Új privát üzeneted érkezett!

Szióka!

Csak rövid tudok most lenni... talán majd napközben lesz időm visszaolvasni és reagálni is...

Levente tegnap kétszer is belázasodott... az étvágya és kedélye romlott. Visszük a délutáni rendelésre. Remélem nem a füle a ludas... Nagyon nehezen akar kijönni a taxija és elég durván dugul. A szokásos kúrát csináljuk neki...

Szép napot!
szilbee

Sziasztok

mi is megvagyunk még,csak kicsit zsúfolt volt a hétvége :wink:

Jobbulást a kis betegeknek.
Szilvi.hátha nem a fülcsi a ludas.majd írj,hogy mit mondott a doki.

Elin.ti mikor is mentek vissza a fülészetre?

Ma itthonmaradt a csajszim az oviból és menünk csavarogni :lol:
veszünk cipit neki,meg muskátlit is kéne... :lol:

De jók a babauszis képek :) -én is elnézegetném egy darabig.kérünk még,ha mentek majd Tündi.

Klasszak a börzés cuccok.na legközelebb én is elmenek már :)

CSajok.Lettiről ki tud valamit?????????

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket! :)

Bbj,jó kis rucikat szereztél be! :)

Szilbee,reméljük nem a füle rosszalkodik Leventének!!MAjd írd meg mit mondott a doki,és jonbbulást neki!! :)

Nóri,Lilcsi jobban van már?

Petri,és Timike?

Hajni,élménybeszámoló?!! :)

Mongiról tud vki vmit??

Kép
Kép
tundi24

Andi,jó vásárlást! :)

Egy képecske,Luca élete első hason alvása :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Ó, Tündi! :lol: De megnőtt ez a lány!

Andi! Holnap megyünk fülészetre d.u. 3-ra. Remélem, nem talál majd semmi csunyaságot odabent :wink:
Sziszivel is minden oké már, ugye? Vásárlásnál szokott válogatni? Nálunk még nincs ilyen, nem is várom :roll:

Amúgy sztem Lilcsi jól van. Orrából mostmár megint fehérség jön...már amikor jön :roll: . De az is inkább akkor, miután spriccelek bele. De azért melegítem neki rendületlenül.

Klasszak a börzés cuccok, nekem is tetszenek! Na, majd legközelebb én is elmegyek már. Most a Tesz-veszen vettem kantáros sortokat. Azokban tavaj is olyan zabálnivaló volt a jány :lol:

Szilvi! Leventének jobbulást! Majd írj, mit mondott a doki!

Há! Most volt a postás...hozta a gyerekvédelmis papírt! Délután viszem is a bölcsibe :lol:
Edó! Akkor erre fogok még majd zs-t is kapni? Azt írtad?

Jaj, Melinda! Este eszembe jutottál! Megyek be a szobába, Lilcsi feltartott kezekkel toporog, és mondogatja, hogy "nyajajá, nyajajá!" A tv-ben meg épp a Lelkes Emese reklám volt, a "nyaralásra" :lol:

Tegnap amúgy még este 9-kor "Pista bácsi fűrészel"-t játszottunk, meg tanultunk kereszbe tapsolni. Akkorákat röhögtünk :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Csajok!

Blogom Összeszedtem a bátorságom, hogy megmutassam... :oops:
:oops: :oops:
szilbee

Leventének jobbulást!!!

Lucus nagyon aranyos és tényleg nagyon nagy lány már!

Lilcsinek is jobbulást!

Mi meg tegnap fodrászkodtunk,nagyon cukker pasi lett belőle

Szilbee!
Jó a Blog habár most csak futólag bele olvastam de nekem tetszik!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Képzeljétek el, hogy jártam (remélem a Remondis nem olvassa :wink: ) Dobom be a parkolóautomatába a pénzt, erre egyszer csak löki kifelé az aprókat, mintha pénznyerő automatán nyertem volna. Néztem, nem-e kandikamera, aztán gyorsan csak összeszedtem :lol: Volt kb. 2000 Ft :lol: Vettem parkolójegyet, a többit meg beinvesztáltam Csonginak ajándékba a névnapjára :lol:

Ja, és közlekedéshez kapcsolódva, ma a piacnál 1 perc alatt 3 autót láttam átmenni a piroson... :?

Tündi, tök jó az uszis videó! Szép a víz, ma én is élőben megsasolom a medencét! Csongiéknak kezdődik az úszótanfolyam!

Mongi most már nekem is gyanús...remélem minden rendben van!

Katlina, képet muti!!! Én is fodrászkodtam tegnap, pedig megfogadtam, hogy soha többet. Hajnyíróval álltam neki, persze a végére annyira megunta, hogy nem tudtam az alját és körben megigazítani... úgyhogy olyan kis bilifeje lett, de azért elmegy :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee,tetszik,örülöük,hogy te is írsz blogot! :) Én nemsokára kezdek egy másik helyen is ha midnen igaz,mert ugye nekünk a babszobán van,de van egy másik hely,ahol nagyon szép blogoket lehet vezetni!
Dévid,hogy van?

Évi,ez igen.. :) jól jártál nem mondom :) Majd írd meg,hogy tetszett az uszi :)

Katlina,képek Robikáról! :)

Nóri,bizony megnőtt! :) Mikor jöttök ki? Ígérted.. :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Boldog házassági évfordulót!!!

Mivel ünnepeltek?
Mennénk, mennénk, de se betegen, se idő hiányában, se zs nélkül nem indulok neki.... :cry:

Évi! Végre, nem csak mi szívunk! Akkor most Szolnok városa összedobott egy kis ajándékravalót :lol:
Te, figyu már! A rádoióban úgy reklámozzák a tanfolyamokat, hogy "utoljára az eddigi feltételekkel" :shock: . Mit jelent ez? Mi változik?

Katlina! Én is megnéztem amoda Robi frizuját, aranyos lett! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin, ja, én is arra gondoltam, hogy annyi pénzt bedobtam már feleslegesen, mert pl. hamarabb végeztem egy hivatalban! Egyébként is uuuutálom a Remondist!

Hát a tanfolyamokról nem tudok sokat, gondolom változott az OKJ, vagy a képzési szabályok, vagy az előfeltételek... melyik tanfolyamot nézted ki?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok Lányok!

Tegnap szerencsésen hazaértünk! Rövid élménybeszámolóval jövök NAAGYON JÓÓÓÓ VOLT!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Minden szupi volt, a kaja, a szállás, a fürdő,nagyon jó hely csak ajánlani tudom mindenkinek,nagyon baba barát!
Féltem,hogy Franci majd nyűgös lesz,de kellemeset csalódtunk nagyon jól érezte magát,és a vízbe sem kapott frászt mint ahogy én gondoltam,Dávid meg annyit csúszdázott,hogy kiolvadt a fenekén az úszónadrág,még jó,hogy kettőt vittünk! :lol: :lol: :lol:

Majd megpróbállak visszaolvasni benneteket,de nagyon sokat írtatok hál'istennek! :D

Íme a képek válogattam ki egy párat,mert rengeteget csináltunk!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Üdv!!

Tündi! Luca baba megint csak tüneményes a képeken! Szép a konyhátok, nekem nagyon tetszik az a szekrény!!

Hajni! Szupik a képek, látom ti is nagyon jól éreztétek magatokat!! Egyetértek, szerintem is nagyon bababarát hely ez! remélem mi is visszatérünk majd a közeljövőben.

Nóri! Én a mérlegképesnél olvastam, hogy utoljára az eddigi feltételekkel! Ez azt jelenti, hogy nem kell hozzá diploma, mert ezután már diplomához fogják kötni.

Szilbee! Jobbulást kívánok Leventének!! Belenéztem a blogodba, szerintem jól írsz! :)

Sajnos most csak ennyire futja, mert dolgoznom kell! Jövök még, ha tudok!
judit_79

Évi, egyiket sem néztem még ki.....amit beszéltünk, TB/munkaügyis, arra azt mondta az egyik ismim, hogy úgysem tudok azzal sem elhelyezkedni, mert mindenhová a gyakorlottakat keresik. Feldobott nagyon ezzel a kijelentésével... :?
Ma küldte az OBI a maradék papírjaimat is. Mostmár remélem, nem lesz több dolgom velük....

Hajni! Üdv újra itthon! Jók a képek!
Franci tud menni abban a papucsban? Lilcsinek is ilyen van, de majd adom el...még fel sem tudja húzni :cry: , nemhogy menni benne. Mondjuk még nem is hiányzik az ilyen merev talpú a lábának.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Köszi Judit az infót! Mérlegképes nem is érdekelt...akkor teljesen tárgytalan :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

SZiasztok! :D

Linda
Köszönöm szépen!

Manó
NAgyon szép hely és Ti is jól mutattok rajta! Esz a sárga irigység :wink:

Évi
Melyik automata volt az, megyek én is :wink: :lol: Milyen ajándékot vettél?

rólunk:
Tegnap adtam Timinek orrfolyásra homeopátiás golyót. El sem hiszem mennyit használt. Bevallom én eddig nem nagyon hittem benne. Használtam már két félét de semmit változást nem tapasztaltam akkor. Tegnap 2 golyót kapott és hajnalban mikor felébredt kiszívattam az orrát- alig jött valami- és kapott az orrán levegőt!! Este ezt még álmomban se gondoltam volna. Mérföldekkel jobb lett az állapot, így hát el is sétáltunk az oviba.
Amint odaértünk kicsit vagy inkább nagyon, sokkolt az a tudat hogy februártól az én kis bogaram ott lesz egész nap. Kavarogtam bennem az érzések.
Először kimentünk az udvarra. A kicsik még nem voltak kint –akkor öltöztették őket. Timi birtokba vette a csúszdát. Kijött a kiscsoport akkor kicsit megszeppent. Bement a csajokkal a kisházba de nem tudott kijönni mert odahúzták a padot, elkezdett sírni. Miután megnyugodott az anyáskodó lányok a pártfogásukba vették. A lányomnak ez se nagyon tetszett, nem szereti a ölelgetik. Lassan azért oldódott. Autózott, labdázott, futkározott. A vége felé egy kislány teljesen a szárnyai alá vette. Hihetetlen aranyosak voltak. Ekkor már nem is érdekelte hol vagyok. Sokszor nem is láttam. Hazajönni nem akart. Azt mondta menjünk máskor is. Délre egy kicsit ismét betaknyosodott de láttam rajta kívül még vagy 3-4 kislányt akinek folyt az orra. A 30 főből sok volt a beteg, most összesen 2 fiú volt és sok lány.
Másfél órát voltunk ott, azt hittem jól kifáradt de nem akar aludni. Éppen szoptatja a babáit.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

NÓRI !

Csak 2-szer kapsz pénzt , júliusban és novemberben 5500-at.

Hajni !

Nagyon jók a képek , hol is voltatok pontosan ?
edo 1

Sziasztok!

Letti üzent általam.

10-én 0:15-kor megszületett Attila Andor 2280 gr és 48 cm-rel.
Most már jobban vannak, szombaton átkerült az intenzívről a korára a pici. Kicsit besárgult, de azon is túl vannak.
Az anyukája tejével táplálják, sajna cumisüvegből, mert még kap oxigént.
Elvileg ha betöltik a 36 hetet és jól gyarapszik kiengedik őket.

Dóri
zatkone

Hajni, hú, de jó lehetett nektek! Tök jók a képek!

Nóri, hát gyakorlat nélkül minden nehéz. Nekem szerencsém volt, de hosszú próbálkozás előzte meg. Azért ha másra nem, arra jó egy tanfolyam, hogy kapod közben a segélyt, és mégiscsak tanulsz olyan dolgokat, amik később jól jöhetnek!

Petri, hm, én sem jártam még így sosem automatával, lestem is nagyon :lol:
Homeopátia. Hát nekem van egy ismim, ő árul olyan homeopátiás cseppeket, amit éppen szedünk. Szedtük tavaly is, nem akarok hazudni, de hónapokig dokit nem láttunk. És ha volt is megfázás, bármi, sokkal gyorsabban gyógyult ki belőle.
Igaz, nem olcsó, 5.900 Ft, de hónapokra elég.

Nem könnyű az első elszakadás, általában az anyákat jobban megviseli mint a kicsiket. De a többség szeret oviba járni, társakkal játszni. Örülj neki, hogy feloldódott és tetszett neki. Jövő február még messze van, rengeteget lehettek még addig együtt!

Évi és
Kép
csongianya

Ja, Csongi természetesen Ben 10-es figurát kapott, az anyu nevében pedig vettem neki rulettet (az még éppen nincs otthon) és 1.600 Ft-ért Verdás póló+ rövid gatya.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Jaj, éreztem, hogy Lettiéknél van valami....
Gratulálok, igaz, icipici (de Csongi is 2350-el született!!!), de biztos minden rendben lesz! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok!
Dóri, köszi az infót!

Évi és
Kép
csongianya

Jaj, én is gyanakodtam, hogy valami nem stimmel! De mostmár rendben lesznek, remélem! Dóri, köszi neked!!!

Hát, Évi, őszintén, jobban szeretnék dolgozni, mint tanulni. De néztem, most májusra és júniusra van 1-1 tanfolyam, utána semmi....gondolom, nyári szünet lesz.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jesszusom! :shock: :( Remélem minden rendben lesz! De kár hogy nem maradt még bent egy pici Ati baba!

Dóri! Nagyon köszönjük az infókat! Ha tudod, add már át Letinek pusziljuk! és minden jót kívánunk nekik!
szilbee

Dóri! Még egy kérdés? Normál szülés volt, ugye? Nem császár?
szilbee

Persze, átadom.
Normál szülés volt és gyors.
zatkone

Dóri,köszönjük az infót! Gratulálunk nekik!! És mielőbbi hazatérést!Gonolunk rájuk sokat,és biztosan minden rendben lesz!!

Hajni,szupik a képek! :) írigykedem :) :P

Petri,biztosan nagyon furcsa lesz,ha oviba megy mindennap Timike! :)

Szilbee,voltatok már a dokinál?

Köszönjük a köszöntést! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Most olvasom Letit...... :shock: :( szegénykém, jól megijedhetett. ((((Leti))))
Remélem, minden rendben lesz és hamarosan hazajöhetnek. Sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánunk! :D :D Csak nem bírta a méhszáj? És puszit is küldün sokat!

Dórinak nagyon köszi az infót!

El vagyok havazva, majd jövök, este utánatok olvastok, de láttam Tündi videjóját, hát NAGYON ÉDES, ahogy tempózik Luca!!! Megnéztem vagy 4x!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Hajni: Nagyon jók a képek, lesüt rólatok, hogy milyen szupiül éreztétek magatokat. Franci is gyönyörű!

Szilvi: Klassz a blogod, én bizti fogom olvasgatni. Jó lenne leszokni a babanet függőségről, leváltom blog függőségre....Csak előrébb leszek akkor? :D

Hozzám semmi kérdés, érdeklődés? El vagyok hanyagolva! :? :( :D Brühü!
jaimee1

Erika,én ép most akartam kérdezni,hogy merre vagy?Mert írtad,hogy jössz ma,és eddig semmi nem volt :roll: Mit csináltatok ma?
Naa,tessék továbbra is babanet függőnek lenni!! :) Nehogy leszokj róla,mert kikapsz :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Szuper rucikat vettetek! Én ezeket nem is láttam :(

bbj, üzi ment vissza :lol: Szombaton mi is megyünk a barátnőmmel a Kismamásra. Nekünk 7 órási belépőnk van, de hogyha maradtok zárásig, akkor megbeszélem vle, hogy vonatozzunk-e visszafelé, vagy veletek jöjjünk. :roll:
Ilyenkor délután elég sokan szoktak lenni a vonaton, szinte Nagykátáig nincs is ülőhely.
Fúúúúúúúú, nekem ez már ha jól számolom 15. Kismamás börzém lesz. Börzeforduló :lol: :lol:
A régi szép időkben még árultam is. Az utolsó árulásom volt a legjobb 7 hónapos nagypocakkal Márti születése előtt. 67 jött össze akkor. Mikor összeszámoltam én is meglepődtem. Ezt már úgysem tudtam volna felülmúlni, így inkább áttértem a mazsolázgatásra. Egész napos kóválygás, értékekre vadászás :lol:

Ki tartja most az úszást? Azok a régi szép bébiúszásos idők :roll:
Mi még Pestre jártunk fel a naggyal (Ruzsonyi Ági, és a férje Kalovics Pista szervezése, esetleg ismerős lehet a Kalovics módszer), utána indult be itt Szolnokon a Hozam klubban a Judit vezetésével, aztán került át az egész a Kodályba. Na oda már nem sokat jártunk, mert nem jött be a hely, a módszer, és aki átvette Judittól. Maradt a Pest, és néha még beengedtek minket a Hozamba. Kingával vonatoztunk anno Pestre, volt, hogy minden nap. Aztán jött Zsófi is :) Így jó 4 évet jártunk fel úszni. Mártici sajna kimaradt ebből a dologból. Nyáron a strandon pótoljuk amit lehet :shock:

Bocs, a történelmi visszatekintésért :oops:

Láttátok a Plázában a Banbini játéküzletet hogy összemenet?? Viszont nagyon jó kifutó áras BB, BA, CC babáik, kiegészítőik vannak. Pl.: Baby Annabell baba 4900,- 19000 helyett, igaz a sötétebb bőrű változat, de nálunk most a bölcsiben ez az előírás, nemzeti babák. Chou-Chou Rockababy (bocs, ha rosszul írtam) 5800,- 20000 helyett, BA ruhák, 6900,- helett 1900,- (persze még így is egy normál gyerekruha árában van), és szerintem ott láttam a BB babát is 9ezer valamennyiért. Bocsi, fiús játékokat nem néztem.

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Tündi! Tök édes Lucus a videón... is! :D Annyira jó színe van az ebédlőtöknek. Én most a konyhánkon gondolkozom,milyenre kéne... mert Levente kellőképpen összemalackodta, az elmúlt egy évben.. :roll:

Nóri! Lilcsi hogy van?? Emesés reklám... :lol: Aranyos lehetett! :lol: :lol:

Judit! Örülök, hogy most már gyakrabban írsz! ;) :D

Erika! HOGY VAGY / VAGYTOK??? :D Egyébként, most hogy blogod van... ne csodálkozz, hogy nem kérdezünk téged... most már "mindent" tudunk rólatok! :P :wink: :lol:

Dóri! Te nem akar csatlakozni hozzánk??? :wink: :D Írhatnál kicsit magatokról is!

Bocsi.. de most csak ennyi időm volt a reagálásokra, úgy hallom jönnek a fiúk!
Pussz!
szilbee

Dóri!
Köszi az infót!Lettiékkel remélem mostmár minden rendben lesz,ugye akkor a nehezén már túl vannak???Remélem minnél hamarabb hazamehetnek majd!Sok puszi nekik!

Lányok ,köszönöm a dicséreteket a képekről!Tényleg nagyon klasz volt! :D Még mindíg nem olvastam vissza olyan sokat írtatok nincs erőm hozzá!
A képeket viszont megnézegettem nagyon aranyosak a lurkók!

Edó!
Debrecenbe voltunk,az Aqvaticumba!

Tündi!
Nagyon klasz a videó :D ,látom az úszást még mindíg nagyon élvezi Lucus,jól kidőlt ott a bevásárlásnál,biztos nagyon elfáradt,édes ahogy kiterül a hordozóban!Imádom! :lol: :lol: És magától feküdt hasra az alvásnál a másik képen?
Az ebédlő is nagyon szép lett,tetszik nagyon! :D

Nóri!
A papucs csak addig volt rajta,mindíg elhagyja a felét,nem nagyon szereti,inkább az enyémbe mászkál,meg mezítláb szalad! :D Azt hittem én is,hogy jó lesz de nem valami frankó! :(
Lilcsi csak nem beteg???

Petri!
A homeopátiás szerekben én sem hittem,aztán mikor kipróbáltam én is csak néztem milyen hatásos!
Biztos hamar megszokja majd a ovit Timike ne aggódj!

Erika!
Hogy vagytok mostanság! :D Olvasom,hogy Réka hízott,és nőtt is pár centit,akkor a tejválság letudva remélem! :wink: :D Én is függő vagyok,rá se ránts,de olyan jó kis csapat van itt! :D

Szilbee!
Jó a blogod,mért mondtad,hogy nem tudsz fogalmazni?Nem értem! :wink: :D

Évi!
Az igen jó kis automata sztori! :D Tényleg Csonginak meg mindjárt itt a névnapja! Van valami különleges kívánság ajándék téren? :D

Én meg lemaradtam a börzéről!! :( Pedig akartam menni,na sebaj majd legközelebb!Látom jó kis rucikat vettetek! :D

Na menek jön az esti program!Szép estét ,és jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Manó! Annnyira jók a képek!!!! :D Húú nagyon hasonlít Franci az apjára, de valahogy nekem úgy tűnik belőled is van benne egy jó adag!!! :D 8)

Rólunk: Leventének nem ment a fülére a cucc... még... remélem nem is fog!! Na halljátok a család már megint rákezdett, hogy miért nem adjuk be bölcsibe... (most nem anyum volt). Ááááá totál kibuktam rajta... Tanult emberek ekkora butasággal! Totál kiábrándító. :(
szilbee

Sziasztok! Most csak olvaslak titeket, sokat írni nincs időm, még utána kell néznem egy betegségnek holnapra.

Nóri, Lilcsi nagyon vicces lehetett :lol: , tényleg ennyire szereti az Emesés reklámokat? Sajnos még mindig nincs nevünk, még csak lehetséges sem...

Mano, szép családod van, büszke vagy rájuk biztos :) szuper hétvégétek volt :)

Mástól is hallottam,hogy jó volt a börze, már kezdem sajnálni, hogy nem mentem :( még nem vettünk semmit a babucinak, Anyutól kapott 1 pár pici zoknit :)

Holnap átmegyek a korára, megnézem Mongi kisfiát :wink:

Kép
pimelinda

Linda! Beszélsz Letivel is majd? Ha esetleg engedik, csinálsz képet?

Szegény Leti... biztos nem lehet könnyű neki és gondolom Anta is hiányzik neki. :(

No menek.. mert apjuk jönne online játszani. :roll:

Pedig akartam volna még egy csomót írni... :twisted:

Jóccakát mindenkinek!
szilbee

Sziasztok!

Hűha! Tényleg bent maradhatott volna még egy picit Letti babája! De a lényeg, hogy mind a ketten jól vannak ezek szerint! Úgyhogy gratula nekik!! Remélem, hamarosan hazamehetnek!

Hajni! Marci is olyan, hogy nagyon szereti fölvenni a mi papucsunkat, és járkál benne.Azért gondoltam is, hogy majd veszek neki az ő méretében (de valami hajlékony talpút) De az ő kis méretében nem lehet kapni!

Szilbee! Ne is hallgass az ilyen okoskodókra... :? Szerencse, hogy Leventének nem ment a fülére a nátha! Gondolom, szívjátok neki rendesen!

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Szilvi: Aztán el ne felejtsd, mit akartál írni!!! Holnap is nap lesz!

Melinda: Szupi! Várjuk majd a híreket!

Hajni: Szerintem is "vegyes" Franci, apából picit több van benne, de rád is üt rendesen! :D Tejválság letudva a következő piriig, addig meg tömöm a fagyót tejjel. :wink:

Nóri: :lol: :lol: (Lilcsi édes nagyon)

Körkérdés: Éjszaka átalvás témájában. Mikor "kell", hogy átaludják a babák az éjszakát? Ha már nem szopiznak? Vagy ez teljesen egyéni? Semmi bajom a szopival, nem bánom, csak érdekel a téma.
jaimee1

Jó reggelt!

No azért "Isten nem ver bottal!"... Szoktam mondani, tegnap nem volt egy órácskán át áram! :wink: :twisted: Nesze neked Planet Side (online játék)... :twisted: :lol: De legalább jól kialudta a Zuram magát!

Menek reggelit csinálni!

Pussz!
szilbee

Szép jó reggelt! :) Az idő nem túl fényes :(

Hajni,Lucus magától aludt el hason :) Örültem neki,mert utál hason lenni,mostmár talán kezdi megszeretni,úgy tolat hátrafele,hogy már tegnap leraktam a földre,mert féltem,hogy letolat a nagyágyról.Attila szabin van még?

Erika,én úgy olvastam a kiskönyvünkben,hogy 3hónpos kortól kellene átaludni az éjszakát,Luca még most sem alussza végig,de jó esetben 1-2x kel,én már ennek is örülök,de ismerek olyat,akinek a babucija 6hetes kora óta átalussza az éjszakát :)

Szilbee,jajj de jó,hogy nem ment rá Levi fülére a bacihad!Apa akkor biztos morci volt,hogy elment az áram :) :twisted:
A bölcsis témához..szerintem úgy csináld,ahogy te a legjobbnak látod!

Linda,köszi,hogy megnézed Letti kisfiát,ha tudod őt is keresd már meg!És pusziljuk,kitartás neki,és gondolunk rájuk!:)
Csabinak mit mondtak akonyhabútorral kapcsolatban?

Judit,már tegnap is írni akartam,hogy ha tetszik a konyhaszekrényünk,akkor egyszer eladó lesz,mert apának nem tetszik :roll:

Évi,milyen volt az úszás??

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Hát nem, az idő elég borús....Én éppen tömöm a majmot, Réka alszik. :)

Remélem Attila baba jól van és ő is tömi magába Letti tejcsijét!

Tündi: Nahát ez az ami nálunk kizárt, hason aludni. Úgy nő ez a lány, mintha húznák! :D

Szilvi: Hehe...Planet Side, hű, csak apa meg ne tudja, hogy van ilyen...

Évi: Úszás?
jaimee1

Tündi: Á, én sem tudom elképzelni, hogy 8 tól 8 ig aludjon Réka, bár napközben még kb. 3 óra szundit lenyom részletekben. Múlt éjjel éjfélkor kelt fel enni és reggel 7-kor már ez is jó!!! Tudtam is lefejni pont egy deci tejet szopi után. Lassan sajnos közeledik a piri megint. De hátha nem....
jaimee1

No asszem lehet +2-re állítani az "órátt".

Erika! Csak nem függő a te párod is! :)

Levent megen lázas... Így fülmelegítés nuku..

Linda! Láz esetén infrázni azért lehet?
szilbee

Sziasztok!

Tegnap már nem volt sem erőm, sem időm írni.

Úszás. Hááát, 16:20-ra értünk oda (iszonyat milyen forgalom volt, áldom az eget, hogy a város másik végén lakunk). Bementem, megláttam Csongit, éppen a medencébe kellett nekik beugrani. Reszketett, mint a kocsonya, és láthatóan marha szarul érezte magát... Na, gondoltam, az úszótanfolyamról ennyit. Aztán meglátott, és talán az anyai jelenlét erőt adott számára, mert egyből jobban lett.
Úszótanfolyamról mentünk fociedzésre. Hát, láthatóan fáradtabb volt, mint máskor, le-le nyomott egy-két ásítást is.

Azt hittem este esik az ágyba, de fél 10-kor aludt el. Bezzeg reggel alig tudtam felébreszteni. És azzal kezdte, hogy ő nem akar úszótanfolyamra menni. Rábeszéltem a lelkére, hogy én nem tudom megtanítani és milyen égő, ha valaki nem tud úszni stb... hát nem tudom meddig bírja...

Évi és
Kép
csongianya

Jaj, meg ne sértődjön, aki nem tud úszni, de Csongira ilyen szövegekkel lehet hatni... :wink:

Erika, nekem ne beszéljen senki arról, hogy egy gyereknek mikor kell végig aludni az éjszakát... :? Csongi 3 és fél éves koráig nem aludta végig, más meg már 6 hetesen egy ébredéssel túl volt rajta. Ezek után azt mondom, gyerekfüggő. Én mindent megpróbáltam, de a természet ellen nem tudtam semmit tenni. Biztos lehetett volna másként is, biztos volt, amit elrontottam, de hogy fárasztó volt az is biztos!

Tündi, hát mi nem tetszik apának azon a konyhabútoron! Nagyon hangulatos lett az egész konyha :lol:

Remélem Ati baba jól van, és szépen gyarapodik. Nem emlékszem, mikor lett volna 36. hetes? Már csak azért, hogy várhatóan mikor jöhetnek ki.

Szilbee, ha nem akarod Levit bölcsibe vinni, akkor ne vidd! Te vagy az anyja, ne szóljon már bele mindenki!
Mondjuk mi is átmentünk ezen, hogy többet volt otthon, mint a bölcsiben. Nálunk ugye a mandulaműtét hozta meg a jobbulást, utána már oviban nem sok gondunk volt az orvossal.
De volt olyan aki simán "kinőtte", pár hónap betegeskedés után már jól bírta a közösséget. Ez is mint minden más, gyerekfüggő.

Évi és
Kép
csongianya

Ja igen! Évi! Eszembejtutattad, mit is akartam még...

Dokinő mondta, hogy vannak ilyen gyerekek, akiknek tovább tart ez a betegeskedős időszak. Mondjuk nekem ez nem magyarázat, meg Ádámnak sem... de aláírom,hogy van benne valami, de mint mindennek, ennek is bizti oka van.. és mivel nagyon kíváncsiak vagyunk az okra, kaptunk laborra papírt. Ha meggyógyul, visszük is. Majd beszámolok róla, hogy mi is volt.

Hát a fiad igazi férfi már... :D Az anyja jelenlétében össze is szedte a bátorságát. Nagy dolog, mikor az ember átlépi a saját árnyékát! :D 8)
szilbee

Erika! Levente nagggggyon sokára aludta át az éjszakát. Még akkor is ébredt, mikor nem volt már hajnali szopi. Csak egy kis összebújás kellett neki, aztán ment is vissza aludni. Sokszor a fogacska volt ám a ludas...
szilbee

Sztem kb. 34. hétre születhetett...Nem régen írta Letti, hogy mikorra van kiírva, én olyan május 25-re emlékszem...Nade az én memóriám.... :roll: :oops: :roll: :oops:

2 úszótanfolyamot végigcsináltam 6-8 éves koromban, de csak 2 éve Apa tudott megtanítotti a Ligetben. Ja, a főiskolán is úsztunk VOLNA, de nem sikerült fél év alatt megtanulnom mellen úszni. Totális antitallentum vagyok.... Háton tudok csak, de úgy nagyon! :D :D
jaimee1

Máj. 21-re volt kiírva.. akkor már csak 6 nap?
szilbee

Szilvi, május! Vagy mire érted, hogy 6 nap? :D

Dévidnek meg mindjárt hófordulója lesz! :D
jaimee1

Ja, rájöttem! :wink:
jaimee1

Hali csajszik.

Szilvi.gyógypuszám Levinek.én úgy tudom 38alatt lehet melegíteni.felette nem..semmivel.

Én is gratulálok Lettinek.ha lesz..aki átadja..de majd akkor szeretnék igazán,ha kikerülnek a kórházból :wink:

Melinda.de jó lenne ha hoznál híreket ma!!!!!!! ari vagy!!

Hajni.szupik a képek.de édi Franci.nagyon szép csajszi.Nagyfiad is mekkora :shock:

Éjszakák.nálunk Sziszi ...már nem is tudom mikor aludta végig az éjszakát.bizti volt 2éves...igen,igen...még pelusos volt -addig nem volt jó alvás...mindíg ivott :?

Most végigment rajtuk egy náthi (még simán oviképesen szerencsére),de Sziszinek délutánonként+este hőemelkedése van Torka,mandulája rendben (ahogy én látom).fülét sokszor kérdeztem...nem fáj.(nem is produkálja a fülbajos dolgokat)---de még az orrából jön rendesen a cucc+naon picit köhög...de már múlthét hétfő óta megy ez a hőemelkedés dolog.
Dokin gondolkodom,hogy vigyem-e...de nem akarom,hogy antibigyót kapjon...

Évi.
De ari lehetett Csongi az usziban :) -el is hiszem,hogy elfáradt
nem haragszol,hogy hétvégén nem jutottunk el hozzátok?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?