Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi
asszem értem :-) de nem biztos

na léptem elég volt mára belőlem biztos 8)
Vendég

jah.. még: ma azt mondta a nagyfiam: "anya, nem akarlak bántani, meg minden, tudod, de... szerintem ezt a fehér pulóvert ne vedd fel, mert nagyon kijönnek belőle a melleid"... Értsd: a pulóver fent, nyakban záródik, csak akkorák lettek ugye a melleim, hogy túlságosan kidomborodnak a pulóverből, és mindez a 153 cm-es magasságomhoz nagyon brutálul néz ki (komolyan mondom, csoda, hogy még nem estem pofára miattuk, nem egyszerű egyensúlyozni velük :lol: ). Andi, neked már apadnak? És egyáltalán: járt még így valaki a terhesség és szoptatás miatt?

Kép
ebinc

hehe Ebikém,jól jón még aza cici :-) az én kis kerek almácskáimból,igaz nagyobb de logó,üres tejeszacskók lettek :cry:
Vendég

Sziasztok.

Móni én még maradtam volna, de már nem bírtam Babanet nélkül. :wink:

Prücsi, reméljük ma már jössz, én még gyorsan beelőzök.
Két órája olvasom 5 nap termését, mindenre reagáltam is, magamban, leírni már nincs energiám, de ez nem is nagy veszteség a topiknak. :wink:

Kat, szorítok, hogy ne legyen nagy baj!

Ági, szia!

Ha babatali egy hét múlva lesz, akkor szeretnénk menni, szerintem inkább a kertek alatt Pécel, Isaszeg felé mint a Hungárián, tanulva az Újpest 2 óra történetből.

Szuper volt Kehida, mindenkinek csak ajánlani tudom, bababarátságból ötös, kaja sok és fincsi, szoba szép, fürdő kényeztetés felső foka. Főleg, hogy anyukámék is jöttek, így még Marcira is felváltva vigyáztunk. Egyetlen kellemetlenségem volt csak, hogy fiatalúr a háromból 2 napot gyakorlatilag nem volt hajlandó szopizni, mellszívót nem vittem, így kézzel próbáltam lefejni Pamelásra növekedett melleimet, kevés sikerrel. Ez eléggé elrontotta a kedvemet eleinte, de aztán megpróbáltam élvezni, hogy végre nagy cickókat hordok én is. :) Főleg, hogy a szauna oázisban kötelező a meztelenkedés. :D
Marci is leszokóban a cicről azt hiszem, már csak félálomban hajlandó, nem tudom visszajön e még a kedve, én azért próbálok fejni, hogy maradjon egy kis tejcsi ha mégis.

Ma voltunk dokinál féléves adataink 7960 gramm és 70 cm. Az én fiam a féléves korára dupláz trendet követte, asszem a levegőtől hízik, de mit bánom én. Kissé sápadt viszont, úgyhogy 1 hónapos vaskúrára vagyunk fogva.

Hát ennyi történt velünk, képeket majd rakok azért holnap.

Jó éjt.

ukati74

Mogyó, Bea, Kati, köszi a hiányolást. :wink:
Itt voltam tegnap is ám, írtam egy kilométert,meg tettem fel egy csomó fotót, aztán egy laza mozdulattal bezártam a babanetet :shock: :shock: :shock: Persze nem küldtem el a hsz-t. Szerintetek normális vagyok???? ÁÁÁ, nem voltam ám mérges...

Na, azóta a net már egyszer leállt, meg egyszer a laptop kékhalállal elszállt. Szóval próbálkozom, hátha most.

Gmailhez én is szeretnék hozzáférni !!!!!

Macsek, Vilkó nagyon ügyi! Hajrá Vilkó!

Anett, Esztellának boldog 6 hót! Most látom csak, hogy egy nap ünneplik a férjemmel a szülinapjukat (éljen okt10!)
Móni, a fenti probláma miatt nem ment a piros kiemelés tegnap este :wink:

Jutta, szegény kis Dorka, meg persze Te!

Kat, drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly!

Timi, de jó, h Majci jobban van! Bibusnak is hasonlókat!

Mit is írtam egy pár napja, hogy Ábel nem ül föl? Még most sem, viszont tegnap így találtam. Nagy motiváló erő a tesó tiltott játékának elérése.
Kép

És még egy pár:
Garázda Géza akcióban- jaj a függönyöknek!
Kép

Anya: "Ábel, nem, nem! Nem szabad!"
Szerintetek hallgatott az anyai szóra?

Kép

És most vajon merre menjek tovább? Melyik lehet a sárga út?
Kép

A kosár fenekére nézek .... 18 év múlva majd jöhet a pohár :wink:
Kép

Segítség! Mentsen már meg valaki! (Nem tudott lejönni róla :lol: )
Kép

Reggeli pizsamás bohóckodás
Kép

Jók ezek az esküvői fotók. Mindenki csodaszép!
A mi esküvői fotóink majdnem nem készültek el, mert a férjem kijelentette, hogy ő biza nem fog ott pózolni a műteremben, meg máshol sem. És így nem volt hivatásos fotós, az egyik barátunk csinált fotókat. És persze 2002-ben még nem volt divat a digitális fotózás, így csak egy pár van beszkennelve. De az a gáz, ha felrakom, akkor majd ugyanezt a nőcit várjátok a talin, aztán majd megérkezem mostani valómban és döbbent csönd lesz :wink:
És szerintetek normális az olyan, aki Medárd napjára teszi az esküvőjét? :shock: Reggel még esett, de délután 5-re Noszvajon ragyogóan sütött a nap 8) (De legalább könnyű megjegyezni a dátumot 2002.06.08)
Na azért mindjárt megkeresem őket...

KépKép
KépKép
prücsi

Na, a dátum nem 8) , hanem 02.06.08.

És akkor:
Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
prücsi

Lányok, a GYed-et továbbra is a munkahely intézi. A MÁK-nál A GYest, családi pótlékot és az Anyasági támogatást kell igényelni.

Néhány info:

"Munkaviszonyban, munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló kismamának az igényt a munkáltatónál/foglalkoztatónál kell bejelenteni, akkor is, ha passzív jogon igényli a gyedet.

Akkor is ez az eljárás, ha a munkáltatónál nem működik társadalombiztosítási kifizetőhely, mert hivatalosan az ő dolga továbbítani az igényt a székhelye szerint illetékes Egészségbiztosítási Pénztárhoz. Ha a továbbítást nem bízzuk rá, akkor sem lehet a munkáltatót kihagyni, mert biztosítástól és jövedelemtől függő ellátásról van szó, úgyhogy a biztosításra és jövedelemre vonatkozó adatokat ún. foglalkoztatói igazoláson közölnie kell, ez alapján fogják megállapítani a gyedet.

Egyéni és társas vállalkozók esetében a székhely szerinti Egészségbiztosítási Pénztár az illetékes. Álláskeresési támogatásban részesülők a Munkaügyi Központ után – mert ilyenkor innen kell a foglalkoztatói igazolás és egyéb papírmunkák is vannak – a lakhely szerinti Egészségbiztosítási Pénztárnál tudják igényelni a gyedet.

Az igény benyújtást megelőző 6. hónap első napjáig lehet visszamenőleg gyedet igényelni.
"

És még:

"2008-as maximális gyed bruttó 96.600 Ft, adójóváírással nettó 81.375 Ft (30 és 31 napos összeg megegyezik)

2007-es minimálbér kétszereséből számított gyed

30 napos hónapban bruttó 91.700 Ft, nettó 77.822 Ft

31 napos hónapban bruttó 94.757 Ft, nettó 80.038 Ft
"

"Táppénz: csak SZJA előleg kerül belőle levonásra
Tgyás: csak SZJA előleg kerül belőle levonásra
Gyed: SZJA előleget és 9,5% nyugdíjjárulékot vagy magánnyugdíjpénztári tagnál 8% tagdíjat (ezért kell valamivel igazolni a tagságot gyedigényléskor) és 1,5% nyugdíjjárulékot vonnak belőle.
"

"GYes: Összege 2008-ban azonos az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegével (bruttó 28 500 Ft –, ikergyermekek esetén dupla összegű 57 000 Ft) Nyugdíjas igénylő esetén nem vonnak nyugdíjjárulékot. Töredékhónap esetén egy naptári napra a havi összeg harmincad része jár. Az ellátás időtartama 8,5 % nyugdíjjárulék levonása mellett, szolgálati időnek számít."

KépKép
KépKép
prücsi

Tudom, már elég belőlem, de még:

Zsu, a gesztenye nem mirelit, hanem ott találtam,ahol a magvak vannak, mármint a mogyoró,mandula, kesudió és társai:

Kép

Kikuka, klassz, h már jobban vagytok!

Bea, a fogad megemberelte magát :wink: rendesen beijedhetett :lol:

KépKép
KépKép
prücsi

ez igen volt ám termelés!

Prücsi : szerinmtem nagyon jól néztetek ki az esküvői képeken!
Ábel meg egy huncut!

Jutta: megy a drukk!

Timi: majd csak rendeződik a helyzet!

Kép

Kép
mogyoland

ezt a gesztenyét imádom!

Prücsi, csini vagy. ugye nem estél bele a medencébe. Ábel csuda ügyes már!

most megyünk a Balcsira hétvégén nem leszek!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!!!!!!!!!!
Prücsi!!!!!!!!!!!! Te miről beszélsz???? tök jó képek, és igenis nagyon csinos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De a többieké is nagyon jó.
Timi!!!!!!!!!!! Az hogy nem bántam meg még nem jelenti azt, hogy néha nem kívánnám a búsba. Igenis vannak időszakok főleg 11 év után, hogy igenis bánom. :? De aztán mindig csinál valamit (nem azt :P ) és akkor már örülök hogy ő van mellettem. (tudod, lehetne rosszabb alapon :lol: ).
Képek rólam, oké ti akartátok... remélem nem okozok senkinek maradandó károsodást. :wink: Kép

kikuka

Gabci, mi az a variábilis cumi? Avent-et használtok? Csak nem az a puhább műanyag csőrös szerű?
Én nagyon várom már azt az anyás időszakot! De lehet, hogy visszasirom még a mostanit, amikor mással is jól elvan :lol:

Andi, ez jó ötlet, teccik :lol: :lol: :lol:

Jutta, szegénykém :cry: Csak el kéne menni arra a fránya kivizsgálásra :?

Timi, otthon gyárasz pénzt? Nincs egy kis jó minőségű feleslegben? :lol:
Úgy látszik, hogy ez az ölbenlevés korszak most általános :D Nem a bajodon nevetek, csak azon, hogy mindig hasonló problémákkal küzdünk itt többen, és ez úgy meg tud nyugtatni.

Ebi, babysitter-en még nem gondolkodtál? Nincs valaki ismerős, aki tudna jót ajánlani?
Nemsokára a nagyfiad meg rajongani fog ezért a kidagadó látványért :lol: no persze nem az anyukáján :D

Szia Kati, de jó, hogy jelentkeztél! Úgy látszik a mai nap a nagy cicikről szól, igy én ehhez nem tudok hozzászólni :lol:
Melyik szállóban voltatok?

Prücsi, Ábelem már áll???? :shock: :shock: :shock: Puszi az ügyibogyó kis pofijára!
Látom jó is, hogy a nappaliban nálunk még nincs függöny, talán nem is igyekszünk igy vele annyira, úgy se sokáig lenne fönt :lol: (Bár Panka még nem sok hajlandóságot mutat a kúszásra-mászásra továbbra se :roll: )
Az a kosár tetejére szorulás naggyon cuki :lol: Jót röhögtem!
Hát ahhoz képest, hogy nem hivatásos fotós csinálta, és szkennelve lett, nagyon jók az esküvői fotók! Szépek vagytok!
Ebben a gesztenyében nincs semmi adalék anyag (E betűsök)?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

A gesztenye az zöldség vagy gyümölcs? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, még valami: kérdés.
Tegnap nálunk 23 fok volt árnyékban. Ilyenkor mit kell a gyerekekre adni kinti alváshoz?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok.

Prücsi, te precíz nő! :D Ha lenne cégem, tuti munkát ajánlanék neked sok-sok pénzért. :D Kár, hogy nincs.
Gyed igénylésről csak annyit, hogy közvetlenül is lehet a Teve utcában, csak a munkáltatótól kérni kell a szükséges igazolást. Ha beviszi az ember személyesen, rögtön kiderül ha vmi nem stimmel vagy hiányzik, így nem kell azt is megvárni, amig kiértesítenek a bibiről. Szóval fogadnak közvetlenül, így gyorsabb.

Zsu, Thermal Hotel Kehidakustány, a fürdőben.

Szép napot nekünk!

ukati74

Sziasztok!

Micsoda képek! Csak ámulok, milyen profik!

Szeretnék írni, de csak problémáim vannak...
Egyik: Borcsi ismét felkel éjszaka tizkor, pedig kilenckor elalszik. Sír,sír... nehezen lehet kb egy óra alatt megnyugtatni. Kap tápit, szopit, amit akar... Próbáltam vizet, kiságyban magnyugtatást. Addig nem alszik el, amíg nincs tele a hasa. Biztos elrontottam... Le sem merem írni, mennyi tápit kap este. 280ml... Doktornővel egyeztetek vmi laktatóbb tápit. Most BEBA start aktív van. Én tehetek arról, hogy ennyit eszik??? Ja, és még szopizik is mellé!

Ja, és igazán szörnyű vagyok!!! Borcsi megnyalogatott egy tábla csokit!!!!! Észre sem vettem!!!! Itt ült az ölemben a gép előtt, ettem a csokit, és Ő is bekapott egy kockát! itt az ölemben!!!
Á...!
Vendég

sziasztok
mindenki alszik, így én is megyek. lassan már nem akkor alszom, amikor álmos vagyok, hanem amikor lehet 8)

mellek: Ebi, hát, mikor azt gondolom, h apad, akkor másnapra mindig rengeteg tejem van. ez mondjuk kb azt jelenti, h a hajnali szopira elég, tízóraira Petrának elég, Hubának nem, ebédre rendes kaja van, szopi nuku, uzsonnára tegnap pl jól megtömtem őket almával, így egyikük sem szopizott, de így vacsorára hiába kevertük be a tápit, mert elég volt a tej. aludtak is f9től f5-5ig (francsetudja).
engem, a fiadhoz hasonlóan, még mindig zavar ez a méret. majd csak elfogy már. előre sajnálom, de ez az élet rendje. (több közhelyet még valaki?)

Kati, valld be, h a férjed nem bírta babanet nélkül. úgyis tudjuk ;) jó, h tudtál pihenni. hajrá Pamela! :lol:

Prücsi, és akkor mostani kép? csak h tudjuk jövő héten. vagy a döbbenetre megy ki a játék? 8) :wink: Ábel meg kész. valld be, h trenírozod! ;)

Zsu, miért számít, h zöldség-e vagy gyümölcs? jobb, ha nem tuddo, így Panka sem utasíthatja el azzal, h nem szereti, mert zöldség/gyümölcs (a megfelelő aláhúzandó).

na, rakok el egy kis sütőtököt a fagyasztóba

Kép
an°°di

Gömbi, ugyanmár! Huba túl van a tesco katalóguson, a fürdővízen, és a babakocsin. Petra meg a falat nyalogatta, mint Nadin, vmikor a héten. alternatív hozzátáplálás. ilyen is van! ;) :lol:

Kép
an°°di

Andi :D Köszi :lol:
Előbb néztük végig a képeiteket. Borcsi olyanokat sikongatott :lol: :lol:
Vendég

Móni! jó a vonalzód!
megyek, nem írok minden mondatot új hozzászólásba :oops:
Vendég

Gömbi, csoki? Mi a gond azzal? Hiszen az finom :lol:

Andi, csak azért akarom tudni, hogy azt mondhassam a doktornőnek, hogy igen, eszik főzeléket...már ha megeszi. Mert az a leoja, hogy már ennie kell a főzeléket :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Csajok! Behalás! Jó sokat röhögtem a tegnap du. óta írt hsz-eken! Komolyan mondom, felüdülés idejönni!!!

Erre a g-mail-re én is kaphatnék jelszót meg nemtommit, ami kell? Köszi!

Timi! Örülök, hogy Maja azért jobban van! És dokik azért remélem, előbb-utóbb megegyszenek. Vagy most akkor Nektek kell eldönteni, hogy kivetetitek-e a mandulát vagy nem???

Kati! De jó, hogy jól éreztétek Magatokat! És az a lényeg, hogy Marci hízik, mindegy, hogy mitől... :lol:

Ebi! Az én nagyfiam is tud "kedveseket" mondani. A múltkor azt kérdezte, hogy "Anya, neked már mindig ekkora lesz a hasad?" Mondtam neki, hogy remélem, azért nem... :oops: És a cicik miatt nekem szinte az összes felsőmből kint van a hasam alja...

Prücsi! Nagyon jók az esküvői képek! Képzeld, mi sem csináltattunk profi fotósat, hanem szintén egy barátunkat kértük meg, aki amatőr természet fotós (biológus amúgy), de azért rólunk is jókat csinált. Legalábbis, nekünk tetszenek, a Debreceni Egyetem előtti szökőkutas parkban és a Botanikus kertben készültek. És Ábel ügyi, csak ámulok és bámulok!

Kikuka! Jó ez a kép Rólad! A férjjel kapcsolatos hsz-t meg én is írhattam volna. Én is van, hogy dühös vagyok, de aztán mindig meglep valamivel (tudjátok, pl az ablakpucolás legutóbb :wink: ), és mi is csak egymásra számíthatunk (nagyszülők sehol stb).

Jutta! Én is csak ismételni tudom magam. Hidd el, hogy lesz jobb is, csak ilyenkor nehéz erre gondolni! Szerintem eddig is ügyes voltál, jól bírtad a gyűrődést!!!

Gömbi! Én valamit nem értek...Borcsi a 9 órás elalvás előtt is eszik és 10-kor megint éhes? Vagy 9-kor nem eszik??? És mikor végre megnyugszik, meddig alszik? És igen nálunk is bejátszott már a Nők Lapja, a fürdővíz, és tegnap az utolsó pillanatban kaptam el a szomszéd kislány kezéből a sós perecet, ami már majdnem Boti szájában landolt...

No, megyek, szerintem én sem nagyon leszek, holnap van a bál, így aztán itt áll a bál minden tekintetben...Pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Prücsi, ezzel a gesztenyével mit kell csinálni? megfőzöm, mint a krumplit? :shock:
(basszus, mégsem feküdtem le :evil: hüje babaszakácskönyv!)

Kép
an°°di

Még nem olvastam vissza teljesen, de ez kibökte a szememet.
Gömbi: Borcsi gondolom nem nyelte be az egész kocka csokit. És ha megnyalogatta? Mi baja lesz?
Ádi a parkettát , habtaoit nyalogatja. Ja és a kezét, amivel a parkettát tapizza. Eljött ez az időszak. Oda kell rájuk figyelni, de nem kell mindent tiltani.
Megyek etetni, a kosz után egyen normális ételt is :D

Kép
Kép
gabcii

Nem írtam: nálunk a családban van tej-tojás allergiás. Szerettem volna, ha sokáig nem eszik ilyeneket, mert féltem, hogy Ő is allergiás lesz ezekre.
Már egyébként végignyalt egy két dolgot :)
Nem tudom mire ébred fel este. Fürdés után szopi+ jó sok tápszer. Elalszik, egy óra múlva felébred, és még kér enni. szerintem.
Vendég

hi

Gömbi
te jó ég mi lesz most Borcsikával ? :lol:

Andi
for you

másra most nem futja
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Csak gyors bekukk, sajnos rossz hírrel:

Kat írt sms-t, hogy Matyikát benntartották a HP-ban, vesemedencegyulladása van + vérszegény is :cry: :cry: Most branülön keresztül kap antibiotikumot, kérte, hogy írjam meg nektek...

:arrow:

KépKép
1macsek

Kat
szegény pici Matyi
rengeteg ++++++++
és erő Katnek
Vendég

Timi, 'innye de tuti. és nem is olyan ijesztő, mint én :P

a kölyköknek nem ízlett a sütőtökös krumplipürém tejjel. pedig olyan fincsire sikeredett :? bezzeg az almás-banános nestlé desszert. arra nem fintorogtak :twisted: nem is kaptak belőle csak 2 kiskanállal :twisted: :twisted:
na, el ebédelni, muskátlizni és sétálni (ha el nem fúj a szél)

Kép
an°°di

szegény Kat és Matyika :( basszus, egy hat hónapos gyerek?! ez annyira k*rvára nem fair :x :evil:

Kép
an°°di

Katnak és Matyikának drukk!!!
Meddig kell bent maradnia? :cry:
Vendég

Jaj szegény Matyika, nem jól szorítottunk neki. Sok-sok puszi, gyógyuljon meg gyorsan.+++

Timi, dögös vagy! 8) Perverz alak a pénztárnál sztori tetszett. Nekem is elég hihetetlen hogy kellenék még valakinek apán kívül is. :oops: Neki legalább igen, remélem legalábbis.

Gömbi, gépezés közben rágjál répát. Nem hízlal és még Borcsi is eheti, feltéve ha ráfanyalodik. :wink: Szerintem sűrűbb tápiból nem eszik majd ennyit a kisasszony.

Andi, te meg megint ráhibáztál, apa még Kehidán is megtalálta a módját, hogy belenézzen a Babanetbe. Olyan kis cuki muki függő. :D
Férjekről jut eszembe, sokat emlegetett Gyuládnak boldog névnapot!
:arrow:

ukati74

Basszus!!!!!! Szegény Matyika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hát ezek után mi a mi kis náthánk..... :cry: :cry: nagyon sajnálom.

kikuka

Andi
nem gáz hogy kilóg a szemöldököm felül?

Kati
apának én is kellek,de az a pasi 8) ha nem lennék az aki biztos ráugortam volna :P

Bea
nos a fülorrgégészek szerint kikell venni a háziorovs azt mondaná még várjunk,de ha végülis támogatja,az "új" doki aki az asztmát mondta ő meg egyértelműen azt mondja hogy NE.Most tök gáz,hogy ő azt mondta neki,majd megyük hozzá allergia vizsgálatra és akkor majd mondom neki,hogy kivették ám a manduláját.Most akkor mit fog gondolni,hogy nem hallgatok rá nem???áh tiszta gáz ez az egész,én már nem is tudom mit cisnáljak,jó lenne struccnak lennni

francab nyüsszög megyek megtömöm aztán próbálok jönni
Vendég

Kat :cry: :cry: :cry: Matyikának mielőbbi gyógyulást!!!+++++

Timi, ez olyan ámerikai szinésznős, de most nem jut eszembe, hogy kire is hasonlitasz :wink:
És szerintem a szakorvos véleménye döntőbb, mint a gyerekorvosé. Szóval ha a fül-orr-gégész azt mondja, hogy ki kell venni, akkor ki kell venni. Esetleg nem tudtok feljönni egy pesti gyerekkórházba és még egy dokival megvizsgáltatni?

Andi, ha már választani lehet, akkor én is inkább az almás-banános desszert :lol:

Voltunk Pankával sétálni. Van egy szomszéd hapsi (60 körüli), akit még sose láttunk, most kint volt és ráköszöntem, hogy "jó napot"! Erre azt mondja "szervusztok"! :shock: Az OK, hogy 25 évesen 16-nak néztem ki, de pár nappal a 36. szülinapom előtt már csak nem nézek ki gyereknek??? Ugye nem? :D

Ebéd: tojás rántotta. Jobb nem jutott eszembe, nem volt kedvem főzicskézni. :oops:

Valaki válaszoljon, hogy mibe kell öltöztetni a gyerekeket 23 fokban! Lécccciiiiiiii!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, az a gáz, h rózsaszín az arcod, ha már valami :lol: remélem, csak a képen ;)
az meg,h kilátszik a szemüveged. ez topikjelenség: mindenkinek kilátszik vmije. hehe. nekünk lassan a fenekünk a gatyánkból 8) ez nem hehe.
én miért nem tudok soha ilyen klassz napszemüveget venni? és neten lőtted? nekem még akkor sem megy, ha felpróbálom :?

zsu, én adok rájuk (azaz anyós reggel) hosszú ujjú pamut body, ujjatlan plüss rugi (sztem egy naci elég lenne, de hiába beszélek), erre egy vékony pulcsi, sapek, és kész. még rajta van a babakocsin a lábzsák, így nem fújja őket a szél (ma mondjuk nem mentünk sétálni épp a hülye szél miatt+muskátli és paradicsom projekt volt), de tegnap ez így bejött.
a szomszéd meg sztem inkább bunkó. vagy rövidlátó ;)

Kép
an°°di

Hát
Zsuzsa én most mivel van egy kis szelünk is én adok!
Tehát magyarul van egy body,rugi és arra adok még egy nadrágot meg egy pulcsit egy vékonysapi és ki ha elalszik akkor egy vékony plédet rádobok a tarkoját szoktam nézni ha izzad akkor le a pléd!

Kat és legjobban Matyikának nagyon-nagyon sok gyógypuszika!

Kikuka: ne már jól nézel ki!

Timi: neked meg mi a bajod magaddal?
Szerintem igen is jól nézel ki!
Bibus meg nagyon szép!

Éjszaka: sz@r volt elaludt a csaj 9-kor 10 felébredt visszalatattam persze közben fél10-kor jött a szomszád udvarlója messziről hallotam ugy döbörgött akkor nekiállt dudálni! :evil:
Fél 11-kor mindketten felriadunk a csaj nekiáll sirni az a barom állat ugy bömböltette a kocsiba a magnót ,hogy azt hittem valami földindulás!
Ezek utánn szerintetek milyen éjszakám volt?

Ebéd: magyaros gombaleves
zúzapöri nokedlival
rakott palacsinta

Persze a csaj kint volt velem a konyhába és segédkezett!

Kép

Kép
mogyoland

Andi
azért rózsaszínültettem be a képet ,jajj de szép szavak :-) mert smink nélkül nem válllalom be a fotózást :-)amúgy meg ilyen pirosabordós a szemüveg úgyhogy így jó,csak az nem jó,hogy olyan a fejem mint a terminátornak

nem nagy cucc a szemüveg,avonos :-) semmi extra

Zsu
sejtem kire hasonlítok :-) de amúgy is mindnehol mindnekinek ismerős vagyok,hogy miért azt nem tudom,de sokszor ez van

amikor kórházba volt Maja kkor is vizsgálta gégész ő is azt mondta hogy kikell venni,horkol,szájon át veszi a levegőt.Az új doki azt mondja ,hogy ha most szedi ezeket a gyógyikat amiket ő felírt nem lesz ennyi gond és annyira nem indokolt szerinte.A gégész szerint több hurutja és fulladása lehet ha ott mARDA,SZÓVAL PAFF.EGYÉBKÉNT HA MÉG 4HEZ ELVINNÉM AKKOR 2 EZT MONDANÁ 2 AMAZT,SZÖRNYŰ

bocs,de már ki nem törlöm :-) a nagybetűs részt.siietek,mert Bibu alszik,de Majával is akarok játszani meg neteni is,mért nincs belőlem kettő?vagy inkább 3 az lenne az igazi

én mindidg túlöltöztetem a lányokat,én nem szeretem ha pl hajonfőn egy gyerek amikor fúj a szél.múltnap hogy volt aza meleg,meg tegnap is akkor is túlöltöztettem őket,bár Maja nagyon fagyos.szerintem most kintre kell egy hari,gatya,body,pulcsi,vékonykabát,vékony sapi,vagy ez is sok???

Gömbi
szerintem egyértelmű ,hogy tápi váltás kell,vagy van olyan hogy láncetetés,bár Borcsika csinálja ezt magától is :-)

Kikuka
hogy te milyen helyes vagy :-)

hát én se bánom éjjel-nappal hogy férjhez mentem,de a mai fejemmel biztos nem tenném meg újra :-)

Kati
örülök,hogy bejött Kehida :) én is szsretem ill. szeretném :-)

Prücsi
te kis mosolygós :-)
hülyeséget mondok ha azt mondom hogy Ábel apára Beni anyára hasonlít

meg kell zabálni ezt az Ábel gyereket
Vendég

Zsuzsa: Állítólag a babákra eggyel több réteget kell adni, mint amibe te elindulnál.
A fiamon bent: hosszúújjú bady+polo ,harisnya+nadrág
Ha meg kimegyünk aludni akkor vékony sapi+kezeslábas (nem thermo)+babapokróc.

Timi: Jó a szemüveg!

Andi kérdezte, hogy a gesztenyét hogy kell megcsinálni. Volt válasz vagy csak én átfutottam? HOGY KELL??????????????

Kép

Kép
ádibaba

Mogyó

köszi :lol:

hát mér nem szóltál ki annak a baromnak???

nálunk motoros jár udvarolni a szomszédba az se sokkal jobb :?

rakott palacsinta mivel,hogyan rakod?
Vendég

Hát mer egyedül voltunk és nem karatam bent hagyni a csajt de legközelebb nem rakják zsebre!

Most csak simán palacsinta csináltam tejszínizű pudingot és alma meg banánnal töltöttem!

Timi: én vagy pulcsi vagy kabi de igazán neked kell tudni milyen agyerek mert valaki szereti ha jobban be van öltözve!

Pl: nállunk Ágika fázik a 38 fokos fürdővizben és 40 -ben fürdi szerintem sok de ha hidegebb akkor nem érzi jól magát benne!
Tiszta apja!

Ja ki füti még a lakást mert apa mondja ,hogy miért fütünk hiszem 19-20 fok van bent .De én szeretem ha 21-22 fok van meg szerintem kell még a babára!

Kép

Kép
mogyoland

Ági, ez az egy réteggel több azáért cseles, mnert én nem vagyok fázós. tegnap egy szál pólóban, farmerban és zokni nélkül balerinacipőben sétáltam. ehhez képest láttam néhány vörösfejűre izzadt kisbabát. szegények. sztem anyukám is túlöltöztetett, mert ő meg mindig fagyos volt.

Timi, ja, terminátor. teljesen hüje vagy te nő :lol: :lol: :lol: :lol: !

Mogyó, kérek én is palacsintát! kössz

Kép
an°°di

Mogyó
nem akarsz örökbe fogadni?olyan jókat tudsz sütnifőzni :-)

én holnap brassóit akarok meg meggyes muffint(amikor először csináltam az unokaöcsi papírostól ette)persze ha a nők engedik,apa természetesen megy s zőlőbe :evil:

nálunk 21 fokra van állítva a termosztát,ha fázok feljebb nyomom én a 22-23 fokot szeretem,délutánra,estére,fürdésre 23-24-et
Vendég

Andi

én vagyok itten a helyi terminátor :-)

tegnap én is beláttam,hogy sok a guny a csajokon,ma nem nagyon voltunk kint,mert nagyon fúj a stél
Vendég

ahan!

Akkor én is jól csinálom!

Andi: ez ismerős mondjuk én sem vagyok fázos volt ,hogy kisgatyában meg pólóban hógolyoztam kint télen!

Szegény gyerekeket sem szabad azért túlöltözteni!

Kép

Kép
mogyoland

Most érzékeltem mi lesz később!

Olyan könnyű szárítóm van, hogy ha nem egyensúlyba rakom rá a ruhákat akkor is feldűl. Hát most Ádámom neki száguldott és BUMMM :( . De szerencsére nem ütötte meg.

Kép

Kép
ádibaba

feldűl=feldől

Kép

Kép
ádibaba

Ahoj!
Gömbi, kösz a vonalzó dicséretet, látom Mogyonak is bejött! :wink:
Elapadhatatlan ciciméret-téma: Ti most dicsekedtek vagy panaszkodtok? :lol:
Kib*szott szél: a gyerek 2 órán át üvöltött! Kib*szott meleg: a gyerek 2 órán át üvöltött! 2x vettem cicire míg egyszer bealudt! :evil:
Nekem a fejem :evil: ekkora, és még fáj is (mondjuk napok óta), és megyek én is Jutta férje után Barcelonába.
(A férjem tegnap meghúzta a kocsit, ma meg majdnem leállt alatta...)
Nem haladok semmivel... Igaz azt igértem nem jövök, de jövök. Panaszkodom és dühöngök!
Öööö én is divatjamúlt ruhában mentem férjhez! Igaz 1996-ban! :wink: Az előző évezredben :lol: ! És a rafkós férjem mindig mondja: mennyit kellett erre várni! '96.5.4. ...654...de ezt itt már írtam! (Így mindig tudja, h mikor van az évforduló, ráadásul a névnapom is akkor van. Sőt az idén Anyák napja!) És a nyáron már 17 éve leszünk együtt! Ha rögtön csinálunk egy gyereket...ööö...lassan érettségizne!
Akik "vadasan" vannak párban, azok is pakoljanak fel olyan képeket, amin együtt és szerelmük hajnalán voltak!

Kép
ermoni

Timi! Nagyon gáz, h kilóg a szemöldököd! :lol: Ne haraguggyá... (Nekem is volt már egy ilyesmi napszemüm...)
Jaj, csajok most mesélte a barátnőm, h meghalt egy kollegája kislánya... valami vírus vitte el 1(!) hét alatt. :cry: 8-9 év körüli volt! Borzalmas!

Kép
ermoni

Móni
tényleg gáz? :roll: most komolyan

ez borzasztó :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?