ja tényleg, bocsi, hányinger meg hányás igazatok van...télleg az is tipikus...
de hasmenés inkább következménye a metnek, nem czinki? legalábbis most hogy belegondolok hasmenésre met előtt mint hipó tünetre még soha senki nem panaszkodott...na ez persze nem zárja ki hogy te nem hipózhatsz így
, csak sztem nem tipikus!
(de mensizek és ilyenkor kötekszem...
)
ja, meg naggggyon tipikus hipó tünet a csokizabálhatnék, és édességzabálhatnék, meg egyáltalán az éhségérzet, sűrű evészet...nekem ez volt a legdurvább, mikor hipóztam a mettől.
Sentima ez jó kis hipós roham volt.
2 deci narancslé a legjobb gyógymód rá. azonnal hat. valaki a csokira esküszik, nekem olyankor nem esett jól.
és hát azt mondják a diétások, hogy este lassan felszívódó CH-t kell enni, na az nekem szart sem ért, éjjel ugyanígy ébredtem mint amit te írsz. akkor Breyer doktornő mondta hogy este lefekvés előtt egyek meg egy őszibarackot (akkor szezon volt) vagy almát. és utána soha nem ébredtem már.
és én este ezért iszom tejet, hogy ne keljek éjszaka hipózva.
pedig ezek gyorsan felszívódok, és mégis ezek akadályozzák meg az ilyen rohamokat éjszaka.
de vegyél vissza az adagodból, szedj csak napi 1X250-et egyenlőre este egy vagy két hétig, aztán 2X250-et aztán szépen lehet emelni egyenként és hetenként 500-ra...
csak és kizárólag mióta metet eszem kell utóvacsoráznom, előtte eszembe sem jutott, most vacsi 7-kor, met, és este 10,11 ennem kell, mert különben rosszul vagyok. bassza meg nehéz is így fogyni...