hali lányok!
remélem mindenkinek jol telt a hétvégéje!
nekünk csini lett az ablak. habár most még csunya, mert nincs megtakarítva, és a tapéta is le lett szedve alatta. de egyenlőre igy alszunk. kicsit később tapétázunk és festünk. addig elviseljük igy.
napközben főztem, aztán megnéztük a macskafogó 2. hát nem voltam elájulva tőle. mint mindenből, ebből is az első a jó!
aztán szundiztunk egy kicsit nyusziapuval, majd kocsiba ültünk és elmentünk anyósomékhoz. nagyon szép napos idő volt. megmutattuk nekik a dvd-t meg a fotókat ami az unokájukról készült. apósom nagyon édes volt
nézte, de nem nagyon látta. magyarázni kellett neki! de aztán megvilágosodott
babuli! jo hogy már megvan a neve!
szly! ha lesz egy kis időd, megteszed hogy felteszed a táblázatot és akkor meg tudjuk nézni, hogy mi az amit javítani kell az embereknél... már ha van akinél kell
kriszta! én is fagyiztam. én citromot és puncsot nyalakodtam. remélem legalább olyan jol esett neked is mint nekem! igy utólag is egészségetekre!
a gyógyszert nem tudom mikor szedjed. de tény hogy vannak olyan készítmények amiknek a bevétele meg van határozva, nem hiába!
anyjuk! szerintem fodrásszal kéne próbálkozni. legalább egyszer... ők azért már tudják hogy mi tünteti el a hajszínt és hogy lesz olyan amilyet szeretnél. utána már nem kell elmenni minden festésnél hozzá, de ha hajszínt szeretnél váltani egyszer megéri! kevésbé ér csalódás, mint igy.
a mi babakocsink ha a mózes van rászerelve akkor 8,5 kg.
habár nálunk az volt a fő szepont hogy a kocsi csomitartójába beférjen. van óriási csomagtartónk, csak a "bejárata" indiri-bindiri pirinyo.
más nem is jut eszembe, kinek kellett volna még irni
mindenkinek további szép és fészekrakó érzésekkel teli estét!!! és nagyon szép álmokat, és jo alvást és SOKAT!!!
holnap vár rám egy óriási lakás sikamika. anyucim remélem jön segíteni, nem felejt el. habár nem szokott.