Évi
Az azért jó hír, h nem cukorbetegség. Szorítok, h mihamarabb rendbe gyere.
és HURRÁ HURRÁ!! akkor nem kell kivegyem a táblából az inszemet
hát az új vonalzód
és még koronája is van
Áprilisra egy ilyen kis cukipofát rendeltem nektek is
Norwell
Nagyon édesek a gyerkőcök, Saci baba pedig nagyon sokat nőtt
Anikó
nem késtetek le semmiről
lánykám a nagyfiúk tömegében nem annyira volt elemében
mindig eltört a mécses
Jajj köszönjük a dicsiket
nekem is jól esett...á nem vagyok elfogult anyuka
Ágoston is olyan kis édes és hát már olyan nagy gyurmázni való
kár, h nem igazán tudtunk beszélni, mert el kellett rohanjunk...
Jucmuc
Davide nagyon kis drága
Tina
Dávid is
Pupy
Szorítok a mai AFP-hez. Szív
szív UH-n minden rendben volt??
Nagyon jók a képek nagyon csini vagy
és szuper a ruhatárad
hihetetlen sokat nőtt a pocid
Syry
negatív teszt.
Tök szép lehet a kerted
igazán dobhatnál egy képet róla.
És milyen jó képeket!!!
az alvós a kedvencem
és végre látszik milyen a haja
Angie
Mit kis 1 éves???!!!
gyönyörűszép nagy
Hogy álltok a fűvel és kerttel? Bár gondolom elvagytok vele ilyen csodás időben
Az anyásságot is élvezd ki, szerintem ez egy korszak nála és olyan hamar eljön az idő amikor már az is ciki lesz, ha puszit adsz neki
Szia Pendi
üdv köztünk
Vonalzó látom sikerült
nagyon klasszak lettek.
Igaz én most épp nem babaváró, de nyugodtan kérdezz, ha valami felmerül benned. Nekünk is harcos volt az út 2 évet vártunk Lillára..
Szerintem is rendben vannak a ciklus hossz, de ilyen esetben szerintem az a legjobb,ha LH tesztekkel megnézed van e peteérésed első körben.
, csak a saját magad megnyugtatása végett.
Kacsa
Szülinapi videó nem készült??
annyira szeretem Timcsát nézegetni. Ilyenkor már tudom egyszer Lilla is ezt csinálja majd
mostanában sokszor van eszembe az első kézcsattogós mászós videó
Szisszka
Ti jól belehúztatok 4 hónaposan már forog
és jön a fogacska is
Tina
A rotát mi nem adatjuk be. Csak a cocusos oltásokat és a bárányhimlő ellenit 1 éves kora körül.
Amúgy én az oltásokat a védőnő javaslata alapján adatom. Megkérdeztem tőle, h őszintén mondja meg mit érdemes, mert tanácstalan vagyok.
Neki 4 gyerkőce van, szóval adok a véleményére.
Maci
Fúú hatalmas pocak, mekkora lesz az a gyerkőc??
Kacsa
Szerintem tök jó, h így tervezed a szülinapozást. Még, ha nagyobb lenne a család, akkor is az lenne fontos mit szeretne a gyerkőc. Elvégre is ez az ő napja
Timi egy tündérke abban a kis szoknyában
és a torta is nagyon tetszik én is valami ilyen forma széttrancsírozhatót szeretnék majd Lillának.
Timika
Évivel egyetértésben, nekem is volt már olyan, h billings kellős közepén sikerült nődokihoz eljutnom, de akkor még nem volt teljesen érett a pete.
Anita
Hjaaaah csodaszép csíkosak
remélem két babó szívecskét látsz majd.
[/url]
Mi jól csajszim össze vissza mászkál a lakás minden pontján, mindent szétszed és megvizsgál
kis felfedező. Fog sehol, de azért néha vannak nyűgösebb napjaink, amit nem nagyon tudok másra fogni.
A mászáson kívül már az állás tudományát is előszeretettel gyakorolja, mindenhol ahol csak lehet
és előszeretettel bukik fejjel előre a játékosdobozába és rámolja onnan ki a cuccait.
Szerintem már nem telik el sok idő és rohanhatok utána, így is
Vannak írtó cuki dolgai is. Most már, ha megunta a játékot jön és bújik hozzánk, az apjának annyira tud örülni, h hihetetlen
szerelem első látásra és valamelyik nap egy írtó nyűgös sírós hajnal után, magunk közé vettük, h hátha jobban alszik és szó szerint rámászott apjára és a karjaiba fészkelte magát
kiütött a nyeregből
Ja és már jó pár kék foltot is sikerült beszereznünk esésekből...