Kata!
Vegyél ki majd a táblából, nem hoz szerencsét.
Sziasztok ismét!
Ma voltam dokinál. Nos, semmi jót nem mondott nekem. 3 lehetőségről beszélt:
1. méhen kívüli terhes vagyok, amiben ő sem hisz, meg én sem, de benne van a pakliban
2. a baba nem fejlődik megfelelően, tehát ez nem lesz jó terhesség - valószínűleg el kell majd vetetni (ő persze ezt nem mondta ki, csak utalt rá
3. a baba fogantatása nem félidőben történt, hanem később, és akkor minden adat stimmel, de még nem lehet életjelenséget kimutatni, mert még olyan kicsi.
Szóval kesergek, kesergek, de nem tudom mi lesz. Halál nyugodt vagyok, ami nem tetszik magamnak sem, de ez van. Azt hittem tök jól vagyok, a barnázás az utro-tól megszünt, és egészen jól el voltam itthon - kis főzőcske, aztán pihi...
Én a dokin a 2. számú esetet éreztem, és arra hajlok én is. El vagyok kenődve, azt hittem tényleg klassz a visszatérés, de nem. Persze azért jó dolog a bánatban, hogy tudom, igenis teherbe tudok esni, csak annyiszor olvastam olyat, hogy egy rosszul végződött terhesség után hosszú évekig nem lett újra terhes az illető. Párom is kesereg, annyira szeretné ő is a babát, de közben bátorít...