Sziasztok!
Olvastam, jegyzeteltem, úgyhogy most jól belekotyogok mindenbe!
Anyjuk - Előszöris gratulálok Apjuknak az új állásához! Remélem szeretni fogja!
Nagyon szép a tükörtojásos függönyöd!
Nem, tényleg tökjó! Én is imádom ezt a színt!
A folyásról csak annyit, hogy bármilyen kúpot vagy mosakodót veszel, ha nem fertőzés okozza, hanem általános folyás, akkor nem lesz kevesebb a mennyisége. Sajna nekem is rohadt erős, de nincs semmilyen gombám, a doki csak azt mondta erre, hogy ilyenkor a testem jobban akar védeni a fertőzésektől, így erősebben tisztul. Szülés után majd visszarendeződik minden.
Desviki - tudom, sovány vígasz, de a pormacsekok a sötét dió parkettán is ugyanannyira látszanak mint a bükk színűn!
Babuli - hol vetted a hálóingeket??? Kérünk róla képeket!
Muffin - ezzel az Auchan-os akciós témával már megszívtam egy párszor! Aztán rájöttem, hogy minden üzletüknek külön akcióik vannak, külön szórólappal, meg minden! Emlékszel, amikor mindenki utazóágyat vett ott? Hát én voltam 3-ban is, és marhára fel voltam háborodva, hogy mindenki valami 7 ezerről beszél, és itt meg 15-20-ért van kirakva. Aztán felvilágosítottak...
Timi - állati jól nézett ki a tortád! Csorog érte a nyálam! Na nem mintha az én torkomon nem csúszott volna le a mai édesség-adag!
Ami - vigyázz magadra te csaj!!!! Az én szívem is szokott össze-vissza kalimpálni, de nem játék ám! És még csak most jönnek a melegek... nemtom hogy fogjuk kibírni...