Új privát üzeneted érkezett!

Na, feltöltöttem az elemeket!
Olyan zippzáras nekünk is van...kék :? Csak az nagyon vastag nyárra.

Kép Kép
Vendég

Szly!
Én nem szeretem a borsófőzi édes változatát, csak a sós-borsosat.

Rolihoz hasonlóan én is tudnék egy jó alaposat szunyálni, nálunk nagyon nagyon nyomi az idő.
20150601134430

Nálunk is rögtön esik!
Pedig egy szál pólóban mentem a postára, és majd' megsültem!
A kocsiban még a klímát is bekapcsoltam! :oops:
Nem tudom, mi lesz velem nyáron, mert csak úgy vert a víz.
A terhességnek effajta kellemetlen tünete eddíg még nem jelentkezett nálam.
Vendég

Marcsi!
A víz spec. most engem is ver, de meleg van most itt az irodában.
20150601134430

Marcsi! Iszonyat aranyos az a kis zsiráf! :D :D Nagyon tetszik!

Fú, Én lökött! Az előbb megettem fél csomag mandulát, és most kissé fájdogál a hasam tőle. Pedig nem szokott.
Ma már nem eszek semmi nasit, nehogy holnap bezavarjon.

Megyek, kiteregetek, meg bedobom a maradékot.

Éppen azon vagyok, hogy kicsit betörjem az új cipőm. Nem kéne, hogy szombat este törje fel a lábam. Úgyhogy már vagy két órája abban tipegek. Remélem meglesz az eredménye.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Törjed is be! Én pl. a menya cipőmben vasaltam 2 hónapig, és tuti kényelmes lett. ;)
20150601134430

Kaptok egy pociképet:
Kép
Nem röhögni!
Nagyon dagi lettem! :oops: :shock:
Vendég

tudjátok mi az internet?

A lökött férjem szerint az, amitől nem hallok! :shock:
Vendég

Marcsi!
Nem dagi vagy, hanem babás! ;)

Csini mami!
20150601134430

marcsi!

nekem is ilyen felsőm van :D habár az enyém nem ujjas, hanem pántos. de a minta az stimmel meg a szin is :D

Kép

Kép
timi1982

Én szeretem. Habár ezt még nem babás koromban vettem.
Akkor még nem is reméltem, hogy az leszek!
Mostmár kitöltöm... :oops:
(nincs is több pólóm!)
Vendég

Én is hétvégén frissítem fel a felsőimet, mert már kigömbölyödök a régiekből.

Szerintetek lehet már nyárias nacikat venni?
20150601134430

Mária :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem semmi...
Vendég

Viki: lehet már kapni, a H&M-ben láttam tök jót, mondjuk elég drágán.

Marcsi: nem vagy dagi! Aranyos a pocid! Nekem rengeteg olyan tunikaszerű felsőm van amit most is lehet hordani, mert mindig szerettem a hosszabb állású dolgokat! (jó nem rengeteg de 4-5)
Cuki a pléd! Szerintem is érdemes a kínaiakhoz benézegetni mert a brendon pl. takaróban nagyon horror!
Vendég

Na, meg is vagyok!

Marcsi! Nagyon csini vagy! Mekkora poci! :D Remélem hamarosan utolérlek! :lol:

A CundA-ban (nincs "und"jelem, mert az Alt Gr-re valami program jön be) már egy hónapja is láttam csini 3/4-es nacikat, amik nem vastagok, majd abból akarok én is venni.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kata!
Sajna nincs itt falun H&M. Pedig van már egy olyan kismami szoknyám, és imádom.
20150601134430

Kriszti!
Köszi! Oda úgy is akarunk menni. ;) Bár a voeggelet jobban szeretem, de ott nincs kismami szekció.
20150601134430

lányok ezt meg kell néznetek!

marcsi felsőjéről jutott eszembe, meg hogy a multkor szó volt a lagziról hogy ruhát kell venni.
én említettem hogy szülés után megyünk 2 héttel.
felpróbáltam a NEM KISMAMÁS lagzis ruhámat, amiben voltunk nyáron. kiváncsi voltam, hogy szülés után egyáltalán jo lesz-e.

ezt nézzétek! alig van olyan ruha amibe beleférek. nadrágok egyik se jo a pocakomon. nem mondom hogy ezen a szoknyán teljesen feljön a zipzár de több mint a feléig igen.

remélem szülés után nem lesz vele gond, és eljutok a lagziba :D

Kép

Kép

Kép
timi1982

egy baj van a felsővel. meg gyorsan belebujtam az ujjatlan másikba is. hát... kell valami kis lenge bolero vagy ehhez hasonló... a karom nem lesz jo ha szabadon van teljsen :( :oops:

Kép

Kép
timi1982

kata!

már nálunk is vannak nyári kismami ruhák. szoknya, 3/4-es nadrág, lenvászom meg minden féle finomság. azért már itt a tavaszi-nyári kollekció!!! ha az idő még nem is azt mutatja néha!
az én kismama nadrágom is "nyári". legalábbis fel tudom venni mert kicsit vastagabb vászon. és nem most vettem!

Kép

Kép
timi1982

Hát sziasztok!

Már zsibbad a sejhajom, olyan régóta olvasok vissza! :lol:

Marcsi - nagyon csini vagy! És csatlakozom: nekem is van ilyen fölsőm (New Yorkeres) csak rózsaszín alappal! De jó is hogy láttam, mert én kis balga elraktam tavaly nyár végén és még nem szedtem elő!! :wink:

Fotózgattam ma én is!

Íme a tízóraim:
Kép Kép
Mindmegittam!!! :lol: :lol: Pocsékul nézett ki, de nagyon fini volt! :wink:
Vendég

Wera, a turmix már csak ilyen! Este én is agyaltam egy banános verzión, de gép nélkül... még kézi habverőm sincs.. :oops: :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Sikerült holnap 10:00-re szereznem időpontot a kardira és még Anyu is eltud kísérni,úgyhogy szupi!
Mondta a dr. hogy sok front volt,+kilók,ne izguljak de azért nézzük meg!
Remélem minden oké!
Kicsit érzem megitn,de az előbb még 30 C volt,most meg mindjárt leszakad az ég,nem is csoda ha meghülyül a ketyegőm!
Áron baba is magához tért már!

Maria! tök cuki az a pléd,ilyen biztos kéne Werának is! :lol:
Szép nagy a pocid is!

Wera! Egészségedre! Ez számomra borzasztó fotó volt! Bocsi!!!
:oops:

Nekem van egy 3/4-es nadrágom,meg 3 ruhám,amiből szerintem egyet fogok hordani.
Az tök jó kantáros!
Majd egyszer felpróbálgatom és ha Apa lefotózott felteszem nektek!
Most elvitte a kocsimat gumicserére,de szerintem lassan jön és elhajt a gép elöl,úgyhogy ha eltünnék az azért lesz mert ő ült ide,de este még mindenképp benézek!

És a mai jó hír!!!!
épzeljétek úgy örülök,elmentünk a festékboltba megvenni a cuccokat,de a bordürt nem néztem még itt hanem sokkal messzebb és a legolcsóbb is 5000 ft volt!
Dobok egy képet,azt hittem elírták az árát: 10méter vettem 590 ft-ért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon durva nem?
Alul kék lesz a fal,felül sárga!
Na milyen????
Persze más lesz ha már a falon van!

Kép

Kép
ibm

Ez lemaradt:

Kép

Kép

Kép
ibm

Wera!
Az enyém is a new yorkerből való.

Jól látom, hogy grapefruit is van benne?
Jó kis vitaminbomba!!! :lol:
Asszem én is csinálok magamnak... :roll:

köszönöm a pocakdícséreteket! :lol: Tényleg baromi nagy. Nem tudom mi lesz velem még három hónapig... :roll:

Timi!
Nagyon csini vagy! Neked is szép nagy pocid van!
Biztosan jó lesz a ruha szülés után. :wink: Ekkora pocakod azért már nem lesz akkor!
Vendég

Sziasztok lányok!

Régen jelentkeztem de mindig olvaslak benneteket, csak én még melózom egésznap és nem nagyon van lehetőségem írni mert a főnököm pont látja a monitoromat.

Amúgy velem minden rendben, a vesém fájdogál de remélem kibírja már ezt a 2 hónapot. Olvastam a gombásodással kapcsolatos problémátokat, érdekes mert nekem az első lányommal soha semmilyen efféle gondom nem volt, és most a másodikkal nálam is állandóan visszatérő probléma. A doki a canasten kombit javasolta amúgy bejön és azt mondta, hogy a megváltozott a folyás ph értéke és attól lehet, van olyan kismama aki végiggombázza a terhességét de a babára nincs veszélye ha kezelve van.

Képzeljétek úgy megörültem elmentem ma a Rossmannba és játszószőnyeg volt akciósan 3000 Ft, néztem már a bababoltokban de mindenhol 6000 Ft-tól kezdődik az ára úgy megörültem neki vettem is gyorsan egyet, megpróbálok feltenni róla képet.

Segítsetek, hogy kell??? És hogy kell kisebb méretűre venni?[/img]

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

Kettőt katt a képre, ezzel megnyitod a paintot.
Ott pedig a fejlécben rákatt. a kép gombra, majd legördül.
Ott rámész arra, hogy átméretezés, és beírod a 600*600-at.
Vendég

jeneik!

ugye ezt nem mondod komolyan hogy annyiért vetted???? jaj légyszi tegyél fel róla képet! és az olyan hogy van az a híd is rajta játékokkal??? ha igen, nekem is kell!!! keeellll!!!!

Kép

Kép
timi1982

és van még ez az akció???

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Én most néztem meg a rossman honlapján, olyan!!!!

Nekem csak az a kérdésem, higy csak ilyen színben van?
Kicsit színesebbet szeretnék... :oops:
Vendég

Ibm, ha ez megnyugtat, anno mi is ennyiért vettük a bordürt. A gyerekeknek való még drágább volt. A mién ilyen:
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na megyek kiterítem az utolsó mosást, vacsit csinálok, tojásos lecsót! :D Rég ettem, megkívántam.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

igen csak egy szinben volt olyan bézs szerű és az állatok sárga, kék különböző színűek mindjárt probálkozok képpel

Kép
jeneik

vagyok, bar meg visszaolvasni nem tudtam. Kisbabank nem igen mutogatta magat az uh-n de tobb mint valoszinu kislany.
az arcat is takarta kis kezevel, pedig a noci sokaig kiserltezett hogy jobban lathato legyen. Azert a profilja igy is latszik. MAjd ha parom kitalalja hogy lehet felrakni akepet, felrakom. A dvd nem mukodott:(

A sullya kisebb, 24 hetes, meg ugy atlag minden adata 24 hetesnek felel meg, csak a homlok es tarko kozti tavolsag nagyobb ket hettel mint 26 het. Ez mit jelent?
Most azert izgulok miert kisebb 2 hettel, amikor eddig mindig a terhessegi hetnek megfelelo meretu volt:(
Valaki tud erre valami megnyugtatot?
Vendég

jajj ferjecskemtol gyonyoru tulipancsokrot kaptam szulinapomra!:)

Es meg egy gyors anyos ittletet is tuleletem...
Vendég

es igen farfekvesu egyenlore a baba, mondta a neni meg van ideje azert megfordulni beszeljem meg vele idoben:)
Vendég

Kép

Kép
jeneik

köszi a segítséget nem volt egyszerű feltenni a képet rájöttem hogy nincs a gépemen poin így a netről előbb lekellett tölteni. Ha már így belelendültem megpróbálom a babakocsit is felrakni

Kép
jeneik

Jaj de jó, nagyon aranyos macikákkal! :D
Ez miatt most csábulok, hogy én is vegyek valami ilyesmit! :)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

hát ez nagyon szuper!!!

nagyon tetszik. igaz lehetne sötétebb, vagyis szinesebb, de igy se rossz. meg végülis a játékokat le lehet rajta cserélni ha gondolom...
holnap szerintem be is megyek a városba és megnézem nálunk van-e még. gondolom nem mindenki ilyet vett és maradt még, attól hogy lejárt az akciójuk.
meg akkor legalább már szétnézek valami korházi motyó iránt is, meg apróságokért.

Kép

Kép
timi1982

Kép

Kép

Kép lányom megmutatja hogyan kell majd használni a kistesónak

Kép
jeneik

Sziasztok!

Akkkkkorát sétáltam...

el kellett mennem az állatorvoshoz, de apa elvitte a kocsit...
Alapjában nincs messze, de most nekem sok volt...
Szegény kutyunak bolha allergiája van, és sajnos nem kaptam időben észhez, és már kijöttek rajta a tünetek... :?

Szegénykém...

De én most annyira elfáradtam...
Alig szuszogok. De jólesett!!! :lol:

Jeneik!
Nagyon jó a játszószőnyeg! :lol:
Vendég

Nagyon jó a babakocsi!!!!

Aranyos a lányod! :lol:
Vendég

igen elég világos de kilehet mosni bármikor a macik csörögnek rajta de bármelyiket lelehet akasztasztani róla és más játékot tenni a helyére, én is sötétebbre gondoltam de szerintem 3000 ft-ot megért a teszveszen néztem használtat nem kapok ennyiért és azért ez csak új

Kép
jeneik

Na szépek vagytok!
Nem tudom egy seggel elolvasni amit egész nap írtatok! Komolyan vagy 3X kellett felállni, mert nem tudok sokáig egy helyben ülni. Bár nem csodálkozom, lányok vagytok, csak pletykáltok :lol:
Na jó, nem baj.
De az tuti, hogy nem tudok mindenre reagálni, nem jegyzeteltem ugyanis. :oops:

Ma anyáéknál voltam egész nap, ott meg nem akartam internetezni. Már régen voltam.

Olyan szép dolgokat vettetek. Én meg még semmit. Ma anya vett egy cumisüveget. Meg régebben vagy 2 rugit. Ennyi. Jó lenne már, ha hoznák a kiságyat meg amit akarnak adni, mert utána tudom meg, hogy miket kell még vennem. Még gyerekülést is hoznak a kocsiba. Így nem akarok feleslegesen vásárolni. De mikor hozzák már????
Jó, nem türelmetlenkedek, ő dolgozik, én meg itthon verem a seggem a falhoz. Amióta olyan szép rend és tisztaság van, nem tudom mit csináljak. Most tuti pihenek. De az biztos, hogy nem keményedik a pocim!

Csak a lábam köze fáj, vagyis a csontom ott valahol. Nem tudom behatárolni. Azt mondták, hogy azért van, mert tágulnak az izületek, a szüléshez. Már kezdek pingvinesedni is :lol: Meg is jegyezte a drága öcsikém...

Várandós csomag: Én kaptam ugyan olyat, amikor először mentem a védőnőhöz, de csak katalógust meg újságokat kaptam. Semmi értelmeset. Cumit meg pláne nem. Na szépen vagyunk. Biztos lenyúlták 8)

Na sztem mire ezt elküldöm, lehet olvasgatni megint vagy 2 oldalt. Na nem baj, addig sem unatkozom.

sz.andi

andi!

a várandós csomagot nem a védőnő adja. sokan tévedésben vannak, nem csak te.
szóval a védőnő féle várandós csomagban van egy kis könyv. felicitas várandós mamák tanácsadója. ez a címe. a/5-ös méretű. fehér színű, bal oldalt lila csikkal. nah szóval ez a könyv van műanyag tasakban egy a/4-es méretű ujsággal.
és ebben a tanácsadó könyvben az utólsó oldalon, vagyis a borító hátsó része kihajtható (perforált). és ezt a perforációt kell levenni róla. az a kupon az ajándék csomag kiváltásához. és a 21, 25,28,47. oldalának a tanácsadó könyvnek van leirva, megye szerint hogy hol lehet kiváltani a csomagot.
nah és abban a csomagban van benne a tejtartó, cumi meg egy pár szórólap. egy fehér alapon, mintás szatyorszerűség ez a csomag.

remélem tudtam segíteni neked, és másnak is aki még nem váltotta ki, nem tudja miről van szó.

Kép

Kép
timi1982

Wera! Nagyon jók lettek a képek! Gratulálok! Megérte rájuk várni. De amit én raktam fel anno, azok azé szebbek..:lol: :lol: :lol:

Jeneik! Örülök, hogy jöttél, régen jártál erre. Nagyon aranyos a lányod. Rendes tőle, hogy megmutatja hogy kell vele játszani :D :D
Egyébként tényleg nagyon jó áron vetted a szőnyeget és a babakocsi is tetszik!

Jajjj!!! El is felejtettem mondani. SLY! Ha kérhetem a babánk nevét átjavítanád Viktóriára? Megegyeztünk végre apával. Hát nem volt egyszerű, de végre megvan. Ez már 99%. És sztem jól is hangzik: Kaulics Viktória. Előre is köszike.

sz.andi

Andi!
együtt érzek veled!!!
Nekem is "ott" fáj... :cry: Este az ágyban alig bírok mozogni miatta...
Merthogy ugye egyik oldalról a másikra fordulni sem egyszerű így...

Mutatsz nekünk festés utáni képet?
És pocakfotót is rég kaptunk... :roll:

Annak nagyon örülök, hogy nem keményedik a pocakod!!! :lol:

Én is így vagyok a ruhákkal... Nekem is ígértek, de még nem kaptam. Voltak nálunk azóta, de rákérdezni, hogy most akkor adtok, vagy nem gázos...
Így meg nem tudom, hogy mit kapok. Vegyek még valamit, vagy már elég lesz... :roll:
Vendég

Hoppá!
Akkor tényleg elnéztem. Sőt sztem a védőnőnek kellett volna mondania, nem? Akkor ezt én elszúrtam, ugyanis a festésnél selejteztünk és sztem az ki is dobtam. Gratula magamnak. Na de nem fogok meghalni, ha nem vesszük át...
Egyébként köszi szépen a felvilágosítást!!

sz.andi

Marcsika! Teljesen igazad van. Én sem merek már rákérdezni. De oké, ráérünk még, de többször álmodtam olyat, hogy Vikibaba De jó már kimondani :D hamarabb jött és nem volt semmi, még a kiságy sem. Szörnyű volt.
Csinálok akkor gyorsan képeket, de a pociról lehet nem jön össze egyedül. Ahhoz meg kell várni apát.

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?