Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti: sajnálom az eredményedet! Valószínűleg úgy lesz ahogy Titi írja! Mindenképpen kell beszélned egy dietetikussal és aszerint étkezni! (ne magadtól csináld mert ez nagyon fontos) de ha betartod amit mondanak nem lesz baja a babónak! :D :D :D

Titi jó, hogy itt vagy!

Wera: még nagyon csábulok a holnapra, hogy esetleg együtt menjünk ki, majd estig megpróbálom eldönteni!

Lassan elmegyek és 13 órára megyek Uh-ra!
Vendég

Vidokata! Sok sikert az UH-hoz! :D
Vendég

Tita!
Tudtál vele beszélni arról, hogy több közelségre számítasz tőle?

VidoKata!
Jó leskelődést Nektek!
20150601134430

Desviki: már hónapok óta ezt próbálom vele megértettni és elérni.
De nem erőltetem tovább, mgvárom amigg magától közeledik, az sokkal többet ér.

Olyan jó veletek lenni!!! :D :lol: :lol: :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Ránk mindig számíthatsz! :D
Vendég

Sziasztok!

Voltam reggel kismama tornán, lassan annyira fáj a hátsó felem, és a bal lábam, hogy menni nem tudok. A gyógytornász szerint a baba nyomja az ideget, lehet, hogy be is csipődött. Mutatott gyakorlatokat, hogy hogyan nyújtsam, meg naponta többször masszírozza meg valaki.
Kíváncsi vagyok, holnap a doki mit fog mondani.

Muffin, remélem a doki ma mindent rendben talál!

Vidokata, nálad is!!

Zene, Zsuzsival én nagyon sokat hallgattam komolyzenét, és nem tudom, hogy ezért-e, de most is nagyon szereti. És kimondottan jó a hallása, és tisztán énekel. Azt nem is mondom, hogy állandóan énekel, mert az agyunkra megy. Egyszerűen egyfolytában dalol, dúdol.

Nekem ma sajnos nincs jó programom, ma lesz a válóperem. Már régóta külön élünk, csak idáig nem volt fontos a papír! Most viszont...
Nemsokára indulnom is kell.

Kép
Kép
patr

Patr! A válóper nem jó de legalább túl leszel rajta! Sok sikert és nyugalmat hozzá!
Vendég

Hú, Petr! Az ám a program! Remélem hamar túl lesztek az egészen, és nem fog elhúzódni!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

szép napot mindenkinekvan valaki vagy mindenki dolgát intézi? :D
szombaton megírtuk az írásbelit, nekem nehéz volt, nem biztos hogy meglesz

Kép
Kép
h. szilvi

Babuli, Kriszti, köszi. Remélem tényleg hamar vége lesz. Az első tárgyalás 10 percig tartott. Szerencsére nem vitázunk semmiben, aránylag jóban vagyunk. De akkor sincs jó kedvem, szerintem senki nem úgy tervezi az életét, hogy szerepeljen benne egy válóper. Még akkor sem, ha most sokkal jobb.
Na nem rombolom a közhangulatot. :)
Elmentem. :)

Kép
Kép
patr

mellesleg kicsit túlzásba vittem tegnap a takarítást stb és ma olyan furán vagyok, fáj a hasam, vagy valami ilyesmi :?

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi! Én vagyok! A takarítással csak óvatosan! :D
Vendég

ebből is látszik hogy az angol elvette minden időmet :( , mert senkiről nem tudok semmit csak a fejem kapkodom :( patr most kitől válik és kié a baba? :? bocsi a tudatlanságomért :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

inkább felmérgelt az ember azzal volt a baj :D , amúgy is szokott fájni, csak most alul folyamatosan, na majd figyelem, ma meg aztán semmit se fogok, vagy izom lázam lett, csak akad még ott azért izom is :D

Kép
Kép
h. szilvi

Patr Zsuzska apukájától válik és nem tőle van a baba!
Vendég

szörnyű azért ez az állapot :D , néha olyan érzésem van hogy ellep a kosz :( , a férfi meg nem arra van teremtve hogy képes legyen szép rendet csinálni :(

Kép
Kép
h. szilvi

értem..akkor jobb is mielőbb lerendezni ezt a dolgot :)

Kép
Kép
h. szilvi

Valaki írta a szédülést. Én nem tudom mi van velem, de nekemis valami ilyen érzésem van, olyan mintha erőtlen lennék és mindjárt összeesem szédelgéssel vegyítve, megmintha lennt lenne a vérnyomásom. Nem tudom mit tehetnék ellene :roll:
magdolnam

Szilvi!
Nekem a hétvégi munkától a hátam és a derekam akart leszakadni. Ha sokat állsz használj pocifogót az jót tesz ;)
20150601134430

Szilvi! Azért szerencsére Én ismerek olyan Férfit aki még Nálam is nagyobb és szebb rendet tud csinálni és ráadásul magától meg is csinálja! :lol:
Vendég

Lányok a szédüléssel kapcsolatban arra gondolok, hogy nem lehet hogy a szerdai hidegfrontot érzitek?
Vendég

timi: milyen tipusu a kocsi ami ilyen konnyu?
Vendég

Sziasztok!

Tök jó, hogy ilyen hepi babás-mamás dolgokról cseverésztek, mint a vásárlás, zenehallgatás meg ilyenek.
Most asszem nekem lenne szükségem egy kis optimizmus-kúrára. A drága párom mandulaműtét után egy héttel elment dolgozni. Úgy, hogy még mindig napi 3 vagy 4 fájdalomcsillapítót szed, és amikor kimegy a hatásuk, cefetül fáj a torka. A pörk még nem esett le, ráadásul az orvosa és a nővér is azt mondták, hogy két hétig maradjon otthon, egyrészt a fájdalom, másrészt a fertőzésveszély miatt. De nem, a munka hősének, a bátor férfinak el kellett mennie. Tegnap délután óta nem szólok hozzá, és ő is érzi, hogy igazam van, mert mielőtt elindult, két órát sertepertélt itthon, remélve, hogy jóváhagyom a dolgot. Mintha attól nem lenne kitéve mindenfélének, főleg most, hogy a gyerekek között újra hódít egyszerre kétfajta vírus is, az egyik a torokfájós... Lehet, hogy túlaggódom a dolgot, de nekem ebből úgy tűnik, hogy a munkamániája fontosabb, mint a saját egészsége vagy a családja... Szóval eléggé magam alatt vagyok miatta. :x :evil:

Titi, továbbra is azt kívánom, hogy a legjobban alakuljon az életetek! Sajnálom, hogy épp a babavárásod boldog időszakát árnyékolják be ezek a dolgok.

Lányok, jó vásárlást nektek! Majd meséljetek, mi minden szépet találtatok a piacon!

Kriszti, Viki, szépen gömbölyödtök!

Kriszti! sajnálom a cukoreredményed! A diéta biztosan jót fog tenni nektek!

Vkata, sok sikert az uh-hoz!

Patr, Zsuzsi hallásához és hangjához biztosan hozzájárult, hogy a pocakban is hallgatott zenét!
Nálunk alapból adott a klasszikus zene a kóruséneklés miatt, bár nem tudom, a levegővételnek nevezett zihálásaimhoz mit szól Babus, vagy hogy tetszik-e neki a hangom :)
Oti révén már egy csomó gyerekdalt és mondókát megtanulhatott,
Apa meg nyomja a rockot, igaz, csak az autóban. Ja, vezetés közben dzsesszt is kap, mert a Jazzy-t szoktam hallgatni. Itthon többnyire zenementesen élünk, bár azt hiszem most berakom azt a nosztalgia-válogatást, amit a tesómnak készítettem elő a lánybúcsújára. Kell egy kis jókedv...

És megyek, összedobok egy répatortát.
Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Takarítani tényleg csak óvatosan!
Én a hétvégén felmostam csak a konyhát meg az előszobát, de úgy elfáradtam tőle, hogy csak na!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Az én férjem gyönyörűen porszívózik!
20150601134430

Szilvi, mikor lesz meg a vizsgád eredménye?

Patr, nem lehet kellemes válópert intézni, de utána biztosan sokkal szabadabbnak érzed majd magad.

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Szerintem is a vérnyomásotoktól szédültök, olyan hülye idő van mostanába!
Lassan elkéne már indulnom az ultrahangra, de még nem jött meg anyós és ő vigyázz a gyerekre, kezdek feszült lenni!!

Szabolcs, nekem is tetszik!

Titi jó, h itt vagy!

Szilvi mikor lesz meg az eredmény?

na lépek! Sziasztok!
bencuri

Bondi! A pasik már csak ilyenek mi 3 éve játszottuk ezt végig! Sajnos csak a saját kárukon hajlandóak tanulni!
Vendég

szerintem is az idő miatt lehet a szédelgés, velem is előfordul főleg ha hirtelen le vagy felmegy a hőmérséklet :(
pocifogó?????? :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Viki! Én is a férjemre gondoltam! :D Imádom: mos, főz és takarít és a lényeg mindezt magától! :D
Vendég

Muffin++++++++++++++++++++++++++++++++, irj ha megjöttetek!
bencuri

az eredmény elméletileg 3 hét múlva a neten, az soká van :?

porszívózni az én párom is tud :D , csak mást nem, és abból van a több :?

Kép
Kép
h. szilvi

na mindegy ennek is örüljek, más férfi akkor se segít a párjának ha kismama

Kép
Kép
h. szilvi

a vérnyomim: 114/76/98. Annyira parázok, mert nincs itthon apa és tisztára úgy érzem, hogy összeesek Ráadásul a most akarok fürdeni, remélem nem leszek rosszul. Nem vagyok ilyen rinyagép, de nem tudom mi van velem komolyan. Már rohadtul unom ezt az állandó jellegű időjárásváltozást.
Az előbb hívott a férjem, és rögtön az első kérdése az volt, hogy minden rendben van? Olyan rossz a hangod :shock: :shock: :shock: ha már telefonon i slehet hallani, akkor valami van ....
magdolnam

Magdolnam! Szerintem inkább pihenj le egy kicsit hátha jobb lesz!
Vendég

pihenj le inkább egy kicsit :roll:

Kép
Kép
h. szilvi

muffin hova ment? uh-ra?

Kép
Kép
h. szilvi

inkább elugrok a dokihoz. Bár vezetni sem tudok sztem... anyóst gyorsan megkérem hogy dobjon ott ki. Ugysem fog semmit mondani és ezt utálom a legjobban.
magdolnam

Szilvi! Muffin szívultrahangra ment, hogy megnézzék a pici Eliot szívét!

Magdolnam! Ha úgy érzed akkor menj nehogy baj legyen!
Vendég

mi a baj a szivével? :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Reméljük, hogy semmi, de gondolom most nála mindenre jobban figyelnek.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Reméljük, hogy semmi baj nincs vele de amellé a betegség mellé amivel a kicsi Eliot fog születni társulhat szív probléma!

Muffin! Bocsi remélem nem baj, hogy leírtam! :oops:
Vendég

emlékszem már :( akkor most jobban nézik a kis kópét, reméljük semmi gond nem lesz ott

Kép
Kép
h. szilvi

viki: pocifogó?? :shock: miaz? és hol lehet kapni?

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi!
Hasfogó. Azt olvastam, hogy aki sokat áll, annak ajánlott.
20150601134430

Csajok most már lépek mert hamarosan idulok az Anyakönyvért!
Később még jövök!
Vigyázzatok Magatokra!
Vendég

en rengetegszer csillagokat latok:( Az is lehet a a vernyomastol? Merthogy sajna mostansag igen alacsony.
MEg mint mindig ma is megjegyeztek, milyen sapadt vagyok. Pedig en szedem a vasat, es mar napon is voltam, en buszke is voltam magamra van vegre szinem, erre tovabb ezzel csesztetnek milyen sapadt vagyok.

Abba viszont tenyleg belesapadtam, hogy 59 kgot mutat a merleg.AAAAAAAAAA
2 hete a terhesgondozoban 56 nak mertek.en nem ertem mi van, 2 het alatt 3 kg, pedig tenyleg nem eszem sokat. Epp irtam a multkor nem vagyok ehes. Kicsit ketsegbe estem. Merthogy a baba sulya picike, en meg hizok ezerrel. Most tartok akkor 9 kg-nal.Azt hiszem ezt mar nem fogja szo nelkul hagyni a doki:(
De nem is tudom mit csinaljak. Ragcsalova kell valnom:)De nem is edessegezek sokat, vagy nasizok, szoval nem tudom mivel alljak le ahhoz hogy a hizas ne ilyen iramban folytatotjon.

MA atvettem a varandos csomagot. Nem akarta kiadni a no, merthogy nem tudta kiszamolni, hogy a majdnem 27.hetemmel mar a 6. honapban jarok:)
Aztan meggyoztem, egy pelus van benne egy cumi es egy Avent kis uveg. Orulok nekik nagyon.

Valaki nem tudja esetleg az Avent via kis poharakat hol lehet a legolcsobban megvenni?
Koszonom ha valaki tud segiteni!
Vendég

Olyan ciki. MEgromlott az ebed, amit tegnap foztem mara, es paromnak szepen el is csomagoltam meg tegnap. De az ove is elol maradt, meg az en reszem is. erre hazajove reggel dolgaimbol szagolom mi ez abudos, Hat a kaja. Hivtam azonnal meg ne egye.
Szegenyem. Remelem lesz ideje kimenni enni valamerre, mert fel hatig ehen hal. BAr 4 szelet retest is csaomgoltam neki.

Most tanultam ebbol, hogy mar azert meleg idok vannak nem lehet huton kivul hagyni az elelmiszereket.
Holnapra meg nem tudom mit alkossak....
Vendég

Anyjuk!
A kispoharakat a tesz-veszen, vaterán próbáld megnézni.
20150601134430

Bondi: én is így vagyok a párommal. Most arcüreggyúlladása van és nem képes egy kicsit itthon maradni, hogy meggyógyuljon. A tesója orvos vele íratott fel antibiotikumot, persze telefonon keresztül diagnosztizált és emilben küldte el a recept kitöltési módját (van itthon üres receptünk erre az esetre). Ő is állandóan dolgozik a pénz miatt, mert ha nem megy akkor nincs pénz. Ő is gyerekek között is dolgozik és szerintem tőlük szed össze mindengfélét, úgy hogy tömi magát vitaminokkal. Persze a szülők ahelyett, hogy otthon gyógyítanák a gyerekeiket elzavarják teniszezni. Sokszor a páromék küldik haza a gyerekeket, mert betegek. :evil:

Vidokata, Bencúri és (bocs) főleg MUFFIN: Nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen az uh-n!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?