Sziasztok!
Tök jó, hogy ilyen hepi babás-mamás dolgokról cseverésztek, mint a vásárlás, zenehallgatás meg ilyenek.
Most asszem nekem lenne szükségem egy kis optimizmus-kúrára. A drága párom mandulaműtét után egy héttel elment dolgozni. Úgy, hogy még mindig napi 3 vagy 4 fájdalomcsillapítót szed, és amikor kimegy a hatásuk, cefetül fáj a torka. A pörk még nem esett le, ráadásul az orvosa és a nővér is azt mondták, hogy két hétig maradjon otthon, egyrészt a fájdalom, másrészt a fertőzésveszély miatt. De nem, a munka hősének, a bátor férfinak el kellett mennie. Tegnap délután óta nem szólok hozzá, és ő is érzi, hogy igazam van, mert mielőtt elindult, két órát sertepertélt itthon, remélve, hogy jóváhagyom a dolgot. Mintha attól nem lenne kitéve mindenfélének, főleg most, hogy a gyerekek között újra hódít egyszerre kétfajta vírus is, az egyik a torokfájós... Lehet, hogy túlaggódom a dolgot, de nekem ebből úgy tűnik, hogy a munkamániája fontosabb, mint a saját egészsége vagy a családja... Szóval eléggé magam alatt vagyok miatta.
Titi, továbbra is azt kívánom, hogy a legjobban alakuljon az életetek! Sajnálom, hogy épp a babavárásod boldog időszakát árnyékolják be ezek a dolgok.
Lányok, jó vásárlást nektek! Majd meséljetek, mi minden szépet találtatok a piacon!
Kriszti, Viki, szépen gömbölyödtök!
Kriszti! sajnálom a cukoreredményed! A diéta biztosan jót fog tenni nektek!
Vkata, sok sikert az uh-hoz!
Patr, Zsuzsi hallásához és hangjához biztosan hozzájárult, hogy a pocakban is hallgatott zenét!
Nálunk alapból adott a klasszikus zene a kóruséneklés miatt, bár nem tudom, a levegővételnek nevezett zihálásaimhoz mit szól Babus, vagy hogy tetszik-e neki a hangom
Oti révén már egy csomó gyerekdalt és mondókát megtanulhatott,
Apa meg nyomja a rockot, igaz, csak az autóban. Ja, vezetés közben dzsesszt is kap, mert a Jazzy-t szoktam hallgatni. Itthon többnyire zenementesen élünk, bár azt hiszem most berakom azt a nosztalgia-válogatást, amit a tesómnak készítettem elő a lánybúcsújára. Kell egy kis jókedv...
És megyek, összedobok egy répatortát.
Szép napot nektek!