Hello Csajszik!
Coca! Már csak 4 nap!!!!
Nagyon drukkolok továbbra is! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Éden! Ez hihetetlen. Komolyan, hogy minek kell még kiderülnie????????
Snufi! Te hogy vagy? Bírod a diétát? Tünetek?
Tegnap voltam először Tünde tornáján (tényleg nem jár valaki szerdánként?). Annyira élveztem, hogy elmondani nem tudom...
Viszont ami utána jött, attól hazáig bőgtem.
Megmutattam ugyanis az inzulin eredményeim Tündének. Szerinte erre is igenis kéne gyógyszer és ne legyenek illúzióim, de azoknak akiknek nem olyan magas és soványak,nincs miből lefogyni, sokkal nehezebben megy le az érték. Meg, hogy ezt a szülés hozta ki nálam. És jelentkezzek be endokrinológushoz, de készüljek fel, mert legalább 1-2 hónapra fogok előre időpontot kapni. Teljesen padlót fogtam.
Persze, most keresek egy endokrinológust! Kihez lehet leghamarabb bejutni? MM?
Lafi! Írtad, hogy a Te dokid milyen értéknél ír fel gyógyszert, de nekem a cukrom normális... Akkor is kell? Eddig azt hittem, hogy elég lesz a napi sport és szigorú diéta.
Szerintetek akkor halasszam a jövő havi inszemet is?
Közben folyamatosan a netet bújom diéta ügyben. Legnehezebb a reggeli, mert akkor nem ajánlják a szénhidrátot. Én tönköly kenyeret eszem, az mehet? És a gyümölcscukor?
Bocsi csajok, hogy ennyire negatív vagyok most, de azt hittem Pötyi után már csak könnyebb jöhet. De komolyan, az endom ehhez képest gyalog-galopp volt, egy műtét és kész. Most meg úgy tűnik a jó Isten egyre nehezebb akadályokat állít fel, hogy harcolnom kelljen? Ami egy gyerek mellett már jóval nehezebb. Mert nem egyszerű megoldanom a napi fél óra sportot sem. A külön kosztot, stb. Na jó nem nyavalygok. Majd csak lesz valahogy.
Szép (szebb) napot mindenkinek.
Barti