Új privát üzeneted érkezett!

húha. laptető. :lol: :roll: :oops:

Kép

Kép
syrynx

Syry :) Akkor mennek a drukkok ezerrel!+++++++++++++ :lol: :lol: :lol:
Én sajnos el sem jutok odáig, hogy teszteljek - gyakorlatilag 2 hónapja próbálkozunk és eddig 26 és 25 napra megjött :( Kicsit furcsállom is a dolgot, mert eddig pont inkább hosszabbak voltak a ciklusaim :roll:

Évi :) Ezek tök jó hírek, de jó, hogy elmentél a Kaáliba! Akkor drukk az uccsó inszemhez! :D :wink:

Pankaa :) Kicsit megkésve, de én is olvastam a szülsétörid (későn kézbesítették a lapot), tök jó volt :D

Jmaci :) Szerintem is nagyon szép nevet választottatok, a Levente nálam is az egyik favorit volt :wink:

Adriana :) Gratula a kistesóhoz!

Örülök, hogy jól sikerült a tali, a bébek tündériek! :lol: Remélem a következőre mi is eljutunk....

Újaknak üdv és szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Maci!

Nagyon szép nagy(hatalmas) a pocakod!!!
És aranyos a Titababa sarok is!

Ja, és nem karok hülyeséget mondani, de az LH is használható, bár nem tudom pontosan, ghoy hogy, de emlékszem, hgoy Pupy is tett fel Lh teszteket is és azok is muatattak vmit.

Syry!

Húha, izgi!!!

kacsa14

Csajok!
Köszönöm a drukkokat. de sajnos most is negatív a teszt, úgy mint 6 nappal ezelőtt. :cry: :cry: :evil: Nincs mit tenni. várni kell. legalább akkor jönne meg- és nem húzódna a dolog, mint a rétestészta. :roll: ez van. Öröm az ürömben, legalább az lh-kat nemhiába vettem meg, köv. hónapban ellövöm őket. :D

Timika
remélem nektek sikeresebb lesz ez a hónap. ilyen rövidek lettek a ciklusaid? :roll:

Kacsa
én is hallottam az lh-ról, mint jóstesztről. de nem kísérleteztem most vele.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Syry!

Sajnálom a tesztet...

Timika!

Nekem is ilyen rövidek a ciklusaim :roll: A mostani pl. 24 napos volt. Egy jó oldala is van ennek, legalább hamarabb kiderül, hogy mi újság odabent :roll: Sovány vigazs, tudom...

Maci!

Szép nagy pocid van már, és a babasarok is nagyon klassz!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!
Nem tudom kinek milyen tapasztalatai vannak a ciklusokról, de én néha elgondolkodom az enyémről.
Bár a doki nem modott semmit rá, és azért szeretném tudni, hogy a 25-27 napos ciklus rendben van-e. Nézegettem itt táblázatokat, és van akinek minig ugyanakkor jön meg. Nekem volt már eléggé szélsőséges is. volt 24 és volt 30 napos is. Ezzel szerintetek minden ok?
Vendég

Syry :) Sajnálom :( Tuti nem lehet, hogy korai volt a teszt? Végülis még csak ma kellett volna megjönni a menzidnek, lehet, hogy csak pár nap múlva mutatná ki a teszt, nem?

Évi :) Dóri meggyógyult már? Kristóf is taknyos egy kicsit, meg én is elkaptam :(
A ciklus dolgot én sem értem - azt tudom, hogy neked általában rövidebb szokott lenni, de nekem eddig hosszabb volt :roll:
Na meg amit pláne nem értek, hátha vki meg tudja magyarázni:
ugye azt mondják, hogy a legutolsó cn- 14 nap van a pé. Ez nálam az elmúlt két hónapban a 11-12. nap volt. Viszont ebben a hónapban csináltam lh teszteket és a 14.cn-on volt erősebb a teszt csík, mint a kontroll csík, a 15. cn-on egyforma volt, onnantól halványabb. És azt mondják, hogy mikor a teszt csík erősebb, mint a kontroll csík, onnantól 24-48 órán belül van pé. tehát lh szerint kb. a 15.cn-on. Akkor most hogy is van ez????????? :shock: :shock: :shock:

Pendi :) Szerintem ezek a ciklus hosszak rendben vannak.

Jmaci :) Pupy :) A babalakokat el is felejtettem megdícsérni :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
timika

timika
Köszi a gyors választ. Nyugtató a tudat, hogy rendben vagyok. :lol:
Vendég

Timika
én már múlt szombatra vártam a menzit. szeptember óta így jött meg: 38,30,34,34,34,34,31.... és most ?????? átlagban 33-34. és ez a nap ebben a hónapban már elmúlt. már pozitívnak kéne lennie a tesztemnek. de még csak egy halvány második sem látszott. :(

tudom, hogy az a szabály: hogy 14. napon van pé. de szerintem ez változhat. és inkább kifelé tolódik. az, hogy a 15. cn-on volt----feltételezhetően péd, vagy utána 24-48 órával--- szerintem ez telejesen rendben van. de én nem vagyok szakértő. ez csak az én véleményem.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a dicséreteket!!!

Syry!
Sajnálom a negatív tesztet!! :cry:
Kacsa jól emlékszik, én is csináltam LH-kat.. jós tesztként, 2-3 nappal hamarab kimutatja a terhességet,mint a hcg..Az oka pedig,h. a hcg molekula hasonló felépítésű mint az lh... én kb. 15 lh tesztet csináltam :D Remélem a jövő hónap babával lesz teljes!! :D
Vendég

Kacsa!

Ha jól látom holnap Timinek szülinapja lesz.
sok boldogságot nektek. :)

Péntek az én napom.... :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Anita!

Jól látod! :wink:

Köszönjük!

Remélem, a péntek Neked is boldogságot hoz! A 04.11 az egy szép dátum!!! :)

Terhességi teszt lesz vagy vérvétel?

kacsa14

Szia Kacsa!
Tesztelni fogok! :lol: :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Kacsa

Timcsának Boldog Első Szülinapot! (hétvégén lesz családi ünneplés?)

Anita
holnapra nagyon szorítok!++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
syrynx

Szia Syry!

Köszönjük!

Mi elég zagyván ünneplünk, legalábbis a többséghez képest. Kicsi a család, igazán csak a 2 pár nagyi van. Mindkettővel jól megvagyunk, de azért annyira nem szerelmtes + szoros a kapcsolat. Úgyhogy abban maradtunk, hogy Apa vesz ki szabit (ehhez én ragaszkodtam, mert a meló miatt alig látjuk) Timi szülinapjától egészen az én szülinapomig. És nagy családi sziesztát tartunk hármasban. Apósékat majd holnap hozzuk át, Anyukámék meg majd 2 hét múlva tudnak jönni.

Én azt szeretném meghonosítani, legalábbis amíg nem lesz sulis, hogy a szülinapja napja az hármsaban (majd négyesben) teljen és az csak a kis ünnepelt napja legyen, itthon legyünk mi is szabin és emlékezetes napot varázsoljunk neki, nem is feltétlen ajándékok terén, hanem olyan igazi családi nap legyen, azzal teljen, amit a gyerek szeret csinálni. :)

Most még alszanak, én tegnap sütöttem egy tej-tojás mentes piskótát, az lesz majd a trancsírozós torta! :lol:
Meg lesz nekünk is fini igazi torta! Nyami!

Kicsit rendeberakosgatom még a lakást + nosztalgiázgatok magamban a csöndben. :) :cry: (meghatós smile)

kacsa14

Kacsa :) Timinek nagyon boldog szülinapot kívánok (neked meg jó nosztalgiázást :wink: ) :lol: :lol: :lol:

Syry :) Nem azzal van a bajom, hogy nem a nagykönyv szerinti 14. cn-on volt pé-m, hanem hogy nem tudom,mikor. LH szerint kb. 15. cn, visszaszámolós módszer szerint kb. 11-12.cn, Billingsem a 12.cn-on volt :roll:
Mikor csinálsz újabb tesztet?

Anita :) Nagyon-nagyon drukkolok neked holnapra!!!! Ha babás leszel, kihez fogsz majd terhesgondozásra járni? A szegedi topikba nem akarsz írni?

A tegnapi gyönyörű idő után itt nagyon be van borulva :( :( :(

KépKép

KépKép
timika

TIMCSA!
Nagyon boldog első szülinapot kívánunk!
Puszi:Panka, Emili
http://cdnll.img1.imagechef.com/w/08040 ... 1612fc.jpg

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Timika! Panka!

Köszönjük!!!

A torta nagyon fini, bár kicsit byte íze volt! :wink:

kacsa14

Sziasztok!

Kacsa!

Timikének nagyon-nagyon boldog első szülinapot kívánunk!
Kép

Timika!

Hallottam már mástól is, hogy a nyák korábban jelentkezett, mint ahogy az ovuláció megtörtént volna, és az illető esetében ezt uh is igazolta. Tuti ami fix húzzatok bele a nyákos napokon is, meg az lh-tesz szerinti jó időben is :)

Anita!

Valahogy nem izgulok miattad, szerintem tuti sikerült. Ne kérdezd miből gondolom, csak sejtem :) Reggel siess majd az eredménnyel!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lanyok, nagyon szepen köszönöm mindenkinek Davide dicseretet! Nagyon jol esik! :D

Kacsa!

Nagyon sok boldogsagot kivanun a kicsi Timcsanak elsö szülinapja alkalmabol! :D

Bocsanat nem tudok most masnak irni kicsit el vagyok uszva... :lol: de jol vagyunk minden rendben.

Millio puszi mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Köszönjük a köszöntéseket!

Hoztam pár fotót:

Tortával (minden mentes torta)

Kép

Csini 1 éves:

Kép

Anyáék tortájával, Anyával és Micimackóval (Apa meglepi ajándéka volt):

Kép

Anyával (14.55-kor született! kukk fel az órára):

Kép

kacsa14

És egy ráadás:

Kép

kacsa14

Kacsa
de jó képek!!!!!!!!!!! szép nagylányod van már! :wink: :lol:
A micimacis tetszik a legjobban.

Kép

Kép
syrynx

Kacsa!
nagyon jók a képek és Timi igazán szép kislány. :wink:

Évi!
nem vagy te boszi? :lol: jó csak vicc volt. :wink:

Timika!
igazából van vásárhelyen dokim,de lehet h válatnék szeged sokkal szimpib a klinika.neked ki az orvosod?Aki még nekem szimpi mint orvos Keresztúri. :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Teszteltem
Két csíkos :lol: csak még halványka!
Vasárnap ujabb tesz,de ezt már jó jelnek vesszük :D

Kép

Kép
bellanitta

Anita!!!
Nagyon gratula, egyelőre csak halkan... ;) Tudod, az én halvány csíkjaim most aluszkálnak... :D

Kacsa!
Istenke éltesse Timcsát sokáig!!!

Pupykám!
Nagyon csini kismami vagy, és te jó ég, hogy nő a pocc... ;)

Jucmuc!
Davide nagyon édes!!!

Tina!
A te fiad is jó nagy már... :)

Angie!
Szilárd egy igazi bucibaba! :D Nagyon zsiványnak tűnik... ;)

Pendi!
Üdv itt!

Syry!
Milyen szép Máté az alvós képen... Nincs is szebbb egy alvó gyereknél... ;)

Évi!
Nagyon örülök, h mégis jöhet a menet!!! ;)

Maci!
Hú, mekkora pociiiiiii! :D

Megyek, hívnak...

Kép
Kép
norwell

Lányok!
Nagyon szépen köszönjük a Sziszkó dicsiket.
Szilárd nagyon helyes baba, és egyáltalán nem zsivány. Pedig annak indult, azt hittem, nagy huncut lesz, de nem úgy alakulnak a dolgok. Nagyon anyás, pedig tudatosan próbálom nem magamhoz láncolni, de úgy tűnik, egyelőre sikertelenül. Kb fél méterre enged el magától, utána meg már mászik oda hozzám, és kapaszkodik a nadrágomba. Egyre jobban megszeppen az idegenektől, pedig ez sem igy volt, sőt, bárki jó volt neki, idegenek között érezte a legjobban magát. Hát ez már mind-mind a múlt. De egy tünemény, okos, és ügyes is.
(bocsi, hogy magunkkal kezdtem
:oops: :oops: )

Timcsa!
Nagyon boldog 1. szülinapot!! A micimackós kép nálam is a nyerő.

Anita!
Én már majdnem hangosan is merek gratulálni, hiszen délután teszteltél, ráadásul egy nappal korábban. Majd kérünk képet a tesztről, ha lehet.

Bocsi, most nincs erőm többet irni, mert elkezdték nálunk a keritést, és egész nap kint vagyunk. Na meg a kertben is van tenni való. Ma például a földlabdás karácsonyi fenyőnket ültettük ki, plusz pár sziklakerti növényt. Szépen növöget a fű (Syry, kértél valamilyen kerti képet, de már nem emlékszem pontosan, miről is :oops: )
Vendég

Sziasztok csajok!

Tudom, hogy már tele van a padlás a magyarázkodással az eltűnések miatt, de egyszerűen sem energiám, sem lelki erőm nincs leülni és írni. Na nem miattatok!!!
Szóval rólunk: apa még mindig nincs velünk és már emiatt is kezdek befordulni. Tudom,lehetne rosszabb is a helyzet, de most még ezt is nehéz elviselni. Ha minden igaz már csak a jövő héten kell Nyíregyházára mennie és vége. Legalábbis ennek, mert ha bejön, amit jósolt, akkor megkezdődik a nagy utazások korszaka és meg sem áll Kínáig!!!
Dani még mindig nem gyógyult ki teljesen a betegségéből, bár azt mondta a doktornéni, hogy a gyógyulás útján van, de nagyon kell vigyázni, nehogy visszaessen. Erre, nesze: megint elkezdett folyni az orra és nem is akárhogy!!
Suliba nem tudok most nagyon járni, mert nem mindig tudom megoldani Dani felügyeletét.
A vezetés viszont már nagyon jól megy (nem vagyok nagyképű, mi? ) és ez az 1 boldogít. Na meg a pici fiam, aki napról napra egyre ügyesebb és okosabb!!

Kacsa!
Timcsának BOLDOG SZÜLINAPOT!
Nagyon jók a képek!!!

Syry!
Írtam privit!

Bellatina!
Gratula a 2 csíkhoz!!!

Maci!
Azta!!! Micsoda pocak! Csini vagy!!!

Pupy!
Neked is szépen növekszik a pocakod! Jók ezek a sorozatfotók!

Bocs, hogy nem írtam mindenkienk, majd megpróbálok legközelebb nem ilyen soká jönni és a témákba belefolyni!!

Na, még gyorsan két Dani kép és 1 videjó!!!

Kép
Kép

Csak, hogy felismerhető legyen:
Áspis, kerekes
Utifüves, leveles
Bíbola (2x lenne, de az elmaradt!)
Paccs, paccs, paccs

és

Töröm, töröm a mákot
Dagasztom a kalácsot
Keverem a kását
Sütöm a pogácsát

Dani mondókázik

Pusz mindenkinek!!!
További szép estét!!
Andy

Kép
oriandy

Kacsa!
Nagyon szuperek a képek, és ugyan 1 nappal megkésve de annál nagyon Szeretettel kívánok Timcsának Boldog 1. Szülinapot!!!

Kép
Vendég

Anita!
de jóóóóóóóóó! :lol: :lol: nagyon örülök neki. pár nap múlva már tuti erős csík lesz, meglátod!

Oriandy
köszi, megkaptam. :D majd írok!

Angie
hát úgy anblok a kertről. hogy milyen is lett.

Nálam úgy néz ki mintha jönne piri. már este volt valami lájtos pötty. reggel meg egy pici pirosság, úgyhogy ez be fog indulni szerintem. :( Most már mindegy. a lényeg, hogy nem kúszott 40 nap fölé és nem kell dokihoz menni.

Kép

Kép
syrynx

Norwell!
Köszi most még én is csak halkan mondom. :)

Angie!
nem délután teszteltem hanem reggel. :oops: :wink:

Andy, Syrynx!
nektek is köszönöm!

Kíváncsi vagyok Évi77 mit fog szólni!
A kis boszika! :lol: :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Anita
dokihoz mikor fogsz menni?

Még az előbb akartam írni. Tegnap vettem észre, hogy Máténak kibújtak az első rágófogai. és rögtön 2 is. :lol: Még csak egy kis rece látszik, de egyértelmű a dolog. úgyhogy már 10 fognál tartunk. :lol:
(és ami a lényeg, látványosan nem viselte meg a dolog. nem sírt, éjjel nem kelt föl, nem lett lázas stb. néha volt egy kis nyűgösség, de minimális. eddig még egyik fognál sem volt nagy gáz. kopp-kopp-kopp.)

Kép

Kép
syrynx

Anita!

Gratulálok! Látom, már a vonalzód is kész!!! :)

A következő izgi az UH lesz, hogy vajon hány baba van!!!

Tudom, nem kívánságműsor, de mennyit szeretnétek?

kacsa14

Sziasztok!

Anita!

Na ugye, megmondtam, vagy igazam lett?! Gratulálok, problémamentes pocakosságot kívánok! Ne haragudj, de nem emlékszem, hány babát ültettek vissza?

Kacsa!

Nagyon csini a kis szülinapos :) Az órás képnél majdnem picsogtam :oops:

Angie!

Dóri is ilyen változásokon ment át, szerintem ez "kortünet" :) Tavaly még tök vagány kis csaj volt, most meg épp az ellenkezője.

Syry!

Fenébe... :cry: Pedig olyan jól elképzeltem :( Grat Máténak az észrevétlen fogzáshoz! A rágófogak nálunk is simán jöttek ki, pedig a többi azért megviselte szegényemet. Főleg a szemfogak. Lényeg, hogy már túl vagyunk a fogzáson :wink: Máténak hány fog van még hátra?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek a Rotával kapcsolatos véleményt és képdícséreteket! :)

Panka!
Mikor olvastam a privit már nem volt időm írni. Tegnap voltunk ortopédián és mindent rendben találtak! :D Nagyon örültem neki!

Anita!
Gratulálok!

Kacsa!
Nagyon-nagyon jó a képösszeállítás és a különálló képek is!
Timcsa!
Nagyon boldog 1. születésnapot kívánok!

Dávid megérzi, ha nekiállok írni... :) Megyek...

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

kiriki
köszi a bíztatást! Én is minden jót kívánok Neked! Főleg a Mamid miatt! Mihamarabbi gyógyulást!
Anda 81!
Szia! Túl vagy már a vizsgálaton? Most biztosan nem tudsz jönni, de amint lehet, írj! Gondoltam rád! Remlem jól vagy!
norwell
Kösznöm az üdvözletet!
Vendég

Évi,Kacsa,Timi!

Köszi kettöt kaptam vissza én mindkettöt várom. :D
Mióta az eszemet tudom ikreket szeretnék de majd látjuk. :wink:
kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
bellanitta

Csak gyorsban, mert már hulla vagyok! :) pörög csajszi ezerrel :)

Kacsa Timikének Boldog első szülinapot! :) akkor végig mentél a nap történésein? :lol:
Nagyon csini volt és a torta szuper :)

És Bellanitta :)szívből gratulálok a teszthez :) és szorítok az ikrekhez is :)

Pusszantás megyek feküdni

KépKép
KépKép
fleur

Anita!
Rámtört a kismami vakság :D , így csak most vettem észre a vonazód!! Annyira örülök és szívből gratulálok a babá(k)hoz!!! :D :D Párod mit szólt? Képet majd rakj fel a tesztről ha tudsz!

Csodálatosan Boldog Pocakosságot kívánok!! :D
Kép
Vendég

puppy!
Drága látod én is révbe érek és csak kicsit utánnad :wink:
mikor még együtt volt a pé-sünk :lol: legalább erre nem lesz gondunk egy darabig.
Köszönöm és neked is minden jó a továbbiakban.
[/img]

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

az elmaradhatatlan tesztek: :wink:
Kép

A felső ET+12 nap
Az alsó ma reggeli ET+16 nap. :D :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Anita
gyönyörűek! főleg az uccsó. (jövő hónapban én is ilyet akaroooooooooooooooooooook! :lol: :lol: )

Ma szinte egész nap kint voltunk a levegőn. délben sétáltunk egyet. aztán fél5- fél7 -ig pár utcával arréb, (Bp. határán) a párom Nagybácsijának a kertjében voltunk (mindig kapunk tőle sárgarépát, cukkinit, paradicsomot nyáron). Máté is velünk volt. Apáék beüzemelték az öntöző szivattyút. Máté meg bogarászott a fűben. ez volt a második alkalom hogy a fűben bóklászott. (már nem bír a babakocsiban ülni. állandóan katapultálni akar belőle----ami nem csoda.) össze is szedett egy szálkát-tüskét (?). fürdés után sikerült kiszedni neki, tűvel. sírt, de inkább, mint hogy begyűljön neki.

Kép

Kép
syrynx

Jó reggelt lányok!

Kacsa :) Gyönyörű a kislányod! :D A Timcsa első 12 hónapjáról készült képeket nekem is megható volt végignézni :)
Pont múlt héten nézegettem a számítógépen levő képeket, találtam Kristófról egy 1 naposat, hihetetlen, hogy volt ekkora is….

Kép

Anita :) Itt is nagyon sok szeretettel gratulálok a 2 csíkocskához – sztem annyira erős a vasárnapi, hogy tuti ketten vannak :lol: Az UH-t még a Kaáliban fogják csinálni? Ha kell a dokim elérhetősége, szólj!

Norwell :) Milyen az élet két kis Törpével? Hogy bírod? Van segítséged?

Oriandy :) Jobbulást kívánok Daninak!

Syry :) Sajnálom, hogy megjött, bár a bizonytalanságnál még ez is jobb :roll: :( Na majd ez a hónap :D :wink:

Évi :) Dorcinak már mind a 20 tejfoga kibújt? Kristófnak még 4 hiányzik :)

Szép napot!

KépKép

KépKép
timika

Évi
Az azért jó hír, h nem cukorbetegség. Szorítok, h mihamarabb rendbe gyere.
és HURRÁ HURRÁ!! akkor nem kell kivegyem a táblából az inszemet :) hát az új vonalzód :lol: és még koronája is van :)
KépKép
Áprilisra egy ilyen kis cukipofát rendeltem nektek is :)

Norwell
Nagyon édesek a gyerkőcök, Saci baba pedig nagyon sokat nőtt :)

Anikó
:) nem késtetek le semmiről :)lánykám a nagyfiúk tömegében nem annyira volt elemében :? mindig eltört a mécses
Jajj köszönjük a dicsiket :) nekem is jól esett...á nem vagyok elfogult anyuka :)
Ágoston is olyan kis édes és hát már olyan nagy gyurmázni való :lol: kár, h nem igazán tudtunk beszélni, mert el kellett rohanjunk...

Jucmuc
Davide nagyon kis drága :)

Tina
Dávid is :lol:

Pupy
Szorítok a mai AFP-hez. Szív :( szív UH-n minden rendben volt??
Nagyon jók a képek nagyon csini vagy :) és szuper a ruhatárad :) hihetetlen sokat nőtt a pocid :)

Syry
:( negatív teszt.
Tök szép lehet a kerted :) igazán dobhatnál egy képet róla.
És milyen jó képeket!!! :lol: az alvós a kedvencem :)és végre látszik milyen a haja :)

Angie
Mit kis 1 éves???!!! :lol: :lol: gyönyörűszép nagy :)
Hogy álltok a fűvel és kerttel? Bár gondolom elvagytok vele ilyen csodás időben :)
Az anyásságot is élvezd ki, szerintem ez egy korszak nála és olyan hamar eljön az idő amikor már az is ciki lesz, ha puszit adsz neki :lol:

Szia Pendi
:) üdv köztünk
Vonalzó látom sikerült :lol: nagyon klasszak lettek.
Igaz én most épp nem babaváró, de nyugodtan kérdezz, ha valami felmerül benned. Nekünk is harcos volt az út 2 évet vártunk Lillára..
Szerintem is rendben vannak a ciklus hossz, de ilyen esetben szerintem az a legjobb,ha LH tesztekkel megnézed van e peteérésed első körben.
, csak a saját magad megnyugtatása végett.

Kacsa
Szülinapi videó nem készült?? :) annyira szeretem Timcsát nézegetni. Ilyenkor már tudom egyszer Lilla is ezt csinálja majd :) mostanában sokszor van eszembe az első kézcsattogós mászós videó :)

Szisszka
Ti jól belehúztatok 4 hónaposan már forog :lol: és jön a fogacska is :lol:

Tina
A rotát mi nem adatjuk be. Csak a cocusos oltásokat és a bárányhimlő ellenit 1 éves kora körül.
Amúgy én az oltásokat a védőnő javaslata alapján adatom. Megkérdeztem tőle, h őszintén mondja meg mit érdemes, mert tanácstalan vagyok.
Neki 4 gyerkőce van, szóval adok a véleményére.

Maci
Fúú hatalmas pocak, mekkora lesz az a gyerkőc?? :)

Kacsa
Szerintem tök jó, h így tervezed a szülinapozást. Még, ha nagyobb lenne a család, akkor is az lenne fontos mit szeretne a gyerkőc. Elvégre is ez az ő napja :)
Timi egy tündérke abban a kis szoknyában :) és a torta is nagyon tetszik én is valami ilyen forma széttrancsírozhatót szeretnék majd Lillának.

Timika
Évivel egyetértésben, nekem is volt már olyan, h billings kellős közepén sikerült nődokihoz eljutnom, de akkor még nem volt teljesen érett a pete.

Anita
Hjaaaah csodaszép csíkosak :) remélem két babó szívecskét látsz majd.
Kép[/url]
KépKép

Mi jól csajszim össze vissza mászkál a lakás minden pontján, mindent szétszed és megvizsgál :) kis felfedező. Fog sehol, de azért néha vannak nyűgösebb napjaink, amit nem nagyon tudok másra fogni.
A mászáson kívül már az állás tudományát is előszeretettel gyakorolja, mindenhol ahol csak lehet :lol: és előszeretettel bukik fejjel előre a játékosdobozába és rámolja onnan ki a cuccait. :)
Szerintem már nem telik el sok idő és rohanhatok utána, így is :)
Vannak írtó cuki dolgai is. Most már, ha megunta a játékot jön és bújik hozzánk, az apjának annyira tud örülni, h hihetetlen :) szerelem első látásra és valamelyik nap egy írtó nyűgös sírós hajnal után, magunk közé vettük, h hátha jobban alszik és szó szerint rámászott apjára és a karjaiba fészkelte magát :lol: kiütött a nyeregből :lol:
Ja és már jó pár kék foltot is sikerült beszereznünk esésekből...

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Ugyan szülinapos még nincs, de vannak fent újak:

http://www.videoplayer.hu/members/videos/kacsa0414[/url]

kacsa14

Fleur!

A foltok száma a gyerek aktivitásával egyenes aráncsban nő. Timinek a térde néz ki néha úgy, hogy félek, ha a gyerekorvos meglátja, még kihívja a gáymügyet. :wink: 2-3 folt/ térd mindig van.

kacsa14

Sziasztok Lányok!

Nagyon magam alatt vagyok!!!
Dani mára megint belázasodott, elvittem a fülészetre és mind a két fülét fel kette szúrni, mert tele volt gennyel!! Ezt nem hiszem el!!
Mi jöhet még??? Egyedül vagyunk, Dani megint ilyen beteg és ráadásul, ha egyszer sikerül kikecmeregni ebből a fülgyulladásból, vinnem kell orrmandulaműtétre is. Teljesen oda vagyok! Ennyit a suliról meg a tesó projectről....
Most a legfontosabb ez a kis törpe. Annyit szenved... Miért???
Olyan rossz látni!!
Na, megyek is, mert felébredt. Délelött másfél órát aludt az ölemben, amíg az orvosra vártunk, viszont ebéd után láttam rajta, hogy elég nyúzott. Leraktam 2-kor és most ébredt meg, mert valaki kopogott.
Na, majd még jövök, ha tudok!

Legyetek jók és vigyázzatok a kis manóitokra!!

Puszi!
Andy

Kép
oriandy

Andy!
Nem tudom h ilyen kisfiúknál lehet e alkalmazni a fülgyertyát?
nálam bevált én nagyon fülfájós vagyok :evil: még most is. ciki, de sapka nálkül alig merek kimenni szélben és nyáron is kendőt használok.pedig egyik mandulám sincs meg. :shock:
remélem kinövi szegény mert nagyon rossz néha azt sem tudom h a fogam vagy a fülem???

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Egy gyors tábla
Kép
Kép
Kép
Kép

pusszantás

KépKép
KépKép