Szép napot mindenkinek!
Jelentem, túléltem!
Korán mentünk, de úgy látszik, hogy nem eléggé. Kértem a sorszámot, hát rajta volt, hogy még 58-an vannak előttem. Ültünk, vártunk, egyszer csak sorban jönnek ki a nénik, hogy elfogytak a kémcsövek, nem tudják mikorra érnek ide. Elkezdték végignézni mindenki beutalóját, hogy akinek vizelet is van, az most mehet addig.
Nálam a nő felkiáltott, hogy hát pici cső van, ezt meg tudja csinálni. Szerencse. Levette a vért, tényleg nem sokat, mert nem voltam rosszul utánna. Átküldte velünk a közponi laborba, az a másik épületben van. Ott közölték velem, hogy egy óra, mire meglesz az eredmény, és majd attól függően kell meginnom a lötyit. Addig max víz mehet belém.
Letelt az egy óra, jött a lötyi. Tehettem bele citromlevet. Nem is volt vészes. A rossz az volt, hogy nem oldódott el rendesen a cukor, hát rágódhattam rajta kicsit, meg utánna kaparta a torkom kicsit, de rendi volt a nő, kitöltött még pluszba két kis kortynyi tiszta vizet.
Aztán két óra szabadság... vettem egy táskát, befizettem a csekkeket, meg benéztünk egy bababoltba. Ott olyan jó babakocsit láttunk, hogy olyan kell! Homokszínű és van rajta két macika, nagyon csecse!
Letelt a két óra, még egy kicsi kémcsővel levettek, hétfőn mehetek az eredményekért. Addig tűkön ülhetek, de szerintem nem lesz gond.
Szegény picurka, amennyit nem mozgott két napig, azt már most bepótolta. Reggel óta capoeirázik!
Új cipő feltörte a lábam!
Hát ennek örömére vettem egy másikat!
Ennyit a spórolásról. Viszont ez jobban tetszik, és csak 4.990.-volt.
Na, lássuk, mi történt itt eddig:
Ibm! Mekkora pocak!
Nagyon örülök, hogy nincs semmi gond a szíveddel! Csak pihenj sokat!
Sz.andi! Szép kis lakásotok van! Látom nálatok is akvárium! Nálunk is (4db).
Viki! Haláli a cicás kép!
Kike! De jó neked a kert miatt! irigy-irigy...
Vidokata! nagyon csini a poci!
Timi! Jó kis cuccokat vettél4 kismamagatyesz nagyon bejön!
Anyjuk! Édes, kis picike hogy bújik anyuci pocijában!
Szerintem ne aggódj a méretek miatt, tuti szóltak volna már, ha valami nem okés!