Új privát üzeneted érkezett!

Anyjuk - próbáld meg hogy iszol egy nagy bögre forró tejeskávét vagy kakaót! Nekem attól mindig beindul a picuri! :)
Vendég

Sziasztok!

Újra az éterben. Másfél napot Debrecenben töltöttünk. Kivel is találkozhattam volna ott közületek? Kis pihi, igazából apukám
születésnapi aprópójából kapcsolódtunk ki kicsit. Csak ilyenkor néznem kell az élettársát, ami nem egy nagy élmény. Habár épp beszétük párommal és ikertesómékkal, hogy ha ő nem lenne, nem mulatnánk ennyit...Szép mi?

Katus, szép lett a szoba. Nem is mondtad, hogy ilyen pelenkázóállványt vettetek!

Timi!! Kérdésedre felelve, ezek tényleg nagyobbak, egy évesnek való ruhák kb. A kertészfarmert egyébként most megkapja egy barátnőm gyermeke, aztán majd lehet, hogy visszatalál hozzánk.

Kitartás minden felújítónak és ablakcserén átesőknek! Mi is panellban, arra is ráférne...De mi kb egy év múlva mozdulni szeretnénk, ugyhogy már nem vágunk bele.

Én is hiányolom Titit!

Na, sétáljatok, szép idő van!!!!

Kép
andkata

Ma mindenki pihizik? Jól is teszitek. Én is azt csinálom, csak apa most ment el éjszakára. Megint nem alszom.
A kedvem semmivel sem jobb a tegnapitól, ráadásul éjszaka olyan szarul aludtam. Fél 3-kor arra keltem, hogy nagyon fáj a hasam (mintha meg akarna jönni) meg a derekam is. De 5-kor még fent voltam. Pisilni is vagy 20X mentem ki.
Persze apa tegnap is éjszakás volt. Na kíváncsi vagyok, milyen lesz a mai.

Nem is fárasztalak titeket ezzel.

Annyi vigasztal, hogy holnap, ha nem jön közbe semmi, akkor megyünk a kiságyért meg a cuccokért. Nem tudom mit kapunk, majd kiderül.
Na jó, lépek, nem panaszkodom. Rossz kedvem van!
:evil: :evil: :evil:

sz.andi

hat en is egyedul vagyok itthon, parom mint lehetoseg szerint minden hetvegen a kosarpalyan van:(
En orak ota babakocsikat nezek. MAr jojozik a szemem. Hat nem vagyok hasraesve egyiktol sem...

Nincs valakinek otlete konnyu kocsit illetoen. Ez a fo szempont. Konnyu legyen, egyedul is fel le viheto a lepcson. A Bebe Confort Loola val szemezek, mert hordozoval ujjszulott kortol hasznlahato, 10kg, ami azert ok, csak idehaza olyan draga:(

A kakao bejott erzem rugdos:) Nem tudom mi miatt utotte ki ma magat ennyire mert tenyleg egesz nap meg sem moccant.

HAt a hajamban csalodtam. Nem tunt el a voroses beutes:( A Lorealnak az uj ammonia menteset probaltam ki, doboza alapjan gyonyoru szin, inkabb szokes, erre az en fejem tovabbra is vorses arnyalatu, de nem az a kellemes sargas voros, inkabb pirosas, aaaaaaaaaaa. No mindegy, osszefogva nem latszik, csak mar ugy vagytam volna valmi szep hajszinre. De asszem akkor babonk szuletese utan elkezdek megint barnulni. Vagy gyujtogete kicsit es melir.
Amit most a ket hettel keresni fogok, eloszor cipot akartam venni belole, de egy aproban talatam hordozot, es ha meg tudok egyezni az eladoval, akkor inkabb azt veszem meg belole:)

No meg kicsit nezegelek mi a felhozatal babakocsik teren.
akarnak nekunk adni, de az ilyen Graco es Bergon tipusu kocsik teljesen kizarva a sulyuk miatt. A Quinnis hirdetesre is irtam, mert igen jo ar a 3 elemert egyutt, de mondta a no nem tartozik a konnyu kocsik koze:( Ez az en formam.
Pedig a vedono mar nagyon mondta a magaet, hogy kell a babakocsi....
Vendég

Na, szép estét!

Kike! Megkaptam a címet, holnap küldöm!

Elugrottunk az Intersparba, vettünk sok gyümit, meg hazafelé nyalatm egy fagyit. Citromot meg kivit. És 130Ft volt egy gombóc! :evil:

Lenne egy kérdésem, elég hülyén hangzik, de szerintetek lehet rosszul lenni a rossz időben bevett vitamintól és vas tablettától?
Csak mert ugye hajnali 01.45-kor értem haza, akkor vettem be a Centrum maternát meg a Tardyferon Fol vasat ásványvízzel, és utánna kb fél órával olyan rosszul voltam, hogy még visszaemlékezni is rossz. Fájt nagyon a hasam, kapkodtam a levegőt és egész terhességem során nem volt ilyen hányingerem.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

krisztina: eleg erdekes kerdes, de nem mondom hogy hulye kerdes. Ugyanis ezen mar en is gondolkodtam. Meghozza pont azert, mert amikor felirtak nekem legeloszor a vasat az elso 2-3 nap a bevetel utan rovid idovel iszonyatosan rosszul lettem, hasgorcs, hasmenes, teljes gyengeseg...akkor aztan abba is hagytam a bevetelt par napra. MAjd elolvastam ujra a bevevest a tajekoztatoban, es nekialltam "kiserletezgetni" mikor vegyem be ugy, hogy ne legyek rosszul. Es sikerult. De most mult heten felvilagositott a vedono, hogy a magnezium es a vas kozott min. 2 ora teljen el, Na azota teljes a kaosz, es leginkabb mindig elfeljtem mit mikor vegyek be vagy vettem mar be.

szoval en elkepzelhetonek tartom, hogy lehet attol rosszul lenni ha rosszkor veszed be.
Vendég

Csajok! Nem fogjátok elhinni, de kitaláltuk a Babulink nevét és Szabolcs lesz! :D

Szly! Ha lehetne kérnem majd írd be légyszi, hogy mi a nevünk és a 18-a helyett 15-e a szülés várható időpontja!
Előre is köszi a javítást!

Megvolt a szülőszoba látogatás és még olyan kismamikkal is beszéltem akik éppen szülés előtt voltak! Minden szobában volt vajúdókád, labda és bordásfal! A szobák nagyon jól néznek ki!
Vendég

Csak erre tudok gondolni. Eddig nem volt gond, egyszerre vettem be mindkettőt mindig, meg volt mikor még a Panangin is hozzá jött, de azt már nem kell szednem. Viszont mindig vacsi után veszem be, lehet ez volt a gond.
Majd kedden megkérdem a védőnőmet.

Holnap megyek a cukorterhelés eredményért. Kiváncsi vagyok, majd megírom az eredményt.
Holnap érkeznek a rendelt virágaim. Pénteken szóltak, hogy hozzák. Már alig várom. :D

Valahogy este kimaradt a pocakfotózás, illetve volt egy, de nagy rossz, elmosódott lett a kép. viszont ez mai: :D

Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

hali lányok!

remélem mindenkinek jol telt a hétvégéje!

nekünk csini lett az ablak. habár most még csunya, mert nincs megtakarítva, és a tapéta is le lett szedve alatta. de egyenlőre igy alszunk. kicsit később tapétázunk és festünk. addig elviseljük igy.

napközben főztem, aztán megnéztük a macskafogó 2. hát nem voltam elájulva tőle. mint mindenből, ebből is az első a jó!

aztán szundiztunk egy kicsit nyusziapuval, majd kocsiba ültünk és elmentünk anyósomékhoz. nagyon szép napos idő volt. megmutattuk nekik a dvd-t meg a fotókat ami az unokájukról készült. apósom nagyon édes volt :D nézte, de nem nagyon látta. magyarázni kellett neki! de aztán megvilágosodott :D

babuli! jo hogy már megvan a neve!

szly! ha lesz egy kis időd, megteszed hogy felteszed a táblázatot és akkor meg tudjuk nézni, hogy mi az amit javítani kell az embereknél... már ha van akinél kell :D

kriszta! én is fagyiztam. én citromot és puncsot nyalakodtam. remélem legalább olyan jol esett neked is mint nekem! igy utólag is egészségetekre! ;)
a gyógyszert nem tudom mikor szedjed. de tény hogy vannak olyan készítmények amiknek a bevétele meg van határozva, nem hiába!

anyjuk! szerintem fodrásszal kéne próbálkozni. legalább egyszer... ők azért már tudják hogy mi tünteti el a hajszínt és hogy lesz olyan amilyet szeretnél. utána már nem kell elmenni minden festésnél hozzá, de ha hajszínt szeretnél váltani egyszer megéri! kevésbé ér csalódás, mint igy.
a mi babakocsink ha a mózes van rászerelve akkor 8,5 kg.
habár nálunk az volt a fő szepont hogy a kocsi csomitartójába beférjen. van óriási csomagtartónk, csak a "bejárata" indiri-bindiri pirinyo.

más nem is jut eszembe, kinek kellett volna még irni :oops:

mindenkinek további szép és fészekrakó érzésekkel teli estét!!! és nagyon szép álmokat, és jo alvást és SOKAT!!!

holnap vár rám egy óriási lakás sikamika. anyucim remélem jön segíteni, nem felejt el. habár nem szokott. :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Nekünk aránylag békés vasárnapunk volt, még moziban is voltunk!
De a fenekem és a bal lábam már annyira fáj, hogy alig tudok a kocsiba ki-be szállni! Nem tudom mitől lehet.

Babuli, a páromat Szabolcsnak hívják! :D Szép név!

Timi, nekem is jobban tetszett a Macskafogó első része!

Andi, ne legyen rossz kedved! Azt a baba is érzi! Én mostanában, ha nem tudok aludni, inkább felkelek, sokkal jobb, mint álmatlanul forgolódni!

Titi, merre jársz?

Kép
Kép
patr

Kata, lemaradt, hogy jó szemed van! Nem mostani a kép, még tavaly nyáron készült, csak ezen próbálgattam a kicsinyítést, és úgy megörültem, hogy sikerült, hogy felraktam!

Jó éjt mindenkinek!
Holnap megyek délelőtt kismama tornára!!!!!!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Babu!

Gratula a névválasztáshoz! ;)

Kriszti!
Csini mami vagy!

Aktív napunk volt ma is, takarítotunk, lomtalaítotam a szekrényemben, főztem, stb. Fél 2kor kész lettem ,a hátam és a derekam le akart szakadni. Még fektemben is szar volt, ellenben Laci Manóm nagyon pörgött. Imádom már most ezt a büdös kölköt.

Ezek meg mi lennénk:

Kép

Kép
20150601134430

hé csajok a kedd reggeli piacozásban én is benne vagyok! (wera és vidokata...)

terek.kriszta, én is voltam már rosszul vitamintól amikor nem ettem előtte semmit. Azt éreztem hogy mindjárt visszajön, a gond csak az, hogy én nem tudok hányni... Úgyhogy jó szarul voltam vagy egy fél órát...

napsütés... Én szerintem holnap mindenkivel el tudom hitetni hogy valami jó kis nyaraláson voltam, olyan színe lett az arcomnak. Egész nap kint voltunk a szép időben és tevékenykedtünk. Hullára elfáradtam, de végre kezd rend lenni a ház körül. És végre már csak egy konténer és vége a felfordulásnak! :)

babuli, a Szabolcs nekem nagyon bejön. :) És amúgy te hol fogsz szülni? Tudom hogy a táblában benne van, de most meg nem keresném... :)

De most megyek mert itt ülök egy nagy kád vízben és nem tudok teljesen elnyújtózni a gép miatt... :) Mindig csak azon szorítok hogy bele ne essen. :)
Holnap szorítsatok nekünk, mert megyünk magzati szív ultrahangra. Nem bírnám elviselni ha ott is találnának valamit. Aztán meg megyek a saját dokimhoz is, és remélem hogy kiderül hogy hol fogok szülni vagy hogy lesz az utolsó két és fél hónap...

Na most eldugulok és belemerülök az élvezetekbe. :) Holnap jövök. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

látom, mindenkinek jól telt a hétvégéje!

Nekem is! :wink: Végre apának egy kicsit több ideje jutott rám, ez helyrerakta az önérzetemet! :lol:

Andi!
Nagyon sajnálom, hogy rossz kedved van!!!
Gyere gyakrabban, ha a pihenés mellett van rá lehetőséged!
Hátha sikerül kirángatnunk a rossz érzéseidből!!!

Többiek!
Ne haragudjatok, de másnak nem írok személyesen!
Puszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra és a babáitpkra!
Holnap jövök!

Muffin!
Holnapra extra drukk neked és Eliotnak!+++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:
Gyere, ha tudsz valamit!

Mindenkinek jó éjt!
Vendég

Jó Reggelt Kismamik!

Muffin! Megy Nektek a Drukk Ezerrel és Biztosan nem lesz semmi gond Eliottal! Kistarcsai Flór Ferencben fogok szülni! Azért a nagypakolással csak óvatosan!

Kriszti! Csini a pocak és várjuk a cukorterhelés eredményét! :D

Patr! Jó hogy a párod is Szabolcs! Nekem is nagyon tetszett ezért addig pondtam amíg a Páromnak is megtetszett! :D

Viki!Köszi! Nagyon csini Pocak Lackó otthona is! :D

Ami! Remélem hamar végeztek és tudsz jönni Hozzánk írni! A képeket Nagyon várjuk! :D A pakolással óvatosan, dirigálni lehet! :wink:

Andi! Nem jó, hogy ilyen problémáid vannak! Ha tudunk segíteni akkor írd le, hogy miben és segítünk Neked szívesen!
Vendég

Bocsi!

Nem pondtam hanem mondtam!

Ami, Andi! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Hát engem is elért lassan minden nyavaja. Tegnap begörcsölt a talpam de rettenetesen és éjszaka 4 kor arra ébredtem hogy a vádlim iszonyatosan görcsöl! Szóval ma emiatt nem tudtam aludni! :( :(

Kriszti: szerintem lehetsz rosszula a vitaminoktól Én megfigyeltem hogy ha rosszkor vettem be többször még hánytam is utánna. (főleg a vas a bűnös de nekem a Gravida is) Ja és a pocid meg nagyon cuki!

Babuli: a Szabolcs név nagyon jó!

Viki: jó kis pocika!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.02 21:16-kor.
Vendég

Muffin: nektek meg drukk-drukk
Vendég

Vidokata! Szedsz kálciumot meg magnéziumot mert Én amióta szedem elég jól elmultak az éjszakai lábgörcseim!
Vendég

szedek 3x1 Mgcitrát de ha kell néha többet volt hogy 3x2 is volt, lehet hogy újra áttérek erre az adagra és szedek Ca-t is Tovita formájában!
Vendég

Én a magnéziumból 3*2 szedek CA-ból meg napi 1000mg-ot!

3*2-t Te isnyugodtan szedhetsz! A Tovitát nem ismerem mennyi a Kalcium benne?
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Kata, nekem is szokott görcsölni a vádlim, hiába Ca, Mg....Szerintem ez is a várandósság része. Lehet, hogy az izomfájdalom ( nekem van, ugye ) evvel valahogy kapcsolatban van. Hajrá a mai Uh-n!

Muffin Hajrá, gondolok Rátok!

A Szabolcs név nekem is tetszik, lassan minden Babónak lesz neve... :D

Holnap én is megyek Uh-ra, végre kiderül mekkora Adél!

Helyes a poci, Viki! Mostmár nekem is kellene felraknom, csak én és a fotók...na mindegy, majd megkérem párocskát.

Andi, fel a fejjel!
Marcsi örülök, hogy minden ok!

A mai kismamajóga elmarad, pedig ugy készültem :(
Mindegy, holnap kismamafittness!

Na szép napot mindenkinek!

Kép
andkata

Jó reggelt!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Köszi a hiányolást, nagyon jól esett. Olvasgattalak titeket, de sosem jutottam a végére és írni sem volt már időm és energiám. Most csak ezt az oldalt olvastam el.

Muffin: minden rendben lesz Eliottal, azért nagyon drukkolok és imádkozom értetek.

Krisztina: nagyon szép a pocakod!

Desviki: neked is nagyon szép a pocid!!!

Képzeljétek kb.: 1 hete úgy érzem magam mint akit agyonvertek. Úgy érzem amikor felébredek mintha nem is aludtam volna az éjszaka. Pedig szerencsére nincs gondom az alvással. Ma regge pedig furán fájdogál a hasam. Szerdára kértem időpontot a dokimhoz, ha addig nem múlik el akkor elmegyek hozzá. Hétfőn megyek a kötelező uh-ra. Kicsit tartok, hogy mi lehet a császáros hegemmel. Nagyon bizom benne, hogy jól bírja a megterhelést és nem vékonyodok el túlságosan a végéig.
A párommal semmi különös nincs elvagyunk, sajnos semmi pozitív nem történt, csak élünk egymás mellett. Bár most szegényem beteg így erre is lehet fogni, hogy nem közeledik hozzám. :cry:
Na nem panaszkodom többet nem azért jöttem!
Nagyon aggódom, hogy nehogy gond legyen Leventével és még bírjuk 10 hétig egyben. Sajna most nem ezt érzem. Olivérrel az utolsó 3-4 hétben éreztem hasonlóan magam.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja és elég gyakran szédülök. Van esetleg valakinek tippje, hogy mitől lehet? Már csak napi egy magneb6-ot szedek mert a dokim azt mondta, hogy hagyjam abba az elevitet, mert attól is lehet, hogy nagyon hízok. Eddig 10 kg-ot híztam.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Most üzentem Csillának, hogy mi van velük, de még nem üzent vissza. Ha üzen, majd megírom. Nagyon drukkolok nekik.
Tényleg mi van Marverikkel és (ki is van még kórházban)?
Kismami memória.

Vidokata, Wera: én is szívesen elmennék veletek a piacra, de már a költségvetés nem engedi.

Na kicsit vízszintesbe helyezem magam, mert megint szédülök.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szia Titi!

Nem lehet, hogy a vérnyomid kavar be?
Én akkor szédültem, amikor melegfront jött, és leesett a vérnyomásom 90/60-ra...

A levertségnek, fáradságnak is lehet ugyanez az oka.
A hasfájásod lehet a császáros heg miatt, de nem hiszem, hogy okod lenne aggódni miatta!
Biztosan nem lesz vele gond!
A hasam nekem is fájdogál sokszor, hiszen a szövetek csak nyúlnak-nyúlnak...
ez vele jár. Többedik terhességnél a tünetek hatványozottabbak... :cry:
Vendég

Marcsi: köszi a tippet, szerintem felhívom a védőnénimet és elmegyek vérnyomi mérésre, nekem sajna nincs itthon.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ez a legjobb megoldás! :lol:
Vigyázz az úton!
Nehogy nagyon megszédülj!
Vendég

szerintem én meg a dokihoz lépek ma, mert beszedtem a bogyóit, de a folyás egy kicsit sem múlt el... :?

Szerintem nem kóros, de sok. És mivel ő meg azt állította fertőzés, ezért mégsem hagy nyugodni...
Kiharcolok magamnak egy laborvizsgálatot, és az pontot tesz a kínlódásaim végére!!!

Lépek, majd jelentkezem!
Vendég

Csövike!

VidoKata!

Nekem sajna magne b6 és calcium mellett is begörcsöl a vádlim.

Tita!

Kicsi fiad hogy érezte magát a mamánál?
Apjukkal minden oké?

Kriszti!
Én is akkor voltam rosszul, ha éhgyomorra vettem be a magzatvédőt. Azóta szigorúan csak ebéd után teszem ezt.
20150601134430

Szép jó reggelt mindenkinek!

Hamár az enyém nem teljesen felhőtlen. :( El vagyok keseredve. Voltam a cukor eredményért:
éhgyomri: 5,20
120'-es: 8,37 :shock:
Utóbbi mellé oda is biggyesztettek egy jó nagy + jelet. Mondjuk azt furcsának találom, hogy mindkettőnél ugyan az a referencia tartomány(3,80-5,80). Az én logikám másként gondolná.
Egy ex-laboros szerint ez nem rossz eredmény, de nem vagyok nyugodt, mert itt akkor is van egy bazi +!
Holnap megyek a védőnőhöz, majd megmondja. remélem azért annyira nem sz@r, hogy továbbküldjenek vizsgálódni.
De gondolom diéta, hát ennyit a nasikról. Pedig mára vargabélest terveztem sütni.. :cry:

Viki! Nagyon édi pocikád van! :D

Muffin! Te a fürdőkádból netezel?? :shock: :lol: Megy neketek a drukk mára!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Titi! Örülök, hogy jelentkeztél! Biztosan nem lesz semmi gond a kis Leventével ne is gondolj ilyenekre! A párod remélem a gyógyulás után már fog közeledni Én szorítok Nektek! Vérnyomit szerintem is érdemes megnézetni! :D

T.maria! Nekem most volt laborom mert Nekem is sok a folyásom, de nincs semmi fertőzés így sajna ugyan ott vagyunk ahol a part szakad! Kaptam Én is tablettát de semmi! Az Én dokim azt mondja minden második kismami ettől szenved de a szülés után elfog múlni! Hát legyen igaza!

Viki! Láda gyár beindult? A múltheti csikidám elmaradt vagy csak Én maradtam le? :D
Vendég

Krisztina, nem akarlak elkeseríteni, de ez tényleg magas....
Beszélned kellene az orvosoddal is. Pedig annyira csini vagy, csak sajna ez nem alkatfüggő, inkább genetikai dolog.

Kitartás, a babád egészséges lesz, csak majd oda kell figyelni egy-két dologra!

Kép
andkata

Meg azt nem értem, ha magas a cuki, akkor miért ájuldozok még mindig egész nap, ha nem eszek elég cukrosat?
Vérnyomim jó: 120/80 és 110/60 között mindig.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babu!
Nem volt csikidám. Elég jó hangulatú volt az értekezlet, munka után meg cuki kis felsőkkel és cipővel leptem meg magam.

Kriszti!
Sajnálom a rossz vv-i eredmény, de a 120' tényleg elég magas. Cseréld le a rizset, fehér kenyeret, fehér lisztet barnára, részesítsd előnyben a durum termékeket. barna riszt, rozs lisztet.
Édesítővel pedig a nasi is ugyanolyan jó ,)
20150601134430

Kriszti! Nálunk is egyforma a kettő tartománya 3.5-6.1!
Sajna az bizti, hogy diétázni kell de Én azt mondom, hogy a Picurka ennyit megér! Nem hiszem, hogy tovább küldenek más vizsgálatra!
Vendég

Ládagyár is beindult, bár reggel én is vérvételen kezdtem.

Reggel a kocsiban ment egy pörgős szám, hát az én Kis Csávóm iszonyatosan elkzdett rá pörögni. :lol:
20150601134430

Viki! Az Én fiam mostanában Andrea Bocellit szereti! :lol:

Kriszti! A második kérdésed már meghaladja az Én szakértelmemet!
Vendég

Persze a Picurka minden kínt megér, ha kell mostantól nem eszem, csak neki ne legyen baja!
Viki, köszi a tippeket!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Enni kell csak oda kell figyelni, hogy mit! Picurka is éhes! :D
Vendég

Ma délutáni program! Házassági Anyakönyvi kivonat megkérése! :D
Vendég

Babu!
Az én drágaságom Quimbyt szeret. Bár ma Will Sith-re is nagyon beindult. Mindegy neki, csak döbörögjön.
20150601134430

Jó reggelt :D

Lányok, ne kövezzetek meg, de én olyan jól vagyok :roll: :D Se lábikragörcs, se álmatlanság, se szédülés, se magas/alacsony vérnyomás, se vizesedés, semmi... Kopp-kopp-kopp!!! Teljesen jól vagyok - ezt a kis gombás fertőzést leszámítva :D

Vitaminok: én is tapasztaltam rosszullétet tőlük, amikor még a gyógyszertári mesterséges vitaminokat szedtem. Most már teljesen átálltam a természetes eredetűekre. Ezektől tényleg semmi bajom, smmi mellékhatás :wink: Én vasat szedek (kombinált készítmény folsavval, c-vitaminnal), kalcium-magnézium tablettát, és halolaj kapszulát. Ez tökéletesen rendben tart engem, és Csabit is. Ja, és ettől a vastól nincs székrekedésem :wink:

Hú, látom már mennyire készültök a babák érkezésére... Én meg olyan lemaradottnak érzem magam. Még sok mindent meg kell csinálnom, igaz van 2,5 hónap, de azért az nem is olyan sok! Összeszedem magam, mert azért máju közepére szeretném, ha minden készen állna. Nem jó az utolsó időben, mindenórásan kapkodni. Most még öröm a vásárlás is :D

UH eredményekkel, vércukor eredményekkel gyertek hamar!

Én holnap megyek a kötelező 28-30. heti "nagy" UH-ra :D

Véda
Vendég

Viki! Jó izlése van a gyerkőcöknek! Bár csapdát még nem hallgattam vele! :wink:

Véda! Előre is sok sikert a holnapi UH-hoz! :D
Vendég

Véda!
Én örülök, hogy Te jól vagy! Élvezem én is a jó időt. Drukk az uhura ;)

Nyugi! Mi sem vásároltunk még semmit a törpének. Májustól otthon leszek, és akkor beszerzünk mindent.
20150601134430

Babu!
Kezdj el vele hallgatni, hogy ha kijön már természetesnek vegye.
20150601134430

Kriszti: Olivérnél nekem is ennyi volt a cukrom és a dokim diétát javasolt. Meg kellett keresnem a kórházban egy dietetikust és ő javasolta nekem mikor mit egyek. Nem volt semmi extra és betartható volt. 3 óránként kellett ennem napi 5-6 x. Reggeli 2 szelet bakonyi kenyér sonkával zöldséggel. Tízórai 1 jógyhúrt vagy TÚRÓRUDI, ebéd heti 1x tesztas, 1x krumlis, 1x (azt hiszem) rizses kaja és 4x főzelék mindig húsis feltéttel. Uzsi ha tízóraira túrórudi volt akkor joghurt és fordítva. Vacsi megint valami kenyérféleség sonkával, vagy túróval és még utánna ha éhes voltam ehettem egy kefirt este 10-ig. Ameddig sikerült betartanom addog nem is nagyon híztam már.

Desviki: Olivér mindig nagyon jól érzi magát a nagyinál. Nála mindig mindent szabad, így imád ott lenni. Főleg mert kertes házban lakik és minden nagyon érdekes a ház körül. Kertészkedtek, szereltek, csavarogtak.
A párommal csak vagyunk, nagyon hiányzik a közelsége, de már belefáradtam, hogy mindig csak én közeledjek hozzá és már kicsit kényelmetlennek is érzem. Majd meglátjuk, ha meggyógyult visszatér e a közeledése. H a nem akkor még megvárom ameddig sikerül lefogynom és ha akkor sincs változás akkor sajna ennyi volt. Úgy gondolom nem csak nekem kell a kapcsolatunkért tenni, még akkor sem, ha ő nagyon sokat dolgozik és sok plusz gondja van. Nekem, ha bajom van mindig a közelségére vágyom. Ő inkább magánakvaló, de azért ez túlzás.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki! Amúgy minden féle zenét szoktam vele hallgatni csak úgy gondoltam ez Neki egy kicsit kemény! :D
Vendég

Titi!

Ne add fel!

:D :D :D

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?