Sziasztok!
Na, én visszajáró vendég vagyok a Jánosban...
Reggel voltam ctg-n, 40-50-es fájások, Zsófi szivhangja viszont elég alacsony volt, 100-110 között, pedig nem aludt....
Doki közölte, hogy menjek be a kórházba....
Bementünk.... ott is voltak fájások, de tágulni nem tágultunk semmit múlt vasárnap óta sem, és a baba szivhangja is helyreállt, igy ismét hazafelé az irány...
A befekvést ismét felajánlották, de köszöntem, abból nem kérek!!!
Megint Annamari volt...
mosolyogva kérdezte, megint fájunk???
Mondtam, hogy igen, de én már nem hiszek ennek a gyereknek és ha a doki nem mondja, hogy jöjjek, én magamtól nem jöttem volna... és nem jövök most már többet, csak ha a magzatviz folyik el vagy elviselhetetlen 2-3 perces fájásaim lesznek... de erre az ügyi doki is azt mondta, hogy inkább járjuk meg a tényleges szülésbeindulás előtt még többször a szülészetet, mintsemhogy ellegyintem, hogy áhh, ebből megint nem lesz semmi, aztán nem érek be a végén....
Ok, igazuk van, teljesen, csak ez már tényleg sokkkkkkk!!!!!!!
Jó lenne, ha nyugizna mostmár addig, amig tényleg el nem akar indulni!
Nem mellesleg a visszereimmel énis szenvedek, nagyon-nagyon csúnya és már fáj is, tele a bal lábam vele...
nem beszélek a gerincemről (vagyis a repedt csigolyámról) amivel lassan nem tudok felkelni az ágyból és már sétánál is keményen bele szokott állni a fájdalom, hogy meg kell állnom és úgy érzem, szétszakad...
Anyám szerint igyis bátor voltam, hogy mertem még egyet kihordani... és ugye gőzöm nincsen, hogy áll a repedésem, mert cirka 10 éve nem látta gerincsebész.... úgyhogy imádkozok, ne essen szét....
valahol tuti, ez is bennem van, hogy nagyonakarokszülni!!!! Viszont azért nem mentem el dokihoz szakvéleményt kérni, mert 100000% hogy programozott császárom lett volna emiatt és én azt nagyon nem akartam és nem akarom! De ez nagyon kezd durva lenni már... van, hogy megmozdulni nem tudok, sem lehajolni, még kicsit sem...
Na, eldugulok mára, megpróbálok aludni, de már kétnapja szinte semmit nem alszom.....
Katáékról én sem tudok semmit sajnos...