Sziasztok!
Szuper rucikat vettetek! Én ezeket nem is láttam
bbj, üzi ment vissza
Szombaton mi is megyünk a barátnőmmel a Kismamásra. Nekünk 7 órási belépőnk van, de hogyha maradtok zárásig, akkor megbeszélem vle, hogy vonatozzunk-e visszafelé, vagy veletek jöjjünk.
Ilyenkor délután elég sokan szoktak lenni a vonaton, szinte Nagykátáig nincs is ülőhely.
Fúúúúúúúú, nekem ez már ha jól számolom 15. Kismamás börzém lesz. Börzeforduló
A régi szép időkben még árultam is. Az utolsó árulásom volt a legjobb 7 hónapos nagypocakkal Márti születése előtt. 67 jött össze akkor. Mikor összeszámoltam én is meglepődtem. Ezt már úgysem tudtam volna felülmúlni, így inkább áttértem a mazsolázgatásra. Egész napos kóválygás, értékekre vadászás
Ki tartja most az úszást? Azok a régi szép bébiúszásos idők
Mi még Pestre jártunk fel a naggyal (Ruzsonyi Ági, és a férje Kalovics Pista szervezése, esetleg ismerős lehet a Kalovics módszer), utána indult be itt Szolnokon a Hozam klubban a Judit vezetésével, aztán került át az egész a Kodályba. Na oda már nem sokat jártunk, mert nem jött be a hely, a módszer, és aki átvette Judittól. Maradt a Pest, és néha még beengedtek minket a Hozamba. Kingával vonatoztunk anno Pestre, volt, hogy minden nap. Aztán jött Zsófi is
Így jó 4 évet jártunk fel úszni. Mártici sajna kimaradt ebből a dologból. Nyáron a strandon pótoljuk amit lehet
Bocs, a történelmi visszatekintésért
Láttátok a Plázában a Banbini játéküzletet hogy összemenet?? Viszont nagyon jó kifutó áras BB, BA, CC babáik, kiegészítőik vannak. Pl.: Baby Annabell baba 4900,- 19000 helyett, igaz a sötétebb bőrű változat, de nálunk most a bölcsiben ez az előírás, nemzeti babák. Chou-Chou Rockababy (bocs, ha rosszul írtam) 5800,- 20000 helyett, BA ruhák, 6900,- helett 1900,- (persze még így is egy normál gyerekruha árában van), és szerintem ott láttam a BB babát is 9ezer valamennyiért. Bocsi, fiús játékokat nem néztem.
Judit