Új privát üzeneted érkezett!

csajok,nem tudom láttátok-e(én nem,csak anyu mesélte),hogy az egyik ismeretterjesztő adón volt egy úgymond kísérlet..egyik anyuka még a széltől is óvta a gyermekét,folyamatosan fertőtlenített,stb...másik anyuka meg kiengdte a kertbe,volt,hogy a gyerekeke megkóstolták a homoksütit,stb...namost,ennek az anyukának a gyerkőcei sokkal egészségesebbek voltak,jóval erősebb-ellenállóbb volt az immunrendszerük,mint a másik anyuka gyerkőceinek. És azt mondták az okosok a riportban,hogy igenis kell a kosz a gyereknek!!! :wink: :D
Vendég

nem is mondtam még:eszi ám Eliza a sinlacot..ízlik neki :wink:
Timesz vettetek ülést? Milyent?
Vendég

Hú Dadomi....ezt csinálja még valaki utánad!! Nagyon nagy itartásod van! Ügyi vagy! :wink: Te aztán megérdemled ezt a diplomát(is)!
Képzeljétek az én lánykám (Csilla) úgy falja az almát meg a sütőtököt hogy csak na :lol: reklamál is ha pár kanál után elveszem tőle. Még nem adok neki sokat,várjuk a hatását. Remélem nem lesz gond,és pár nap múlva mehet a rendes adag.

Kép
Kép
josi

Cseriani, idáig mindenfelé körülnéztünk gyerekülés ügyben, tájékozódtunk ár- érték arányban, de lassan kirajzolódik melyiket vesszük meg. Maradunk a Pierre C-nál, ez tetszett a legjobban.

Tegnap este megcsászározták a barátnőmet, nem volt jó a szívhang, tekeredett a köldökzsinór. Estére befutott a Varga is, tehát a saját dokija csinálta végülis. Petike 3300 gr és 52 cm lett.

Kép
timesz

timesz ismeretlenül is gratulálok neki :D
A pierre c.,jó választás :wink:
Vendég

Dadomi,
Kép

Elismerésem!
Cseriani,
mindig tudtam én hogy a gyerekeim érdekében vagyok lusta :lol: :lol: :lol:

Voltunk Barnussal védőnéninél, 8,8 kg és 73cm. :roll:
Vendég

áfonyaaa sztem nem lustaság,ha az ember nem takarít egész nap. Férjem azt szokta mondani:a ház van értünk,nem mi a házért :wink:
Oké,mindennek megvan a határa,de azért túlzásokba nem szabad esni. Én is inkább a kópékkal vagyok,mint a porronggyal. :lol: Ha folyamatosan takarítanék akkor is tüsszögnék,így is...
Szép méretei vannak Barnusnak,gratulálok. Kaják terén hogy álltok?
josi ügyes a kislányod,biztos nem lesz gond,drukkolok.
Elizám is rettenetesen tud sikítani,amikor nem adom neki elég gyorsan a kaját.
Na,megyek,vasalok kicsit,Kristóf oviban,Eliza alszik...
Vendég

Felébredtetek? :wink: Köszi mindeninek, aranyosak vagytok!
Cseriani! Akkor mi a fenének töröm magam mindig a takarítással, meg kétségbeesek, hogyha nincs rá időm?! Szóval lustaság fél egészség? Igaz lenne a mondás? :wink: :lol: :lol: :lol:
Timesz! Gratula barátnődnek! Dominikkal engem is rossz szívhang miatt császároztak :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Bekötésre kész állapotban van a dolgozatom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most lépek, elviszem barátnőmnek, ő köti be, aztán majd jövök!

dadomi

Sziasztok!

Bocsika,hogy tegnap este már nem jöttem,de most bepótolom!

Elöszőr is mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást!Aranyosak vagytok nagyon! :D :D

Magamról annyit hogy 3 éve vagyok férjnél,bizt.őrként dolgoztam. Most esti tagozaton járok suliba(4éve kezdtem,csak tavaly halasztottam az érettségit),így most fogok érettségizni májusban.Úgy vagyok vele hogy van két szakmám és mellé jól jön az érettségi,de talán-talán még egy fősulit is elvégzek(de ez még a jővő titka).

Bakó doki az orvosom,két éve járok hozzá(barátnőm ajánlotta),de a férjemmel azzal kerestük meg hogy nem jött össze a baba. Nekem nagyon szimpi doki és segítőkész és megvagyok/voltam elégedve vele is. Megvizsgált,kiderült hogy nincs normálisan peteérésem,így írt fel nekem Clostilbegitet.Ez szerencsére segített,mert 2006.júniusban beszedtem a Clostilt és aug. elején derült ki hogy babás vagyok és mára már 1 éves a kisfiam!
Aminek nagyon örültem és család is!A kórházban a csecsemősőkkel megvoltam elégedve,de amíg az őrzőben voltam,ott az éjszakás nővérrel nem!De a nappalos nővér nagyon aranyos volt!Mikor a kórházból haza jöttünk,rá másnapra begyulladt a csaszisebem és két hétig járkáltunk vissza a kórházba.Közben az összes tejem elment,mert 39,6 fokos lázam volt és kaptam antibiotikumot,úgyhogy Bence két hetes kora óta tápszeres,de most már nem az(elhagytuk mikor 10,5.hónapos volt)!De mostanra már mindent eszünk,szerencsére nem válogatós!!

Most már mennem kell!Bocsi ha túl hosszú lett!
Később még jövök!!
dius02

Hali!Dadomi, újat már nem tok írni: le a kalappal! Nagyon ügyes vagy!
Timesz, gratula Petikéhez a barátnődnek!
Cseriani, ezt a koszos dolgot én is hallottam - enyimek is ettek már homokot, virágföldet, vesznek mindent a szájukba... :lol: A takarítást én se csinálom egész nap; most is eszméletlen kupi van pölö, de a többszöri porszívózás néha azért muszáj, mer Ármin a földön mászik, és a morzsákat ugyan összeszedegetheti, de a hajcsomóktól, meg riszszemektől, meg mittomén mi esik még le, szal ilyesmiktől óvnám azért. :lol:
Örülök, hogy bejött a Sinlac!
Josi, Csilládnak meg az alma! :D
Vendég

Emma hát ez az,mindent csak mértékkel...
Ahogy Eliza elkezd mászni(Kristófnál is ezt tettem) minden nap felporszívóztam,meg felmostam. Kristófnak egyébként mániája volt,hogy kimászott a konyhába vagy étkezőbe,lehasalt,és nyalta a követ. Néha megpróbálta harapni is,akkor hatalmasat koccant a foga,és inkább nyalta tovább :?
Dius itt senki nem lehet elég hosszú,és nem írhat elég sokat :lol:
Dadomi vigyázz nagyon barátnődhöz menet,nemám valaki ellopja tőled :lol:
Ugye nem utálsz még nagyon?? :oops:
Vendég

Cseriani,
nyalta a gyerek a padlót??? Kép
Vendég

:lol: ármin is nyalja és harapná, dettó, mint kristóf... ezé én is felmosok minden nap. meg a szivornya. de télleg mértékkel.
Vendég

Áfi,igaz hogy tegnap volt :oops: de boldog 6 hót Barnusnak!! Hogy haladtok a hozzátáplálással? Még mindíg kiköpi?
Ne is mondjátok,már előre félek,ha Csilla mászni fog mi mindent fog összeszedni. Majd akkor jövök csak rá igazán hogy hogy is takarítottam :? . Noémi azt csinálta pl,hogy levette a zokniát és szöszölte a lábbujja közét :lol: :lol: és persze tette a szájába,mait talált :?

Kép
Kép
josi

Josi,
lábujjszöszevés VÁHÁHÁHÁÁÁ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A könnyeimet törölgetem, ez annyira jópofa!
Emma,
Ármin is biztos helyes, majd ilyen képet is tegyél! :P

Hozzátápi: nem a legelegánsabb utat követjük. Tejpépet eszik az ebadta. Vacsorára. Mert így alszunk 7ig, de inkább 8ig esetenként 9ig :oops: este 9től. Már nem köpköd, hanem ha nem éhes hasravágja magát. :) Vágná, mert be van kötve a hordozóba, de tekereg-forog összevissza, onnan már csak kínlódás van. :twisted: Majd ebédre kap főzelékeket ha úgy veszem észre hogy már nem elég neki napközben sem a szopi, de szeretném elhúzni minél jobban mert Enikő 10 hónapos múlt mikor nem kért belőlem többet én meg fájlaltam ezt, remélem Barnus tovább szopik majd. :)
Vendég

Dius én is Bakó dokinál szültem mindkét lánykámat és teljesen meg voltam elégedve vele.

Nálam se jön össze mindig, hogy teljes rend legyen, főleg, ha Evelin is itthon van. Míg az egyik helységet rendbe teszem addig Ő a másikat tönkre teszi. De azért Réka szívesen segít a mosogatásban, portörlésben, mosásban.

Emma tündériek a gyerkőceid. Legalább van olyan mikor lánykád jó kislány.

Hozátápláláshoz ajánlani tudom a saláta főzeléket. Réka a mai napig imádja, bár borzalmasíze van, heti egyszer szoktam adni neki.

Áfi boldog fél éves fordulót Barnusnak. Egész jó kisfiú lett, hogy végig alusza az éjszakát.
Vendég

Áfi! Boldog fél évet Barnusodnak! :lol: Vágj félbe egy gyertyát és gyújtsd meg neki! :D :D :D

Kép
timesz

Cseriani! Autóval vittem a dolgozatot, így védve volt :wink:
Áfi! Barnus csak két kilóval és két centivel kisebb, mint Dominik :shock: Szép nagy legényke lett féléves korára (bár születésekor sem voltak mindennapi méretei :) )
Dani megint nagyon csúnyán köhög, a szokásos nyavalyája, lehet menni kell majd vele a pulmonológiára. :? Domi is taknyos, de szerintem ő azért, mert mikor mentünk múlt héten reggel az oviba, a buszban annyira fűtöttek, hogy én pl szinte rosszul voltam, és ugye mikor leszálltunk ott meg a jó hideg fogadott mindket. Valószínű megfázhatott szegényke.
Megpróbálom elaltatni a legénykéket, aztán én is elteszem magam holnapra.

dadomi

Képzeljétek, a barátnőm mesélte, akit 2 napja császároztak, hogy másnap gyógytornász segített nekik elsajátítani a helyea "felelési technikát" az ágyból, és hogy hogy menjenek, hogy kevésbé fájjon a seb!!! Mi a manó, a nyáron nekem még nem volt ilyen kényeztetésben részem!!!! :x

Kép
timesz

Bocs, össze vissza gépelek "felülési technikát"

Kép
timesz

Timesz! Ez igen, nekem egyik császárom után sem volt, aki megmutatta volna ezeket, pedig milyen jó lett volna!

dadomi

Nekem megmutatta Hajnalka az ezerszer áldott akutszobás nappalos nővér hogy üljek fel... :D
Na fejésről nem volt szó, a posztoperatívban nincs is rá szükség, inkább a babás osztályon kéne mutogatni.
Vendég

Áfi! Az összes nővér közül az osztályon ő a legkedvesebb, legsegítőkészebb, legtürelmesebb és még sorolhatnám a "leg"-eket. Sőt, még az injekciókat is valahogy másként adja be, mint a többi nővér. Az első felülésem nem vele volt sajna, mert pont munkaszüneti napra esett az ideje (mindkét gyerkőcnél), és akkor nem dolgozott.

Csajok, annyira felszabadultnak érzem most magam :lol: :lol: :lol: mintha mázsákat vettek volna le a vállaimról :lol:
Ezt még el kell mesélnem: Tegnap este Dominik odahozta nekünk az egyik mesedvd tartóját, amit Dani előhagyott. Mondtuk neki az apjával, hogy vigye a helyére. Hát az én tündéri babám megindult vele nagy lelkesen, odament a dvd-tartóhoz, és bedugta a helyére! Megdicsértük, megtapsoltuk, örültünk nagyon, erre fogta, kivette, és újra berakta a helyére a tokot és hatalmas nevetés közepette elkezdett tapsolni. És mivel látta rajtunk, hogy tetszik nekünk amit csinál, még háromszor elismételte. Hát azt hittem megzabálom!!!!

dadomi

Dadomi,
azt elhiszem hogy megkönnyebbültél!!! :P
Édes lehetett Domi :D

Hajnalka ügyben abszolút egyetértünk, az első lábraállásom kb harmicadszorra sikerült, és egyszer nem mondta hogy igyekezzek mán vagy bármi, és akármi kellett fintor nélkül segített. Nagyságát mutatja az is, hogy az egyetlen nővér akinek emlékszem a nevére. :P
Alapítsuk meg az "Akut Szobás Hajnalka Fanclub"ot!!! :lol: :lol: :lol:
De komolyan, abban a hihetetlen nyomorúságos helyzetben áldás egy ilyen nővér.
Vendég

Áfi! Oké, klubalapításba fogunk! Én is csak az ő nevét jegyeztem meg, meg az egyik csecsemős nővérét. A többié valahogy nem maradt meg bennem, gondolom oka van :wink: Le a kalappal a "kedvenc" nővérünk előtt!!!

dadomi

Áfi Barnusnak boldog hófordulót(kicsit megkésve :oops: )
dadomi elhiszem,hogy sokkal jobban érzed magad. Ügyi vagy.
Kicsifiad nagyon édes lehetett :lol:
Vendég

Hahó csajok!

Nem tüntem ám el. Csak egy kicsit internet mentesítettem az életem. De jön a vizsga időszak így vissza kell térjek a civilizációba. Dadomi gratulálok a szak dolihoz (olyan könyves képeket én is fel tudok rakni :D Zsombi épp a múltkor cibálta meg az eggyik könyvtári könyvet, ragaszgadhattam)

Most megyek,mert órán vagyok! Legyetek jók :)
Vendég

hú,dadomi,bocsi,nem direkt csináltam ugyanolyan vonalzókat :oops:
Készítsek másikat?
Vendég

Köszönjük szépen mindenkinek a féléves gratulákat!!! :D
Csak hogy ne unatkozzatok, ma van a szülinapom :P :P :P (komolyan).
Vendég

Áfi,akkor neked is megy a nagy köszöntés!!!!! :lol:

Kép
Kép
josi

Áfi nagyon boldog születésnapot neked. Van tortád? :wink:
Vendég

Van! :P :P :P
Kép

És az ajándékom:

Kép

Ő egy kézzel nevelt nimfa. Nagyon édes, kedves, beles, barátságos kis bohóc. :D
Vendég

Áfi,de gonosz vagy!!!(mármint ami a tortát illeti :P )
Nagyon jól néz ki. Milyen volt belül??
Mit jelent az,hogy kézzel nevelt?
Vendég

Cseriani,
a torta karamellás-tejszínes, nagyonnagyon finom volt (még 1 szelet van a hűtőben, de szerintem nem éri meg a reggelt :P )

A kézzel nevelt papagájt fióka korában kb. 2 hetesen elveszik az anyjától, és tápszerrel nevelik. Nagy munka, kicsi a begye és 2 szülőt kell pótolni, 2-3 óránként etetni kell. Fecskendőből. Aztán ahogy idősödik egyre ritkábban, Brúnó (a papagájom) most 6 hetes és napi 2x még tápszerezni kell. Annyira vicces ahogy eszik hogy az leírhatatlan! :lol: Na szóval és így kézzel nevelve nagyon ragaszkodik az emberhez, nagyon szelíd, kezes lesz, nem fél kicsit sem. :)
Vendég

Áfi boldog születésnapot! A 18-ik? Nagyon guszta a tortád.

Dadomi akkor márjöhet a buli? Látom nálatok is a kisebbik kezd szót fogadni. Rékát, ha megkérek valamire akkor általában megcsinálja.

Úgy néz ki, hogy Rékám beteg. Tegnap hőemelkedése volt, éjszaka láza is. Ma újra belázasodott. A dokinéni megnészte, azt mondta, hogy torka és tüdeje is tiszta. Az oviban Evelinék csoportjában van egy nagyon rossz gyerek. Állandóan bántja a többieket és elég csúnyán is beszél. A lányomnak a vállát ütötte ököllel a szemem láttára, mikor rászóltam a kisgyerekre felém jött, engem akart megütni. Az anyja nem igazán foglalkozik vele. A többi szülő panaszára annyit sikerült elérni, hogy nevelési tanácsadásra viszik. Remélem az segítneki.
Vendég

Moni mi újság? Nagyon eltüntél!
Vendég

Áfi! Nagyon boldog születésnapot!

Nem hagytál nekünk tortát???Milyen dolog ez? Imádom a karamelles dolgokat! Amiért nem hagytál nekünk a finomságból:
Kép

Cseriani! Lopkodunk, lopkodunk? :wink: Miért lenne baj? Nem is teljesen ugyanolyan :P
Devcsa! Neked is köszi! Egy hónap és nekem is megkezdődik a vizsgaidőszak - az utolsó! :lol:
Rékababa! Most csak egy pici bulika, a nagy buli majd június végén, ha kijöttem abból a teremből, ahol az államvizsgát tartják. A szakdoli konzultációs tanárnőm úgy köszönt el tegnap, hogy akkor majd találkozunk az államvizsgán :o Hamar itt lesz... Jobbulást lánykádnak! Ilyen rossz gyerek nálunk is van, de azt mondta múltkor az óvónő, hogy már kezd megenyhülni, már egyre többször tudnak rá hatásosan hatni. :?

dadomi

Nálunk az a baj, hogy egyáltalán nem tudnak még az óvónők sem mit kezdeni ezzel a gyerekkel. Az enyém se egy angyal, de nem verekszik és nem beszél csúnyán. Az anyja pedig hiába van szólva neki nem foglalkozik vele. Igazándiból szeretet hiánya van a gyereknek és valószínűleg így vezeti le.
Vendég

Hú, mecsoda tikkerek! :lol:
Áfi, boldog szülinapot, szép a madár, szép a torta! :wink:
Jobbulást a betegeknek, illetve, ne keveredjenek bele jobban!
Dadomi, kialudtad már magad?
Vendég

Áfi, happy birthday!!!!! Fincsi lehetett a tortád, hol csinálnak ilyen szépet????? Édes a kis ajándékod is!!!!

Rékababa! Tök jók a vonalzók! Látom Evelin is nov. 11.-én született én is!!!! Márton napon!!!!

Kép
timesz

Anyukám is! :lol:
Vendég

Olivér nemrég kapott egy állványos hintát, amit kinnt és bennt is lehet használni! Nem volt drága, most a Brendonban kuponnal 5990 Ft. Nekem még volt 2000 levásárolható pontom is, úgyhogy 4000-ért megúsztuk. 6 hónapos kortól 15 kg-ig lehet beleültetni babát.

Van róla képem is:

Kép Hinta-palinta

Kép
timesz

Nekünk is van hintánk (Bergonos) Csilla is imádja,bár keveset teszem bele. Heti kb 2 alkalom,órába talán 1. Majd ha rendesen ül,akkor többet.nekem is van képem. Kép

Kép
Kép
josi

ez a kép régebbivan újabb is csak azon nem igazán látszik a hinta

Kép
Kép
josi

na bumm nem küldte el Kép na most. Szeretem mert le lehet venni az elejéről azt a kis tálca részt

Kép
Kép
josi

Emma! Még nem sikerült bepótolni az elmaradt alvást :( Tök kómás a fejem még mindig.
Timesz! Tényleg nagyon jó áron sikerült a hintát megvennetek!

dadomi

josi nagyon édes Csilla...és még mindig gyönyörűek a szemei :wink:
És épp tegnap jöttem rá egy nagy felfedezésre: a két lányodnak egy napon van a névnapja :D
Vendég

Dadomi gratula a szakdolihoz!
timesz, josi: klasszak a hinták, de még szebbek az utasaik! :D

Velünk minden rendben, két hete már bicajoztam is. :) Itt azért nem jelentem meg, mert a számítógépet szinte kizárólag munkára használtam, de még így is elcsúsztam kissé a határidős munkámmal. De már leadtam. :)

Ármin nagyfiú már: 67 centi és hat és fél kiló (de a mérleget már visszaadtuk, szóval pontos adataim most nincsenek). Mostanra lassan kezdünk belejönni a babázásba, Ármin viszonylag sokat alszik (14-15 órát naponta), néha éjszaka 7-8 órát is egyfolytában, egyre gyakrabban. Nagyon nyugodt, mosolygós gyerek, tettem fel róla néhány képet ide:
http://turoczilevente.cyberserver.hu/fa ... _itemId=56

És bocs a hosszú szünetért. :oops:

Kép

Kép
enahma

enahma,de jó,hogy jelentkeztél :D
Nagyon jók a képek,megnéztem. Ármin szép baba,és mekkora már :roll:
Gyere sürübben :wink:
Csajok,ez a 100.oldal :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: