Új privát üzeneted érkezett!

Gabi: a fehérlisztes az elég gyors szénhidrát. Nem véletlenül írtam ezt a spéci rozskenyeret (ennek a legalacsonyabb a glikémiás indexe mert spéci módon dolgozzák fel a rozst -nagyon durvára van őrölve- és spéci módon sütik, szóval tök más a szerkezete mint a fehérnek, egyszerűen nem tud belőle olyan gyorsan felszívódni a szénhidrát). (én egy időben sokat ettem ilyet aztán amikor terhesen diétára fogtak pszichésen megundorodtam tőle... de sajtkrémmel, paprikával lehet, hogy még lecsúszna:)

Ha csak a fehér zsömle marad meg akkor az, akkor nincs mese... (viszont jól vajazd meg:))))) (esetleg egyél egy lángost :))))

Miért a 60 percest nézik? Annak semmi értelme... mármint van (ld. ott a csúcs) de ha ez alapján "elítélnek" akkor szívás van... ol lesz ez a vizsgálat?
Vendég

Majd be kell diktálnom az adatokat. Most keresek egy helyet, ahol leveszik a vért. Azért ezt nézik, mert szedem a metet a 12. hétig. 6,8 alatt kell legyen a cukrom.

Szerintem marad a spéci rozskenyér. :)

Lehet borzasztó lesz amit kérdezek, de otthoni vércukormérővel nem lehet ugyanezt megnézni?

Kép
Kép
gabi82

Én ezt nem értem... marhára nem értem.

A max. 6.8 az a diéta melletti 90 perces érték sima (kb. 30 CH-s) próbareggeli mellett terhesen. Egyes (gáz) helyeken a 60 perces 7.0 szokott lenni a határ sima 30 CH-s tesztreggelinél (na jó, ez a tipikus). ha ezeket meghaladja az ember akkor inzulinnal riogatják.

Ha meg normális terhelést akarnak nézni ott a 120 percest nézik 75g szőlőcukor mellett (annak pont 100 a GI-je).

Ez valami hibrid és nekem elég magas...

Mi van akkor ha 7.0 lesz a 60 percesed? (nekem az lenne... minimum... vagy inkább több... aztán 5. valamennyi a 90-esem...) Akkor inzulinra raknak vagy diétáztatnak? És mi lesz a Met után? Nekem ez nagyon magas... (semmi értelme a 75g lassú CH-nak 60 percre... 90-es és 120-as tutira nem kell?????...ha lenne egy sima próbareggeli annak lenne értelme... de 75g lassú CH...)

Na mindegy, csak próbálok rájönni, hogy mi ennek az értelme...

És igen, otthon is meg lehetne nézni, én otthon fogom magamnak nézni aztán a vérvételeken mindig összenézem a vénás eredményt (éhgyomri cukor) a cukormérőm eredményével... ha nem stimmel akkor megyek kalibráltatni.
Vendég

hipo nálam:

remegés, szívdobogás, verejtékezés, szédülés, fülzúgás, ájulásszerű állapot, amikor a padlóról mosod fel magad, mintha bele akarnál süppedni a kanapéba...

hányást, hasmenés sztem nem titpikus hipo tünet, de lehet valakinél.

Kép

Kép
rejo

hányinger nálam tipikus hipós tünet (plusz szédelgés mintha kifutna a fejemből a vér)
Vendég

Rejó: amikor én a házidokimmal irattam fel a metet, kérdezte, h hipózom e? mondtam, h csak ritkán van hasmasom. hát az tipikus hipózás, kiáltott fel a doki!
hányinger nekem az emelés napján és azt követően volt.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

És akkor ha hipoztok,mi az ami leghamarabb helyrehozza a dolgot
Mert ugyanis a tegnapi első avanda után éjfélkor szivdobogásra,remegés,gyengeségérzésre,szédülésre,és ájulásszerü érzésre ébredtem.2x500mg-ot kell szedni.És mivel nekem a mettől max hasmenésem volt nem tudtam mihez nyuljak-Hát csokit ettem,de nehezen enyhült.Nagyon megijedtem. Reggel is bevettem és egész nap szédelegtem. Ez elmulhat szerintetek,
Ti tapasztaltatok ilyet
Ti szoktatok utóvacsorázni,és mit
sentima

ja tényleg, bocsi, hányinger meg hányás igazatok van...télleg az is tipikus...

de hasmenés inkább következménye a metnek, nem czinki? legalábbis most hogy belegondolok hasmenésre met előtt mint hipó tünetre még soha senki nem panaszkodott...na ez persze nem zárja ki hogy te nem hipózhatsz így :wink: :lol: , csak sztem nem tipikus! :lol: (de mensizek és ilyenkor kötekszem... :lol: )

ja, meg naggggyon tipikus hipó tünet a csokizabálhatnék, és édességzabálhatnék, meg egyáltalán az éhségérzet, sűrű evészet...nekem ez volt a legdurvább, mikor hipóztam a mettől.

Sentima ez jó kis hipós roham volt.

2 deci narancslé a legjobb gyógymód rá. azonnal hat. valaki a csokira esküszik, nekem olyankor nem esett jól.

és hát azt mondják a diétások, hogy este lassan felszívódó CH-t kell enni, na az nekem szart sem ért, éjjel ugyanígy ébredtem mint amit te írsz. akkor Breyer doktornő mondta hogy este lefekvés előtt egyek meg egy őszibarackot (akkor szezon volt) vagy almát. és utána soha nem ébredtem már.

és én este ezért iszom tejet, hogy ne keljek éjszaka hipózva.

pedig ezek gyorsan felszívódok, és mégis ezek akadályozzák meg az ilyen rohamokat éjszaka.

de vegyél vissza az adagodból, szedj csak napi 1X250-et egyenlőre este egy vagy két hétig, aztán 2X250-et aztán szépen lehet emelni egyenként és hetenként 500-ra...

csak és kizárólag mióta metet eszem kell utóvacsoráznom, előtte eszembe sem jutott, most vacsi 7-kor, met, és este 10,11 ennem kell, mert különben rosszul vagyok. bassza meg nehéz is így fogyni...

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!
Akkor én is leírom, hogyan hipóztam régen (lekopogom a múlt időt mert szerencsére jó idej már nem hipóztam) szóval nálam is kézremegés, hányinger, szédülés! A hasmenés akkor csatlakozott hozzá amikor nem tudtam, hogy mik ezek a rohamok ezért elkezdtem félni hogy bármikor rámtörhet=rám is törtek ettől pánik beteg lettem és a hasam is ment (szerncsére azt is sikeresen legyőztem!)

Most pedig egy jó hír: nemrég jöttem haza a dokitól aki a lapart csinálta (visszamnetem a szövettan miatt, de szerencsésen elkeverték a papírt így újra mehetek érte...) nyah a lényeg megnézett UH-val is, és én is láttam hogy mindkét petefészkem szép tiszta!! Olyan fura, még soha nem láttam ilyennek őket az elmúlt 11-12 évben... :roll:

Tegnap is és ma is vettem be Meforalt az Avadia mellés és eltekintve attól, hogy tejet most már nem szabad innom mert akkor irány a Wc, tök jól vagyok!! Ugye, nem csinálok ezzel bajt, hogy együtt szedem a két bogyót???

Puszi mindenkinek!
Vendég

Tücsiiiiii!!!!!!! De jóóóó!

Kép
mamint

Mamit:-) Köszi, mi is nagyon boldogok vagyunk a párommal! Sőt: tegnap visszamentünk a Kaáliba is, és ott is minden eredményünk jó lett, így aztán egy perc alatt elfelejtettem, hogy feladtam a küzdelmet, és rábólintottam egy júniusi lombikra!;-) :lol:
Vendég

He-he átkereszteltelek: ez egyértelmű Freudi elszólás volt, tehát hamarosan Mami leszel!!!;-)
Vendég

Tücsi!

Hajráááááá!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Rami, köszi!;-) Te pedig nagyon vigyázz magatokra, olvastalak 1-el fentebb és izgultam értetek!
Vendég

Tücsi! Én is júniusban lombikozok a Kaáliban!!!!! :wink:
lyutka

sziasztok.

czinki gratulalok!

vajon ki lesz a zebraparja? :wink:

hajra lanyok!!!!!

Kép
monyo83

Rejó: én nem is tudtam , h a hasmenés hipózás, nekem a házidokim mondta. de nem igazán tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. pláne, h nem is volt sűrűn.

Tücsi: örülök, h kezd visszatérni beléd az optimizmus!! nagyon Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!:-)

Lyutka, ez tök jóóóó! neked ki a dokid? Az enyém Sajgó, nagy csípjük a párommal!;-)

Czinki, már csak egyet kell aludni és mehetsz UH-ra!:-)
Vendég

jaj, ne is mond! nagyon nagyon izgulok! :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Bocsánat a bepofátlankodásért! :oops:

Tücsök

Még csak most olvastam a jó híreket és annyira örülök!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Kitartás és pozitiv gondolatok és éljen júniusi lombik!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

én is bocsi a befopátlankodásért :oops:

Tücsök!
gratula és hajrá júniusi lombik :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke, Vicuska csak azt tudom írni, hogy nagyon szeretlek benneteket!Hogy ti milyen figyelmesek vagytok!!! Köszönöm!!!!
Vendég

Vicuska, tegnap eszembe jutottál, mert füvet nyírtam, egész délelőtt!!!;-) :lol:
Vendég

Tücsi, ez szuper!!!!!!!
Hajrá lombik! :lol:
Vendég

Tücsi: képes lennél ,,visszavonulni,, és itthagyni a babanetet is mikor ennyien szeretnek és drukkolnak neked!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsök!
Úgy örülök, nagyon szorítok Nektek a júniusi lombikhoz! Az már nincs is messze! :lol:

Többieknek is minden jót! ++++++++ :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi, ne haragudj akartam neked privit írni, jaj nagyon szégyenlem magam! :oops:

Czinki! :P
Vendég

Lona, jobban vagy már lelkileg???

Mniki, nem írtad hogy mi volt kedden az endokrinológusnál!

Lyutka, a júniusi lombikunknak sikerülnie kell, nézd mit találtam:
"...A gólya költöző madár, ősszel elhagyja Európát, és Afrikában telel. Március végén-április elején tér vissza, ezért más vándormadarakkal együtt a tavasz hírnökének is tekintik. Hazatérése nagyjából kilenc hónappal a nyári napforduló (június 21.) utánra esik, ez a pogány ünnep a termékenységet, házasságot élteti, sok gyermek fogant ezidőtájt. A gólya érkezése tehát sokszor egybeesett a kisbaba érkezésével, és a fejekben összekapcsolódott a két esemény..."
Vendég

Tücsök!

Ne tedd, be szoktam nézni ide néha, és megleslek! :wink: :lol:

Műtétből felépültél már teljesen? Én igen, tegnap voltunk biciklizni, nagyon rossz úton, és terepen is és egyáltalán nem fájt a hasam. :lol: Két hete még minden bukkanónál le akart bent minden szakadni, pedig bicikliúton mentünk. :lol:

KépKép
zsófikukac

Tücsi: egyre nagyobb a táborod!!! :wink:
ennyi poz energiától csak poz gondolataid lehetnek és egy .... Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi!

Nekünk Krizsa a dokink, mi is csípjük a dokikánkat, engem mindig megnevettet! Ma délelőtt is "randiztunk", most értünk haza, túl vagyok a 3. inszemen....
Amit írtál a gólyákról, az nagyon biztató, az én fejemben is összekapcsolódott! :wink:
lyutka

Tücsi :D
Gratulálok! Nagyon ügyi vagy! Most már csak egy nagy hajrá kell a lombikhoz és finisbe értek.

Lyutka :D
Mennek a drukkok! ++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Cherry! Köszi! Az előzetes eredmények biztatóak, Krizsa doki szerint a férjem egy tenyészbika: 65 millió, és 60% ficánkol 8) + az én előző havi eredményeimre is 5*-t adott :D
lyutka

Lyutka, Tücsi: mennek a drukkok nektek!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Annak idején én nyitottam a topikot. Pco-s vagyok. Azóta a harmadik gyerkőcömmel vagyok várandós, mindhárom természetes úton érkezett.
Semmit nem szedtem, semmivel nem kezeltek.
Egyszerűen lefogytam.... és magától kismama lettem. Persze nem mindenkinek sikerülhet, bár minden doki azt mondta, hogy ez a gyógyír, de hátha.... csak azért írtam le, hogy ne kenődjetek el! Meg kell ezt is próbálni!

Szilvia/Emeseanyu

Kép
Kép
Kép
emesedora

Tücsök: gratula, hajrá lombik :!: :!: :!: :D :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Czinki köszi! Veletek mi újság, mikor kell dokibácsihoz Mákszemnézőbe menni?

Emeseanyu! Üdv "ősanya"!!! :D :D Végigolvastam a tiszteletedre az első néhány oldalt :wink:
lyutka

Lááányok köszönöm szépen!!! :lol:

Lyutka, akkor neked már nem is kell a lombik, te kis hamis beelőztél, akkor ki lesz az én zebrapárom? :roll: Drukkolok, hogy 2 hét múlva 2 csíkosat tesztelj!

Zsófi, igen most már jól vagyok én hétfőn szobabicikliztem azt egy kicsit még éreztem+ a tegnapi fűnyírást is, de nem volt vészes! Szerintem nyugodtan írhatsz ide attól, hogy nem vagy pcos, a célunk és a gondjaink, örömeink ugyanazok!;-)

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Ja, úgy tűnik holnapra megjön, ez azt jelenti, hogy végre abbahagyhatom az Avandiát, és nem kell védekezni!;-)
Vendég

Attól még lehetsz a zebrapárom - ebben a ciklusban :wink:

Te hanyadik ciklusnapon is tartasz?
Azt tudom, hogy Babszikával, Charlottal és Zazzyval kb. azonos napon vagyunk!
lyutka

oké, pont akkor kérdeztem, amikor írtad :D
lyutka

Emesedora megkerdezhetem hogy mennyirol fogytal mennyire?

tucsi+++++++ezt kivanom neked.

lyutka neked is+++++++++

Kép
monyo83

Tücsök!
Köszi, ez nagyon jól esett! :wink: :lol:
Ha már nem kell védekeznetek és a pcod is javul, akkor spontán babó is lehetséges, ugye?

Monyó!
Olvastam valamelyik topikban fentebb, hogy megkaptátok az első szurit. Párod hogy viselt? Az én férjem pár napig mondogatta, hogy neki hogy fáj. :lol: Pasi. :roll:

Cherry!
Mi újság Veled? Mióta nem írsz a másik topikba néha lemaradok. :lol:

Emesedora!
Bár én nem vagyok pcos (aszem :lol: ), de nagyon jó az ilyet olvasni! Gratulálok a 3. babóhoz! :lol:

Lyutka!
Enyém férjnek is olyan eredményei vannak, mint a Tiednek! :wink: Drukk!

KépKép
zsófikukac

Monyo, köszi a drukkot! Ahogy nézem, neked is szükséges, szorítok!!!!! 8nap múlva tesztelsz, spontán ciklusután v. rásegítésesvolt?

Zsófikukac, gratulálok a tenyészbika cím elnyeréséhez! Az enyémnek korábban mennyiségre kevesebb volt, de most szedett E-vitamint és Maca vibét... és ez lett az eredménye! Te milyen kezelésen mégy keresztül?
lyutka

sziasztok.

zsofi,hat a ferjem elegge kivan.Masnap nagyon elkezdett neki fajni mert pont oda kapta ahol van a nadragszij es egesz nap a melon nyomta.Meg most is faj neki.nekem turheto mar tudok azon az oldalamon aludni :lol: kedden kapjuk a kovetkezot.

lyutka clostys ciklus volt,de most nem nagyon sikerult jol :? csak egy tuszom lett(bar lehet hogy volt meg csak megrepedt elotte)nyalkahartyam 10,5ami jo.most varunk de en inkabb a kovetkezo ciklusra koncetralok,addigra felveszuk a szurikat.Abban bizom most egy kicsit :oops:

Kép
monyo83

Monyó!
Pár nap kell, hogy elmúljon. Nekünk az előző adagnál nem mindig fájt, szerintem azon is múlik, hogy hogyan adják be. :roll: :lol: Pasik pedig felnagyítják a fájdalmat. Legalábbis enyém uram. :lol:

Lyutka! :lol:
Köszi! Nálunk is változó az eredmény, amit Te írtál, az a legjobb volt. Érdekes, hogy nyár végén, úgy, hogy akkor nem szedett semmi vitamint, és hát elég sokat buliztunk a nyáron, éjszakáztunk, néha ittunk és még dohányzik is. Igaz rengeteget sportol és szerintem ez egy nagy titka az ilyen eredménynek.
Nekem endometriózisom van, ezért most 6 hónapra leállítják a ciklusom, hogy ne legyen piri, mert az endó abból táplálkozik, növekszik. 5. szuri után kontrol laparom lesz és annak az eredményétől függ, hogy lombik vagy spontán. :roll:
Nálatok mi a helyzet?

KépKép
zsófikukac

Sziasztok Lányok,
ma lesz 12,20 kor uh, de nagyon félek! tegnap este barnáztam kicsit. :cry: nem tudom , h mi lehet ez! kapok progit 1000el. szájon át 2*1 és hüvelygolyót is 2*1. barnázás nem progi hiány esetén szokott lenni? tök kivagyok! :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

lyutka!
Tényleg kb ott tartunk, meg Hajni is, de nálam pé-nek se híre se hamva... :( Remélem nem akar ez a 45 napos ciklus maradni.Kezdjek teázgatni?Nem akarok.Letelt már 3 hónap a premensből, de még szedem.

Kép
Kép
zazzy

Czinkeb!Drukkolok nagyon, hogy ne legyen semmi baj, de ha kapod a progit, akkor nem lehet gáz!!!Nem is mondom, hogy ne idegeskedj, mert tudom, képtelenség!Pedig a nyugi biztos jót tenne!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zazzy

Czinki, nagyon drukkolok neked nem lesz semmi baj! Tudu, hogy barna sokaknak van a terhesség alatt!!! Délután nem leszek gépközelben, de végig gondolok majd rád!!!

Zsófi elméletben lehetséges... :roll: januárban mikor megkaptam a páromtól az ez évi naplómat a könyvjelző május 5-énél volt berakva, mondtam a páromnak: "na ez egy jel, be is írom ide hogy pozitívat tesztelni!":-D Azért ha nem jönne össze nem izgulunk, mert a lombiknak most tutira sikerülnie kell! (Az én párom eredményét nem írom le, de asszem nektek írtam anno!;-))

zazzy, én úgy emlékszem a múlt ciklusban sem volt még ilyenkor PÉ-d, vagy rosszul emlékszem? te milyen adagban szeded a Met-et?

Monyo, a nyálkahárytyád tényleg nagyon szép volt, főleg hogy még Clostyt is szedtél (tudod az vékonyítja)

Puszi, mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?