sziasztok lányok!
ha nem tudnátok itt ülök már egy jó ideje!!!! 2 oldalt kellett visszaolvasnom
és jegyzeteltem is rendesen
az is jo sok lett
de tök jo volt olvasni titeket
t.kriszta!
vérvételre nehogy elindulj egyedül!!! én is vittem anyát, meg persze a citromlét. ha öntesz bele jo sok citromlét tök fini. mint egy kis limonádé, és még jol is estt mert már kezdtem éhes lenni. megittam és tök jol birtam utána.
ha tüsszenteni kell nekem is fáj a hasam. utálom!!! és a kis pocilakóm sem szereti. mindig olyan mintha ki akarna szakadni ott bent valami...
wera!
nem is látszik a pocid a képen... (lett volna ez az első jegyzetemnél) de miután láttam a másik képet... huh mekkora pocak!!!
de nagyon csinik lettek a képek, és szerintem megérte rájuk várni!
a vérvétel nálunk is a 24-25-26. héten van. itt ekkor csinálják. nem is nagyon huzzák a 26. hétig se!
itt jo mert a sorszámos is 2 sorban megy. a 2.sorban vannak a terhesek, cukrosak, 14 éven aluliak. és ráadásul 6 helyen veszik, amiből minden nap megvan hogy melyik a kismamák vérvételese. tehát az egyik egész nap kismamákat szurkál
gondolom hogy szerethetik
aztán ő is szol ha megvan az eredmény, és ő is keveri ki a cukrot. aztán a második vérvételnél is megvan hogy melyik veszi, és oda csak azok mennek. persze addigra már a többi el is fogy, mert 10-ig van vérvétel nálunk.
bencuri!
a sonka olyan legyen amit fel tudsz tekerni! mikor milyet veszek. most nyusziapu olyat kapott aminek a széle fűszerezetett, mivel én azt nem szeretem, magamnak meg vettem pulykasonkát és azt tekertem. régen volt a téglalap alaku, az volt a legjobb de már nem nagyon leht olyat kapni. szóval olyanba tekerd amit szerettek
jah kérdés: a Bencék tényleg olyan kis rosszcsontok? engem mindenki ezzel ilyesztget, hogy ők nagyon kis huncutok. persze nem zavar
akkor is Bencém lesz... hacsak meglepetés ként nem kislány jön ki... de az kizárt azt mondták
vigantol... az meg mi a manó? azt mire kell szedni? én eddig nem néztem utána...
ibm! nálunk is fő téma, hogy ha már a mostani megvan és a másik a pocimban... kicsit ilyesztően hangzik. persze én is szeretnék kistesót, de először ezt éljem túl. sőt nálunk már az is szóba jött, hogy a második kislány és már az is megvan... és nyűg a bátyján. "bátyó... légyszi..." aztán a bátyó: " hagyjál már békén hugi! kis pisis..."
szóval tervezünk mi is rendesen
babuli! hát ez tényleg szexi hálóing... nekem ilyet még be kell szereznem. még ezt se vettem... meg mennyi mindent nem...
viki! ne stresszelj! a kolléganők már csak ilyenek. van mikor elfelejtik hogy pocaklakó van nálunk. az enyém is folyton kiakasztott... vagyis nekem kollégám volt
de akkor is.
fölösleges idegeskedni... ő attól nem lesz jobban, de te meg rosszabbul igen!!!! ugyhogy nyugi!
napocska.. itt sem akar sütni. tegnap se me ma se. vagyis ma már egy kicsit, de hát nem elég. ugyhogy küldhetnétek ide egy kis napocskát!
vasalás... ne is emlegessétek. utálok vasalni. eddig se szerettem, most se szeretek. de apának meg ráadásul minden nap uj ing kell és frissen vasalva. mert azt meg nem szeretem ha gyűröttbe megy el itthonról. egy főnök szépen nézzen ki
ülve még ugyse menne szerintem mint állva.
sütikép... ezer bocsi tőletek, de olyan büszke voltam rá, hogy muszáj volt feltenni. meg gondoltam egy kicsit gonoszkodom... le mertem volna fogadni hogy tetszeni fog nektek
asszem ennyit jegyzeteltem. de tuti mire ezeket leirtam mgint van egy uj oldal amit olvasnom kell
pedig tudok gépirni
tanultam. és versenyt is nyertem, tehát elég gyorsan irok