Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi!
Mennyit mérlegelt tegnap a védőnő?

A kolléganő egy igazi picsa. Mindent a feneke alá kell tenni, ha meg kell vmiért mozdulnia, akkor fel van háborodva.

Annyit tett, hogy ráült 3 hete egy mintára, amit a kereskedők küldtek be. Olyan szinten ráült, hogy nem is szólt egy büdős szót se. A kereskedő meg rajtam keresi a mintát, hogy hol az eredmény. Aztán a kartársnő nagy kegyesen mondja, hogy nála. És persze még ő van felháborodva, amikor lenyomom, hogy mit tollászkodott rajta.
20150601134430

Marcsi!
Alig ismertem meg a kutyátokat. Múltkori képen jól mutatott abban a kis pólóban ;)
20150601134430

T.maria! Köszi

Viki! Elég gáz lehet a csaj! :evil:
Vendég

Babu!
Anyuméknak is ilyen kiskutyájuk van.
20150601134430

Maria!

7kg????????
de jó neked!
Nekem...............
Le sem merem írni,lehet,hogy azt nem bírja a ketyegőm! :cry:
Nektek is lusta a babátok ma?
Eddig meg sem állt ma meg alig mozog!

De az előbb ráhallgattam és halottam a szívét!!!!!!!!!!
És mozog is csak nem annyira mint szokott!
Megpróbálom lefotózni amiben hazahozzuk aztán jövök!

Kép

Kép
ibm

Viki! Imádom az öregfiút(12)! :wink: Igazi házörző! :D
Vendég

Köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat Zsuzska nevében!
Este majd ideültetem a géphez, hogy olvassa el ő! Ha már megtanult olvasni :D

Kata, a Zsolt is én vagyok, illetve az én kisfiam lesz Zsolt :D Érdekes lesz, hogy Zsuzsi szülinapján lesz a névnapja, de amikor észrevettük, már annyira beleéltük magunkat a névbe, hogy nem szeretnénk változtatni.

Szly lehet, hogy tényleg nem jó helyen laktok, itt is süt a nap reggel óta! Bocs, nem akarlak még direkt hergelni :)

Anyjuk neked is boldog szülinapot!

Pakoltam a pincében egy kicsit, szombaton megyek börzére, jó lenne ha olcsón kapnék még egy pár dolgot. Bár nekünk nem sok minden kell már. Nem mintha Zsuzsi óta megőriztem volna, de szerencsére sok mindent kaptunk már.

Hú Babuli, pont a te vonalzód van itt az orrom előtt, neked már egész jól hangzik az a 66 nap!

Viki, mivel húztak fel?
Engem is felhergelt a kolleganőm, pont a cukor terhelés előtt!
Nem tetszett neki, hogy nem megyek dolgozni, pedig idáig összesen négy napot hiányoztam!

Kép
Kép
patr

Ibm! Várjuk a képet! :D
Vendég

Patr! Egyre csak fogynak a napok! Nekem még kevés is ez 66nap mert még nagyon sokminden hiányzik és nyakunkon a költözés is! :oops:
Vendég

Ami!
A ketyegőd jobban van már ma?

Patr!

Pocak Zsolti is boldog 0. névnapot ;)

Babu!

A miénk csak 2 éves, de még mindig olyan mafla tud lenni.
20150601134430

Viki! A miénk a 12 évével úgy tud örülni, mint egy kölyök kutya! :D
Vendég

hahó, mindenki,
rengeteget írtatok, ha lesz időm, visszaolvasok!
Sajnos mostanában (és ezentúl) rengeteget kell dolgoznom, mert most rúgták ki az egyik kolléganőmet, és az ő munkáját is nagyjából nekem kell vinnem. És még örülhetek, hogy nem engem pakoltak ki az állásomból :? :shock:

Na meg megy nálunk a bilire/wc-re szoktatás projekt, hát.... Szonja mindig akkor akar pisilni, amikor ÉN épp ráülök a wc-re. És akkor pánikban felugrom, nehogy bepisiljen a drága (egyrészt a csalódástól kímélném, ha má szólt ez a gyerök, - na meg hogy ne kelljen mosni a ruháját... :roll: )

Ja, és holnap-holnapután ovinéző, nyílt nap, apjuk persze elfelejtette, hogy el kell vinnie minket Békásmegyerre, pedig hétfőn kiírtam még a hűtőre is!!! (persze azért, hogy én el ne felejtsem - merthogy a múlt heti szülői tájékoztató teljesen kiment a fejemből :oops: )
micsoda család vagyunk, a legjobb memóriája a gyereknek van, nem is tudom, kire ütött :D

na csöng a telef

KépKép
szkagi

a védőnőt hagyjuk, enyhén felbosszantottak :twisted: vagyis a segédje vagy mije :twisted:
én mindig délután mentem merthogy délelőtt sose voltam itthon, most meg itthon vagyok de 10 előtt leköt az ágyam :wink:
délután rendelnek 1 és 3 között, bemegyek 1kor, erre kijön az aszisztens vagy ki a picsa hogy mennyit akarok várni kérdi nagy flegmán, merthogy gyerek orvos van és sok idő lesz, mondom visszajövök egy óra múlva, erre oda vágja hogy ők akkor már mennek haza.... :twisted: jaaaaaaaaaa gondoltam akkor kapjátok be!!
volt anyósoméknál lemázsáltam magam, igaz hogy az dekákat nem mér, de aszerint fogytam egy kilót, az tök jó lenne :)
a szóbeli vizsga napján (4.-én) 84 kg voltam rajta, tegnep meg határozottan 83 és szinte ua a cucc volt rajtam :D

Kép
Kép
h. szilvi

természetesen megjegyzem hogy kezdek éhen halni :?

Kép
Kép
h. szilvi

ja, és Babulihoz csatlakoznék,
nyakunkon a költözés...
és még a nyavalyás adóbevallás-papíromat sem találom (hol lehet beszerezni, nem tudjátok?)

és tegnap Szonja "lemotorozta" a két hete vásárolt gyönyörű siesta cipőjét, úgy, hogy ha ma is motorozik, már ki fog látszani a lábujja. Apja beragasztotta leukoplaszttal :lol: , és mondtuk Szonjának, hogy sebes a cipő, vigyázzon rá. Hát erre azt kérdezi, hogy amikor begyógyul a seb, akkor majd motorozhat megint? 8)

KépKép
szkagi

Súlyokat ne is emlegessetek! Kedden megyek a védőnőhöz mázsálni, és a múltkori fogyást szerintem most igencsak behoztam, mert mostanábban eléggé megy a süti...a hasamba lefelé. :oops:
Majd kiderül.

A kutyusok nagyon aranyosak! Az idősebbek is tudnak ám kölyök módjára viselkedni!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szkagi! Azt hiszem hogy a postán lehet venni!

Csajok! A kilók majd lemennek nem kell velük törödni!

Most megyek a tesómhoz este még ha tudok jövök!

Vigyázzatok Magatokra!
Vendég

Hoztam a fotókat!
A bady nem biztos,nem kaptam normálisat és megnéztem mik a lehetőségek az itthoni felhozatalból,ez a most 8 éves pótfiamé volt!
És a sapkán észrevettem,hogy 2. szám van!
Szerintetek nem lesz nagy?????????????
Elég mininek tűnik,mindjárt összehasonlítom a többivel!

A virágost meg azért mert nem szeretem őket,vagyis inkább nem foglalkoozom velük és mind kidöglik,de ez a kedvencem!

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

hihetetlenek vagytok hogy ennyit írtok! Csak megtartottam egy dupla órát meg beraktam egy adag mosást és két oldal lett tele. Máskor meg három nap alatt jött össze ennyi...
Na megyek is mert ki kell teregetni aztán indulhatok, és este nyolcig megállás nélkül lesz órám... :( De a holnap egy kicsit jobb lesz. Csak fél 12-től 4-ig. Aztán hétvége! :) Most szombaton hol lesz börze? Én a 19-ieiről tudok.
Na tényleg húzok teregetni. Majd este jövök... :)

KépKép
muffin

Ági!
Internetről is letölthető, és a program javítja is magát, tehát biztosan nem rontod el.
Vendég

Ibm!
Nagyon aranyosak a ruhák!
Én 0-ás sapit vettem... :roll:

Ha ez megnyugtat, nálunk a leander is ki tud pusztulni... :roll:

De én az Orchideákat imádom!
Abból van néhány.... :lol: :lol:
Vendég

Ibm, szép nagy leander! milyen színű virágja van?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vendég

sziasztok lányok!

ha nem tudnátok itt ülök már egy jó ideje!!!! 2 oldalt kellett visszaolvasnom :evil:
és jegyzeteltem is rendesen :D az is jo sok lett :roll:
de tök jo volt olvasni titeket ;)

t.kriszta!
vérvételre nehogy elindulj egyedül!!! én is vittem anyát, meg persze a citromlét. ha öntesz bele jo sok citromlét tök fini. mint egy kis limonádé, és még jol is estt mert már kezdtem éhes lenni. megittam és tök jol birtam utána.
ha tüsszenteni kell nekem is fáj a hasam. utálom!!! és a kis pocilakóm sem szereti. mindig olyan mintha ki akarna szakadni ott bent valami... :(

wera!
nem is látszik a pocid a képen... (lett volna ez az első jegyzetemnél) de miután láttam a másik képet... huh mekkora pocak!!! :shock: :shock:
de nagyon csinik lettek a képek, és szerintem megérte rájuk várni!

a vérvétel nálunk is a 24-25-26. héten van. itt ekkor csinálják. nem is nagyon huzzák a 26. hétig se!
itt jo mert a sorszámos is 2 sorban megy. a 2.sorban vannak a terhesek, cukrosak, 14 éven aluliak. és ráadásul 6 helyen veszik, amiből minden nap megvan hogy melyik a kismamák vérvételese. tehát az egyik egész nap kismamákat szurkál :twisted: gondolom hogy szerethetik :D
aztán ő is szol ha megvan az eredmény, és ő is keveri ki a cukrot. aztán a második vérvételnél is megvan hogy melyik veszi, és oda csak azok mennek. persze addigra már a többi el is fogy, mert 10-ig van vérvétel nálunk.

bencuri!
a sonka olyan legyen amit fel tudsz tekerni! mikor milyet veszek. most nyusziapu olyat kapott aminek a széle fűszerezetett, mivel én azt nem szeretem, magamnak meg vettem pulykasonkát és azt tekertem. régen volt a téglalap alaku, az volt a legjobb de már nem nagyon leht olyat kapni. szóval olyanba tekerd amit szerettek :D
jah kérdés: a Bencék tényleg olyan kis rosszcsontok? engem mindenki ezzel ilyesztget, hogy ők nagyon kis huncutok. persze nem zavar :D akkor is Bencém lesz... hacsak meglepetés ként nem kislány jön ki... de az kizárt azt mondták :D

vigantol... az meg mi a manó? azt mire kell szedni? én eddig nem néztem utána...

ibm! nálunk is fő téma, hogy ha már a mostani megvan és a másik a pocimban... kicsit ilyesztően hangzik. persze én is szeretnék kistesót, de először ezt éljem túl. sőt nálunk már az is szóba jött, hogy a második kislány és már az is megvan... és nyűg a bátyján. "bátyó... légyszi..." aztán a bátyó: " hagyjál már békén hugi! kis pisis..."
szóval tervezünk mi is rendesen 8) :lol:

babuli! hát ez tényleg szexi hálóing... nekem ilyet még be kell szereznem. még ezt se vettem... meg mennyi mindent nem... :shock:

viki! ne stresszelj! a kolléganők már csak ilyenek. van mikor elfelejtik hogy pocaklakó van nálunk. az enyém is folyton kiakasztott... vagyis nekem kollégám volt :D de akkor is.
fölösleges idegeskedni... ő attól nem lesz jobban, de te meg rosszabbul igen!!!! ugyhogy nyugi!

napocska.. itt sem akar sütni. tegnap se me ma se. vagyis ma már egy kicsit, de hát nem elég. ugyhogy küldhetnétek ide egy kis napocskát!

vasalás... ne is emlegessétek. utálok vasalni. eddig se szerettem, most se szeretek. de apának meg ráadásul minden nap uj ing kell és frissen vasalva. mert azt meg nem szeretem ha gyűröttbe megy el itthonról. egy főnök szépen nézzen ki :D
ülve még ugyse menne szerintem mint állva.

sütikép... ezer bocsi tőletek, de olyan büszke voltam rá, hogy muszáj volt feltenni. meg gondoltam egy kicsit gonoszkodom... le mertem volna fogadni hogy tetszeni fog nektek :D :D :D 8)

asszem ennyit jegyzeteltem. de tuti mire ezeket leirtam mgint van egy uj oldal amit olvasnom kell 8) pedig tudok gépirni :D tanultam. és versenyt is nyertem, tehát elég gyorsan irok ;)

Kép

Kép
timi1982

lehet letölteni internetről is bevallást :D és ott is ki lehet tölteni :D aztán meg ott be is lehet küldeni, aki regelve van. aki meg nem az nyomtassa ki és küldje be :D

Kép

Kép
timi1982

és persze hogy irtatok egy páran...

Kép

Kép
timi1982

Apa megríkatott... azért jöttem vissza.
Olyan FÉRFI....

biztosan a hormonjaim miatt, de neki minden olyan fekete vagy fehér!
Nincs átmenet...
Összekaptunk, vagyis inkább megsértődtem. Teljesen lényegtelen apróságon, de ez már gáz, hogy még bőgtem is! Kezdek aggódni magam miatt... Lehet, hogy meghülyülök?????
Vendég

nálunk meg minden virág kipusztul... nem birják a téli fűtést. mondjuk azt sokszor én sem. meg a nyári 40 fokot se... szoval ez van. a kaktusz birja amennyire tudja... jah meg van egy crotonom. nah az pöpec! de kb. ez az egy virágom van :D a kaktuszok is van mikor kidőlnek.

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Mondtam én, hogy ez a kolléganő egy picsa. Amióta babás vagyok egyszer nem kérdezte meg hogy vagyunk. Még csak tudomást sem vesz a babáról, pedig neki is 2 fia van.

Az a legnagyobb baja közben rájöttünk, hogy ő nem az irodaházban székel, +, hogy nem kerül a helyemre.
20150601134430

jah és nekem van egy cicám is, aki meg a balkonládáimból az erkélyen tünteti el a virágokat... :shock:

Kép

Kép
timi1982

Megyek, megjáratom a porszívót, kíméletesen, mert nem bírom tovább nézni a port!
Vendég

Marcsi!
A tomboló hormonok miatt van ez így.
20150601134430

Én bánatosan elbattyogok dolgozni, majd este jövök és elolvasom azt a pár száz oldalt, amit addig termeltek. :D

Muffin, Budakeszin lesz szombaton börze, nekünk nagyon közel van, én oda szoktam mennni. A nagybörzét nem szeretem, túl nagy a tömeg, és nagyon sok a kereskedő is.

Marcsi, én is sokkal érzékenyebb vagyok, mint szoktam, pedig alapból nem vagyok sértődős. Csak a család bírja ki a terhesség végéig! :oops:

Ami, szépek a rucik, ezek kengurusok, ugye?

Na megyek tényleg, mert el fogok késni.

Kép
Kép
patr

hát igen viki! ne is mond... aki a helyemre jött nőci én tanítottam be... 2 nap alatt :D 22 éves munkatapasztalattal rendelkezett. de az a rendelkezett szó... hát izé...
és az volt a baja, hogy nem állandóra vették fel, meg hogy csak 3 évig fog itt dolgozni és utána jövök vissza. és hogy akor ő már nem kell sehova. nah majdnem rávágtam hogy figyi, nekem most se kellenél ha én lennék a munkáltatód. fél óra alatt levágtam hogy az ő munkatapasztalata... nulla! nagy nulla! hülye mindenhez. főleg a szgéphez ami elengedhetetlen nálunk.
nah mindegy. szóval ez volt a baja hogy 3 év mulva visszajövök és nem kell majd sehova. erre én naiv, gondoltam megnyugtatom. közültem vele hogy ha minden jol megy az a 3 év 6 év lesz vagy 5, mert szeretnénk 2-t és közben nem akarok visszajönni dolgozni. erre ezen még jobban kiakadt, hogy akkor 6 év után még nehezebb lesz mert akkor még öregebb lesz és még ugyse kell sehová... normális-e az ilyen???
perzse azóta már nincs a helyemen. :D a főnökségnek 1 hónap kellett, amihez nekem 2 nap .:D de ez meg már nem az én problémám.

Kép

Kép
timi1982

köszi, marcsi,
már meg is találtam! Egy gonddal kevesebb... :P

KépKép
szkagi

nah megyek megreggelizek. addig irjatok vagy 5 oldalt :D

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Az ilyen embereket én sem bírom! Magának köszönheti, hogy elvesztheti a munkáját.

Az én kedves kedvenc kolléganőm is elég érdekes. Korábban több muknát kért, megkapta. Most meg az a baja, hogy megkapta azt a bizonyos munkát. Na erre varrjunk gombot.

Közben hihetetlen antiszociális, mert senkivel nem jön ki, folyton árulkodik, kever, mint a fagyigép.
20150601134430

Maria! :cry:

Sajnálom! Szerencsére nálunk most kezdődik a ramazuri úgyhogy mindenhol kupi lesz,így nem lesz erőm azon keseregni,hogy porszívózni kéne!
Vigyázz magadra,látod az én példámat!
Após ép az előbb telefonált,mondtam neki,hogy mivan erre közölte,hogy ő mondta hogy feküdjek!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Dr. sem azt mondta,hogy feküdjek!!!!!
Így is olyan rosszul érzem magam,hogy Apa hazajön melóból és még itthon is mindent neki kell csinálni!
Tudjátok én tényleg nagyon pörgős vagyok és bármit megcsinálok!

Amikor felújítás volt szabin voltam,tudjátok miket csináltam?????????

Az egész fürdőben én vertem le a csempét,én festettem le az összes ajtót,beszereltem a zárakat,a kilincseket,falat festettem..
Biztos fiúnak készültem!
:lol:

És most csak itt ülök...................................

Persze meglesz az eredménye!

Akartam már kérdezni,hogy mivel mossátok a pirinnyók ruháit???
Baldahin lesz a kiságyon?
Én még nem döntöttem el,nagyon szúnyogháló párti vagyok,úgyhogy lehet,hogy azt kap rá!
De a baldahin meg olyan szép!!!

Kép

Kép
ibm

Ja! és összehasonlítottam a sapkát azzal amiben nővéremé lett hazahozva,picit nagyobb de nem vészes!
Csak jó lesz rá,majd legfeljebb visszahajtjuk vagy mit tudom én!

Kép

Kép
ibm

Igen Patr.! Kengurus.
Ha holnap mennem kell a kardira lehet megnézem van e kisebb,ott van a kórház mellett,tehát nem megeröltető!

Kép

Kép
ibm

Ibm!
Nekünk baldachin lesz, már tettem fel róla képet.

Mit szóltok az új vonalzóimhoz?
Vendég

Igen,emlékszem!
Tetszett is nagyon!
Jók a vonalzók!
Hogy van a lelked?

Kép

Kép
ibm

Vacakul!
Apa 1-kor jön haza...

Most dagasztottam be a lángost. Nnnna, tényleg előkerítem ezt a tekergő porszívót, utána jövök!
Vendég

Tegnap én is bevásároltam egy tonna bébiruhát a kicsinek, mert már nyomasztott, hogy később nem lesz rá időm. Turkálóban, bálabontás után... mi volt ott, csajok! Egy sereg anyuka, és mint a hörcsögök, komolyan! Repültek a ruhák, úgy fúrták be magukat a kupacokba! Én csak álltam és néztem.
Aztán persze az anyukám felrázott, hogy hajrá, ne álljunk itten bénán, úgy hogy végül 26 db ruhát vettem a két gyereknek össz, és 14ezerbe került. Minden pamut, és nagyon tuti! Az első három hónapra talán minden ruhája megvan a kistesónak is.

Mosni szerintem azzal fogom, amit eddig is használtunk: Persil, asszem (a férjem szokta megvenni a Corában :oops: ). Ja, és egyszer ki is vasalom, fertőtlenítés végett, aztán meg már nem. Szonjánál jöttem rá, hogy erre végképp nincs időm... és tökjól elboldogultunk ilyen ruhákban is.

Lányok, ti akarjátok cumiztatni a bébiteket? Mindenki írta, hogy a várandós csomagban van cumi.
Szonja cumizik, de csak egyéves kora után volt hajlandó elfogadni... Nem akartam, hogy az ujját szopja, a macska miatt. Nálunk minden csupa macskaszőr volt, és ő meg abban kúszott egész nap. Az kellett volna, hogy utána még lenyalja a kezéről...
Na, de most meg nem tudom leszoktatni a cumiról :oops: ... és mivel a cicánk felköltözött a macskamennyországba egy éve, azért a kicsinél már inkább hagyom, hogy az ujját szopja. Irtóra kínlódunk a cumival! A bölcsiben minden nyekergésre a szájába nyomják (ott szokott rá a napközbeni cumizásra) sajnos. Hiába kértem, hogy ne adják oda, már többször volt, hogy érte mentem, és cumival a szájában volt :evil: (persze az ujjszopásról leszoktatni lehet, hoyg még nehezebb??!)
Többiek? Tapasztalat?

KépKép
szkagi

t.mária: hogy tudsz kíméletesen porszívózni?? :evil:

Kép
Kép
h. szilvi

agi: nekem az elsőnél nem volt cumi, nem kellett neki és én nem erőltettem, most se vettem még és nagyon nem is akarom, tesómék alig tudták leszoktatni jozsót a cumiról és a kissrácnak teljesen elvannak rohadva a fogai, vagyis voltak..nekem lili rágicsálta a játékokat, remélem ez bejön most is majd, mert még gondolatban sem fordult meg a fejemben hogy vegyek cumit :oops:

Kép
Kép
h. szilvi

Ági!
Én nem nagyon akarom cumiztatni, de csak magamból kiinduló ok miatt.

Nekem 4 cumim volt, 4 különböztő színű, ha 1 nem volt meg, akkor állt a csillagok háborúja is. Anyumék fertőlenítették, mégis 1,5 évesen olyen szép szájfertőzést kaptam, hogy alig tudták kezelni. Ordítottam, amikor ecsetelték a szám, 2en fogtak le. Anyum el is égette rögtön a cumit. Azóta is ha bárki után iszom, még a saját férjem után is! rögtön begyullad.

Ezt nem akarom átélni a saját gyerekemmel.
20150601134430

Megjöttünk!
Sikerült mindent hamar elintézni és el sem áztunk, még éppen nem esik.

Ibm! Nekünk lesz rajta baldachin, de csak azért mert olyan szép. Egyébként nem hogy haszna, szerintem inkább hátránya van eleinte. Eleinte a Roliénak is a felét elhajtottuk, mert nem láttuk a babát. A fejvédővel ugyanez. Később ez a hátrány előnnyé vált, mert amikor már nagyobb volt, visszahajtottuk, hogy ő ne lásson minket, mert akkor nyűgösködött, hogy vegyük ki. Ha nem látott, tök jól eljátszott.

Szép kutyusok, de a miénknél szerintem egyik sem nagyobb. MÉg most is nagyobb mint Roli, de imádják egymást. Bernáthegyi a lelkem. Már régebben raktam róla képet.

Marcsi! Jók a vonalzók, így legalább kifér mind.

Kép
szly27

Na végra a végére értem, kb. egy órája olvaslak titeket, pedig csak 1,5 órára mentem el csavarogni! :D

Persze semmire sem emlékszem miket akartam írni, mert nem jegyzeteltem és a feledékenység...... szóval az nálam is van rendesen!

De arra emlékszem, hogy a kutyusok nagyon édik!
Meg, hogy ma nagyjábol mindenkinek jó kedve van és ez jó!!!

Voltam turiban! :oops: :D :D Megint!
Rakok fel képet! (2400 ft volt az összes) de ma nagyon agresszív társasággal találkoztam! Lehet ma volt bálabontás?? Kép Kép
Vendég

Cumi: Én annak köszönhetem, hogy Roli ilyen jó alvó lett. A picinek is fogok adni. Persze ha elfogadja, mert van olyan, aki nem. Sok olyan babát láttam, akiket nem lehetett máshogy megnyugtatni, csak ringatással, cipeléssel, mert nem fogadta el a cumit. Az én gyerekem mindig elvolt a babakocsiban, egyszer sem kellett kivenni. Cumival aludt el, aztán a mikor mélyen bealudt, kiköpte magától. Még most is cumizik, de csak szigorúan alváshoz. Nappal soha.
Ha hajlamos a cumizásra és nem adsz neki, úgyis megtalálja az ujját. Én ismerek olyat, aki 14 évesen még szopta az ujját, de 14 évest cumizni még nem láttam!

De persze mindenki maga dönti el!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?