Új privát üzeneted érkezett!

Viki! Köszi szépen ennyivel is kevesebb kell már! :D
Vendég

Milyen az eldobható bugyi?

Tudsz felteni róla képet? Az, hogy miért kell tudom, de még sosem láttam. :oops:
20150601134430

Sziasztok csajok!

Bocsi de most nem is olvasok vissza csak leírom mi történt!
de.lindultam hát az uh-ra! A kórház mellett van egy kenguru,oda beugrottam,megvettem a hazahozós ruháját meg 2 cumisüveget,1 cumit,aztán uh. Áron baba jól van,minden rendben vele,16610 gramm.
1 órát csúsztak,aztán kicsivel odébb levő volt melóhelyre beugrottam fél órára és mire hazaértem azt vettem észre,hogy nagyon hülyén ver a szívem!
Hol többet dobog,hol kihagy!
Kiskoromban is volt már ritmuszavarom!
Átfutottam a körzetihez aki helyeselt,tényleg gázos,kardiológiára kell mennem és pihi ezerrel!
Ha minden jól megy pénteken már mehetek egy kis protekcióval!
Hajnal egy óta nem aludtam,meleg is volt,front és sok plussz kiló,de azért ki kell vizsgálni!
Szóval elegem van,tiszta depi lettem,pedig olyan boldogan jöttem haza!
Nemtudomm mi lesz velem júniusig!
Asszem mára el is köszönök!

Mindenkinek szebb napot!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Kép

Kép

Kép
timi1982

Kép

Kép

Kép

Kép
timi1982

ibm!

nagyon vigyázz magadra! pihenj sokat, ne idegeskedj! aztán majd kiderül mit mondanak. addig is kitartást és jobbulást!

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Ez egy rendkívűl gonosz húzás volt tőled!!!! Most azonnal tessék nekem ebből a finomságból hozni! Ide Nyíregyházára!

IBM!
Pihenj le!
Vszínű, hogy a front zavarta meg a szívedet! Biztos nem lesz komolyabb baj!
20150601134430

Timi, meg egyet ide a másik irányba is Tatabányára!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki! Az enyémről csak holnap tudok képet felrakni de mindjárt keresek Neked a neten képet!

Timi! A sütire Én is jelentkezem! :D

Ibm! Örülök, hogy Áron baba jól van viszont annak kevésbé, hogy nem vagy jól! Tényleg pihenj sokat hogy ne legyen semmi gond Veletek!
Vendég

Sziasztok!
Hát én csak akkor kérek ebből a finomságból, ha cukormentes! Amúgy már elfogyasztottam a nyami zabpehelykásámat.

Méreteken én is szoktam dilemmázni, de az aprilis-májusiaknál szokott lenni egy táblázat az eddig született babókról és csak néhány született 56 centi körül, az átlag azért bőven alatta van.
Amúgy azt már tudom, hogy a Mini MAnóban a Nagy Lajos király útján vagy mi az, már 44-es mérettől árulnak bodykat, rugikat. Iszonyú picik! Az áruk nem annyira.

Ibm, megint egy újabb körülmény, hogy pihenj!!

Muffin, vicces sztori, kissrácnak lesz mit mesélni holnap a haveroknak!

Kép
teó

Timi!!!!!! Ez nem ér mindjárt éhen halok! Most hol szerezzek ilyet??! :D :D

Anyjuk: jó a függöny ügyes vagy!

Kriszti: szép blúz és poci. Biztosan csini leszel!

Muffin: jót nevettem a sztorin!

Ma én is csináltam padlizsánt (majonézes fajtát)
Ma egész nap a riasztót szerelték fel nálunk, mert sajnos a házban két helyre is betörtek a hónapban és hát betojtunk! Sajnos szép kis summa! Lett volna jobb helye is!
Vendég

Babu!
Köszi! ;)

Timi!
Ma sok dolgod lesz, ahogy nézem ...... :D

Kata!
Akkor most már atombiztos a lakásotok.
20150601134430

Viki! Hasonló az enyém is csak nem ilyen egyszinű hanem pöttyös és a DM-ben vettem 500.-ért.(5db-os)
Kép
Vendég

Babu!
Hát nem túl szexi...., de akkor megfelel majd tökéletesen.
20150601134430

lányok ezt a bugyit meddig kell hordani? már ha kell egyáltalán..

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Ha már Nyíregyre küldöd a sütit, akkor egy kis kitérővel Barcikára is küldhetnél! Nagyon guszta! :D

Jaj, IBM! Pihenj sokat, már nincs túl sok hátra! Ezt már féllábbal is!

Olyan jó idő volt ma, hogy kikívánkoztam a levegőre. Így megbeszéltük a párom szüleivel, hogy leugrunk, Le is mentünk és egy összehoztunk egy gyors grill-partyt. Annyira jól esett a szabadban kajálni meg azok az illatok...
Megbeszéltük, hogy ezt rendszeresíteni fogjuk :P

Megyek is pihenni, mert eléggé elfáradtam a levegőn, meg hát én is nagyon sz@rul aludtam. Tuti front volt!

Pihenjetek sokat!!

sz.andi

Viki! Az tuti hogy nem szexi de szorítani sem fog és azt mondták az ismerőseim, hogy jól a helyén tartja a betétet! :lol:
Vendég

Timi! Ez nem szorítos bugyi hanem eldobós és a kórházi napokra ajánlják a higiénia miatt!
Vendég

igen azt gondoltam hogy nem szoritos. de itthon ugye már nem kell hordani?!

Kép

Kép
timi1982

remélem az a nagy vérzés nem lesz sokáig. perzse tudom, hogy embere válogatja, de remélem hogy elmulik hamar és csak addig kell. ti mit hallottatok meddig tart az a bő mennyiség kb?

Kép

Kép
timi1982

Én a kórházi napokra vettem csak!
Vendég

Én hallottam 1 hetet és 3 hetet is! :oops:
Vendég

Timi!
Nem kell! Csak akkor, ha annyira megszereted, hogy nem tudsz nélküle létezni

Hol a süti????????????????????????????????????????????????,
20150601134430

A süti még hozzám sem ért ide!
Vendég

Csatlakozom Babuhoz! De majd a mamik jól megmondák a frankót! ;)
20150601134430

elindítottam fénypostával... remélem odaér hamar :wink:
de lehet hogy galambbal küldtem? vagy a cicánkat szalasztottam el vele?! már nem is emléxem. :lol:

egyébként a fele már elfogyott. bencének nagyon izlik, meg apának is :D
ráadásul este jönnek "vendégek" is, ha a gyerkőc nem lesz nyűgös. ugyhogy szerintem holnapra nem is marad :cry:

Kép

Kép
timi1982

Mire a vendégek odaérnek MI megesszük mindet! :D
Vendég

Az erős vérzés cska egy-két nap. Utána normál, menzesz szerű, majd csökken. Viszont elhúzódhat hat hétig, ez az ún. gyermekágy. Szülés után vegyetek be homeos árnikát, érdemes 200ast, és elég egyszer, az elég rendesen felgyorsítja a folyamatnak ezt a részét.

potyka

Potyka! Köszi a tanácsot! Jól fog jönni! :D
Vendég

Muffin, látom a fekvőcipelőt, de sztem a legtutibb a hordozókendő. Én eltökéltem, hogy Ötsökének begyűjtök egy didymost... Azzal bármit ki lehet tekerni, háton, elöl , oldalt. Volt régen persze, de hol van az már... Esetleg nézzetek rá: dydimos.de

potyka

Sziasztok!

Maverik: Tudom hogy már nem vagy itt, de ha valami úton módon mégis feltudsz nézni, akkor légyszi írd már meg hogy megkaptad e a dvd-ét. Remélem igen és megtudtad nézni. :) Egyébként remélem minden rendben van!

Kép
linda24

Lehet, hogy most kitoltam éjjelre magammal, de ettem egy fincsi almát. Min. 2szer többször mehetek majd a wc-re. :oops:
20150601134430

Sziasztok!

Olvastam, jegyzeteltem, úgyhogy most jól belekotyogok mindenbe! :D

Anyjuk - Előszöris gratulálok Apjuknak az új állásához! Remélem szeretni fogja!
Nagyon szép a tükörtojásos függönyöd! :lol: :wink: Nem, tényleg tökjó! Én is imádom ezt a színt!
A folyásról csak annyit, hogy bármilyen kúpot vagy mosakodót veszel, ha nem fertőzés okozza, hanem általános folyás, akkor nem lesz kevesebb a mennyisége. Sajna nekem is rohadt erős, de nincs semmilyen gombám, a doki csak azt mondta erre, hogy ilyenkor a testem jobban akar védeni a fertőzésektől, így erősebben tisztul. Szülés után majd visszarendeződik minden.

Desviki - tudom, sovány vígasz, de a pormacsekok a sötét dió parkettán is ugyanannyira látszanak mint a bükk színűn! :twisted:

Babuli - hol vetted a hálóingeket??? Kérünk róla képeket!

Muffin - ezzel az Auchan-os akciós témával már megszívtam egy párszor! Aztán rájöttem, hogy minden üzletüknek külön akcióik vannak, külön szórólappal, meg minden! Emlékszel, amikor mindenki utazóágyat vett ott? Hát én voltam 3-ban is, és marhára fel voltam háborodva, hogy mindenki valami 7 ezerről beszél, és itt meg 15-20-ért van kirakva. Aztán felvilágosítottak... :roll: :twisted:

Timi - állati jól nézett ki a tortád! Csorog érte a nyálam! Na nem mintha az én torkomon nem csúszott volna le a mai édesség-adag! :oops: :lol:

Ami - vigyázz magadra te csaj!!!! Az én szívem is szokott össze-vissza kalimpálni, de nem játék ám! És még csak most jönnek a melegek... nemtom hogy fogjuk kibírni... :?
Vendég

Wera!
Megnyugodtan ;)

Eskis fotók?
20150601134430

Jó reggelt Kismamik!

Én vagyok az első! :lol:

Wera! Ha párom hazaért megkérem, hogy fényképezzen le benne, hogy jó legyen a mai napotok ugyanis nagyon jót fogtok röhögni rajtam! A hálóingek ujjatlanok 3 féle színűt vettem a hasamig legombolható és 3 bárányka van rajta! Amúgy a Liget téren(Kőbánya 3-as villamos) vettem a skálába és úgy éreztem, hogy a célnak tökéletesen megfelel! Amúgy utálom a hálóinget! :oops:

Az esküvős képeket még Én is várom! :D
Vendég

Jó reggelt!

Babu!

Modellt állsz hálóruciban?
20150601134430

Viki!Igen de csak azért hogy lássátok milyen szexi leszek a kórházban!
Vendég

Aztán nehogy a köntösöddel eltakard magad! ;)
20150601134430

Nem fogom ígérem csinálunk köntössel is és anélkül! :D
Vendég

Amúgy szerintem elég gázul néz ki de még mindig ez volt az egyetlen amit a nagyimra is ráadnék! :oops:
Vendég

Jó reggelt koránkelők!

Látom ma hálóingdivat-bemutató lesz! :D :D

Este összedobtam egy gyors pudingot. Dr.Oetker Gála pudingja, vaníliás ízben. Hát ilyet nehogy vegyen valaki! Iszonyat rossz, vaj íze van!
Amúgy a csokisat meg a puncsosat szoktam venni, azok nagyok finik, most gondoltam megkóstálom ezt is, hát bleeee....

Picurka tegnap nem igazán mozgolódott, még este sem. Lehet nyűgös volt a melegben...
Pedig ha tudná, hogy holnap mi vár rá....cukorterhelés.... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti! Szerintem nem olyen vészes ez a cukros lötyi legalábbis citromlével meg lehet inni úgyhogy vigyél magaddal! A vanilia pudingot annyira nem szeretem de most már bizti, hogy nem veszek! A Picurkád biztosan a frontot érezte! Igen ma hálóinges divatbemutató lesz! :D
Vendég

Jó reggelt!

Látom ma is kezditek :D

Kriszta citromlével tényleg meg lehet inni, még jól is esett, addigra majd éhenhaltam.
Engem inkább a dupla bökdösés zavart.

Kép
Kép
patr

Csajok! A képekről előre is annyit hogy fej nélkül leszek rajta mert nem szeretnék a Vogue címlapjára kerülni! :wink:
Vendég

Engem is a böködés zavar.
Abban bízok, hogy most nem leszek olyan rosszul, mint szoktam, mert utánna ugye az az erősen cukros lötty...hát majd holnap kiderül.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti! Szerintem ha úgy érzed, hogy baj lesz akkor valakit vigyél magaddal nehogy bajod essen! Engem szerencsére a vérvétel sosem zavart!

Gondolt el, hogy amióta terhes vagyok azóta a pajzsmirigyemmel is havonta járok vérvételre! :evil:
Vendég

jó reggelt!

Raktam fel 1 jó kis receptet!!!
Voltunk tegnap a nődokinál, mert ugye nem éreztem a legjobban magam. Azt mondta, semmi gond nincs, csak jó lenne, ha nem ugrálnék ennyit. Az én szervezetem gyorsabban fárad el. Úgy örülök neki. Viszont azt mondta, jó lenne, ha tartanám a 200gr szénhidrátos dolgot, mert a családomban van cukros :? Mondjuk én szinte nem eszek cukrot, kenyeret meg nagyon ritkán. Krumplit viszont annál inkább
magdolnam

Anyukám jön velem. Az elején pont ő volt, aki azt mondta hogy a végére már úgy hozzá fogok szokni, hogy szinte meg sem érzem. Hát úgy néz ki, hogy nálam pont fordítva van. Még az elsőt bírtam a legjobban.
Citromot viszek, a többi meg majd kiderül. Csak túlélem valahogy! :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Hol vannak a képek?!

Az én babócám sem mozgott tegnap túl sokat, erre a suliban, amikor ugye nem illik felállni, úgy befeszített, azt hittem, ott pisilek be....!!! :oops:
Szerintem már ő is unta... :roll:

Ma nálunk lángos lesz a kaja, meg temérdek vasalnivaló vár rám.
Annyira utálok vasalni...
Pláne mostanában!
Nekem az álldogálással vannak problémáim. Az nem megy. Még sétálni is tudok, de vasalás közben nem nagyon lehet.
Ülve meg nem tudok.

Az eldobható bugyi nekem személy szeint nagyon nem volt szimpatikus...
Nem értem, hogyan tartja egyhelyben a betétet... :roll:

Én miért csak a 28. héten megyek terheléses cukorra??

És én csak zsömlét eszem tejjel... :lol:

viszont itt nem hívják előre a kismamákat, és a múltkor amikor benn jártam a kórházban, vagy 6 méteres sor állt ott...
Tudom, hogy a második már soron kívüli, de addíg...

Aki ma vérvételre megy, annak kitartás!!!!!!! :lol:
Vendég

26. HÉT!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ibm!
Tessék vigyázni magadra!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?