Na szépek vagytok!
Nem tudom egy seggel elolvasni amit egész nap írtatok! Komolyan vagy 3X kellett felállni, mert nem tudok sokáig egy helyben ülni. Bár nem csodálkozom, lányok vagytok, csak pletykáltok
Na jó, nem baj.
De az tuti, hogy nem tudok mindenre reagálni, nem jegyzeteltem ugyanis.
Ma anyáéknál voltam egész nap, ott meg nem akartam internetezni. Már régen voltam.
Olyan szép dolgokat vettetek. Én meg még semmit. Ma anya vett egy cumisüveget. Meg régebben vagy 2 rugit. Ennyi. Jó lenne már, ha hoznák a kiságyat meg amit akarnak adni, mert utána tudom meg, hogy miket kell még vennem. Még gyerekülést is hoznak a kocsiba. Így nem akarok feleslegesen vásárolni. De mikor hozzák már????
Jó, nem türelmetlenkedek, ő dolgozik, én meg itthon verem a seggem a falhoz. Amióta olyan szép rend és tisztaság van, nem tudom mit csináljak. Most tuti pihenek. De az biztos, hogy nem keményedik a pocim!
Csak a lábam köze fáj, vagyis a csontom ott valahol. Nem tudom behatárolni. Azt mondták, hogy azért van, mert tágulnak az izületek, a szüléshez. Már kezdek pingvinesedni is
Meg is jegyezte a drága öcsikém...
Várandós csomag: Én kaptam ugyan olyat, amikor először mentem a védőnőhöz, de csak katalógust meg újságokat kaptam. Semmi értelmeset. Cumit meg pláne nem. Na szépen vagyunk. Biztos lenyúlták
Na sztem mire ezt elküldöm, lehet olvasgatni megint vagy 2 oldalt. Na nem baj, addig sem unatkozom.