Új privát üzeneted érkezett!

ági: és mondjuk vmi barátnő? szomszéd? az öcséd?
kerekpocak

vayg végszükség esetén az öcséd bnője nem megy szülni, hanem gyerekrevigyáz? az most neked fontosabb lenne, nem?
kerekpocak

Zsófi!

Öcsém kizárt... talán ha nem melózik, de ő ezért pl. nem tud eljönni a melóhelyről, éjjel meg kikapcs a telcsije... szomszédok: mind vén, ezekre egy hörcsögöt nem hagynék, nemhogy két irdatlan rossz kölköt... barátnő is csak nappal jöhet számitásba és csak átmenetileg... másfél éves kissráca van neki is... tehát éjjelre mindenki kilőve!!! Nagyon remélem, hogy nem cseszik ki velünk és nem valamelyik éjjel jön! Mert talán az oviba még az apjukat is el tudom küldeni értük... a nappal vhogy megoldhatóbb. Meg anyós is biztos eljön a munkahelyéről, ha odaszólok, hogy nagyon kéne....
Végső esetben Andi is szóba jöhet, de azért bunkó dolog lenne a családomtól, hogy neki kéne vigyáznia a gyerekeimre!

Mindegy, majd lesz valahogy, most jól kibőgtem magam... majd Zoli nemsoká itthon van, neki is kibőgöm magam, aztán lesz ami lesz, csak nagyon-nagyon szarul esett pont most, amikor egyébként is feszült vagyok meg türelmetlen, most még emiatt is hülyére fogom idegesiteni magam! Pont ez nem hiányzott!!!

Na, lelövöm magam!!!!
Vendég

Eszter,Pumpóka
Köszönöm a válaszokat!
gabicsibe

gabi: én csak 1 szülésznőt ismerek, de ő ilyenkor már be szokott táblázva lenni, sztem esélytelen. a dokidat kérdezd meg, h kit ajánlana.

mumin: én nem ismerem sajnos.
kerekpocak

ági: sztem ha felhívod anyukádat, h jöjjön, mert helyzet van, valszin fog jönni. az öcséd bekapcsolhatná mondjuk erre a 2 hétre a mobilját éjjelre. a fiúk apja is mozgósíthatná magát.
lehet, h anyukád is ki9borult a nagy várakozásban, végülis a 32. hét óta mondogatja h ekkor-meg akkor szülsz és biztos kifulladt. sztem nyugi, ne izgad magad, ha "helyzet" lesz, biztos minden klappolni fog. no para.
kerekpocak

meli: sose lehet tudni, ki a köv. mindenesetre én kicsit sem vagyok türelmetlen így szívesen átadom a lehetőséget másnak :) :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

ági: még azt akartam írni, h gondolj arra: végülis még több, mint 2 hete van zsófinak. valszin szüsége van még erre az időre a fejlődés szempontjából. nagyon jó neki odabent,. végülis úgy tudjuk nem nagy baba, valszin még szeretne erősödni egy kicsit. az, h korábban sokat keményedtél- meg most is, nem bizti, h az ő műve, lehet , h csak a feszült idegállapot/nyugtalanságra adott válaszreakciója a szervezetednek. zsófi baba még ragaszkodik az anyukájához. ne stresszelj. ha 12 nap múlva születik, akkor is előbb jön! de elvileg még bőven van ideje!!
kerekpocak

Igazad van, Zsófi, az élet nem mindig a papírformát hozza... :?
A nyugalmadat viszont én is irigylem, már én is tűkön ülök, szeretném már látni a kisfiamat :P meg marha nagy a pocak, a visszeres lábaim tele vannak bevérzésekkel, szóval jöhetne egy kicsit előbb :roll:

Ági, próbálj megnyugodni, a stressztől keményedik a pocak annyiszor, gondolom anyukádra tényleg számíthatsz, ha "éles bevetésre" kerül a sor... :)

Hát nálunk is érdekes ez a kérdés, mert ha napközben indul be a szülés, a keresztapámnak, ha éjjel, egy barátomnak tudok szólni, a nagyszülők ugyanis 120 km-re laknak :roll: , nekik kell egy kis idő, hogy ideérjenek :lol:

Kép
Kép
meli30

Lányok, tudtok valamit Katáról(Kevinszpészi) és Marciról???

Kép
Kép
meli30

én sajnos semmit. :(
az az igazság, h samuval végigidegeskedtem az utolsó 2-3 hetet és nem volt klassz. iszonyú idegörlő volt, nem vágyom rá megint. most meg itt van ő, akinek az utolsó egyke napjait "ünnepeljük" és ez teljesen lefoglal.
a baba meg előbb utóbb csak kijön, nem? azért mondtam áginak is, h nyugi, elvégre ő már lassan 1 hónapja várja minden nap, h mikor szül és félidő óta türelmetlen kb. próbálom azzal nyugtatni, h nem véletlenül akar még zsófi bent csücsülni, talán így könnyebb a várakozás.
kerekpocak

Én próbáltam kb 2 hónappal ezelőtt felvenni vele a kapcsolatot, az iwiw-en keresztül írtam neki üzenetet, de nem volt rá vevő. Véletlenül sem akar(tam)ok tolakodó lenni, így azóta nem is próbáltam... csak nagyon sokszor az eszembe jutnak :oops: és rettenetesen sajnálom őket, hogy így alakult az életük :( remélem Marcival minden renben van és szépen fejlődik!!! :)

Háááát, én is próbálok Réka kedvében járni, és tudom, hogy ha a picúr megszületik, muszály lesz még jobban foglalkozni a leánykámmal, hogy ne sérüljön a kicsi lelke.... iszonyúan anyás :)
Mindenesetre kikötöttem, hogy a kórházba ne hozzák be látogatni, mert tuti kiborulna, hogy neki miért kell hazamennie és anya miért marad ott egy idegen kisbabával :roll: valszeg a szívem szakadna meg, ha bömbölve kellene elrángatni őt a kórházból :(

Kép
Kép
meli30

Ági,
voltál ctg-n? Hogy vagy?

Kép
Kép
meli30

Sziasztok!

Na, én visszajáró vendég vagyok a Jánosban... :(
Reggel voltam ctg-n, 40-50-es fájások, Zsófi szivhangja viszont elég alacsony volt, 100-110 között, pedig nem aludt....
Doki közölte, hogy menjek be a kórházba....
Bementünk.... ott is voltak fájások, de tágulni nem tágultunk semmit múlt vasárnap óta sem, és a baba szivhangja is helyreállt, igy ismét hazafelé az irány...
A befekvést ismét felajánlották, de köszöntem, abból nem kérek!!!
Megint Annamari volt... :lol: mosolyogva kérdezte, megint fájunk???
Mondtam, hogy igen, de én már nem hiszek ennek a gyereknek és ha a doki nem mondja, hogy jöjjek, én magamtól nem jöttem volna... és nem jövök most már többet, csak ha a magzatviz folyik el vagy elviselhetetlen 2-3 perces fájásaim lesznek... de erre az ügyi doki is azt mondta, hogy inkább járjuk meg a tényleges szülésbeindulás előtt még többször a szülészetet, mintsemhogy ellegyintem, hogy áhh, ebből megint nem lesz semmi, aztán nem érek be a végén....
Ok, igazuk van, teljesen, csak ez már tényleg sokkkkkkk!!!!!!!
Jó lenne, ha nyugizna mostmár addig, amig tényleg el nem akar indulni!

Nem mellesleg a visszereimmel énis szenvedek, nagyon-nagyon csúnya és már fáj is, tele a bal lábam vele... :( nem beszélek a gerincemről (vagyis a repedt csigolyámról) amivel lassan nem tudok felkelni az ágyból és már sétánál is keményen bele szokott állni a fájdalom, hogy meg kell állnom és úgy érzem, szétszakad... :(
Anyám szerint igyis bátor voltam, hogy mertem még egyet kihordani... és ugye gőzöm nincsen, hogy áll a repedésem, mert cirka 10 éve nem látta gerincsebész.... úgyhogy imádkozok, ne essen szét.... :( valahol tuti, ez is bennem van, hogy nagyonakarokszülni!!!! Viszont azért nem mentem el dokihoz szakvéleményt kérni, mert 100000% hogy programozott császárom lett volna emiatt és én azt nagyon nem akartam és nem akarom! De ez nagyon kezd durva lenni már... van, hogy megmozdulni nem tudok, sem lehajolni, még kicsit sem...

Na, eldugulok mára, megpróbálok aludni, de már kétnapja szinte semmit nem alszom.....

Katáékról én sem tudok semmit sajnos... :(
Vendég

hát ági, csak azt tudom írni, amit eddig! kitartás!
megnéztem az egyik ctgmet nekem a 30 perc alatt 8 összehúzódásom volt, 40-80a ig és erre a dokim azt mondta, h áááá ez semmi.
ma is egész nap keményedtem, volt, h séta közben meg kellett állnom, h pihegjek kicsit. de sztem ez még csak főpróba.

abban igaza van a dokiknak, h valóban inkább feleslegesen menj be, mint h késve.

csak arra bíztatlak, h lazíts (amennyire a srácok engedik) és relax! ha még 2 hét akkor annyi. féllábon is!
kerekpocak

Helló, Lányok!

Ma reggel volt vérvételem, strepto-levétel, ctgszépen voltak megint összehúzódásaim az egyik 102-ig ment, meg is kukkantott a dokim, hogy is állunk, de totál zárva vagyok. Viszont elküldött uh-ra a méretek miatt, de szerencsére nem is akkora "lóbébi", 3443 grammra saccolták :P Jó nagy pocakja van, és a méhlepényem is kiváló.

Kép
Kép
meli30

én is ma voltam ctgén. te mikor?
kerekpocak

Tudod, Zsófi, én a Margitos csajszi vagyok, szóval nem találkozhattunk! :wink: :lol:

Kép
Kép
meli30

ja, ja télleg. :( :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Nem tudjátok, hogy az alapitványi fizetős szoba hogy müködik???
Akkor kell kifizetni, vagy utólag csekken??
Mert a Péterffyben utólag kellett csekken, meg hallottam, hogy másholis igy van... Itt is????
Csak hogy készüljek lóvéval addira??? Bár tudom, hogy általában foglaltak, de hátha szerencsém lesz! Én szeretnék kifogni egy szobát... leginkább egyágyast, ha nem, akkor kétágyas is jó...
De a látogatók miatt szeretnék inkább egyedül lenni, hogy akkor jöjjenek a családtagok és annyit maradjanak, amennyi nekem jólesik... ha akarom, akár órákat is....
Valaki, aki tudja, megköszi!!! :)
Vendég

Pumpóka, a kórház elhagyásakor kell fizetni, kp-ban, az irodában. Nekem sikerült egyágyast kifogni (az indokok ugyanazok voltak mint Neked :wink: )

KépKép
KépKép
nyuszi04

Köszi Nyuszi! Hát akkor kérdéses még a szoba, mert apjuk február óta nem kapott fizetést... :evil: és kérdés, mikor szülünk, meg hogy kap-e addig... ezért reménykedtem, hogy itt is a csekkes módszer mükszik... :( mert Barnusnál a hazajövetelt követő egy hónap volt a határidő a befizetésre (mondjuk, akkor már másnap befizettük)... no mindegy, majd lesz valahogyan....

Zsófi! Olvastam az anyukásban, hogy beteg vagy!!! Gyógyulgassál ám! Betegen nem lehet szülni menni! Valami virus vagy elrontottad a gyomrodat? De Samu jól van??
Nálam ma reggelre Attila dobta ki a taccsot, úgyhogy jól vagyok... :roll: remélem, csak a tegnap esti bazióriás tejbevonónyuszi volt az átkos, mert most derült ki reggel, Barnus nem kért belőle és Attila ette meg az egészet, ami baromi sok! Nem akarok virust! Nekem most rohadtul nem kéne benyalni semmit, meg nekik sem kéne itthonlenni! Ha ma elindulna a nőszemélyesség, nemtom, hova raknám a fiúkat!!! :roll: Ez ma különösen sz..r nap lenne erre!!!! Úgyhogy bébi marad!!!! Majd holnaptól...
Vendég

hát samunak volt először hasmenése, valszin tőle kaptam el.. sajnos fájdogál a gyomrom, meg nagyon megy a hasam, de már ma talán jobb, főleg, h ma kicsit pihenni is tudok.
ti/te hogy?
meli és te?

("aktív" tagok kb 3an maradtunk...)
kerekpocak

Gyógyulgass, Zsófi, hogy frissen, kipihenten mehess szülni! :wink: :lol: :wink:

Én vasárnap óta többé-kevésbé takarítási lázban égek :? Ablaktisztítás (ezt anyukám művelte), függöny mosás-vasalás, kacatos fiókok szanálása, plédek, ágyneműk mosása, mára a hűtő és a mikro pucolása van betervezve... közben meg folyamatosan cd-re ill. dvd-re pakolom a letöltött zenéket, filmeket.
Hozzáteszem, azért tudok haladni, mert a leánykám nincs velem néhány napja.... mamizik vidéken 8) Marhára hiányzik :( de holnap visszakapom! :lol: :P :lol:
Tegnap este kicsit besz@rtam... napközben alig ettem, esére egy romantikus mozi volt apával betervezve (Réka miatt soha nem jutunk el), de LEKÉSTÜK :shock: , így elindultunk hamburgerest keresni (egész terhesség alatt egyszer sem nyavajogtam semmilyen kaja után) mert nagyon megkívántam, de a "gyorséttermiek" kizárva, hááát, kemény menet volt :roll:
Közben állandóan jöttek a fájások, mondtam is apának, ha marad éjszaka is ez az érzés, mehetünk kórházba. :?
Aztán megettem a bazi nagy hamburgeremet, a pólóm, mint a malacé, össze-vissza leettem magam :lol:
Otthon már el is múltak a folyamatos keményedések, és aludtam egy marha jót.
Íme egy tegnapi pocakkép: Kép

Kép
Kép
meli30

éljenek a nagy hamburgerek!!! én imádom!!!

poci nagyon szép! pont jó méretű!!!
kerekpocak

Zsófi, látom tényleg jobban vagy, ha "éljenek a nagy hamburgerek"... :lol: Remélem, Samu sem beteg már és te is túl vagy rajta... nem jó ez már ilyenkor, mondjuk, sosem... :roll:

Meli, szép pocak! :wink: Az enyém bújócskázhat ehhez képest....
Kép Kép

Az enyém méééé nem ilyen kerek?????? Olyan nemtommilyen, semmilyen alakja van enyémhasnak... :roll: mint a gazdája... :lol:

Mellesleg megvagyunk, derekam egyre szarabb, fájok szokás szerint...
Már tényleg attól félek, nem fogom tudni, mikor szülök, annyit fájok!
De már olyan jó lenne kilakoltatni ezt a kölköt!!!
Vendég

Ne hülyéskedj, Ági, szép pocakod van neked is, és talán azért kisebb, mert a benne lakó Zsófi baba is kisebb, mint az én királyfim :lol:
Különben is amolyan egyszálbelű vagyok, azért szembetűnőbb a nagy pocak, bár a kilókat azért szedem fel rendesen 49-ről 66-ig mentem idáig... de ki nem szarja le :wink:
Bár hozzáteszem, Rékánál szoptatás alatt nem igazán mentek le a fölös kilók, kb 1 év múlva lettem az "igazi" :)

A jégzselét még mindig melegen tudom ajánlani a derék- és hátfájásra!!! :wink:

Zsófi, ti hogy vagytok?

Kép
Kép
meli30

hát nem túl rózsásan. benyaltam ezt a vírust így nagyon nagyon megy most már 3 napja a heasam, néha fáj a gyomrom is.
samuval éljszakáztam éjjel, aztán játszó, mindezt úgy, h volt két brutál erős jósló fájásom. furcsa mert samuval semmi ilyesmi nem volt.
apa talán időben hazaér, jó lenne mert este muszáj fordítanom.
szóval drukkolok, h fizikailag gyorsan ismét a régi legyek. így nem bírok nagyon enni, ill. bármit eszem elég gyorsan kijön. iszom sokat, h ki ne száradjak.

mindkettőtök pocija nagyon szép. ági: nincs okod panaszra!
kerekpocak

Zsófi, kitartás! :wink:
Remélhetőleg ez a szép idő is segít, hogy mielőbb rendbe jöjj, Pláne, ha apuci át veszi egy kicsit Samut, hogy tudj pihenni 8)

Ja, nekem a héten mondta a védőnő, hogy a kismamák a többedik terhességnél erőssebbnek érzik a jóslófájásokat, ill. a szülés is fájdalmasabbnak tűnik, viszont gyorsabb is.... hááát, nem tudom, lehet benne valami... :roll:
Az viszont tuti, hogy mostanság rámjön egy erősebb fájás, úgy megyek összeszorított fenékkel, mint egy beszart pingvin :lol:

Na, megkukkantom a pipilevest, aztán ha oké, lehúzunk a játszótérre :P

Kép
Kép
meli30

Meli!
Én 52kg-ról indultam és most vagyok 72,5kg.... a kiinduló testi adottságaimat tekintve nem olyan sok, mint aminek tünik... énis leszarom magasról!!! Majd lemegy szülés után, de azt nem akarom, hogy mind lemenjen!!! Szeretnék olyan 60 körül maradni!!!

Zsófi hogy vagytok???

Én még szarabbul viselem, tökideg vagyok mindenre meg mindenkire!!! És most ittam meg 3dl aszaltszilvalevet... hátha a hasmenés megteszi hatását!
Ha nem, legfeljebb totál kipucolódok!!! De már baromira nem birom!!!
Vendég

bementem a jánosba, mert 4 napja nem marad meg bennem semmi, h nézzék meg jónást, jól van e? szerencsére minden ok. méhszáj zárt és magasan van, adatok:
BDP: 97
TAD: 102
FL: 71

szigorú rizs, ropi, víz és napi 3x4 szén tabletta diétát rendelt a dokim, aki pont bent volt. ISZONYATOSAN jó fej volt. annyira kedves és megértő, hogy elképesztő. nagyon jó volt. jövő hét vasárnap -hétfő tájt lesz a terminus napja, utána még pár nap túlhordást enged aztán császár. esélyesnek mondta most.
kerekpocak

Zsófi!
Javulgass!! Pihizz meg minden!
Én azért szoritok nektek, hogy sikerüljön egy spontán szülés!!! :wink:
Tényleg, akkor mi van szerintetek, ha neadjég nem indul el Zsófi? Meddig hagyják? Merthogy most nincsen fogadott dokim, aki azt mondaná, hogy akkor meginditjuk.... meddig várnak?? 41.hétnél tovább nem ugye?? És akkor vajon az sztk-s doki beutal, hogy inditsák meg, vagy vajon ez hogy mükszik????
Szerintetek???
Ha mást nem, rákérdezek hétfőn, ha megyek ctg-re... mert azért ez foglalkoztat!
Zsófi nekem az a furi, hogy igazából majdnem tökegyformák a pocaklakóink méretei, mert nekem 9napja volt a bébi TAD:101mm, FL:70mm, egyedül a BPD, ami kevesebb mint nektek, az volt 88mm.... és elvileg jövő hét szombatra vagyok kiirva, tehát még az időpont is egyezik szinte (az a két nap ide vagy oda semmi)... miért ilyen picur a feje vajon??? Ez ugye nem lehet kóros??? :shock:
Már annyira féltem, hogy tökpara vagyok a méreteitől is! Sokkal nyugodtabb lennék, ha már a kezemben lenne és látnám, minden ok, egészséges, tökéletes!! :roll:
Vendég

Ági, van két tök egészséges gyermeked, Zsófi is az, hidd el és ne parázz! :wink:

Zsófi, klassz a "menüd" :wink:

Kép
Kép
meli30

Sziasztok!

Kitartás mindenkinek!!!

Zsófi!
Tessék javulgatni és gyorsan, teljesen rendbejönni!

Meli!
Tényleg szép kerek pocid van :)
Istenem de szép lenne, ha csak megközelíteném azt a súlyt valaha is még egyszer, amennyi most Te vagy pocakosan... :oops:
73 kg-ról indultunk, most vagyok 80kg (mindezt 156 cm-rel :? ) és a versenysúlyom anno 58 volt, de már azt is faragni akartam 55-re. :oops: :roll: :cry:

Ági!
Anno Balát én 12 nappal hordtam túl, s akkor indították. Még maradhatott volna odabent, csak az egyik esti ctg szálkás volt, azaz néha leesett a szívhangaj, így akkor abbn maradtunk a dokival, hogy meglátjuk mit mutat reggel a ctg, feltesznek egy tablettát, aminek hatására vagy elindulunk vagy még várunk.
Én úgy tudom, hogy max. két hetet engednek ráhúzni, ha amúgy minden rendben van. De ilyen esetben már a végére befektetnek, hogy napi többször le tudjál sétálni ctg-re meg flowmetriára. Reggelente ilyenkor "bemutatás" van, azaz a nagyvizites dokihad dönt a fejed felett arról, a főorvos vizsgálata után (brrrr), hogy akkor mit is kezdjenek veletek.
A leírtak sejtem nem villanyoztak fel, de ez van, azaz volt, amikor mi túlhordtuk magunkat 2005-ben. (Remélem Zsebinél kimaradunk ebből.)

Nekem kegyetlen éjszakáim vannak a kéz és lábfájásaim miatt, meg be is taknyosodtunk egy kicsit.
+ Azt hiszem holnap vehetem a melltartóbetéteket :? Tegnap elindult az előtejem. Ma meg már a kertészkedés közben, ahogy hajolgattam, cseperészett. :shock:

Timi

Kép

Kép
timtom

Uff, Timi, már "tejelsz"?! :shock: :) nem semmi...

Ági, Zsófi mizújs?

Kép
Kép
meli30

Pumpóról annyi a hír (másik topikból), éjjel hátfájás miatt bementőzött a kórházba...remélem, minden oké lesz velük!

Kép
babyteve2

Sziasztok,

Én is egy olvasó üzzemmódban létező leendő Jánosos anyuka vagyok; most lenne egy kérdésem, remélem, tudtok benne segíteni.
Van fogadott szülésznőm, aki azt mondta, hogy nincs fix ár, adjunk, amennyit gondolunk. Szerintetek mennyit "szokás" adni a szülésznőknek? Teljesen tanácstlaan vagyok...

Ha közben úgy alakul, hogy császár, akkor gondolom kevesebbet, vagy egészen lemond az ember a szolgáltatásról... ugye?

Kép
elan

Sziasztok!
Nem tudom olvassátok-e az anyukás topikot ezért írok.
Zsófi már a kórházban van, elfojt a magzatvíz.

Nagyon drukkolunk nekik!!!

Akkor Pumpókával majd talizhatnak is. Vajon lesz ma két babóca is??

Kép
viky30

Köszi Viky! Mennek a drukkok Neki is! :D

Pumpóról nincsen frissebb hír, nem válaszol sms-re...reméljük, ez jót jelent!

Kép
babyteve2

Hajrá Zsófi&Jónás + Ági&Zsófi!!!

Kép

Kép
timtom

Meli!
Hát igen, bár én most Zsebinél már meg sem lepődtem, mert Balánál is a 25. héten kezdtem "tejelni". :shock:
Inkább kicsit meg is nyugodtam, hogy akkor most is lesz tejcink majd :) Pedig Bala előtt nagyon féltem, hogy nem, mert a családban anyai ágon nem volt tejcsi, s márpedig cicitermetre azt a vonalat örököltem :) Úgyhogy két jó ötvöződött bennem :) legalább is etéren :)

Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok lányok!

Pap Jónás 21:29-perckor bár császárral (ahogy arra számítani is lehetett) de világon és egészségesen.Smile

3400g 54cm tökös legény, erős orgánummal...

Csabi
kerekpocak

Isten hozott a nagyvilágban, Jónás!
Óriási gratula Zsófi és Csabi, tökéletes paramérekkel született ez a legényke! :wink:
Sok boldogságot és tejcit kívánok! :lol:

Kép
Kép
meli30

Ágiról van valami friss infó?

Kép
Kép
meli30

Zsófi! Gratulálunk Jónáshoz! Egészséget és sok tejecskét kívánunk!
Remélem hamarosan képet is kapunk meg történetet is!

Orsi

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Zsófi, óriási gratula! :D

Kép
babyteve2

Szisztok!
Én egy másik topikból vagyok, csak Pumpókáról hoztam hírt. Most beszéltem vele telefonon, még mindig semmi. Fáj a gerince, kap fájdalomcsillapítót, de nem mondanak neki semmit. Azt mondta, mindenért könyörögni kell(vizsgálat) és azt mondták neki, hogy szüljön... de nem indítják el neki Valószínű EDÁ-val szül a gerince miatt.
Erika

Kép
arvaerika

SOK SOK DRUKK ÁGINAK ÉS KITARTÁST!!!!

fatima

Zsófi nagy nagy gratula sok boldogságot!

Ági kitartást szorítok,remélem hamarosan gratulálhatunk neked is.

Ági

Kép
hági

Zsófi, Jónás!

Hatalmas gratula Nektek!
:)

Eszter

Kép
eszter.eu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X