Nyafi - köszi, ez volt a másik, amit néztem...még átrágjuk, s a kettő között lesz vmelyik (persz narancssárga
, igaz Edit?
)
Nyaralás ügyben megszerzem a barátnőm nagypapájának (vagy anyujkájának, aki intézi
) a számát, s megírom priviben.
Krisz - Nagyon édes képet vág Domi
Minden új ízre ezt csinálja Marcus is, de aztán úgy eszi, ha édes, hogy csak lesek
Én próbálom rászoktatni, hogy ha tudja, ha jön az előke, akkor jön a kaja, ezért is erőltetem (mondjuk nem volt hiszti miatta
)Nálunk eddig mindig hízott Marci, de rengeteget bukik, s az nagyon idegesít. Persze dokinéni nem mondott rá semmit, csak, hogy még hízik, addig nem gond
Viszont ma még (mérleg szerint) szinte semmit nem evett, s kakilt és alszik is
nem tudom, hogy mit csináljak, mert ez már nagyon aggaszt. Reggel eddig még volt tejem, s most is van valami, ha megnyomom a cicim, de ki tudja, hogy ez mennyi
Tegnap is 30 grammot mutatot a mérleg, de jól elvolt, nem kellett neki más, ma reggel meg 10 grammot mutatott, s már másfél órája szundizik (előtte is volt egy kis szopi, s volt pisi, kaki is)
Ötlet, valakinek???
Edit - dehogy baj, hogy megírod a véleményed!! Tudom én, hogy nem szabad sózni, de annyira rossz volt az íze a krumplinak anélkül
Tudom, hogy ő nem tudja, hogy milyen vele, de én igen, s muszáj volt
egyébként érezni nem lehetett, csak én tudtam, hogy van benne. Egyébként én sótlanul főzök (páromnak pl. mindig sóznia kell), s sok dolgot meg sem sózok (máj, paradicsom), szóval nem vagyok egy "sókirálynő"
Gem - megint eltűntél
Cas - nem egyszerű megfelelő ágyat választani, sok sikert hozzá!!! Remélem, hogy utána már jól fogsz aludni!!
Nem akarok ellenreklámot, de az IKEA-s matracunkban szárnyashangya volt igaz 5000 km-re élek, s tudom, hogy másik raktár van erre, de akkor sem hagyhattam ki, bocs
Azt el sem tudom képzelni (most), hogy mit csiálnék, ha lenne egy 2,5 évvel idősebb tesó
(lehet, hogy majd megtudom
) Nálunk Marci nagyon sokat van kézben! S mivel nagyrészt én vagyok vele, ezért az én hibám, de mit tegyek imádom ölelgetni a kis testét
Egyébként ennek ellenére állítom, hogy nem "kézbebaba", ha olyanja van, akkor jobban szeret lent lenni, s eljátszik. Főleg most, hogy már forog, s egyre több dolog köti le
Viki - nem egyszerű, ahogy az autó kinéz, de az újak (amit ismerek közülük) jól hangzanak! Tényleg annak örüljetek, hogy apa megúszta!!!!