Sziasztok!
Bocsika,hogy tegnap este már nem jöttem,de most bepótolom!
Elöszőr is mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást!Aranyosak vagytok nagyon!
Magamról annyit hogy 3 éve vagyok férjnél,bizt.őrként dolgoztam. Most esti tagozaton járok suliba(4éve kezdtem,csak tavaly halasztottam az érettségit),így most fogok érettségizni májusban.Úgy vagyok vele hogy van két szakmám és mellé jól jön az érettségi,de talán-talán még egy fősulit is elvégzek(de ez még a jővő titka).
Bakó doki az orvosom,két éve járok hozzá(barátnőm ajánlotta),de a férjemmel azzal kerestük meg hogy nem jött össze a baba. Nekem nagyon szimpi doki és segítőkész és megvagyok/voltam elégedve vele is. Megvizsgált,kiderült hogy nincs normálisan peteérésem,így írt fel nekem Clostilbegitet.Ez szerencsére segített,mert 2006.júniusban beszedtem a Clostilt és aug. elején derült ki hogy babás vagyok és mára már 1 éves a kisfiam!
Aminek nagyon örültem és család is!A kórházban a csecsemősőkkel megvoltam elégedve,de amíg az őrzőben voltam,ott az éjszakás nővérrel nem!De a nappalos nővér nagyon aranyos volt!Mikor a kórházból haza jöttünk,rá másnapra begyulladt a csaszisebem és két hétig járkáltunk vissza a kórházba.Közben az összes tejem elment,mert 39,6 fokos lázam volt és kaptam antibiotikumot,úgyhogy Bence két hetes kora óta tápszeres,de most már nem az(elhagytuk mikor 10,5.hónapos volt)!De mostanra már mindent eszünk,szerencsére nem válogatós!!
Most már mennem kell!Bocsi ha túl hosszú lett!
Később még jövök!!