hüvelygomba: én ebből a szempontból szerencsés vagyok, mert soha nem voltam rá hajlamos és szerintem nem is volt sose...
Úgyhogy ennek örülök. Bár folyásom nekem is van néha, de azt mondják hogy az amúgy is egyén függő, úgyhogy amíg gomba nincs, addig nem is érdekel...
Képzeljétek, nemrég ment el az egyik tanítványom (11 éves kissrác és haláli jófej, már öt éve tanítom) és ahogy kimentünk a teraszra beszállt egy méh a felsőmbe, pont a két mellem közé. Erre csak annyit tudtam mondani a kissrácnak, hogy bocsi, bocsi és lerántottam a felsőm dekoltázsát hogy ki tudjon szállni a méhecske. Aztán mondtam neki hogy bocs, nem akartam mutogatni... Nagyon vicces volt, főleg, hogy a nagymamája kint állt a kapuban... Mondjuk vele is nagyon jóban vagyok és csak röhögtünk az egészen, de amcsiban tuti bepereltek volna megrontásért... Na mindegy, nagyon vicces volt a dolog. Persze úgy igazán semmit nem látott, de szegény így is rendesen zavarba jött...
kövezzetek meg, de nekem nincs bajom az alvókámmal (mondjuk sose volt) és pisilni sem nagyon járok ki éjszaka. Reggelre mondjuk kell rendesen, de nem vészes a dolog. Úgyhogy emiatt nem panaszkodhatom. Amiatt már inkább, hogy folyamatosan mindenféle baromságot álmodok a bébivel és ettől folyamatosan nyugtalan vagyok. GOndolom a tudatalattim dolgozik ezerrel és nem hagy nyugodni hogy mi hogy lesz, de akkor is rossz...
terek.kriszta annak az állatnak bodobács a neve.
Ruhák. Én nem tudom hogy mennyi 56-os meg mennyi 62-es ruhánk van, mert nagyon sok olyat vettem, amin nem méret van, hanem hónap. És azok általában 0-3 hónapig vannak. De van olyanom is ami 3-6 (bár abból csak 1-2) és mi érdekes módon nem örököltünk senkitől ruhát, pedig annyian vagyunk a családban, hogy tutira vettem volna... De nem estem kétségbe, mert turiban is vettem nagyon jó cuccokat, meg heti szinten benézünk az auchanba és ott minden héten valami más van akcióban 5-600 Ft-ért. Ott szoktam vásárolni. Úgyhogy ruhából lassan már nem kell semmi.
Külön szoba nem lesz a bébinek, egyenlőre együtt leszünk (úgyis lesz elég nyűg) és talán jövőre sikerül valamit kezdeni a tetőtérrel és akkor elkészülnek a gyerekszobák.
Ágyat az egyik unokatesóm csinál, a pelenkázókomód a mostani komódunk lesz, pont ráfér a pelenkázócucc. Ami nagyobb kiadás és még hátravan az a mellszívó (sajna mivel speckó elég sokba fog kerülni kb.30, a cumik meg ilyesmik, amik szintén benne lesznek vagy 30-ban, meg akarok venni egy cybex nevű kengurut, ami 25, de olyan fajta, hogy tudod benne fektetni a gyereket, és újszülött kortól használható. Már meg is néztem. Tök jó, mert merev a háta és megtartja a kis gerincét. Aztán amikor nagyobb akkor tudod rendes kengurunak is használni, csak máshogy kell felcsatolni. Majd teszek fel róla képet...
Aztán a többi az már vagy megvan, vagy apróbb kiadás lesz. Azért próbálom azokat is szépen lassan beszerezni, mert egyszerre sokkal rosszabb lenne. De szerintem amit kapunk egyszeri anyasági támogatást, az talán nagyjából elég lesz azokra amik még hátravannak...
Na azt hiszem most ennyi. Kicsi férjem nemsokára hazaér és megbeszéltük, hogy elmegyünk sétálni.
Este még szerintem benézek.
Ja, és ha valaki jár auchanban, 169 Ft egy doboz eper és nagyon fincsi!!! Nem gondoltam volna, de tényleg jó íze volt, és ráadásul egyik sem volt rohadt kicsit sem.
Nekem sajna idén nem lesz eprem, mert amikor bontották a kisházat letarolták az összeset, de jövőre majd újra észhez tér.
Na tényleg eldugulok.