Sziasztok!
Tiop, Andi,
nem programozom én magam, és nem is gondolok a rosszra egész nap, nehogy azt gondoljátok! De ott van a háttérben, és ha keményedik a hasam, vagy hasonló tüneteket érzek mint anno, akkor megijedek. De mint írtam, napközben nem igazán van időm ezen agyalni, csak mikor tényleg nem vagyok jól. És Marci persze mindig akkor húz bele a rosszalkodásba.
Csak összefoglaltam Pumperkának, hogy hogyan érzem magam.
Andi,
ez a házvásárlás tényleg nagyon sz.r egy dolog. Mi szerencsések voltunk, mert pont itt a XVI. ker.-ben, vagy Csömörön, esetleg Nagytarcsán akartunk venni, így leszűkült a kör, és az árakkal is tisztában voltunk, nem ért meglepetésként. Ti kifogtátok az egyik legdrágább környéket, tényleg horror árak vannak arra/errefelé!!!
Azért nagyon drukkolok, hogy mihamarabb összejöjjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roni csúcs, milyen ügyes!!!! Gratula Neki!!!! És mekkorát nőtt már!!!! Nemrég született, aztán maholnap Ő is kész hölgy!!!
Murphyke,
köszi, hogy nem nézek ki bálanként, nem is a külsőmre értettem, hanem, hogy úgy érzem magam, annyira nehézkes és lassú vagyok. Fáj mindenem a túlsúlytól, és mivel vigyáznom kell magamra, eleve lassabban és meggondoltabban mozgok, kb. mint egy 80 éves köszvényes öregasszony.
Tényleg nem könnyű egy örökmozgóval, de tudtuk (illetve sejtettük), mire vállalkozunk. Kertészkedni sem szabad, azt már Anyukám csinálja, én csak megmondom neki, mit hova ültessen, vagy mit csináljon. Persze azért 1-2x én is nekiállok, de most már a férjem is rámszól, és nem igazán enged mocorogni.
Lili hihetetlen nagyra nőtt már!!!!
És Ő is milyen csajszis, megáll az ész! Nagyon édes a képeken!!!!
Pilla,
nagyon sajnálom a fürdőszobát, engem is megett volna az ideg!!!!!
A táblázat szerint nekem mindkétszer lányom született volna!!! Erről ennyit....
Egyébként egy amerikai oldalon azt írták, hogy az életkorhoz még 9 hónapot hozzá kell adni, és úgy viszont már a második tényleg fiú. Viszont az a röhej, hgy előtt 9 hónapig lány lett volna!!!!! Ahogy én is akartam, mert ha rajtam múlt volna, akkor már nyáron próbálkozunk, csak a dokim nem engedte. Éreztem én, hogy akkor kell!!!!
Szuper a hajad!!!
Imádom ezt a képet Lajáról!!!!!
Pimpó,
nagyon szép az ágy, nekem nagggyon tetszik!!!!!! Most már tényleg elhatároztam, hogy amint szerzek leesésgátlót, átszoktatjuk Marcit!
Henus,
a képek:
Giga,
én úgy hallottam, hogy van olyan, hogy szülésnél meghúzódik az egyik izma, vagy ilyesmi, és ezért tartja féloldalasan a fejét. Szerintem is mindenképpen gyógytornász kell, de már Te is tudod. Egy kis torna, és minden tök szuper lesz!!!
Marci még nem aludt házon kívül, én nem ellenkeznék, de a férjem hallani sem akar róla. Igaz, nem is lenne értelme, mert én nem igazán mehetek szórakozni, mozi/színház szóba sem jöhet a 15-20 perces pisik miatt, baráti társaságban mindenki babát vár/kisbabázik, este nem ér rá, táncolni/inni nem szabad, így csak itthon ülnénk a gyerkőc nélkül.
Tiop,
örülök, hogy jobban vagytok!!! Zsani nagyon édes a videón!!!!
És nagyon szépek a gyerekeid!!!!!!
Mi megvagyunk, Marci már kezd beszélni, egyelőre a következő szavai vannak:
óa = óra
tetö = tető
úáh = újság
kt = kert
ci = hapci (=virág)
hehó = hejhó
buli = buli
Ma meg ült az etetőszékben, és szépen elmagyarázta nekem, hogy a virágokat nem szabad bántani, hanem csak simogatni szabad. Ezt így tette: "Ci, a-a (közben ingatta a fejét, hogy nem), mutatta is az ujjával, hogy nem lehet, majd az asztallapot elkezdte simogatni, közben mondta, hogy si-si, és mutatott a virágokra is.