Csajok! Behalás! Jó sokat röhögtem a tegnap du. óta írt hsz-eken! Komolyan mondom, felüdülés idejönni!!!
Erre a g-mail-re én is kaphatnék jelszót meg nemtommit, ami kell? Köszi!
Timi! Örülök, hogy Maja azért jobban van! És dokik azért remélem, előbb-utóbb megegyszenek. Vagy most akkor Nektek kell eldönteni, hogy kivetetitek-e a mandulát vagy nem???
Kati! De jó, hogy jól éreztétek Magatokat! És az a lényeg, hogy Marci hízik, mindegy, hogy mitől...
Ebi! Az én nagyfiam is tud "kedveseket" mondani. A múltkor azt kérdezte, hogy "Anya, neked már mindig ekkora lesz a hasad?" Mondtam neki, hogy remélem, azért nem...
És a cicik miatt nekem szinte az összes felsőmből kint van a hasam alja...
Prücsi! Nagyon jók az esküvői képek! Képzeld, mi sem csináltattunk profi fotósat, hanem szintén egy barátunkat kértük meg, aki amatőr természet fotós (biológus amúgy), de azért rólunk is jókat csinált. Legalábbis, nekünk tetszenek, a Debreceni Egyetem előtti szökőkutas parkban és a Botanikus kertben készültek. És Ábel ügyi, csak ámulok és bámulok!
Kikuka! Jó ez a kép Rólad! A férjjel kapcsolatos hsz-t meg én is írhattam volna. Én is van, hogy dühös vagyok, de aztán mindig meglep valamivel (tudjátok, pl az ablakpucolás legutóbb
), és mi is csak egymásra számíthatunk (nagyszülők sehol stb).
Jutta! Én is csak ismételni tudom magam. Hidd el, hogy lesz jobb is, csak ilyenkor nehéz erre gondolni! Szerintem eddig is ügyes voltál, jól bírtad a gyűrődést!!!
Gömbi! Én valamit nem értek...Borcsi a 9 órás elalvás előtt is eszik és 10-kor megint éhes? Vagy 9-kor nem eszik??? És mikor végre megnyugszik, meddig alszik? És igen nálunk is bejátszott már a Nők Lapja, a fürdővíz, és tegnap az utolsó pillanatban kaptam el a szomszéd kislány kezéből a sós perecet, ami már majdnem Boti szájában landolt...
No, megyek, szerintem én sem nagyon leszek, holnap van a bál, így aztán itt áll a bál minden tekintetben...Pá!