Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nem voltam pár napig mert a páromnak volt dolga a számítógépen, az este meg mire végigolvastam és írtam volna kidobott a net :evil:

Szülinaposoknak:
Isten éltessen sokáig!!!

Lányok, olyan szédüléseim vannak tegnap reggel óta, hogy nem is nagyon merek elindulni nagyobb sétára mert félek hogy összeesek valahol :roll: :(
Az éjjel is arra ébredtem meg hogy forog velem a szoba, másfél órát mocorogtam és képtelen voltam visszaaludni :? Nem tudja valaki közületek mi ilyenkor a teendő?Még egy bögre tejeskávét is megittam hátha jobb lesz, de nem..
Meg az orrvérzésem is megindult megint rendesen- úgy napi 2-3 szor

Ami!
Nagyon drukkolok neked a vizsgálatra, remélem minden rendben lesz :wink:
én is be voltam gazolva a múltkor, mert összevissza szúrkált, de kiderült semmi baj
Milyen 4 es ikrekről beszéltek?
én asszem lemaradtam valahol...

Magdi!
Nekem még nem nyomja ki semmi testrészét a bébike. néha-néha látod vagy folyamatosan mikor pörög?

Csilla!
Nagyon szurkolunk neked higy rendbejöjjenek a dolgok és minél többet kitartson a babó a pocidban :wink:

Kép
kimma

Kedves Lanyok :)

ELADO :

1.,
hasznalt HAROMKEREKU Quinny babakocsi, nagyon jo allapotban.
Futni is lehet vele, konnyen osszecsukhato, modern, praktikus.
http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=3
autosulessel, mozeskosar -fekvo resszel, ulos resszel, kb 6 hos kortol hasznalhato, labzsakkal, es minden tartozekkal ( szonyoghalo, esovedo, kistaska...stb)
Ara : :) :) 60 000 ft :):) !!!!!
( autosules Maxi cosi, de a Qunny alapra szerelheto, 9 kg is hasznalhato, szine : drapp es sotetkek.
Mozeskosar resz szine vilagoskek/turkiszes arnyalattal ,
Ulos resz es labzsak piros. )

2.,
Avent Urban Bag = pelenkazos taska
meg eredeti csomagolasban, egyszer sem hasznalt, vadonatuj
annyi a kulonbseg , hogy a kepen csikos szerepel, nekunk tiszta feketenk van.
Ara : 12 000 ft ( Brendonban 16 450 ft )
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=25

3.,
Avent kezi mellszivo szett hasznalt, de fertotlenitett, tarolopoharakkal, kis cumisuveggel.
Ara 5 000 ft ( DM ben 14 000 ft korul )

4.,
Kenguru hordozo 1 napos kortol is akar
http://babaslings.com/
parszor hasznalt, tokeletes allapotban
Ara 6 000 ft ( eredeti ara: 13 000 ft )
Szine : meregzold

5.,
Amit a baba kerdezne c. konyv
vadonatuj
1 500 ft ( eredeti ara : 3 399 ft )
http://www.antikkonyv.hu/cgi-bin/antikk ... 9637054297

Ha valaki a babakocsit es a pelenkazotaskat egyutt megveszi, annak a konyv ajandek + fekete M es meretu kismama jogging is.

akit erdekel, kerem NE ide, hanem a
bogyogyorgyi@gmail.com ra irjon

A termekek Bp. VI. keruletben megnezhetoek, barmi kerdesre szivesen valaszolok.

Jo babavarst !
bogyogyorgyi

Csilla! Most olvasom mi van veletek! Hát ez nagyon hirtelen jött! Pedig eddig jó volt a méhszájad, igaz? Nagyon szorítok, hogy minél tovább bennmaradjon a pici, legalább addig, míg Toncsi bent volt! Megvan neked is meg nekem is a telcsizsám. Ha valami van értesíts minket.
Szorítunk neked!
Toncsi kinél lesz?

Kép
szly27

Vidokata :D
Melyik internetes oldalon találtad ezeket a méreteket?

Csilla :D
Végtelenül sajnálom, és együtt érzek veled. Ahol van nagyobb gyerek, talán még rosszabb. Hiszen nem csak Apát kell otthagyni, hanem a kincsünket is, és ez még talán a magzatunkért érzett aggodalomnál is rosszabb. Nagyon szorítok!!!

Véda
Vendég

Potyka: ment privire válasz! (remélem) mert ezeket mindig elbénázom! Ha nem szólj!
Vendég

Véda: www. timmermann.hu (be kell írnod az utolsó mensidet és mindennap kiírja, aznap szerinte mekkora kell legyen)
és a www. mamanet.hu (magzati méretek)
Vendég

no valami alkottam a kepekkel, megprobalom felreakni Kép
Vendég

talan a nagyedik a leglathatobb
az elson meg epp tatog, az azert cuki, masodik belemnyomodva, harmadik morci
Vendég

ez a Timmermanos oldal megnyugtatott, ez alapjan nem is kicsi es csakkicsit nagyobb a feje, de ez alapjan a torzse is:)
Koszonom!
Vendég

csilla!

nagyon szorítok érted! reméljük bent marad még egy darabig.
mivel egri vagy kérlek ha majd visszajössz hozzánk, ird meg hogy hogyan is volt ez a folyamat?! mármint hogy derült ki meg mik voltak a tünetek meg ilyen... tudod én is mindig ettől félek. ha gondolod priviben is irhatod.
és nagyon vigyázz magatokra! megy a drukk ezerrel +++++++++

anyjuk! én asszem mindegyiken látom amit kell :D már tök szakértő leszek benne :D :D a miénk is belémbujt és ugy kellett bogarászni a részleteket.
már nem is megeröltető ha ilyet látok ;)

a méretekhez sajnos nem tudok hozzászólni, mert az az igazság hogy én nem emrek nagyon utána járni a dolgoknak. én "megnyugszom" azzal hogy a doki vagy aki csinálja azt mondja minden rendben. nem akarok utánanézni mert az sokmindentől függ hogy kinek mi a jó méret. aztán a doki csak lát engem is és tud mihez viszonyítani.

kimma! szerintem az időjárásváltozástól van minden. az orrvérzés is. én gyerek korom óta szenvedek ezzel. hála az égnek hgoy terhesség alatt valahogy elkerül a komolyabb orrvérzés. régen akkor jött elő ha hirtelen meleg lett.

Kép

Kép
timi1982

Az orrvérzés lehet a terhesség harmadik trimeszterének velejárója is. Nekem korábban sosem vérzett mostanában meg volt 3x is hogy elállni sem akart!
Szorítsatok mert a Tesz-Veszen licitálok és még van hátra 36 perc! Meg akarom nyerni!
Vendég

Csilla:Nagyon szorítunk értetek,reméljük minden rendben lessz veletek!!

Vidokata:köszi :D hogy megy az idő :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

lányok, nekem még egyikőtök száma sincs meg, és én se adtam még meg senkinek... ki akar velem cserélni? ;)

marcsi! feladtam a cumit én is. szerintem hétfőn megkapod. a feladó az nem én vagyok. pecsétet nyomtam rá, ne lepődj meg.

jah és megvan a cukoreredményem. éhgyomri 4,3, terhelés után 5,8.

kicsit magas a neutrophil számom, alacsony a HGB de szerintem ez abszolut nem vészes. de majd a doki megmondja.
a szülésznőm végignézte mert pont vele találkoztam és azt mondta hogy ez jo.
aztán bent voltam nála vagy fél órát, és megint feltartottam a többi kismamát :oops: restellem is magam, de hát ilyen a protekció. és az az igazság hogy most számomra mi vagyunk a fontosak.
beszélgettünk még a kórházi ellátásról, és hogy majd bemehetek valamikor szétnézni a szülészeten, meg megnézhetem a szobákat. meg hogy ő azt ajánlja hogy babás szobát kérjek, mert... hogy is fogalmazzak szépen... szoval babás szobát nem kérnek "egyesek". és igy elkerülhetem hogy olyan szobatársam legyen akihez bejár az egész pereputty és reggeltől estig 20-an vannak nála és kiabálás és miegymás. szóval remélem értitek... és nem bántok meg senkit. :oops:

azt mondta vip szobát nem kell kérnem (7000ft/éj) mert a babás szobák tökéletesek. a vip szoba annyiban tér el hogy van külön wc és fürdő. a babás szobákban kb. 3-4 ágy van és azokhoz is tartozik külön fürdő, csak wc nem. aztán onnan is bármikor kiadhatom a kcsit ha pihenni szeretnék, és ránk néznek ott is.

mondtam hogy apás szülés lesz. azt mondta majd megnézhetem azt a szobát is ahol elkülönítve szülnek az apások. ha netán ott nincs hely akkor megyek csak a másikba.

aztán miután ezzel végeztem elmentem vásárolni. a rosszmannban már nem volt játszó szőnyeg :(
de volt heylette más :D vettem kapucnis törölközőt meg tölőkendő szettet. teszek fel képeket is. 299 illetve 1299 ft volt. 100% pamut.

vettem még sterilizáló folyadékot, eldobható bugyit, eldobható melltartóbetétet, vízhőmérőt, bébi ollót, és kismamanadrágot. majd belebujok a naciba és azt is lefotozom :D
Kép Kép Kép

Kép

Kép
timi1982

kata! mire licitálsz? gondolom valami bébi dolog :D

Kép

Kép
timi1982

Timi: tök jók a cuccok!
Vendég

a kismama nacit meg 6000 ért vettem. ugy megörültem neki. igaz hogy hosszu, de legalább vékony nyári. próbáltam háromnegyedeset is... nah mintha tehénre adtam volna vászongatyát. logott mindenhol rajtam. ugyhogy majd nyárra még rövidet keresgélnem kell.
de legalább már a hosszut tudom váltani.

Kép

Kép
timi1982

szoval a naci meg ilyen. kicsit hosszu, majd fel kell varrni!

Kép

Kép

Kép
timi1982

Csövi Csajok!
Sokat írtatok! Irgum a burgum!

Timi!
Nálunk a VIP szoba 10 e Ft. De az megszólal. Én viszont ragaszkodom hozzá, mert a nem ilyenek 6 ágyasak, és ebből a fele etnikum.

Sajna mikor inszeme volt, volt hozzájuk szerencsém. Nem lehetett rendesen pihenni,m ert állandóan óbégattak.
20150601134430

hát igen viki! ez ilyen. de a szülésznőm azt mondta hogy a babás szobák tök jók mert oda nem kérik magukat. azok maradnak a rendes szobában. ugyhogy még majd kitalálom, de szerintem nem mgyek vip-be csak a babásba. egyébként nálunk is 2 vip van. vagy egy nagy meg egy kicsi. a kicsi 7e, a nagy 10e. gondolom a nagy az már hiperszuperul felszerelt. meg az az uj részen van szerintem... és azért jobb.

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Hú csajok nem is tudok ennyit visszaolvasni csak nagyvonalakban!
Szóval,megjöttünk!
Megvizsgáltak,ekg+szívuh készült,azt mondta a dr. bármennyire is keres nem talál semmi kórosat!
Magnéziumot javasolt,de azt ugye amúgy is szedem!
Hormonok,stressz is okozhatja!
Ne izguljak minden rendben lesz a babával és úgy gondolja,hogy annyi terápia elég lesz,hogy AZ ÉN SZÍVEM BIZONY EGÉSZSÉGES!!!!!
Szóval ez van!
Szerencsére!
Hazafele vettünk Áronnak egy kiscipőt,csodaszépet!
vettem egy csomag pelust is.

Bentvoltam a Diegoban is!
Hát csajok,hogy ott micsoda jó dolgok voltak!
De sajna nem vettünk semmit,mert a függönyt nem mértem le,a szőnyeg meg lányos volt!

Csillala! Jaj de sajnálom,jelentkezz ahogy csak tudsz és nagyon drukkolunk nektek!!!
Minden rendben lesz!
Csak pozitívan!!!!!!

Timi! Mi az hogy nincs szám és ki akar veled cserélni?????????
Ne szórakozz!
Azonnal küld el Werának,de akár nekem is elküldheted és máris küldöm vissza mindenkiét!
Hogy maradtál ki?????

Most muszály mennem,mert ma nagyon sok dolgunk lesz még,persze én csak dirigálok!
Holnap reggeé jön a gázszerelő+festés indul!
Tiszta téboly van már most itthon!

Jók legyetek és nagyon vigyázzatok magatokra!

Pussz

Timi! privi ment!

Kép

Kép
ibm

IBM! Örülök, hogy nincs semmi baj. Pihenjél azért te is sokat!

Kata! Mi újság a tesz- veszen? Sikerült?

Timi! Nagyon cuki dolgokat vettél! Jajj, hozzák már a cuccokat, én is akarok vásárolgatni.

Ma akartam menni valami gatyót meg felsőt nézni, tök jó idő volt. A párom továbbképzésen van, majd 3 után jön haza. De most negyed 3 és dörög az ég. Tuti nem jön össze. Francba. Mindegy, akkor majd jövő héten.

Lassan ebédelnem kéne. De már megvárom apát, eszünk együtt.

sz.andi

Kristi szerdán mehet oviba,csak orrcseppet kapott.Apa azt mondta,szépen bírta a gyaloglást,még jobban viselkedett,mint mikor kocsival mentek.Fél 12 kor értek hatza,gyors hami,aztán szunya,azóta is alszik :lol:

Megint elkezdett fájni a torkom,a fene bele :? De sebaj,még 5 napra van gyógyszerem,úgy túnik küzdenek egymással a gyógyszer,meg a gonosztevő :lol:

Én eddig mind a két gyerkőccel 4 ágyas szobába kerültem,de fizetni nem kellett érte,a szobában a wc,meg a fürdő.Éjszakára pont a szobából nyíló helyiségba kivitték a picurokat,hogy a mami alhasson,hiszen ezért vannak az éjszakás csecsemősök.
Ezen kívül van mégegy kisebb szoba,meg egy nagy-ebben azthiszem tizen vannak.Nem tudom most hova fogok kerülni,de remélem nem a nagyba,mert ott túl sokan vannak.De szerintem oda rakják az embert,ahol éppen van hely.

Kép
Kép
Kép
kike

Babaszoba:
én decemberben voltam egy hetet kórházban és a baba-szobába tettek:) (4 ágyas, még a férjek se jöhettek be)
Az első napokban csak egy kismamival voltam bent, ki kellett menni a társalgóba fogadni a látogatókat, de pár nap után jött egy csajszi, na ne tudjátok meg milyen jövés-menés volt nála :?
mondjuk akkor nem szóltam semmit de ha éppen babázós lettem volna már, kipenderítettem volna a társaságot-este 8 kor is voltak bent

Volt valamelyikőtök az elmúlt években Születés hete programsorozaton?
úgy tudom május elején lesz, érdekelne milyen előadások vagy programok szoktak lenni...

Timi!
nem mutizod meg a kismaminacit? :wink:

Kép
kimma

Ja,igen,ide se jöhetnek be a látogatók,csak a váróba,babát se láthatják,csak tv-n keresztül,tulajdon képpen az ő érdekükben,hogy nehogy elkapjanak valamit a látogatóktól.Ezt szigorúan veszik,csak hát a hozzátartozóknak nehéz ez az idő.De úgy tudom már nem 5 napig kell benn lenni,hanem van akit már a harmadik napon hazaengednek,bár ez szerintem hülyeség,mert általában harmadik napra sárgulnak be a picik,már amelyik.Vercsi egyáltalán nem,Kristi,meg besárgult.

Kép
Kép
Kép
kike

egyébént szerintem (még most igy gondolom, bent ki tudja mi lesz) az az 5 nap kellene most is a kórházban.
nem hiába volt régen ez igy kitalálva. 3-4 nap után elég sok minden közbejöhet, pl. sárgulás meg ehhez hasonlók.
nah és persze az sem utolsó hogy a friss anyukáknak is kell a regeneráció. persze tudom, a kórházban nem lehet nyugodtan pihenni, hisz nem az otthon, de ha hazaengednek már ugyse tudod "lepasszolni" a gyereket.
főleg ha császáros mamáról van szó! azokat is már korábban hazaengedik ha fel tudnak kelni. az lehet hogy felkel, de bármikor visszagyengülhet, nah meg a seb! nem hiába volt az is 5-7 nap a kórházban töltött idő.
szóval persze, rossz korházban lenni, de viszont ha meg ezt igy végiggondolom, lehet nem is ártana ha most is tovább bent tartanánk mineket. persze minden anyuka ha tehetné már másnap menne haza, de ki kellene tölteni az időt rendesen! ami kell az kell!!!

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Nagyon sokat olvastam vissza 4 oldalt, lemaradtam!

Timi, köszi a receptet, nekem nagyon bejött, apának már nem annyira! :wink: A Bencék már csak ilyenek huncutok! 8)

Csilla, remélem minnél tovább bírjátok együtt! Ezerrel szorítunk!!emeélem a kislányodat sem viseli meg nagyon a hiányod és van aki segít apának!

Ibm- örülök, h minden rendben! majd a cipőről kérünk képet!

Véda- csak visszafogottan csinálj minden, örülök, h semmi komoly!
bencuri

Timi:teljesen egyetértek veled.Ott még akkor is tudtam aludni,mikor minden kisbaba ordított,az emberből annyit kivesz a szülés,és bizony volt hogy úgy keltettek fel,hogy sír a pici,meg kéne szoptatni.De azért ott nyugodtan lehett aludni,mert tudtad hogy jó kezekben vann addig is a picuri,és ellátják,hiszen az a dolguk.És varratszedés is a negyedik napon volt,és az ötödiken lehettet hazajönni.Ha most már a harmadik napon kidobják az embert,akkor kérdem én,mikor szedik ki a varratokat?Mikor még egy cseppet se gyógyult be a seb?Vagy hogy van ez?

Kép
Kép
Kép
kike

ugy tudom hogy varratszedésre vissza kell menni. nah ez a másik, utazz haza, 2 nap mulva meg utazz vissza és várd ki a sorod! addig meg a gyerek... vagy viszed magaddal vagy elvan otthon egyedül. nah jó nem egyedül, de akkor meg keress valakit aki vigyáz rá, meg ugye valakit aki megy veled is, mert egyedül varratszedésre...

Kép

Kép
timi1982

ugyhogy azt hiszem én maradok ameddig lehet odabent. persze kideürl hogy ott mi lesz, de most igy gondolom.

meg az az igazság hogy nekem mikor a missed ab-ot cisnálták, a nővérek meg egy két orvos azt mondta hogy estére mehetek haza :shock: :shock:
reggel felvettek az osztályra, ami tartott kb. 11-ig délig. utána feltették a tágítót. azzal asszem 4-5 órát voltam. utána műtét. kisaltatásban csinálták. mivel b- a vércsopim igy még ellenanyaginjekciót is kellett kapnom, de azt másnap adják. :shock: :shock: :shock: és még aznap este haza akartak engedni? arra hivatkozva hogy kevés az ágy, és ez rutinműtét. az agyukat rutin! ugy bepipultam, meg bepánikoltam... nekik lehet rutin, de nekem ez volt az első, meg remélem az uccsó is. és akkor engedtek volna haza??? jött a dokim, mondtam neki hogy mit mondtak. nah a folyosón megkapták a magukét a nővérek is meg a kisdokik is :D
másnap a dokim volt az első aki jött hozzám hajnali 6 óra körül. beadta az injekciót, és még utána is bent tartott még egészen az ebédig. a papirom már rég kész volt, de nem engedett el ebéd utánig. akkor is még megnézett az injekció után vagy 3-szor. aztán szolt hogy készülhetek mehetek haza.
ugyhogy én most is szeretnék az ő "kezében lenni" és megvárni, mig Ő hazaenged.

Kép

Kép
timi1982

Nálunk sem jöhetnek be a látogatók a kórterembe. A babákat is csak Tv-n keresztül láthatják. Az első napon az apuka még bejöhet, utána már ő sem. Nálunk császáros és sima is 5 napot van bent. Ha a baba 12 óra előtt születik, akkor a születés napja is beleszámít az 5-be, ha 12 után, akkor a következő naptól kezdik számolni. Szerintem kibírható az az 5 nap. Mondjuk én otthon jobban tudtam pihenni. Roli csak evett és aludt, nem sok gond volt vele. Enni is kb 5 óránként kért. Már ott toporogtunk az ágya mellett, hogy ugyan mikor kel már fel. Evett és utána megint aludt.

Kép
szly27

Varrat szedés, érdekes mert egy lány akivel együtt szültem ugyanúgy felszívodost kapott és mégis kivette a doki mielőtt hazament volna a kórházból! Nekem nem ! :oops: Mi is besárgultunk rendesen és napokig csak szúrkálták, és nem tették kékfénybe hátha magától helyrejön! Hát mondonom se kell hogy csak felemelkedett teljesen! Így Több mint egy hétig élveztük a kórház szeretetét ! És még egy kisebbséget is kikaptam a szobánkba, vagy 20-an becsődültek, ráültek az ágyakra......
Már azt mondták kihivják rájuk a rendőrséget! Gondolhatjátok milyen volt!?
bencuri

jah és mig vártunk a műtétemre a dokim közben anyukám lelkét is pátyolgatta. ő jobban be volt tojva mint én. a doki kb.5-ször kérdezte meg anyukámtól hogy jól van, mig tőlem 1-szer :D jo arány :D :D
mondjuk anyát is ismeri már ezer éve :D
szoval törődött velem is, és mikor már a műtőben voltunk és vártuk az altatós orvost akkor sem hagyott magamra. fogta a kezem és cirózta a buksim... tudom gyerekesen hangzik, de nekem akkor nagyon jol esett, hogy nem egy bumburnyák orvos kezei közé kerültem.

Kép

Kép
timi1982

felszivodos varrat. .. vegyesen használják. van aki rendeset is használ és belül varr felszivodossal. és akkor ugyebár van mit kiszedni!
de van aki csak felszivodosat, habár szerintem az ritka aki csak azt használ.

Kép

Kép
timi1982

Ja és most is alszik, dél óta.(3,5 órája) Már most is türelmetlen vagyok mikor kel fel, mert így nem jutunk el sehova időben. Még ebédelni is ezután fog.

Kép
szly27

Nálunk most nem lehet majd bejönni a szobába, ebbe a kórházba! Csak kitolhatod a babát! De lehet, h jobb így! Mert ami az Istvánba volt az nem semmi! 5ágyas szobák tele látogatoval! :evil:
bencuri

szly!

akkor nálatok az éjszakai evések is hamar kitolódtak, és majdhogynem az egész éjszakát végig aludta?!?!?!

Kép

Kép
timi1982

Nekem csak felszívódó varratom volt. Én kifejezetten örültem neki!

Kép
szly27

Eltűntek a babafalvás vonalzók!
bencuri

Csilla!

Nagyon sajnálom, ami veled történt!
Tudod, az én rémálmom vált nálad valóra... minden alkalommal azon rettegek, hogy nálam is tovább nyílt.. :roll:

Csajok!
Ugye nem én emlékszem rosszul, de Csillának zárt volt eddíg a méhszája?!

Azt hiszem, Timi kérdezte:

Amikor nekem megnyílt, semmi tünetem nem volt. Soha egy keményedés, görcsök...semmi.
Én lepődtem meg a legjobban, amikor a doki mondta.
Ezért is félek mindíg...

Azóta viszont vannak tünetek, amik lehet, hogy akkor is voltak, csak nem tulajdonítottam neki jelentőséget...

szóval egészen bennt, ahol a méhszáj lehet, onnan ma már gyakran tapasztalok szúrkáló érzést.
Lehet azonban, hogy ez normál terhességnél is van, de nekem még nem volt olyan. :roll:
Annak nagyon örülök, hogy megkaptad a cumit. Tetszik?

Nálunk normál szülés után 5 napot kell kórházban tölteni...
A hétvégén adták át a felújított szülészetet, minden szobához tartozik fürdő, wc. Azt nem tudom, hány ágyasak lettek, de régen (amikor a csajok születtek) 4 ágyasak voltak.
Vendég

Igen! Nekem nagyon hamar csak 1-szer kelt éjszaka. Aztán kb 10-12 hetes korától végigaludta. Ami azt jelenti, hogy 22:00-06:00-ig. Aztán ez is tolódott, 7-re, 8ra és később hamarabb is került ágyba. Most 20:30-tól alszik 7 óra , fél 8, ritkán tovább.

Kép
szly27

Nekem is csak az volt! Hogy most mi lesz? Új kórház, új doki, új szokások! 8)
bencuri

Marcsi! Én is úgy emlékszem, hogy Csillának zárt volt legutóbb, azért is lepett meg ennyire. De neki Toncsi is a 33. hétre született, pont a méhszáj miatt. Csak akkor már 15 hetesen 2100-as volt.

Kép
szly27

Roli egy nagyon rendes gyerek! :D
bencuri

marcsi! igen én kérdeztem, legalábbis én is kédeztem. nekem néha ott szurkál... huh hogy is irjam... szoval ott ahol elkezdődik a szőr növése. ott a has aljánál vagy hol. szoval remélem értitek. de nekem a doki nem szokott találni semmit. mindig vizsgál de rendben van a méhszájam.
mondjuk akor szurkál ha sokat megyek, vagy fáradt vagyok. aztán mondjuk én mondtam a dokinak is de azt mondta hgy nyugodjak meg nem nyilt sehol semmi. biztos attól is van hogy csak szélesedünk...
a cumi nagyon tetszik! tök faca!

Kép

Kép
timi1982

Szép napot mindenkinek!

Jelentem, túléltem! :D
Korán mentünk, de úgy látszik, hogy nem eléggé. Kértem a sorszámot, hát rajta volt, hogy még 58-an vannak előttem. Ültünk, vártunk, egyszer csak sorban jönnek ki a nénik, hogy elfogytak a kémcsövek, nem tudják mikorra érnek ide. Elkezdték végignézni mindenki beutalóját, hogy akinek vizelet is van, az most mehet addig.
Nálam a nő felkiáltott, hogy hát pici cső van, ezt meg tudja csinálni. Szerencse. Levette a vért, tényleg nem sokat, mert nem voltam rosszul utánna. Átküldte velünk a közponi laborba, az a másik épületben van. Ott közölték velem, hogy egy óra, mire meglesz az eredmény, és majd attól függően kell meginnom a lötyit. Addig max víz mehet belém.
Letelt az egy óra, jött a lötyi. Tehettem bele citromlevet. Nem is volt vészes. A rossz az volt, hogy nem oldódott el rendesen a cukor, hát rágódhattam rajta kicsit, meg utánna kaparta a torkom kicsit, de rendi volt a nő, kitöltött még pluszba két kis kortynyi tiszta vizet.
Aztán két óra szabadság... vettem egy táskát, befizettem a csekkeket, meg benéztünk egy bababoltba. Ott olyan jó babakocsit láttunk, hogy olyan kell! Homokszínű és van rajta két macika, nagyon csecse!
Letelt a két óra, még egy kicsi kémcsővel levettek, hétfőn mehetek az eredményekért. Addig tűkön ülhetek, de szerintem nem lesz gond.

Szegény picurka, amennyit nem mozgott két napig, azt már most bepótolta. Reggel óta capoeirázik! :D

Új cipő feltörte a lábam! :evil: :evil:
Hát ennek örömére vettem egy másikat! :oops: :D
Ennyit a spórolásról. Viszont ez jobban tetszik, és csak 4.990.-volt.

Na, lássuk, mi történt itt eddig:

Ibm! Mekkora pocak! :shock: :D Nagyon örülök, hogy nincs semmi gond a szíveddel! Csak pihenj sokat!

Sz.andi! Szép kis lakásotok van! Látom nálatok is akvárium! Nálunk is (4db).

Viki! Haláli a cicás kép!

Kike! De jó neked a kert miatt! irigy-irigy...

Vidokata! nagyon csini a poci! :D

Timi! Jó kis cuccokat vettél4 kismamagatyesz nagyon bejön!

Anyjuk! Édes, kis picike hogy bújik anyuci pocijában! :D Szerintem ne aggódj a méretek miatt, tuti szóltak volna már, ha valami nem okés!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

asszem csillának eddig semmi problémája nem volt. legalábbis ilyen komoly nem, hogy erre lehetett volna következtetni.
és főleg hogy nem is egerbe vitték... pedig tudom hogy az orvosa egri, és még uh-ja is van a magán rendelőben.

Kép

Kép
timi1982

Szly!
Teljesen betojtam...
Az én méhszájam a 16. héten lett 2100...!

Asszem mára lépek és befordulok...
Úgysem az enyém ez a nap...
Nem rontom tovább a levegőt!
Ha észhez tértem, jövök!
Vendég

Még annyit!
Timi!

A szúrkálást én egészen konkrétan a hüvelyből érzem. :oops:

Örülök, hogy tetszik a cumi! :lol:
Vendég

jaj lányok!

vásároltam egy csomó mindent. néztem cumit is. de nem vettem, mert gondoltam előtte egyeztetek veletek is! még jo hogy itt vagytok nekem. :D

szoval milyen cumit vegyek? fogszabályzósat vagy azt a csepp alakut?????

Kép

Kép
timi1982

Nálunk, az avent jött be! Mondjuk cumisüvegből is olyat használunk! De van aki a Nukosra esküszik!
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?