Új privát üzeneted érkezett!

Köszi!!! Ez van Lajura pulcsikájára írva. :)

Kép A száradó ruhák alatt
Vendég

Sziasztok!
Háát Zsaninak nagyon tetszik,lehet,hogy nem egy csúcsszupi a hangja a kicsinek,de nem is az a lényeg szerintem!Nekem lehet sötét a böre vagy akármi,a lényeg,hogy Zsani elvan ,ha nézi!
Ezt láttátok már?
http://www.youtube.com/watch?v=I2tNqVRfAyo

Kép
Kép
Kép
tiop

Pilla!
Jó nagyott nőtt már a hajad!Szerintem a hosszú haj jólfog állni!Édes Laura ebben a ruciban.Ha jól látom,majd el alszik? :roll: :D
Henus!
Mekkora Szonja! :shock: Zsani nekem teregetni szokott,ő mondja meg,hogy hova tegyem és azt is,hogy kié a ruci. :wink: :D Persze a végefelé már dobálja,ahogy már írtam is. :lol:

Kép
Kép
Kép
tiop

Neeeem alszik el! Gondolkodós pózban van. :D :wink:

Igazad van, az a lényeg, hogy Zsaninak tetszik a dal. Biztos Lajurának is tetszene, de amint meghallom már el is kapcsolom a TV-t. :oops:
Vendég

Henus, nagyon cuki a kis bújócskás lánykád. Sára is mindig elbújik, és nagyon szereti, ha úgy csinálok, mintha nem találnám meg. Aztán van kacagás, mikor megtalálom.

Pilla, Laura is teljesen kis nőcis lett, már ő sem baba. Csini a ruciban.

Tiop, eddig nem is hallottam, nem is láttam a kiscsajt, amíg nem linkelted be. Én inkább sajnálom, mint hogy lenyűgöz, hogy egy öt éves gyereknek elveszik ezzel a gyerekkorát....

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Pimpoka: elküldöm priviben. Ide is leírhatom, de anno terhesen leírtam, nem akarom megint leírni plusz senkit sem érdekel, aki akkor itt volt úgyis tudja, akit meg mégis érdekel annak elküldöm. Ahhoz meg azért jogom van, hogy leírjam az érzéseimet egy nyílt fórumon.
Vendég

sziasztok!
Pilla!
Ja,hogy gondolkodóban van! :lol: :wink: Akkor bocsika!Akkor is nagyon tetszik ahogy ott űl,és elmereng! :D :wink:
Katica!
Igen,ha abbol a szempontbol nézzük akkor igazad is van,de én nem azért tettem fel,mert lenyügöz,hanem mert Zsani nagyon szereti és még utánozza is őt ahogy táncol!Valami csúcsszupi édes olyankor amikor a kezét ugyan úgy fel le mozgatja,még az öklét is összezárja hozzá és ide -oda riszálja a popóját.Nem akarok it most ebböl ekkora ügyet csinálni,csak megmutattam,hogy nálunk most ez nagy kedvenc,és ami a gyerekeknek tetszik(persze határokkal)azt én elfogadom. :wink: :D
Hozzáteszem,én sohasem erőltetném rá semmire a gyerkőceimet!Szerintem ez is csak egy pár hónapig lessz újdonság,tuti,hogy több lemeze nem is lessz a kiscsajnak.Na mindegy,nem az én dolgom,én csak Zsani és Anett miadt teszem be!
Csakegy!
Persze,hogy mindenkinek joga van megírni véleményét,és szerintem az őszinteség a legtisztább dolog,legyen az bármi is!Ha valakinek nem tetszik hát görgesse át!Én is sok rosszat hallodtam már az én dokimról,de nekem a saját véleményem nem változott meg vele szemben,viszont elfogadom,hogy másnak nem tetszik!Semelyik doki sem tökéletes.Mint ahogy mi sem és senki a földön nem tökéletes,mert tökéletes ember nemlétezik a földön,aki azt állítja az hazudik4Na jól elkanyarodtam a témától! :oops:
Egyszóval,nyugodtan írd meg legközelebb is a véleményedet! :wink: :D

sziasztok!
Szép álmokat mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Csakegy, az, hogy jogod van leírni egy nyílt fórumba az érzéseidet, nem ugyan az, hogy illik. Én nem tiltottam meg neked, hogy írjál vagy ne, csak azt mondtam, hogy véleményem szerint nem illik ilyet írni, hogy hánysz valakitől. Kösz a privit.

Amikor már azt hittem, hogy Lelle meggyógyult, 40 perc alatt 5ször fosott, akkor kicsit betojtam. Szegénykémnek nagyon piros lett a popókája.

Most függönyt varrok a nappaliba, még szerencse, hogy hosszabbat vettem, mert már az alját sikerült elégetnem. Még varrok a gyerekszobába is, csak az ma már nem lesz kész.

Henus, jó kis helyet talált Szonja!

Ti adtok éjszakára zoknit a cseppekre? Lelle gyapjú hálózsákban alszik, nem hiszem, hogy fázna, viszont amikor reggel vánszorog hozzánk olyan hideg a kis talpa, félek, hogy felfázik.

Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Én adok zoknit éjszakára, de Laja csak simán takaróval alszik.
Vendég

Pilla, te hogy a frászba nem birsz aludni??? :shock: Én birnék.... :?

Pimpoka, én is adok zoknit, de mi is takaróval alszunk. Szonja pedig egy csomószor lerúgja magáról. Amúgy szerintem attól is lehet neki hideg, hogy hirtelen kimászik a jó meleg vacokból. HA felkelek az ágyból én is tiszta hideg vagyok egyből. Nem biztos, hogy fázik.

Remélem nem fog ma esni az eső, mert nagyon sok minden be van tervezve... :?

Nekem Laura olyan a képen mint valami modell. Rakd el Pilla, hátha egyszer még címlapfotó lesz belőle. :lol: :lol:

thenus

Giga is, hogy eltűnt! :shock:

thenus

Hehe. :) Köszi Henus, a kis modellem nevében is.
Még mindig nincs átállítva az óra, szóval már 6.54 volt amikor írtam a hozzászólást. Amúgy meg világ életemben korán kelő voltam és mindig irígykedtem azokra, akik délig tudtak aludni. Élből megspóroltak egy reggelit. :wink: :D
Vendég

Lányok, ti a kezeslábas alá adtok még zoknit a gyerekekre??

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Én most csak a Surányi-témához szeretnék hozzászólni:
Csakegy: én arra jól emlékszem, hogy neked eléggé különleges igényeid és nézeteid voltak/vannak sok mindennel kapcsolatban. Szerintem nem várható el, hogy egy orvos, aki naponta számtalan nőt kezel, az igazoldjon a TE extra igényeidhez. Ha jól emlékszem, nem Surányi volt az egyetlen doki, akinél jártál, és többen nem feleltek meg az igényeidnek. Emlékszem arra is, hogy valami gondod volt vele, de a szememben valami jelentéktelen apróság volt. Lehet, hogy számodra fontos volt, valószínű, ha azóta is így vélekedsz...
Nem ez az egyetlen dolog, amiben nem értünk egyet, kezdve a hozzátáplálástól a kórházi tartózkodás szükségességéig (amiről nem gondolom, hogy NEKED kellene megítélni, szemben a nőgyógyász és gyermekgyógyász szakorvos véleményével).
Arra emlékszem, hogy a terhesség alatt is mindent jobban tudtál mint a dokik...
És azért lássuk be, a legtöbb kérdésben Te gondolkodsz másképp, mint a többség. Ami nem baj, szíved joga, de tényleg ne várd el, hogy egy orvos neked akarjon megfelelni... Akkor válassz olyat, aki megfelel, de ne minősítsd azt, aki nem ért egyet az extra kívánságaiddal.

Nekem is voltak apróbb problémáim Surányival (emberileg), de szültem nála, császározott, és nyugodt szívvel állíthatom, hogy bármikor a kezébe adnám az életem, és a gyerekem életét! Nekem mondjuk sokkal fontosabb, hogy szakmailag toppon legyen, és ha baj van, megmentsen bennünket (ahogy egyszer már megtette), minthogy bólogasson a hülyeségeimre...
Bocs, de én így látom...
Vendég

Csakegy: most visszakerestem, és most már emlékszem, miért nem értettem veled egyet anno...

Ha engem egy doki azért nem vállal el, mert túl speciális az eset, akkor azt csak értékeltem volna - hidd el, a legtöbb doki olyat is elvállalna, amire egyébként szakmailag nem képes, mondjuk merő pénzéhségből, tudatlanságból, stb.
Ha jól emlékszem, te is írogattál az indexen nőgyógyászati témákban, hát ott láthattad, hány olyan nő van, akit úgy kezel a dokija, hogy halvány fogalma sincs az adott problémáról, ahelyett, hogy elirányítaná egy szakemberhez... Szerintem ilyen esetben ez a legkorrektebb hozzáállás...

Surányi nyilván a sokéves tapasztalata alapján döntött úgy, hogy nem képes tökéletesen ellátni téged, azért keresett volna rajtad eleget, ha elvállal, úgyhogy szerintem nagyon is korrekt volt tőle, hogy máshová irányított... (És ne mondd, hogy te jobban tudod, hogy milyen kezelésre van szükséged, mert nincs orvosi végzettséged, jópár éves nőgyógyászati és endokrinológiai tapasztalatod, attól, hogy pár fórumot olvasgatsz, még nem leszel szakember...)

De ez az én véleményem, nem muszáj egyetérteni...
Vendég

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, sok volt mostanság a dolgom. :?
Tegnap voltunk bent a kórházban a 6 hetes kontrollon. Igaz már elmúltunk 6 hetesek, de csak most tudtunk elmenni. :oops:

Lilimanó most először nem aludt itthon. Átvittük tegnap anyuékhoz és ma megyünk érte. Úgy fájt a szívem amikor eljöttünk onnan. Amikor elköszöntünk tőle az udvaron, már integetett és mondta, hogy pápá. Olyan rossz érzés volt otthagyni a gyerekem. Tudom, hogy jó kezekben van, és biztosan élvezi is a környezetváltozást, de nekem akkor is rossz érzés volt. :cry: Már alig várom, hogy délután legyen, és menjünk érte!
Ti mikor passzoltátok le először a gyerkőcöt éjszakára is?

Tiop! Pilla!
Tök jó az új képetek! Nagyon jó a hajatok rajta!

Verna!
Marha jó ez az új vonalzó! :wink: Nagyon ötletes a szövege! :lol: :lol:

Lenne egy fontos kérdésem!
Bulcsú eléggé jobbra fordítva tartja a fejét. Balra szinte csak akkor fordítja, amikor én erővel átfordítom neki, magától nem igazán. Amikor jobbra tartja a buksiját párosul mellé egy érdekesen kicsavart testtartás is. Mintha homorítana, de a teste balra van fordulva. Ez most így lehet, hogy nem igazán értelemesen hangzik, de nem tudom jobban leírni. :oops: A gyerekorvos is észrevette már ezt, de nem mondott rá igazán semmit. A koponyája szerintem egy kicsit emiatt el is van deformálódva (minimálisan, igazából szinte csak én látom, meg azok akik nap mint nap látják őt). Nem tudom, hogy ezzel hova kéne fordulni. A házi gyerekorvos nem hinném, hogy többet tudna mondani, mint amit eddig mondott (annyit mondott, hogy a nyakánál a hátsó tartó izmok a jobb oldalán kötöttebbek). A Dévény Anna alapítványra gondoltam még, de nem tudom, hogy ők ilyesmivel foglalkoznak-e. Tud valaki ebben nekem segíteni?
Előre is köszi!

Kép
Kép
giga1

Giga: Lolo valamivel egy éves kora előtt töltötte anyukáméknál az éjszakát. Azóta már vagy 4-5-ször aludt ott. Az első a legnehezebb, utána már szívesebben otthagyod! :) Addig te is feltöltődsz kicsit! ;)

Fejtartásra nem tudok semmi okosságot mondani, de a Dévény jó ötletnek tűnik....
Vendég

Pimpoka: az oltásra meg nem válaszoltam. Nem lett semmi következmény, de azt mondták, ennek csak egy héttel a beadás után szokott lenni esetleges mellékhatása (pl. kiütések).
Szóval ha lesz is valami, még van pár napunk addig...
Vendég

Giga, a dévényes gyógytorna kifejezetten a kötött és latapadt izmokat masszírozza ki (sajna egy kicsit fájdalmas a piciknek, de minél előbb alkalmazzák, annál előbb van javulás.) Szerintem mindenképp mutasd meg egy szakembernek - maximum azt mondja, hogy nincs itt semmiféle probléma.

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Giga!
Itt többet is olvashatsz róluk!

http://www.deveny.hu/

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Giga, én is csak a Dévény módszert tudom neked javasolni, mert ők helyreállítják, sok esetben az ortopédus megmutatja vagy elmondja, hogy hogyan tornásztasd, de nem ő csinálja. Én ezt tettem egy darabig Lellével, de amikor már láttam rajta, hogy nem tetszik, abbahagytam. A szakember segített és nagyon nehéz volt végignézni, hogy sír, üvöld, ordít a gyerekem, mert hiszen fáj neki, de nálunk 6 kezelés elegendő volt, hogy minden rendben legyen.

Szantre, ha Lellére zoknit adok, akkor azt a sima pizsamához adom, nem kezeslábashoz. Ha kezeslábas van rajta, akkor nyilván nem adok rá, de ha sima pizsi, akkor igen.

Egy időben Lelle is paplannal aludt, de folyton lerúgja magáról. Így visszatértünk a hálózsákhoz. Abból meg ha felkel úgy mászik ki, hogy csuda. Reggel is már negyed8kor trappolt hozzánk egy könyvvel a kezében és hozta a távirányítót, hogy zene is legyen. Olyan édes volt. Most pedig egy akkora nyivákolást rendezett, mondtam az apjának, hogy fektesse le, amíg felteszem a függönyt, hát én nem tudom miért, de vagy egy 20 percig üvöltöt. Vagyis de, mert ha az apja itthon van akkor megszűnik minden és csak az apja létezik, lehet úgy gondolja, akkor nem kell aludnia. Aztán az ölemben elaludt.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Pár napja nem írtam, de jól vagyunk, csak igyekszem pihenni, amíg Dóri is alszik napközben. Felhívtam az intézetet (lombikost), csak jövő hét utáni héten tudnak fogadni, addig izgi a dolog vajon hányan laknak odabent. :roll:

Giga
szerintem is mutasd meg Bulcsút szakembernek. A mi gyerekdokink említette, hogy a kistarcsai kórházban van kihelyezett dévényes tagozat. :?: :?: Ti hallottatok már erről??? Érdemes lenne utánajárni.

Csajok bocs, de nem írok most mindenkinek, szép hétvégét nektek!

Ja, mégegy, a skarlátosoknak és Lellének jobbulást!

KépKép
tüccs

Szantre, én nem a kezeslábashoz adom a zoknit, hanem a sima pizsamához.

Giga, Lajura a bal oldalát nem használta egyáltalán, úgyhogy a gyerekorvos azonnal beutalt az ortopédiára. Talán egy hónapos, ha volt a lány. Ott elmondták, hogy sokat kell tornáztatni a bal oldalát és ösztönözni kell rá, hogy azt is használja.
Szerintem egy ortopédiai vizsgálat jó lenne Bulcsúnak.
Vendég

Sziasztok!

Giga,
nekem is volt egy ilyen rémképem Ronival kapcsolatban, ráadásul mivel ő óriásbébi volt és sokáig faros, azt hittük, hogy ebből adódóan rossz a tartása, és gondok lesznek vele, mert csak egy irányba hajlandó tartani a buksiját az idő 90%-ában (én is mindig forgattam a fejét :oops: ). Kábé 6 hetes volt, amikor már nem bírtam cérnával, és megkérdeztem a sógorom párját, ő végzős gyógytornász. Megkuksizta a csajt, picit játszott vele, és azt mondta, hogy szerinte semmi gond vele, de azért vigyem el egy normális ortopédushoz. Találtam egy tündéri dokinénit, a magánrendelésén voltunk, megnézte a törpét és azt mondta, hogy azon kívül, hogy a csípőjén látszik egy minimálisnál is kisebb lazaság - amivel nem kellett semmit csinálni - nincs probléma a gyerekkel. Akkor megkönnyebbültem, és azóta sincs gond.

Ja, és Bogitól 11 hónapos korában váltam el eddig egyetlen egyszer éjszakára, amikor egy vidéki lagziba mentünk, de igazán nem volt gond vele, a nagyszülők rendezték sikerrel. Most lesz majd igazán izgi a dolog jövő héten, mert péntektől vasárnapig elutazunk a férjecskémmel kettesben, és már 2 törpe lesz itt anyuéknak. Szerintem ha gond lesz, akkor az este a lefektetésnél adódhat, de csak túlélik valahogyan... Igaz, mi úgy csináljuk a dolgot, hogy a felvigyázó jön hozzánk, hogy a gyerek a megszokott környezetében legyen. Majd 4-5 éves kora után esetleg elgondolkodom azon, hogy odaadjam-e más helyen aludni.

verna,
jó a vonalzód szövege!!!! :lol: :lol: :lol:

Ma háznéző helyett bevásárolni voltunk, ugyanis tegnap este :!: hívott az ingatlanos, hogy a 3 házból kettőt megvettek, a harmadiknál meg kiderült, hogy mégis osztatlan közös tulajdon az ikerházak telke, így nem érdekel bennünket. Még jó, hogy nem reggel hív fel, hogy akkor ne induljunk el... :evil: Így majd csak holnap délelőtt megyünk vizitre. Akkora "pain in the ass" az egész házkeresés... :cry:

Szép délutánt!
andibab

Sziasztok!
Szantre!
Én is csak az egyszerű pizsihez adok zoknit Zsanira! :)
Giga!
Remélem minden rendben lessz nálatok!Sajna én ehhez a témához nemtudok hozzászolni. :oops: :(
Én a gyerekeket már csak akkor hagytam éjszakára amikor nem ciciztek,így Anett kb 3-om éves volt amikor először ott aludt anyuéknál!az első alkalom mindég rossz,de már másodjára tényleg könnyebben hagyod ott!
Verna!
Nagyon jó a vonid!A szöveg pedig igazát találó!Én is próbálkoztam evvel a vonival de hármat nem enged feltenni. :evil: :( Pedig olyan jók... :cry: :wink:
tüccs!
Annyira izgulok,hogy mi lessz az eredmény,mennyien vagytok már?! :D :wink: Pihenjél drága sokat.! :wink: :P
andibab!
ezt úgy hívják,hogy szí..........ás! :evil: :( Bocsi,de ez jutott eszembe.Remélem azért mihamarabb találtok nektek megfelelő othont! :wink: :!:

Köszönöm mindenkinek a jókivánságot,Anett már tökéletesen jólvan,nincsen láz,nincsen kín,már csak az antibiotikum van,de az még 1 dobozzal!Szerdán kel visszavinnem,addig meg megy az örület ithon4Ha ez a két csaj beindúl itt kő-kővön nem marad. :lol:

Teszek fel egy videót Zsaniról ma ebédre Vadas volt Makaróni tésztával.Akit nem érdekel csak görgesse át! :wink: :D
http://www.youtube.com/watch?v=I-N3EKPKBaI

Szép napot!
Sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

hoztam pár képet is!Anettéknál most volt fényképezés az oviban pár hete!
Kép
Kép
Kép
Roliról is teszek egyet! :oops:
Kép
Zsani az újbábokkal!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, sajna nincs időm visszaolvasni.

Nem érdekel valakit egy 19,5-es nike cipő 3500 forintért adom, Kristóf alig hordta, nagyon jó állapotban van.

Szürke, tépőzáras, piros pipával.
Ha valamelyikőtöket érdekli szívesen küldök képet róla, de csak e-mailben tudom küldeni, mert még minig nem tudok ide feltenni képet.

Kép
tami2900

Köszönöm a Dévényes ajánlásokat!
El is fogunk menni. Kaptam priviben egy nevet és telefonszámot. Tüccs jól tudja, van a kistarcsai kórházban egy kihelyezettjük. Oda fogunk menni mi is. Ha valakit érdekel elküldöm a nevét és telefonszámát priviben.

Megvolt az ottalvás a nagyiéknál. Nem is volt semmi gond! Tök jól érezte magát a lány. Amikor viszont elindultunk haza olyan hisztis lett, hogy csak na. Teljesen meg voltunk rökönyödve Attilával, hogy ez a gyerek nem akar hazajönni, akkor nem is szeret itthon lenni velünk. Itthon is folytatódott a hiszti. Aztán este lefektetéskor megmértük a lázát, mert kicsit melegebb volt a homloka, és volt egy kis hőemelkedése is. Lehet, hogy ez is rátett a nyűgösségre még egy lapáttal.
Mára viszont helyre állt a rend. Jó lenne, ha nem lenne beteg a lány, mert csütörtökön kéne menni oltásra. Az előző így is elmaradt már. :oops:

Tiop!
Nagyon szépek a gyerkőcök!c

Kép
Kép
giga1

CSAJOK!

RONI NÉGYKÉZLÁBRA ÁLLT! Tegnap este fél11-kor sikerült neki végre, ezen annyira boldog lett, hogy nem volt hajlandó elaludni. Előtte azért nem aludt, mert kínlódott vele, utána meg azért, mert feltétlenül a nappali közepén kellett billegtetnie a hátsóját, és úgy virított a vigyorgós feje, hogy csak na! :lol: :lol: :lol:
andibab

Sziasztok!

Andi, gratula a kisasszonynak!!Nagy iramban fejlődik. :D Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön lakást vennetek!

Tiop, a csemetéid nagyon szépek! Büszke lehetsz rájuk. Gondolom, az is vagy :wink: A pimpinkin miatt meg nem akartalak megbántani!!Nehogy azt gondold! Tényleg az a lényeg, hogy Zsaninak tetszik. Biztos nagyon édi, ahogy riszálja magát :wink: Ja, és nagyon ügyesen eszi a makarónit.

Giga, Sára még nem aludt a nagyszülőknél. Ennek két oka is van. Az egyik a szopi, cicin alszik el este, a másik, hogy anyósomék helyben vannak, anyukámék meg Nyíregyházán, és az még messze van ennyi idős korban. De anyukám már alig várja, hogy nagyobb legyen a lány, és mehessen :lol:

szép vasárnapot mindenkinek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

pár kép a csajokról:

pihiszékben vigyorgós-teázós:
Kép

együttpancsi: mióta megvettük a fürdetőszéket, csak együtt hajlandóak fürdeni, olyan csatateret csinálnak... :shock: :lol:
Kép

Roni tegnap kapott fogkefét, ügyin utánozza Bogit:
Kép

pápá!
andibab

Sziasztok!

Tiop, Andi,
nem programozom én magam, és nem is gondolok a rosszra egész nap, nehogy azt gondoljátok! De ott van a háttérben, és ha keményedik a hasam, vagy hasonló tüneteket érzek mint anno, akkor megijedek. De mint írtam, napközben nem igazán van időm ezen agyalni, csak mikor tényleg nem vagyok jól. És Marci persze mindig akkor húz bele a rosszalkodásba. :? Csak összefoglaltam Pumperkának, hogy hogyan érzem magam. :wink:

Andi,
ez a házvásárlás tényleg nagyon sz.r egy dolog. Mi szerencsések voltunk, mert pont itt a XVI. ker.-ben, vagy Csömörön, esetleg Nagytarcsán akartunk venni, így leszűkült a kör, és az árakkal is tisztában voltunk, nem ért meglepetésként. Ti kifogtátok az egyik legdrágább környéket, tényleg horror árak vannak arra/errefelé!!! :roll: Azért nagyon drukkolok, hogy mihamarabb összejöjjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roni csúcs, milyen ügyes!!!! Gratula Neki!!!! És mekkorát nőtt már!!!! Nemrég született, aztán maholnap Ő is kész hölgy!!! :shock: :shock: :shock:

Murphyke,
köszi, hogy nem nézek ki bálanként, nem is a külsőmre értettem, hanem, hogy úgy érzem magam, annyira nehézkes és lassú vagyok. Fáj mindenem a túlsúlytól, és mivel vigyáznom kell magamra, eleve lassabban és meggondoltabban mozgok, kb. mint egy 80 éves köszvényes öregasszony. :wink: :lol: Tényleg nem könnyű egy örökmozgóval, de tudtuk (illetve sejtettük), mire vállalkozunk. Kertészkedni sem szabad, azt már Anyukám csinálja, én csak megmondom neki, mit hova ültessen, vagy mit csináljon. Persze azért 1-2x én is nekiállok, de most már a férjem is rámszól, és nem igazán enged mocorogni.
Lili hihetetlen nagyra nőtt már!!!! :shock: És Ő is milyen csajszis, megáll az ész! Nagyon édes a képeken!!!!

Pilla,
nagyon sajnálom a fürdőszobát, engem is megett volna az ideg!!!!! :evil: :evil: :evil:
A táblázat szerint nekem mindkétszer lányom született volna!!! Erről ennyit....
Egyébként egy amerikai oldalon azt írták, hogy az életkorhoz még 9 hónapot hozzá kell adni, és úgy viszont már a második tényleg fiú. Viszont az a röhej, hgy előtt 9 hónapig lány lett volna!!!!! Ahogy én is akartam, mert ha rajtam múlt volna, akkor már nyáron próbálkozunk, csak a dokim nem engedte. Éreztem én, hogy akkor kell!!!! :? :cry:
Szuper a hajad!!!
Imádom ezt a képet Lajáról!!!!!

Pimpó,
nagyon szép az ágy, nekem nagggyon tetszik!!!!!! Most már tényleg elhatároztam, hogy amint szerzek leesésgátlót, átszoktatjuk Marcit!

Henus,
a képek: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giga,
én úgy hallottam, hogy van olyan, hogy szülésnél meghúzódik az egyik izma, vagy ilyesmi, és ezért tartja féloldalasan a fejét. Szerintem is mindenképpen gyógytornász kell, de már Te is tudod. Egy kis torna, és minden tök szuper lesz!!!
Marci még nem aludt házon kívül, én nem ellenkeznék, de a férjem hallani sem akar róla. Igaz, nem is lenne értelme, mert én nem igazán mehetek szórakozni, mozi/színház szóba sem jöhet a 15-20 perces pisik miatt, baráti társaságban mindenki babát vár/kisbabázik, este nem ér rá, táncolni/inni nem szabad, így csak itthon ülnénk a gyerkőc nélkül.

Tiop,
örülök, hogy jobban vagytok!!! Zsani nagyon édes a videón!!!!
És nagyon szépek a gyerekeid!!!!!!

Mi megvagyunk, Marci már kezd beszélni, egyelőre a következő szavai vannak:
óa = óra
tetö = tető
úáh = újság
kt = kert
ci = hapci (=virág)
hehó = hejhó
buli = buli
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma meg ült az etetőszékben, és szépen elmagyarázta nekem, hogy a virágokat nem szabad bántani, hanem csak simogatni szabad. Ezt így tette: "Ci, a-a (közben ingatta a fejét, hogy nem), mutatta is az ujjával, hogy nem lehet, majd az asztallapot elkezdte simogatni, közben mondta, hogy si-si, és mutatott a virágokra is.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nircee

Tibikének Boldog Névnapot Kívánunk!

Kép

Lányok! Segítsetek nekem! Lajura, ha kimegyünk az udvarra, ezerrel eszi a földet és a kavicsokat. Próbálkoztam már a cumival, szájra paskolással, figyelem eltereléssel, szép szóval, de semmi sem használ. Már van homokozója, de abból is kijön, hogy a földet ehesse. Egyszerűen nem tudok mit csinálni vele, egy rémálom, ha az udvaron vagyunk.
Tiop, Te mit tennél? Henus?
Vendég

Pilla, és ha viszel ki neki egy kis kekszet? :roll: Hátha helyettesíti neki a földet.... :roll:

thenus

Sajnos próbáltam már... Keksz vagy eldob, vagy nyálasan fölbe belehemperget. :(
Vendég

fölbe=földbe
Vendég

Mellékesen a cumi a szájba hadműveletnél is az volt a probléma, hogy benyálazta a cumit, majd a földbe hempergette. Így jó kis földes lett a cumi, amit bevett a szájába. Lehet, hogy ásványi anyag hiánya van a lányomnak?
Vendég

Esküszöm próbálom humorosan felfogni az adott helyzet, de egyre kevésbé sikerül. Főleg úgy, hogy az összes fiúmacska idejár a szomszédból pisilni hozzánk.
Vendég

a másik tippem az lett volna, hogy valamilyen hiánya van. Kérdezd meg a gyerekdokit. :roll: Szokott ilyen lenni gyerekeknél...

thenus

Hello,

Andi, nagyon ügyes Roni és milyen nagylány már ő is. Jók a pancsis képek! Kitartást a lakáskereséshez!

Katica, neked alig van pocid :shock:
Sára gyönyörűszép! Szép nagy kertetek van, biztos élvezi, főleg most, hogy jön a jóidő.

Nircee, Marci nagyon édes, hogy így segít neked, hogy pihizhess :lol: Vigyázz magadra meg a picire!

Pilla, lehet, hogyha hagynád, és nem szólnál Laurára egy darabig, akkor magától abbahagyná, mert már nem lenne érdekes. (Persze ennek az az ára, hogy eszik egy kis földet, :? bár ha jól értem, így is úgy is eszi... :roll: )

Képzeljétek, voltunk tegnap állatkertben. Klassz volt, jól éreztük magunkat, az idő is elég jó volt. Márkot jobban érdekelték a kisgyerekek, mint az állatok, de azért mindenképp megérte elmenni.
Jajjj, én úgy megijedtem. Ült a gyerek a babakocsiban, és kiflicsücsköt evett, erre elkezdett fuldokolni. Bedugta a szájába az egész csücsköt, és öklendezett. Gyorsan kioperáltam (már majdnem a torkán volt) és aztán bőgtem egy nagyot. Végigfutott az agyamon, hogy mi van, ha nem tudom kiszedni... jajj, annyira rossz volt, és gyanítom, nem kizárt, hogy lesz még ilyen jelenet, bármennyire is figyelek rá. Márkot viszont nem különösebben viselte meg.

Na, még teszek fel pár képet.

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Halacskáknál:
Kép
Tigrisnél:
Kép

Elefántnál:
Kép

Anyával:
Kép

Zsiráfnézőben:
Kép

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Szantre, nagyon édes a nagyfiad, ahogy nézi az állatokat! Szép időtök volt. Tényleg nincs még nagy pocim, Sárával se volt sose akkora, mint az átlag velem egy idős kismamáknak. Elég széles a csípőm, így befelé is jól elfér még :wink: Tényleg szeret az udvaron lenni, alig bírom becsalogatni, ha be kell menni.

Andi, Roni is nagyon nagy baba már! Tényleg még csak nemrég született. Annyira rohan az idő. Ez a várandósságom sokkal gyorsabban telik, mint az első, Sára leköti az időmet, figyelmemet :wink:

Pilla, nekem sincs több ötletem, mint amiket már kipróbáltál. Ha pár napig sétálni mennétek levegőzés gyanánt? Hátha elfelejtené a földet. Csak ötlet...

Voltam ma genetikai uh-n, minden rendben van az uh szerint, bár az afp eredménye még nem érkezet meg. Sárika annyira édes volt. Várkonyi csinálta az uh-t, hangosan beszélt, Sárika megilyedt, hogy bántják anyát, (ismeretlen tárgy anya hasán, bácsi hangos), és elpityeredett, odahajtotta a fejét az én fejemhez, szorongatta a kezemet. A doki is vígasztalta persze, mikor látta, hogy "komoly a helyzet" :D Elfárasztotta az eseménydús délelőtt, úgyhogy most alszik.
Na de amin kiakadtam, hogy eddig ahány uh, annyi féle idős a gyerkőc. Legutóbb a 12 hetesnél ugye azt állapította meg, hogy 2 héttel fiatalabb, mint ahogy számoltuk. Na jó, akkor vissza, és úgy számolok. Most meg ugyan az a gép, ugyan az az orvos, szombaton voltam így 17 hetes, most meg azt mondja, hogy 18 hét, 3 nap. Kicsit meg vagyok kavarodva. Na mindegy, a lényeg, hogy egészséges, növekszik, és édesen lubickol a pocakomban :lol:

Tiop, gyerekek? Roli nem lett beteg végül?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Köszi lányok! Még Tiop ötleteit várom. Amúgy a lányom épp az előbb ette meg Sára fogait. Gyűjtöttem a kieső tejfogakat egy műanyag dobozba, amit épp az imént szerzett meg Lajura és ahogy nézem egy része el is tűnt.
Séta alatt is csak a köveket eszi....
Vendég

Ha figyelmen kívül hagyom a földevést, akkor dupla annyit nyomat a szájába, így ez sem vált be. Tényleg mindent kipróbáltam már. Ez van... Az én lányom alszik éjszaka, eszik, iszik rendesen, mindenkihez odabújik, állandóan vigyorog, imádja mindenki, és ő is imád mindenkit. Csakhogy eszi a földet és a kavicsokat...
Vendég

Sziasztok!

Pilla!
Én is azt mondanám, mint Henus, hogy kérdezd meg a gyerekorvost. Hallottam már olyat, hogy a gyerek azért eszi a földet, mert valami ásványi anyag, vagy vitamin hiányzik a szervezetéből.

Szantre!
Nagyon jók a képek! Nekem is pont ma jutott az eszembe, hogy vasárnap elmehetnénk az állatkertbe. Olyan szép időt mondtak.

Nircee!
Marci nagyon ügyes, hogy ennyi mindent mond már!
Lili még nem sokat beszél, értelmeset legalábbis. Babanyelven viszont be nem áll a szája. Tényleg rengeteget tud dumálni és közben mutogat, meg vágja az arcokat rendesen! :lol: Látnotok kéne, hogy telefonál. Mint egy manager. Van, hogy mind a két füléhez odatesz valamit és úgy dumál. Neki aztán bármi megfelel telefon gyanánt. Lehet az valami játék, vagy itatós pohár, vagy valami kaja, vagy vonalzó... bármi. :lol:

Andi!
Nem semmi Roni hogy fejlődik! Nagyon ügyes a lány!
Nagyon szépek a fényképeken. És milyen gyönyörű hatalmas szemek... :D

Képzeljétek!
Tegnap voltunk Vácott a Dunaparton sétálni. Attila csinált egy csomó fényképet és sajnos el is veszett az összes a fotómasináról. Egészen egyszerűen bekrepált a memóriakártyája. Annyira ideges volt, hogy csak na! Pedig végre tök jól megcsináltam a lány haját. Hagyta, hogy két hajgumit beletegyek a hajába. Olyan igazi kis csajos volt. Ezt az egyet tudtuk megmenteni. Bár ez nem a legjobb frizkós kép. :-(
Kép

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!
Most csak gyorsan!
Pilla!
Nálunk is volt már ijen,hogy megkostólta a földet Zsani,de én rászoltam,és egy kicsikét a kezére is ütöttem,nekem abbahagyta,de viszont csak úgy,hogyha ott űltem mellette és nem engedtem bekapni neki!Amikor láttam,hogy venné a szájához akkor a kezét megfogtam és mondtam folyton,hogy nem szabad!Anettnál is volt ijen,de egy idő után abbahagyták!Türelmesnek kell lenni,és minden pillanatban figyelni,hogy mikor veszi a kezét a szájához és egyből ugrani,akkor előbb vagy utobb rájönnek,hogy nemis olyan finom az a homok!Persze edtől függetlenűl ellehet őt vinni megmutatni,mert én is hallodtam valami olyasmiről amit Henus írt!Én még azt is csináltam,hogy egyszerűen nem engedtem bele a homokozóba,bárhogyan is sírt!Remélem tudtam segíteni!

Bocsi csajok,de most csak Pilla miadt írtam,de visszatérek nemsokára! :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Tüccs!
Nem volt 9 napig netünk,így csak most láttam a jó hírt! :D
Nagyon nagyon örülök és kiváncsian várom az UH eredményét! :wink: :D

Kép
Kép
ancsa81

sziasztok!
Giga!
Édes a csajod nagyon!Jól áll neki a copfocska! :wink: :D
Szantre!
Örülök,hogy jóléreztétek magatokat az Állatkertben!A kiflis történet ismerős!szerintem olyan gyerkőc nincsen aki legalább 1x el ne játsza ezt! :? :wink:
Katica!
Köszönöm kérdésedet,Roli hála az égnek még nem kapta el,de még nincsen kizárva! :? :oops: anették már tök jólvannak,majd szerdán viszem őket vissza a dokihoz! :wink:
Örülök,hogy minden rendben nálatok! :D

TIBOROKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép
SZIASZTOK!

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop, köszi a megnyugtatást!
A múltkor akartam írni, hogy Rolit csak sikerült rávenned, hogy a fényképezőgép elé álljon! Bezzeg a lányokkal nincs ilyen gond :wink:
Nagy szépek!

Giga,
Lili egyszerűen gyönyörű (bár én mindig annak látom).
Nem is tudom, hogy csináljátok ezeket a képeket! Vagy te vagy nagyon tehetséges fotós, vagy a gép szuper, vagy Liliről képtelenség rossz képet csinálni. Tényleg úgy fest, mintha műtermi kép lenne! Nagggyon jó!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Giga, azok a Lili-szemek!!!!!!!! :P :P :P

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: