Új privát üzeneted érkezett!

Gumicukor
Ráadásul ez egy kis fodrászat Csepel külső részén. Ja és festés-vágás volt. De a 17. kerületben ugyanez csak 4500-ba került. Azt mondta ez a nőci, hogy azért ilyen sok, mert két tubus festék kellett a hajamra (ez igaz, mindig annyi kell), meg mert göndör, sokkal több vele a munkája is.

No megyek vissza takarítani, pedig már hasogat a hátam KépKépKép

Ja képzeljétek, a kiscsaj végig ott van velem, most érdekes nem fél a porszívótól. Adtam neki egy kis tollsöprűt, és azzal kavar mindenfelé a saját pici lábacskáin. Meg kell zabálni, ahogy teljes átéléssel takarít KépKépKép

Szilcsike
szilcsike

Ja és azt akartam még írni Kép, csak elfeledtem, hogy

Láttátok reggel a találkozások magazinban a Barátok Köztös Mónikát? Azt hiszem Farkasházi Réka, de ebben nem vagyok biztos. Szóval félidős terhes, nagyon csinos kismama. Azt nyilatkozta, hogy hízott már 4,5 kg-t , bár ez manapság már nem divat (mármint a hízás).... Kép Kérdezték tőle, hogy mi lesz a sorozattal, azt válaszolta, hogy még pár részben lesz, aztán nem dolgozik, mert egyre nehezebb úgy forgatni vele, hogy ne látszódjon a hasa. És az sem biztos, hogy később visszamegy a sorozatba, mert az a legfontosabb, hogy egészséges babája legyen, és igazi családként élhessenek.
Nekem nagyon szimpi volt.

No mostmár tényleg eldugulok, és húzok takarítani

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!
Jajj, lányok! Most vagyok túl egy óriási bőgésen! Már kezdek lehiggadni, de azért még mindig remegek egy kicsit az idegtől! Képzeljétek mi történt! Gyurcival együtt bevonultam a mi hálószobánkba, hogy pakolásszak egy kicsit! Becsuktam az ajtót, hogy a fiatalúr ne szaladjáljon ki, hogy ne utána kelljen futkosnom! Pár perc után ki akartam jönni valamiért, és nem nyilt az ajtó! Próbáltam egy csomó ideig, de hiába, mert befuccsolt a zár! Nyúlnék a telefonomért, de nem találom sehol! Persze, kint maradt a nappaliban! Hát gondolhatjátok, hogy mit éreztem! Ott vagyok beragadva egy szobába, ahol se enni se inni nem tudok adni a gyereknek, nem tudom lefektetni, nem tudom tisztába tenni, nem tudom kiszivni az orrát! Végül több mint egy órás ajtó rugdosás után szabadultunk ki!
Most lehet ajtót csináltatni!

Panda!
Nyugtunk sajnos még most sincsen teljesen! Ez a ház a páromé és családjáé. Több oka is volt annak, hogy eddig nem itt laktunk! Az egyik, hogy nagyon kényelmes volt, hogy a lakástól 1 percre volt a párom üzlete. A másik ok pedig az volt, hogy a párom húga is itt lakik, ahova most mi is költöztünk! Ez igazából nem lenne akkora probléma, ha jó viszony lenne vele, mert a lakás elég nagy (130 négyzetméter), de ő általában mindig megpróbál keresztbe tenni. Vérig van sértve, hogy beköltöztünk, ezért van rá némi esély, hogy ő meg elköltözik! Bár igy lenne!

Betti!
SziaKép! Én is csak mostanában kapcsolódtam be, de kedvesen fogadtak a lányok!

Forti!
A II. kerületbe, és ott is a domb legtetejére! Szép hely, gyönyörű a kilátás, csak ne lenne olyan nagyon messzire mindentőlKép! Kocsi és jogsi nélkül nincsenek túl fényes kilátásaim az elmászkálásraKép!

Gumicukor!
Tudnál segiteni abban, hogy ez a homeovox jó a köhögésre is?

Sasha!
Jó kikapcsolódást!Érezd jól magad! Rád fér!

Jobbulást minden betegeskedőnek!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

banyóci

HOMEOVOX rekedségre, vagy esetleges némulásnál alkalmazható

köhögésre Stodal szirup
http://home.tvnet.hu/~a3807/nyarihul.htm

vagy
http://members.chello.hu/malorg.bt/tipegoketto/homeopatia.htm

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Gondoltam benézek, kisfiam 2002. dec. 2.-án született.
Fotóalbuma: "B. Balázs M."
Hol lehet megnézni azt a táblázatot amiröl irtatok?

Beszti
Nem olyan bonyolult. Gyógyszertárban lehet venni nagyítót, ami nyálból megmutatja van-e peteérés. Én a MabyBaby -t vettem, ez 52x-es nagyítást tud, elég jó és pontos, csak ki kell tapasztalni a használatát. Jobb mint a hömérözés. Elég drága én 12eFt-ért vettem 2 évvel ezelött, de megéri, mert utána használható fogamzásgátló helyett is, vagy a kistedtvérhez. Nekem 4 hónap mulva sikerült teherbe esnem, ami azért nagyon szép, mert kb. 2 havonta van peteérésem.
üdv.
Kriszta
Nyanya

Gumicukor
Ezek tök jó oldalak? Van még ilyen?? Kép

Banyóci
Gondolom hogy megijedtél, nem lehetett semmi! Lényeg, hogy sikerült kiszabadulnotok. Remélem most már megnyugodtál.
II. ker.? Értem! Hát az tényleg nem a belváros.

Ma megyünk 5-re anyósomékkal az ügyvédhez! Lefoglalózzuk a házat! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
Gumicukor
most 32-33 hetes vagyok Kép és dec14 vagy dec 20 vagyok kiirva Kép.

Mano
akor megnézük ott is majd Kép.

Anenoma
még nem kapot petike nálunk Panadol van vagy Nurofen és Germicid C utobbit mostanában szerencsére nem kellet használni amugy mi fogzásra Panadolt használunk .

Kataa
Chiccot ma én is látam 1200ft Kép Kasersban .

Betisz
Üdv itt nálunk Kép szerintem senkinek nincs kifogása hogy csatlakoz hozánk Kép gyere gyakran.

Beszti
a mostani pocaklakot nem terveztükbe idénre ugyvolt hogy majd jövöre kezdünk a tesogyártásba Kép de idén jött össze viszont ujabb tesogyártásba biztos hogy nem fogunk egyhamar elöbb szeretnénk tanulni szeretnék ,Stb .

Forti
a Corábaban néztük és ott nem volt most mert ott voltunk most a hétvégén vásárolni mindegyikre az volt ráirva hogy 4-5éves kortol Kép.

Szilcsike
petikének nem lett semi baja az agyhártyagyuladás eleni szuritol ugyan olyan volt mint máskor .Kép

Lányok
petike mostmár tényleg meggyogyult a dokinéni szerint is Kép.Viszont képzejétek petike nagynénje (a hugom) tüdögyuszit kapot Kép ez kétszeresen is rossz mert alapjáraton is rosz a tüdögyuszi de ö még asztmás is Kép és tegnap már beakarták fektetni 10napra a Jánoskorházba de ö nem akarta gondolom a gyerek miatt de ha rosszabul lesz akor mindenképen bekell feküdnie a korházba Kép remélem nem kell befeküdnie .

Pusz csics és petike
csics

Hali!

Csajok úgy bőrig áztunk, hogy még a bugyim is vizes voltKépKép
Gergő olyan édes volt, énekelgetett a babakocsiban az esővédő alatt és állandóan le akarta húzni, szóval élvezte az esőtKép Bezzeg itthon iszonyúan félt, mert elkezdett villámlani és dörögni, úgy kapaszkodott belém és szorított, azt hittem megzabálomKép

Banyóci
AjtóKép Hát Veletek is mindig történi valami.

Forti
Hajrá foglalózásKép

Szilcsike
Nekem is nagyon szimpi volt a F. Réka, nemúgy mint a másik Réka. Gondoltam megírom, de látom megelőztélKép Mi is készülünk a szülinapra, de nekem nincs kedvem nagytakarítaniKép Igaz az ablakokat megpucoltam múlt héten, de még lehetne folytatni. Gege utálja a porszívót, de a portörlővel ő is imád játszani.

Gyerek nekünk is elsőre és tervezetten jött össze, csak a teszt csapott be minket, mert nem mutatta kiKép Én még háziorvoshoz is mentem, hogy olyan pocsékul vagyok, mi lehet a baj. Fel is írt b vitamint meg neocitrant, hogy piros a torkomKép Kép Még jó, hogy nem vettem be, mert aznap voltam nődokinál, aki mondta, hogy itt bizony egy 6 hetes babóca vanKép

na most már tényleg jönnek a vendégek, pá
Judy és Gergő
Judy

Hello
Mi mar 6-kor keltunk,ugyhogy ez is jo hosszu nap lesz.
Ez a szurke oszi ido,fuuuj: ))Ma megint elarasztottam a furdot mert nem tettem be a mosogep kifolyo csivet a kadba.A furdo meg nincs felujitva es ezert ez a modszer,en meg megszoktam hogy a falba van vezetve a cso: ))
Alex fejen allandosulnak a kek foltok,alig mulik el az egyik jon a masik.Ma is ugy megtotte a fejet hogy egy kis seb is van rajta: (

Szilcsike
En is lattam a tv-ben hogy aBK Monika mar 4.5 kg-t hizott a babassaga felenel.Nagyon pozitivan adta elo,hogy ez most nem divat de o buszke erre: ))

Betti
Persze gyere csak es irogass minel tobbet: )))Mindig jo ha jon egy uj anyuka is: ))Hogy hivjak a kislanyodat?

Ilke
Hat remeljuk azert csak nem adtak tul eros szemuveget Lilinek.

Panda
IGaza van Besztinek,nem tul szivderito ha sokaig varat a baba magara.Nekm a 3.honapban jott Alex,de ez is eleg hosszunak tunt.Ismerek olyanokat akiet teljesen megvaltoztat hogy nem jon a gyerek es sajnos nem jo iranyban.

Forti
Szegeyn Levi,de milyen jo kisfiu hogy nem hisztizik az orrszivasnal.

Rit
Hova utaztok??

Szilcsike
En is valakitol itt hallotam hogy van ez a krem.Aztan mikor rakerdeztem a fokinonel,mondta hogy ha akarom felirja,jo fej volt mi? : )
Alexnak nem volt semmi baja a szuri utan,kicsit fajt karjaa 1 napig es ennyi,ugyhogy lehet szervezni nyugodtan a bulit: ))
Hat ez tenyelg durva,csak vagas vagy festes is?Ilyuen aron mar a Hajas is megcsinalta volna: ))bar az neha szornyueket alkot,en ingyen sem vetnem ala magam.: )

Gumicukor
En is egyszobaban laktam a noveremmel,es volt terelvalaszto de az megsem ajto.Pedig a nyueknak 3 halo van de mivel 3-an vagyun ktesok meg igy is keves volt.Persze jo volt,kibirtuk ,de mivel mi is kulonnemu gyermekeket szeretnenk igy jo ha van kulon szobaja.
Az arak tenyleg magasak,de a mi lakasunkban a halok nem lesznek nagyok,kb 12 nm/szoba,az eleg aludni meg tanulni majd nekik: ))Lenyeg hogy a nappali legyen tagas.

Nyuszika
Ez ismeros.Nekem is mondtak az intenziven ,hogy akkor faradjak at az 1/a mutobe,Ugyhogy fogtam akis kateerem es megkerestem a mutot: )))
Persze kerdezte khogy elkiserjenek-e de nem ereztem szukseget: )Utolag mar eleg viccesnek tunik,meg jo hogy jo helyre mentem: )
Remelem minden ok lesz,csak pihenj ha mar anyukad ott van!

Mano
Jo volt az a menyecskeruha,Emmanak is jol all a bordo: ))

Banyoci
Szegenyekem!!! De jo hogy sikerult vegul kinyitnod az ajtot.
Hu akkor neked sincs egyszeru sogornod: ((Pedig,azert elfernetek egy ilyen nagy lakasban.

Nyanya
Udv itt!Nekem is van Maybabaym,bar nekem nem mukodott olyan egyertelmuen.Nem is hasznaltam mondjuk mindig : )
Gondoltam amr ra hogy jo lesz ha nem akarunk de felek hogynem tul megbizhato,legalabbis nekem nem: )

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kriszta!

Szia!!
A táblázat nálam lelhetö fel, ha Betti és te is adtok még adatokat (hány éves vagy, hol laksz, pontos gyereknév és születési idö), akkor bekerülhettek, és ma vagy holnap fel is teszem ide a topicba!Kép
Köszi a segitséget babaügyben!KépKép
Az a helyzet, hogy már nagyon sikerült kimüvelödnöm a kérdésben, volt rá egyszer 13 hónapom. Nálam a hömérözés is bevállt (amugy is minden nap órára ébredek, ugyanabban az idöben, ált. az alvásidö is meg szokott lenni, tehát a fö feltételek megvannak), viszont a nyálas módszer nem. A högörbét is tudom a kellö szinten elemezni (persze nem orvosi mélységgel, csak annyira, amennyire nekem most kell).
Nagyon rutinosan, hogy legalább tudjam, mi a helyzet, már a múlt hónapban is mértem.
Csak azért vagyok bajban, mert a ciklusom kb. 35 napos (vagy kevesebb) szokott lenni, a 25. napi alacsony hö mellett ugy döntöttem, hogy na ez az anovulációs ciklusom (egyébként is ugy számoltam, hogy annak kell lennie), és arra se figyeltem annyira, hogy együtt legyünk, csak ugy, amikor épp minden összejött és kedvünk is voltKép. (Ilyen ciklushosszok mellett már legkésöbb a 21. nap után fel kellett volna ugrania a hömnek, ha ov. lett volna.) Aztán pár nappal késöbb megmértem, és akkor már magasabb volt (igaz nem eléggé) és végül megtréfálva a 40. napra jött meg. Ez viszont azt jelentené, hogy a 26. nap környékén kellett volna lennie a peteérésemnek, de az utána mért hökböl ez sem egyértelmü... Hát most majd meglátom, végül is van idönk, csak jó lenne tudni, hogy mikor reménykedjek!KépKép

Nyuszi!

Hát Beni még nekünk is elsöre jött össze, és késöbb sem feltétlenül ez volt a gond, valószinü nem is derül ki (ha nem is 28 napos, de azért jól behatárolható, rendszeres ciklusaim voltak elötte), ha Nátán nem várat annyit magára. Csak épp akkor költöztünk, és az egész hercehurca nagyon megviselt, jól fel is boritotta az egész menzeszemet. Végül Nátán akkor tudott beköltözni, amikor megint visszaállt a régi rend (igaz egy kis gyógyszeres segitség is volt a dologban).
De most nem aggódom, mert minden rendben van egyébként, lehet, hogy egyszerüen lecsúsztunk az idöpontról, mert ugye két gyerekkel ezt már nem olyan egyszerü megszervezniKépKép. ÉS még egészséges pároknál is elöfordulhat, hogy 1 év is kell...

Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond.KépKépKép A dokid egyébként nem csinált hormonvizsgálatot, vagy nem adott hormonpótlást???
Nem ijesztegetésképpen (Magdi esetében sem volt iagazam, és de jóKépKép), de ilyen tüneteket az alacsony progeszteronszint szokott okozni (ami nem túl jó), viszont nagyon egyszerüen lehet orvosolni: pótolni kell (hüvelykúp vagy tabletta formájában). Azért szünik meg a 12. hét után, mert addig a petefészekben a kiszabadult petesejt helyén a tüszö alakul át sárgatestté és az termeli (ilyenkor lehet gond az elégtelen mennyiséggel), viszont utána a méhlepény átveszi a termelést (ekkor már nem szokott gond lenni a mennyiséggel, bár pl. lombikosoknál ált. a 36. hétig ettöl függetlenül szedetni szokták, mert gondot nem okoz a szedése).
Azért kérdezz rá mégegyszer nála.
Persze lehet, hogy nálad nem ez okozza!

Gumicukor!

Megoldjuk! Még nem akarom elkiabálni a terveinket, majd ha sikerült egy kicsit elörébbjutni a megvalósitásban!KépKépKép

Kryss!

De jó!KépKép Be kell valljam, nekem azért idönként teher, bár nem választanám el én sem, csak mostanában annyiszor kér, hogy vissza kell rá szoknom, emrt már elszoktam töle.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,

Nyuszi,
grat a pocaklakóhoz!!!!KépKépKép

Beszti,
a mi házunk 3-4 skaccal számolva terveződöttKép. Ha gondolod, elmélem az alaprajzot.

pusz mindenkinek

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Halihó!

Sajnos az egész család után rajtam is kitört a kolera: fáj a fejem meg a torkom, szédülök, ilyesmi. Délután már nem bírtam tovább, bevettem egy Mebucaint, most este meg megittam egy Coldrexet, remélem, nem lesz túl nagy hatása a szopira, bár azért ez már nem annyira mérvadó.

Banyóci!
Azért remélem, lassan minden elrendeződik Kép. 130 nm elég nagy 4 embernek. Mi kb. a felén élünk 5-en, 2 szobában, igaz, nekünk nem tesz direkt keresztbe senki.

Sasha!
Jó kikapcsolódást Kép!!!

Beszti!
Én sem úgy gondoltam a babára várakozást, hogy sokáig, hanem max. 2-3 hónapig, hogy picit "izgalmasabb" legyen a várakozás. Bár, ahogy az ismerőseim közül egyre többen vannak, akik hónapok óta várakoznak a babára, nagyon örülök, hogy rögtön összejött Kép.

Betti!
Ha komolyan gondolod, hogy végigolvasod az egész topikot, akkor egy év múlva fogsz írni Kép Kép Kép. Írjál nyugodtan, aztán, ha van időd, visszaolvasgatsz.

Magdi!
Te is nagyon régen írtál, mi van Veletek???

Szilcsike!
Én láttam, nekem is szimpi volt Kép. Jól csinálod, nem lehet elég korán kezdeni a rendre szoktatást Kép. Az alváshoz őszintén gratulálok Kép!

Na, megyek is, ha hagynak az aprólékok, akkor még olvasgatok egy kicsit,

Panda

panda
Halásztelek

Nyuszi
Gratula? én is irigykedem ám!!! Vigyázzatok magatokra!
Cleopatra is 4 évesen kezdett beszélni (igaz, hogy már 5 nyelven tudott 5 évesen Kép)

Csics
Tök jó, hogy befordult a manó!
Lehet, hogy Petike most megfigyel aztán majd

Sasha
Hát úgy látom kemény napok várnak rátok. Remélem azért a remény kitart! Gyönyörű házatok lesz a végén Kép
nagyon irigyellek a Bécsi szabadnap miatt.

Bettisz
Szia, nem is láttam az első leveledet!! Jó okulást, és persze, hagy szivesen látunk, legalábbis én.
Az én Hannám (13 hónapos) is hihetetlenül eleven, az egész család meg van rajta döbbenve. Egy percre sem áll meg, egész nap föl-alá. Nálunk nincs mondókázás sem Kép

Rit
A panadol és a rubophen hatóanyaga azonos! Egyszerre nem adhatóak, mert túladagoljuk a gyermeket. Persze a felszívódás stb. ettől még lehet eltérő, kinek mi válik be. Egyébként hasmenéses gyereknek a kúp nem az igazi Kép. Nekünk a múltkor a doki azt mondta a Panadol is ált. elég.
Nekünk is volt ilyen hasmenéses időszakunk egy hónapja. Itattam vele alma-banán-répa Kubut. Megfogta!

Szilcsike
Mi nem lázasodtunk be az agyhártyagyulladásos szuritól

Üdv
dec8
dec8

Hajjajj irtam egy csomót,elküldtem, de még most sem látom. Remélem nem veszett el..Bár mikor elküldtem még nem láttam dec8 üzijét, pedig ő is egy órája elküldte. Ez gyakran előfordul?
Csak le akartam irni még hol nézhetitek meg a lányt.
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/index.html

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=2818

dec8!
Gyönyörű neve van a lányodnak. Ja, és illik hozzá..Ő is jár már?

KépKép
KépKép
szabobetti

Megjártuk az ügyvédet, lefoglalóztuk a házat! Ha minden jól megy akkor 1 hónap és költözünk!

Csics
A babarészlegnél néztétek? Mert az illatszer résznél lévő fogkefeknél én is csak olyat láttam, viszont a babarésznél ahol a kiegészítők is vannak (pl. konnektor vakdugó, stb.) ott szokott lenni. Nekünk is Mamm márkájú van, Levi nagyon szereti. Rágni! Kép Kép

Kataa
Azért azt nem mondanám hogy hiszti nélkül tűri az orrszívást, azért egy kis műbalhét mindíg kell csapnia. De ahogy befejezem, már semmi baja sincs, fülig ér a szája. Tehát tudja hogy jót csinálok vele és hogy nem akarom bántani, de azért egy kicsit vergődik és könny nélküli sírást produkál. Kép Nagy rafkó!!

Nyanya
Üdv. közöttünk!
Mindjárt megsasolom a manókádat! Kép

Panda
Jobbulást neked!

Forti

Kép
Kép
forti

Hát akkor újra leirom, remélve, hogy most nem veszik el..

Sziasztok.
Irok akkor magunkról:
Mi nem vagyunk még házasok, májusban lesz az esküvőnk. Jelenleg Mile Bernadett a nevem, de mivel utálom, ezért a leendő nevemet használom. Párommal 7éve ismerjük egymást, de csak 3 éve vagyunk együtt. Mindketten júniusiak vagyunk /ő 79.06.22, én 82.06.24/ , ezért szerettük volna, hogy a gyermekünk is akkor szülessen, de nem birtunk addig várni. Igy 2002.11.17-én megszületett a lányunk, Szabó Amanda Cintia
3650 grammal, 51 centivel, 10/10-es apgarral, gyönyörű rózsaszin bőrrel, francia manikűrös körmökkel. Amig varrtak, odarakták a vállamra, persze apuka is fogta, hogy le ne essen. Nagy szemekkel nézett rám, és nyálbuborékokat fújt.
Életem legszebb percei voltak.
Aztán ezt a gyönyörű érzést beárnyékolta az, hogy a lányom nem volt hajlandó szopizni, csak egyfolytában aludt. Hiába ébresztgettem én is a csecsemősnővérek is. Néha sikerült bekapnia, de ki is ejtette a szájából a cicit..Ezért amig volt, addig a lefejt tejet kapta, de egy jó kis mellgyulladás után nem volt több./Gondolom a depim is közrejátszott.../Próbáltam visszahozni a tejcsit 3 hétig minden második órám fejéssel telt..Napi egy deciig jutottam. Próbáltam az SNS rendszert is, de a lányom orditott, ha csak hozzáért a cicimhez..
Mendi jó baba. Kizárólag a nappali alvással voltak gondjaink, amig el nem kezdett kúszni/5.5 hónapos koráig/.Általában eljátszik egyedül, sőt sokszor nem is hagyja, hogy játsszak vele.. Persze vannak olyan napok, hogy egész nap rajtam lóg, főleg mikor fogzunk. Az elmúlt 1.5 hónap ezzel telt /6 fog/.
3 hete kezdett el járni, nagyon tetszik neki.Bár féltem, hogy hamar van, de ő tudja, én sosem erőltettem.
Nagyjából ennyi.
Beszti!
Nekünk másodszorra jött össze a baba. Mi 2005 májusára tervezzük a kistesót, remélem összejön majd. Már alig várom. Főleg azért hogy végre tudjak szoptatni..Ti most tervezitek?

Ilke!
Köszi a jókivánságot, remélem igy lesz!Láttam a lányod használja a bilitKép

Forti!
Köszönöm az invitálást!Folyamatosan olvasom majd és közben irok is.Nagyon aranyos a fiad.

Judy!
Szia. Elfogadom a te fiadat is vejemnekKép Mit szólsz?

Nyuszika!
Én is szeretnék gratulálni!És persze irigyellek is!Kisfiút szeretnél másodiknak, vagy maradsz a lányoknál?

Banyóci!
Aranyos a fiad.Kicsit hasonlit a barárném Lackójára, bár ő már 4 éves.

csics!
Köszönöm a kedves fogadtatást! Téged is irigyellek nagyon. Mekkora a nagyfiú? Remélem hamar meggyógyul a hugod.

Kataa!
Ne aggódj, az én lányomon is mindig van egy-két folt, de ebből tanulnak, nemigaz?

Zulu!
Elküldenéd nekem is az alaprajzot?Mi is 4 gyereket szeretnénk.

Panda!
Igy fogok tenni, mert valószinűleg igazad lenne, és egy évig nem jelentkeznékKép)

Kriszta!
Megnéztem a lurkódat. Büszke lehetsz rá!Látom ő is szereti nézni magát a tükörben!Mindig ilyen vidám?

Betti

Ui. az előző üzimben az első link nem jó, az ismerjük meg...topikon belül a Szabóbettiben van.

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!
Fáj minden porcikámKép! Tiszta lila folt az egész oldalam, a combom, meg a kezemKép! Úgy látszik nem tett jót az ajtó betöréseKép!Most este már csak nevettünk a párommal az egészen, főleg azon amikor meséltem, hogy minden rugótechnikát bevetettem amiket a filmekben láttam, és mégse nyilt kiKép!
Úgy döntöttem, hogy nem vagyok hajlandó állandóan stresszelni magam mások "hülyeségein". Éljük tovább a kis életünket ahogy eddig, a sogórnő meg tehet egy szivességetKép!

Gumicukor!
Köszönöm szépen az ajánlatod! Megnéztem az oldalakat is, nagyon jók! Még egyszer köszi!

Kriszta! (Nyanya)
Szia! Megnéztem a kisfiadat, nagyon édesKép!

Csics!
Jobbulást a tesódnak!
Már csak 2 hónap? Az már mindjárt itt leszKép! Milyen furcsa, engem is sokszor elragad a képzelet, és néha vágyom már a kistesó után! De aztán elhessegetem magamtól a gondolatot, mert nekem még biztosan korai lenne! Nekem szerintem kell még 1 év mire újra be merem vállalniKép!

Judy!
Igen, mostanában sajnos eléggé ránk járt a rúd, de ezután már csak jó dolgok jöhetnek!

Kataa!
Gyurci is mostanában állandóan tele van foltokkal!
Most éppen tiszta seb az egész homlokaKép, monoklija vanKép, és az egyik karján is van egy nagy karmolásKép! Sógornő tényleg nem egyszerű, de inkább mostantól nem veszek róla tudomást! Szerencsére nincs nagyon sokat itthon!

Panda!
Mi is eddig 46 nm-en laktunk 3-an, és semmi probléma nem volt ilyen szempontból. Sőt ez talán túl nagy is nekem igy hirtelen, bár Gyurci nagyon élvezi a teret. Szóval helyhiányunk nincsenKép, csak undok lakótársunkKép!

Forti!
Gratula a sikeres ügyintézéshez!
Az orrszivás az nálunk is műbalhékkal tarkitottKép!

Betti!
Megnéztem a kislányodat, tündéri babaKép! És mekkora nagy szemei vannak!

baba: Nálunk Gyurcika véletlen baba, de annál jobban örültünk neki amikor megtudtuk, hogy van ő nekünkKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Betti
Megsasoltam a lányod! Nagyon édes! Kép
Másfél hónap alatt 6 fog??? Nem semmi. Az én fiam 12 hónap alatt növesztett ugyan ennyit! Kép Kép Ebből is a hatodikat 2 napja.
Merre laktok?

Nyanya
Megnéztem a kisfiad, aranyos nagyon. Eleven kisember lehet ő is.

Forti

Kép
Kép
forti

Tettem fel friss képet Leviről a profilomba!

Forti

Kép
Kép
forti

Bettisz!

Igen, mi mostKép. Nekünk már van két gyerekünk.
Szoptatás: remélem, hogy addigra még jobban kimüvelödök, és ha szükséged lesz, tudok esetleg segiteniKépKépKép, és nem csak interneten keresztül.

Na, akkor jöjjön a tábla:

Kép
Kép
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Minden beteg babónak először is jobbulást kívánok!

Nálunk az ünneplések jegyében teltek az utóbbi napok. A nagylányom hétfőn volt 14 éves. Őt ünnepeltük vasárnap és hétfőn, csütörtökön még egy buli lesz, apum 60 éves.

Tegnap megkapta Betti a 15 hós oltást, mindkét karjába kapott egy-egy szurit. Az elsőt észre se vette, a másodiknál is csak két könnycsepp volt. Mikor a doki néni felvette a szemüvegét többször is lemamázta, az igazi nagyija is szemüveges. Sokkal rosszabbra számítottam.
Ilke, képzeld minket is elküldött a doki néni szemorvoshoz, mivel a jobb szeme kicsit befelé tart. ezt a hétköznapi életben észre sem lehet venni, de néhány fényképen tényleg látszik. Jövő héten kérek egy időpontot, aztán beszámolok mi volt.

Banyóci, átéreztem a bezártságodat, én a terhesség végén rekedtem a fürdőszobában, ráadásul épp munkálatok folytak, és a szerszámosláda is bennt volt. Mivel én antiműszerész vagyok, az ablakon adtam ki a szerszámokat és kiszabadítottak, még jó hogy itthon volt mindenki.

Nyuszi, gratula a pocaklakóhozKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Beszti

Koszi az infot, majd rakerdezek. Nekem a szuleteskalkulator juni 29-et dobott ki szulesnek. Vagyis a 40. het vegenek... (amit ugye ugysem varunk meg a csaszival)Kép

Gumicukor

Igen a doktornonel fogok szulni. Nagyon kedves es megbizom benne.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hello

Hu ,tegnap nagy dontest hoztunk a ferjemmel.Mivel anyuek pesti lakasaban eppen nincs alberlo,es anyu elmegy a jovo heten 5 hetre a tesomhoz,igy hogy nehogy mar megfeletkezzunk a koltozes szepsegeirol,vissza megyunk Pestre,vagyis Budara az I.keruletbe: )))!!!!
Ugy tervezem hogy vasarnaptol csutortokig ott leszunk Alexxal es a het tobbi reszen pedig itt anyueknal.Remelem ez az ujabb alvashely nem fogja megzavarni ot,ez az egy amitol tartok.
Szerencsere most csak, a ruhakat visszuk el mert az egy teljesen butorozott ,felszerelt lakas.

Panda
Jobbulast neked!

Betti
Nagyon aranyos a lanykad.En mindig is lany parti voltam,persze csak amig meg nem szuletett Alex: ))

Forti
Hat igen nagy szineszek ezek a pasik: )’

Betti
Hat en tudom mirol beszelsz.Nekem is ugyan ez volt a storym.Bar kb 60 ml volt 6 honapig de tobb sosem: (
Es az a mellgyuszi nagyon durva volt,es az izgalomes az hogy annyira akartam szoptatni meg csak sulyosbitott a helyzeten.
Na de legkozelebb mar nem fogok idegeskedni az tuti es mar azt isz tudom hogy egy meleg borogatas csodat tesz ha idoben hasznaljuk: )

Banyoci
Szoval akkor nem vagy az a betoro alkat: ))Nagyon jol fogod a dolgokat a sogornovel kapcsolatban.Tudod okos enged….

Beszti
Hat az szupi lenne ha legkozelebb szemelyesen is tudnal majd tanacsot adni ha kell.Legalabb mar ismernem azt akitol kerdezhetnek es igy talan szemelyesebb is a dolog mint anno.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

sziasztok
Tegnap reggel óta nincs láza Dodesznak, a hasa az még mindíg megy de már az is javult egy kicsit KépA kedve viszont határtalan, már ismét az a kis sürgő-forgó kisbaba, épp szétrámolja a lakást KépKép

csics
Jobbulást a hugodnak!!
Amúgy az, hogy rá van írva valamire, hogy x éves kortól, az nem jelent semmit. nekünk van olyan bébijátékunk, amit már kinőtt, de szerette, mégis 1 éves kortól volt ráírva Kép

Kataa
Erdélybe megyünk Nagybánya és környéke. Beszereztünk egy háti hordozót, hajrá hegyek!!
Jó ez az uszodagyártási technológiád KépKépKép - Alexnak legalább helyben lesz a bébiúszás Kép

dec8
mi is minden reggel banánozunk - a kubut utáljs, megkóstoltam: nem csodálom. nekem elég émelygős, ő meg higítva sem issza.teázunk, + kapott smecta port. ez nagyon bejön - amúgy olyan jó illata van, hogy megkívántam KépKép de nem kóstoltam meg Kép

Betti
Én még csak most olvaslak, üdv it köztünk! Kép

Banyóci
hajrá!! KépKép azért kár, hogy nem volt ott egy rejtett kamera, megnéztelek volna, mint kung-fu banyócit!KépKép

Forti
király a kép!!! látom, nektek is van seb a szátokon, mint nekünk Kép

Beszti
sajna én már 31 KépKép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Beszti, Betti!
Alaprajzok ügyében érdemes megnézni egy-két könnyűszerkezetes házakat építő cég honlapját, azok telis-tele vannak alaprajzokkal, lehet belőlük ötletet meríteni. De címet ne kérdezzetek, egyet sem tudok Kép, bár szerintem a lakáskultúrás újságokban vannak.

Banyóci!
Ádám is tele van foltokkal, a múltkor akkora púp volt a fején, mint egy ház, de fogalmam sincs, mikor és mit csinált, mert nem sírt, hanem egyszer csak ott lett a pukli. Most szép zöld a helye Kép.

Most húzok vasalni, legyetek jók,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Banyóci!
Köszönöm a bókot a lányom nevében!

Forti!
Neked is köszi a bókot! A fogakkal úgy álltunk, hogy 5 hónaposan jött neki 2 utána 5 hónapig semmi, és azóta behozta a lemaradást! Okos, mert tudja, hogy az átlagbabák egyéves korig 8 fogat produkálnak. Úgylátszik ő az akar lenni.Mi Cegléden lakunk, egy katonai lakótelepen, tizemeletesben, ahol a lépcsőházban 7 kétév alatti gyerek van, a telepen meg plusz 9, úgyhogy el vagyunk látva gyerekkel rendesen!
Megnéztem az új képet a fiadról, édi! Nekünk is van hasonlónk, majd felrakom.

Beszti!
Remélem hamar összejön a harmadik! Köszi a segitséget előre is, biztosan szükségem lesz rá. Kár hogy elég messze laktok tőlünk..
Köszi, azt is, hogy felraktál a táblába.

Kataa!
Nekediskösziabókot! Szinte ugyanez volt nálunk is. Olyan jó, hogy nem vagyok már egyedül, aki igy járt! Legközelebb okosak leszünk!

Rit!
Köszi az üdvözlést!

Hú, mennem kell. Babanézőbe ugrok át a szomszédhoz, most 2 hetes a Leventéje.Meg tanácsadásra is megyünk, úgyhogy sűrű napom lesz.
sziasztok

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Ti hol voltatok 1 éves szemvizsgálaton?? Mi is akarunk menni, csak épp nem tudom, hova kell. Vagy csak sétáljunk be a Heimbe??

Rit és Dodo

rit

anemona7

Zulu!

Köszi, megköszönném. Nem mindha nem biznék a tervezöben, de azért jó lenne még változatokat látni, nem egy-két évig fogunk ott laki, jó lenne minél emberközelibbre késziteni.Kép

Betti!

Merre laktok? Mert a táblázatba sem tettem bele, de nem is tudom!Kép
Én egyébként Bp és környékén elég mobilis vagyok (enm lakunk túl messze), föleg, ha a beigért kisautóm is elérkezik valamikor hozzám!KépKép (De már nem lehet nagyon halogatni, mert szükség lesz rá, két gyerekkel még tudok gyalogolni, de hárommal nem fog menni, a párom autóját meg nem kérhetem mindig el!)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Rit
Mi a gyerekdrnőtől kaptunk a Péterfy-be beutalót, oda tartozunk. azért beutalót, mert apukájának szemüvege van és elvileg örökölhető a rövid látás.
Így odamentünk. Nagyon arik voltak, természetesen nincs semmi a szemével.
annyit mondtak, hogy arra figyeljünk, hogy mikor babrál vmi játékkal, akkor ne tartsa közel a szeméhez, hanem normál távolságban. Na, ezzel sosem volt gond, nem 5-10 cm-ről vaksizza a tárgyakat. Kancsalnak sem kancsal. azt mondták elég évente nézetni.
nálatok van szemüveges a családban?

Az én szemem pedig teljesen jó, akárcsak 2 éve most voltam szemvizsgálaton, no dioptria, no tengelyferdeség. Egyedül monitorszűrős lencséjű szemüveget csináltattam, persze a munkahely cechjén Kép Remélem az én szememet örökölte.

Tényleg szemszín! Eddig tiszta világoskék volt a fiam szeme és pár hónapja a pupilla körül kezd megjelenni sárga napocska Kép, mint amilyen nekem van. Oldalról és ha fénybe néz bele akkor látszik, akárcsak az enyém. Reszkessetek csajok, jaj lesz nektek, ha a fiam szemeibe néztek! Onnan nics menekvés!

Gimiben az első komoly pasimnak olyan szép szeme volt, hogy szinte szugerált vele. A hugom még kb. 12 éves lehetett, amikor jött hozzánk a pasim, én még nem voltam otthon, a hugom akkor látta először. A hugom elmondása szerint a földbe gyökerezett a lába, olyan szép szemei voltak Kép Szegénykém csak hebegni-habogni tudott hirtelen kilétem felől Kép

Hú, jövőhéten csütörtöktől hétfőig szabin leszek! Juhéééj!!! Csak danizni fogok! Meg majd behozom ide a melóhelyre is, mert 8 hónapos kora óta nem látták csak fényképen.

ma is már elmehetünk 2kor!

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Forti
mindkét helyen néztük az illatszereknél és a babaosztályon is az elöbbinél csak nagyobb gyerekeknek volt az utobinál meg nem is volt semilyen fajta .

Betti
a nagyfiu már 14hónapos Kép imádni valo csibész Kép.

Banyoci
mi sem igy terveztük csak igy jött össze Kép

Anenoma
a látásvizsgálathoz beutalo kell és utána idöpontot kell kérni legalábis a Heim pálba igy van és számits rá hogy 3hónapal késöbbre kapsz csak idöpontot ez tapasztalat mi most voltunk a Heim Pálban látásvizsgálaton de az idöpontot még agusztusba kértük-kaptuk .

Lányok
ma megint felboszantot a nagyi Kép hogy miért nem veszek petikének 10000ft overált ,meg 10000ft Csizmát Kép mert az mien jo meg hogy biztos hogy nem fogom szeretni az uj picit mert nem látja rajtam hogy örülnék neki Kép meg szokás szerint szidta a páromat,és engem meg hogy biztos hogy azért nem áll meg petike egyedül mert sovány és ezért nem indult még el sem Kép és hogy mit fogok kezdeni 2 gyerekel hogyfogok kijárni a lakásbol stbKép csak azt nem veszik Figyelembe hogy a hugom sem vehetné meg a 10000ft overált és 10000ft csizmát ha nem lakna anyuékal mindene megvan semmire sem kell költenie csak némi rezsi hozájárulást kell fizetnie viszont nekünk a lakást is fent kell tartani ,enni is kell és petikének is meg kell veni a tápiját +a szojajoghurtját+szojatejét igy 2x is meggondoljuk hogy mire költünk és hol veszünk overállt és télicsizmát .Amugy ugynézki jobban van a hugom Kép.

Pusz Csics és petike
csics

CSICS
ne is törődj vele, egyik füleden be, a másikon ki. Az overállt meg vegye meg ő, ha szerinte az a jó! Kép

Szemvizsgálat
Beutalónk van, csak nincs ráírva, hova Kép T. Szemészet címmel KépKépKép Amúgy az apja rövidlátó, azért szeretném elvinni

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok

1 eves szemvizsgalat? Olyan is van? Nekunk nem mondta a regi dokinenink. Kell meg valami masra is vinni a manot?
Apanak nincs szemuvege, nekem van (-1.75) mert rovidlato vagyok, ugy 18 eves korom ota, de miota szultem 0.5 dioptriat javult! a szemem...Kép

Csics

Ne torodj az ilyen buta beszeddel.(mar bocsi) Es tenyleg javasold a kritikusnak, hogy Petike kapja meg tole karacsonyra azt az overallt....Kép

epitoscegek:

www.epitesz.lap.hu

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Zulu!
Köszi az alaprajzot!

Beszti!
Cegléden lakunk. Sajnos én nem vagyok mobilizálható, mert nincs autónk.még..
Neked milyen kisautód lesz? Jajj a lányom éppen az esküvős újságomat tépi, amit anyósom vett. Ügyi ez a lány Kép)

Csics!
Hol láthatok frisebb képet a fiadról? Bár kicsiben is tetszik! Ú, ez a kedves asszony a te nagymamád? Nem is találok szavakat...Ő aztán tudja mi kell egy várandós mami lelkének!

Megjártuk a tanácsadást. 10 dekát hizott. Az nálunk jó. Én most irattam fel először neki koszmókenőcsöt, mert az olaj most nem használt.
Mendi most tanulta meg hogy kell tapsi tapsizni. Édes!!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Betti életében előszőr taccsolt egyet vacsora közben. Nagyon megijedtem, mert a csecsemőkori bukások óta nem volt ilyesmi. Igaz, hogy tegnap volt az oltás, de semmi láz vagy hőemelkedés nincs, tök vidám, játszott egész nap. Fogalmam sincs mitől lehet, mert rizstejes papit kapott, amit egy ideje szinte minden vacsira kap. Most alszik, remélem nem lesz semmi belőle.

Betti, Nyanya én is üdvözöllek benneteket, gyertek gyakran és írjatok sokatKép

Csics, ne is hallgass rá. Az enyém is sovány, nem attól függ, hogy elindul-e. Nem szép, hogy így beszól, mikor amúgy is érzékenyebb vagy.

Conti

conti

Sziasztok!

Betti, Nyanya!

gyerek sűrűn és meséljetek magatokról.

Csics!

Nálunk is szoktak hasonló szituk lennia nyukámmal, én is nagyon ki tudok akadni miatta, de alapjában mind csak jószámdékból mondják, xsak valahogy rosszul sül el. Szerintem a nem járásnak nincs köze a soványsághoz, sőt, nekem amikor Emma nem forgott még fél éves kora után mindíg azt mondták hogy azért mert nagy abab és így nehezbb ekkora súllyal. A picit meg ha megszületik biztos ugyanúgy fogod szeretni, vagy legalábbis hasonlóan, ha nem is ugyanúgy.

Ja, a ruha ügyben én meg irigyellek hogy ilyne megfontolt tudsz lenni, én meg hajlamos vagyok összevásárolni mindnet, pedig nekünk is van bőven másra költenünk, úgyhogy igyekszem visszafogni magam.

Conti!

Nálunk néha van ilyen taccsolás, általában semmi különös oka nincs.
Pici korában Emma is bukós volt. Dea múlt héten is lehányta reggel az ágyunkat, a reggeli tápszer után, nem jól jött össze abüfi.

Mi most 4 napra eltününk, megyün anyósomékhoz.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Manó, köszi hogy megnyugtattál, remélem nem lesz többször!

Lányok, nem vagyok nagy pc guru, tettem fel egy új képet a profilomba arról, hogy tényleg egy kicsit befelé áll Betti szeme, de nagyon nagy lett a kép. Hogy lehet kisebbre venni?

Conti

conti

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm az invitálást és a dícséreteket.
Ezen a topikon olyan gyorsan peregnek az események, hogy az archivot már vissza sem tudom nézni. Azért remélem elöbb-utobb képben leszek.

Beszti
Nekem 36-54 nap közé esik a ciklusom. Mikor, hogy. Elég nehéz lett volna a mabybaby nélkül, mert sajna én nem vagyok olyan rendes mint te. Össze vissza ébredek, ráadásul a munkám is rugalmas volt és egyébként is mindig elfelejtettem a hömérözést ugyhogy 2 hét után feladtam. Szóval ha nincs ez a kütyü akkor maradt volna a nyulas modszer, az meg szintén csökkenti az esélyeket. Megnéztem a fiaidat nagyon aranyosak.

Magunkról:
1967.06.16.-án születtem (ne számolj, 36)
Budapest, XIII. kerületben lakunk.
kisfiam (Benkóczy Balázs Máté) 2002.12.02.-án született a Szabolcs utcai kórházban 3630 grammal, 54 centivel.
A terhességem elég kalandos volt, mert félidös terhesen mütöttek vakbélgyulladással, aztán meg terhességi cukrom lett, de a baba végig jól volt és a szülés is jó volt. A mai napig is szopizik, bár jobb lenne ha éjjel ezt nem három óránként tenné. Már van 1 foga. Nagyon jó kedvü kisgyerek, állandóan vigyorog. Imád fürdeni, ez a képeken is látszik.

üdv.
Kriszta
Nyanya

Sziasztok!
Már irtam egyet, de eltűntKép!
Remélem most meg nem lesz kettő belőle!

Conti!
A te eseted se lehetett semmi! Én is örültem volna ha lett volna itthon valaki! Persze a kiszabadulás után 1 órával megjött a sógornő, bár lehet, hogy nem is segitett volnaKép, amilyen jóindulatú!
Igy utólag nem tudom én se hogyan lehet kicsinyiteni, én még a gépen szoktam képnézegető programmal. (eleve úgy mentem el őket)

Kataa!
Ez most átmeneti v. végleges költözés?

Rit!
Igy utólag már én is kiváncsi lennlk magamraKép! Szép látványt nyújthattamKép!

Csics!
NagyiKép! Nem irigyellekKép! Próbáld meg elengedni a füled mellett az ilyen megjegyzéseket! Hogy mondhat ilyet, hogy nem fogod szeretni a picit?
Na meg ez az overáll+csizma témaKép!
Ne idegeskedjKép!

Elég jó napunk volt ma végreKép. Reggel fél 10-ig aludtunk, Gyurcika 10-ig. Már megijedtem, hogy baj van, de csak pihent egy nagyotKép! Egész nap jókedvű volt. Tudtam egy csomót pakolni is. Főztem, takaritottam, mostam és próbáltam berendezkedni, emellett rengeteget játszottunk is!
Csak tudnám, hogy máskor miért nincs szinte semmire sem időmKép?!
Nem megyünk mégse Balatonra, inkább pakolászunk!
Ti mivel töltitek a hosszú hétvégét?

Puszi:
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Forti!
Megnéztem a kisfiad, nagyon édes. Látom Te is a XIII. ker.-ben laksz. Mi a Vasúttörténeti Park mellett lakunk.
Üdv.
Kriszta
Nyanya

Sziasztok

Jó napunk volt, voltunk a nagymamánál, ott volt unokatesója is a kiscsajnak, aki csak két hónappal idősebb Kép, úgy rohangált egymás mellett a két pici, végig nevettük őket Kép
Aztán jó 50 perc séta következett, amit az én pici lányom életében először végigaludt Kép

Képzeljétek, holnap apa kel a gyerekhez reggel, ADDIG ALSZOM, AMEDDIG AKAROK!!!!!!!! KépKépKép

Banyóci
Nem irigyellek a pakolás miatt, de biztos nagyon jó lesz az új helyen Kép Azért pihenj is a hosszú 7végén.
Ajtó Kép Én még a WC ajtót sem csukom be, ha egyedül vagyunk, mindig attól parázok, hogy a gyerek kint marad egyedül Kép

Csics
Ne foglalkozz a nagyival Kép Mondd meg neki, hogy megveheti ő az overált!!!!!!!!!

Szemvizsgálat
Ha apának különleges szembetegsége van, amit az anyukájától örökölt, akkor én is vigyem ugye???????? Ja és nálunk is az egész család szemüveges KépKép

Foltok
Legutóbb épp ma este esett át apán a gyerek, vérzett egy kicsit a szája, de nem látok sebet. Szerintem felsérthette belülről picit a szőnyeggel. Egyébként kb. 1,5 perc múlva már semmi baja nem volt.
Ja és a múlt héten meg rácsukta a szekrény sarkát az ujjára, lett is nagy bibi. Akkor is csak azért sírt, mert én lökött elkezdtem hűteni neki, mert féltem attól hogy bedagad. KépKép Mindig rémeket látok KépKép

Nyanya,Betti
Üdv közöttünk, írjatok sokat Kép hagy ismerjünk meg benneteket Kép

No most megyek, mert kapok egy jó nagy hátmasszázst, a tegnapi nagytakarítás után alig bírtam hajolni, és még mindig fáj. El is voltam ma tiltva mindentől KépKép

Jó 7végét Mindenkinek, Beteg Babáknak jobbulást.

Szilcsike
szilcsike

Conti
Na, hogy van Betti?????????

Nyanya
A fürci nálunk is hasonlóképpen megy, az a jó, ha vidám a gyerkőc!! Kép

Banyóci
Irígykedek a hosszú alvásodért, bárcsak nekem is lenne legalább 1!!! Bár tegnap pl. letettük a kiscsajt, aztán leültünk mozizni. Én még csak most néztem meg az ice age-t, láttátok???? Annyira édes film!!!! Bár én még bőgtem is rajta, nem tudom miért, annyira nem volt olyan. Ha kell valakinek, szívesen átveszem!

Dodesz ma kapott egy billentyűzetet, elvan, mint befőtt. De komolyan, leülhettem a gép elé, mert most neki is van mit vernie!!

Csajszik, már egy hete késik!! Kicsit aggódok, pedig vigyáztunk... szerintetek??

Szilcsike
Persze, hogy vidd el! Ártani nem árt, ha meg gond van, legalább kideül!!

Köszönjük a jobbulás-kívánságokat, hatottak!! Tegnapra már egész jól volt, ma reggel meg hatalmas étvággyal reggelizet!!!!!!!!!KépKép Csak még mindíg fáradékonyabb a szokásosnál.

Banyóci
mi ma egyedül vagyunk, papa melózik. Holnap elvileg megyünk házat nézni, 7végén meg itthon barkácsoljuk a nyílászárókat Kép szóval semmi igazán jó nem várható KépKép Bár ha jól haladunk, akkor szombat este kimegyünk túrázni valahova, sátorozunk egyet és vasárnap délben jövünk KépKép

Tegnap levittem a gyerkőcöt a Szemlőhegyi barlangba, de csak a kiépített részre. Minden este lehet menni, barlangterápiára. Gondoltam, most úgyis köhögök KépKép Dodesz annyira élvezte, volt ott egy csomó gyerkőc, volt mit mozizni + imádta a féljomályt, csak úgy tapizta a köveket!! És mindíg le akart menni az útról, néha engedtem is, eredmény: egy halál koszos, de rötyögő gyerek Kép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Kép
bocsi, csak mutiból Kép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok

Nyanya

Vagy Kriszta? Melyik?Kép Megneztem a pancsolos gyerkocot!Nagyon edi!Kép
Egyebkent engem is evekig Nyanyanak hivtak az egyetemen a barataim. Meg ma is van nehany ember aki igy hiv, csak ritkan talalkozok veluk sajnos.

Rit

Igazi kis kalandbaba ez a Dodo. A mamajara uthetett, nem? En bevallom sosem voltam egy kirandulos tipus. Igy csak csodalom azokat akik ilyenek...Kép.

Banyoci, Szilcsike

irigyellek benneteket a sok alvasert. Mi megint fogzunk, ejjel megint riado volt, meg hajnal 6-nal tovabb nem volt hajlando aludni. Most persze mikor mar en bekaveztam, hogy kilassak a fejembol meg alszik.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyusz
A papája is ilyen, különben nem lennénk együtt. Így amikor jót csinál rám ütött, amikor rosszat rá - ö persze fordítva mondja - de végülis sosem tudjuk kire Kép
Nekem a kávé sem használ, sőt tegnap vagy másfél liter colát bevágtam + egy kávét, mindezt du és este, fél11kor mégis úgy aludtam már, mint akit fejbevágtak Kép

Gumicukor - ha vagy
Mi most egy csomó uszit kihagytunk, betegség miatt + fogunk Erdély miatt, viszont jövő hét még jó. Nem tudod véletlenül mikor vannak pótlások, mi ugyanolyan csoportba járunk mint ti.

Rit és Dodo

rit

anemona7

Szilcsike
Milyen rendes a párodKép! Az enyém isKép! Nálunk is ő babázott reggelKép!
Az eset óta én se nagyon merem becsukni az ajtókat, pedig azóta már be lettek fújva WD-40-nel, de mégis tartok tőle. Most reggel Apa fürdött, Gyurci pancsolt közben a kádban én meg elkezdtem tükröt pucolni. Becsuktam az ajtót, hogy ne menjen ki a Gyurma. Erre Apa nevetve kérdezte, hogy a telefonomat behoztam e, hogy tudjunk telefonálni ha beszorulunkKép!

Rit
Én sem láttam még ezt a filmet!
Barlangász DodóKép! Jó a kép!
A késéssel kapcsolatban: nekem is késett már 2 hetet is, de nem volt baba! Ti szeretnétek?Bár azt irtad, hogy aggódsz, igy nem valószinű!Majd szólj az eredményről!

Nyuszi
Amióta adom neki a fogzásra a homeogolyócskákat, azóta nincs éjjel nyüglődésKép. Talán nektek is érdemes lenne kipróbálni.Nálunk a denthinox és hasonló "finomságok" abszolút nem váltak be!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Conti!
Én Photoshop-al szoktam a kép méretet változtatni
Image/ImageSize… : itt pontos méretet adhatsz meg, de a "Resolution" ne legyen 100 felett.
Ha elküldöd e-mail-ben a képet szivesen lekicsinyitem neked.

Szilcsike
(KOSZMÓ) lehet, hogy már nem aktuális, de azért éeírom.
Mi is elöször olajjal próbálkoztunk (ezt a védönö ajánlotta) de nem jött be. Mondták, hogy fogkefével dörzsölgessem, de nekem ez túl durvának tünt ezért helyette babahajkefével próbálkoztam ez meg tul puha volt. Végül a frotir törölközö bevált. Szaliciles gyógyszertári kenőccsel sikerült eltüntetni a koszmót. Fürdetésnél bekentük fürdetökrémmel, aztán fürdésnél törölközövel jól ledörzsölgettük. Éjszakára bekentük Szaliciles krémmel.
Több hónapi próbálkozás után végül elmúlt a koszmó.

Nyuszika
Én csak az interneten vagyok Nyanya, mert mikor elöször elkezdtem chat-elgetni mindenki nagyon fiatal volt, ezért ugy gondoltam én leszek a nyanya, aztán meghagytam netes névnek.

Kriszta
Nyanya

Sziasztok,
Nyüglődés hegyek vannak jelenleg nálunk. Lili sem enni sem aludni nem hajlandó a napokban. Ma már az ebédje felét sem ette meg, ami eléggé aggaszt. Tegnap reggelre pár pötty jött ki a lábán és a kezén, felhívtam a dokit (sajnos a miénk nem volt), ott azt mondták, hogy az oltás tuti biztosan nem lehet, ezért bevittem megmutatni az ügyeletes dokinak. Ő azt mondta, hogy csalánkiütés és, hogy pár napig fogjam fehérjementes diétára. Se husi, se tejtermék. Fenistil géllel kell kenegetni, de eddig még nem javult a bőre. Az a furi, hogy semmi újdonságot nem kapott a napokban, így fogalmam sincs, hogy mitől lehet. A szopi az nagyon megy, ma is már 3x szopizott, pedig az utóbbi hetekben már teljesen beállt a napi kettő.
Tényleg el is felejtettem írni, hogy hétfőn méreckedtünk is, és Lili két hónap alatt több mint fél kilót hízott. Most 9530gr.

Forti,
Szegény LeviKép. Sok-sok gyógypuszi neki!

Gumicukor,
Hát én is ezt mondom mindig a dokiknak, hogy szerintem tök jó Lili szeme, mert elég távolról megismer minket (meg mindent), közelre pedig mint a sas. Kedvenc időtöltése, hogy a szöszöket szedegeti a földrőlKép. Erre azt szokták mondani, hogy a két szem kiegyenlíti egymást, de az egyik valszeg gyengébb. Hát nem tudom, most már egyébként is lassan esedékes lenne a vizsgálat, úgyhogy szerintem elmegyünk.

Nyuszi,
Én is kevesebb vagyok, mint a terhesség előtt. Annyira leszaladtak a kilók rólam, főleg a költözés alatt. Te szedsz valami vitaminbogyót? Én most kezdtem el megint az Elevitet, mert nagyon nyeszletten érzem magam néha.

Conti,
Ti hova mentek szemészetre?

Tényleg majdnem elfelejtettemKép! Azon filózgattam mostanában, hogy mi lenne ha szerveznénk egy télapóbulit a gyerköcöknek? Megcélozhatnánk a Mikkamakkát és hívnánk egy mikulást, eljöhetnének a tesók is. Szerintetek?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Banyoci

Ez melyik homeogolyocska? Bocs ha mar irtad, de bevallom nem nagyon figyeltem eddig ra, de most mar nagyon nem jo, ez az ejjelente 3-4 szer keles. Receptre adjak?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Recept nélkül kapható. A neve Chamomilla CH15 .
Igy kértük a gyógyszertárban, és mivel nincs rajta az adagolás, ezért irom, hogy alkalmanként 3 golyó. Nagyon pici, elolvad a szájában. Amikor úgy látom, hogy borzasztóan kinlódik, akkor szoktam beadni. Amúgy nem irtam mégKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?