Sziasztok!
Voltunk reggel Uh-n, íme az eredmény:
BPD - két halánték közti távolság: 4,3 cm
HC - fejkörfogat: 16,5 cm
AC - haskörfogat: 13,8 cm
FL - combcsont hossza: 3,1 cm
OFD - homlok és tarkó közti távolság: 6,0 cm
Ez a fránya Pocok baba annyira, de annyira elbújt az UH elől, hogy én ilyet még nem láttam!
Szó szerint hassal ráfeküdt a bal csípő csontomra, uh. a doki már-már az oldalamon kotorászott az UH fejjel, hogy lásson is belőle valamit.
A teste, feje, gerince kiválóan látható volt, de pl. a kezét-lábát csak hosszas matatás után tudta elővarázsolni a doki. A neme persze nem látszott, és én ezért annyira elverem ezt a gyereket ha megszületik, hogy ihaj!
Előre és utólagosan is elverem mindenért!
Pedig ettem is előtte, mert a kajától általában fel szokott ébredni, de ma nagyon kis lusta, egy-két rúgást éreztem eddig még.
Na mindegy, imádom!
4 hét múlva kb. elmegyünk egy 4D-re, nagyon szeretném tudni mit rejteget a lába között.
Gina!
A drukk sosem fogy el, uh nektek is megy továbbra is!
Gyere és mesélj nekünk sokat hogy hogy van a kislányotok!
Csillag!
Jobbulást Neked. 3 hónap múlva jön a tesó!
Rambóka!
A szeptemberi topikban van egy csajszi, akinek szintén bazi nagy vérömlenye volt a terhesség elejétől fogva. Még az UH képeken is ijesztően nagynak látszott laikusan is, de asszem a 14. hét körülre teljesen felszívódott neki. Minden okés lesz Veletek is! Nagyon jó hogy a szülők tudnak segíteni Gergőnél! Ha esetleg valamire mozdítható vagyok, akkor szólj!
Jaj, mi volt még?! Nem tudom... gyorsolvasásban néztem csak végig a topikot.
Monee