Gabi3! Végre én is láttalak, nyáron találkoztunk volna, de aznap kerültem korházba
Nekem is javasolta Sári a 4D-t de mondtam elég rossz még, szerinte kb. 2 hét mulva érdemes menni, addigra belejönnek. Mondjuk minket nem is érdekelt.
A baba nálunk még mindig kisebb mint kellene, de ez nem izgat, nö ahogy kell ez a lényeg. Rákérdeztem ha nem lesz gond, akkor még nem kell 1 hónap mulva befeküdnöm. BPD:55mm
Gabomamo! Köszi a topic ajánlást, irt a doki, a 6,9 2 óraval terhelés után jó! Nem kell diéta!
Igaz a barátnömnek a Holcinger 6,4-re diétát irt most elö söt 1 hónap mulva kontroll terhelésre küldte, miközben fenyegette, hogy most másképpen nézik, mert megfestenek valamit, amivel látszik hogy az elmult 1 hónapban bünbe esett-e vagy csak a vizsgálat elött fogta vissza magát. Szerintem ez nem igaz, mindegy kevesebb cukrot eszek, de diétázni nem fogok ha azt mondja sem. Neten mindenütt azt irták nem kell, a Csákány doki is azt mondta!
Köszi hogy javasoltad a dokit!!
Zsófi! Nekem minden ismerösöm jan-márc. szül Szegeden, sajna nem tudok tejcsit ajánlani. Azt hittem a tb-n keresztül simán hozzá lehet jutni, akkor még szerencse hogyha nekem nem lenne (bár én hiszem sok lesz) akkor lesz kitöl venni.
Remélem sikerül találnotok!!
Tényleg, akinek korábban sok teje volt annak a köv. babánál biztos sok lesz? És forditva is igaz?
Karmen