi jelentőssége. De sajnos ott a lehetősége hogy oka van. Na mindegy nem ragozom tovább. Kicsit most kéne valami ami feldob. Ki akartam menni meglocsolni a palántáimat de mondta a férjem, hogy úgyis egész este esni fog... Úgyhogy most várom hogy hazaérjen és kicsit hozzábújjak.
Ja, és engem a doki még egyszer sem vizsgált meg, úgyhogy fogalmam sincs hogy mennyire van nyitva a méhszájam vagy hogy állunk odalenn... Mondjuk annyira nem is bánom, csak úgy volt, hogy most lesz vizsgálat.
És különbenis.
Azért jutott valami jó is mára. Itt volt az egyik tanítványom meg az anyja aztán mondta az anyuka hogy nehogy vegyünk babakocsit kiságyat kiskádat meg etetőszéket mert ő mind félretette és odaadná (12 éves a fia, és nem volt senki ismerősük akinek gyereke született volna azóta). De mondtam, hogy a kocsi már megvan, a kiságy nem férne be, de majd ha kész lesz a szoba a tetőtérben, akkor igényt tartunk rá... :) De a kiskád meg a pelenkázóállvány meg az etetőszék jöhet. :) Úgyhogy ez egy kicsit azért javított a hangulatomon. Főleg hogy olyan család, hogy nem sajnálják a pénzt a minőségre...
Valamit főzni is kéne még ma de semmi kedvem hozzá.
Küldjetek már egy kis jókedvet...
Eldugulok nem akarok itt negatívkodni.

KépKép
muffin

Muffin: én megértelek! Bár ha ezt írom az nem éppen jókedv küldés! De nagyon nagyon drukkolok ha az számít valamit!
Vendég

talán jobb lesz... de lehet hogy felhívom az egyik tanítványom anyját, aki angiológus úgyhogy pont képben van ezekkel az ér dolgokkal. Megkérdezem tőle, hogy mire számíthatok. Ő úgyis elmondja... Na ezt most meg is teszem hátha megnyugtat. Aztán majd beszámolok.

KépKép
muffin

muffin : teljesen megertem amit erzel( oszinten nem is ertettem miert irta mindenki, hogy orul hogy nincs gond....) nekem ha ezt mondtak volna, es semmi mas baj nem is lenne is teljes fraszban lennek. Azert - nem beparaztatni akarlak!- szivet muteni egy ujszulottnel, meg ha rutin mutetrol is van szo....En ebbe beleorulnek! Szoval en csak lesek, hogy kepes vagy ilyen eros maradni! Minden tiszteletem!
Ilyenkor ugysem lehet "okosat" mondani, nem is szeretnek, nyugtatgatni sem kehet...En csak tovabbi erot es szeretetet kivanok! Adja a Jo Istan hogy a vilagrajovetel utan a leheto legkevesebbet kelljen a kisfiadert aggodni es elviselni hogy "fajdalmat okoznak " neki.

NEm ismerlek, de magambol kiindulva hogy en ezt a terhet nem tudnam elviselni, nagyon eros es csupa sziv ember vagy! VAgytok paroddal egyutt! TAlan amit tudok mondani: ne add fel a remenyedet es a pozitiv szemleleted!
Vendég

Muffin! Teljesen igazad van. Nem is tudom mit csinálnék ha a helyedben lennék, és talán egy kicsit morbid is, hogy más kismamik próbálnak téged nyugtatni. (Bocsi mindenkitől!!)
De egy dologban százezer százalékban biztos vagyok:
Mikor Eliot megszületik, Ő lesz a legszebb, legtökéletesebb kisbaba a világon! Ezt tutira veheted!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na meg is tettem. Meg is nyugtatott. Mondta, hogy előfordul az ilyesmi, de tényleg nem egy nagy műtét ha van is... Amúgy szó szerint a nagy verőér szűkületéről van szó. Úgyhogy mostmár képben vagyok. És mondta, hogy nem kell kétségbe esni, minden oké lesz. Márpedig ő ezzel foglalkozik. Na most jobb kedvem lett. :) Utálom az idegen szavakat a leleteimen. Miért nem lehet úgy leírni hogy én is értsem? Na most sokkal jobban érzem magam. :)

KépKép
muffin

köszi csajok, most még jobb kedvem lett. :)

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?