Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg emlékszem...... :evil:
20150601134430

megyek ma a védőnőhoz, kíváncsi vagyok mennyit híztam 3 hét alatt úgy hogy nem iszom és alig eszem :twisted:

Kép
Kép
h. szilvi

két hét alatt jobban írva :evil:

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi - nem mindig számít a szülők mérete a gyerek születésénél. Nekem Anyukám 172 cm, Apám 188, én 181 lettem, de csak 49-cel születtem, pedig még 1 héttel tovább is voltam pociban!!! :wink:
Vendég

Ezek után kíváncsi vagyok a mi babánk mekkora lesz, bár már most mondták hogy hosszúak a csontjai :P
Vendég

akkor rád nagy volt az 56-os rugi :D

Kép
Kép
h. szilvi

Szerintem nyugodtan vegyetek 56-os dolgokat. Nagyon nagyon ritka az olyan újszülött, akinek kicsi lenne. Ráadásul két számozás sem ugyanolyan. A 62-es még elég nagy lesz. De persze abból is lehet 1-2 db. Nekem Roli 54 cm-el született és elég sokáig tudtuk használni az 56-os cuccokat. Persze nem hónapokig, de eleinte egyik méret sem lesz hónapokig. Mi úgy emlékszem, hogy a 74-es dolgokat tudtuk legtovább használni.
Szerintem egyébként is úgy szép a baba, ha pont jó rá ami rajta van. Persze nem a bundazsákra gondolok. De elég furán néz ki, amikor a kiskezén 3X van visszahajtva a ruha.

Kép
szly27

Szilvi - hát igen... gondolhatod hogy néztem ki! :lol: :lol:

Próbáltam feltölteni a retusált esküvős fotókból, de valamiért nem sikerült és most nincs türelmem tovább szórakozni vele. 2-kor randizok egy barinőmmel a Westenben, addig még el kéne készülnöm, na meg majdnem 1 óra kell hogy odaérjek... szóval viszlát este!!! :)
Vendég

Végre sikerült Rolinak elaludnia a rendes ágyon. Kb. 3-szor jött ki a szobából! Sajna azt nem bírja, ha melléfekszem, mert ő úgy sosem aludt. Így visszavittem, betakartam, ondtam, hogy nem szabad kijönni. És végül nyertem. Elaludt. Remélem holnap már mégkönnyebben fog menni és akkor hála a hangyáknak elfelejtjük (2 hónapra) a kiságyat.

Kép
szly27

vagyok en is, csak tegnap nem volt itthon a laptop,mert parom apukajanak volt eloadas, es a gepunkrol mentek a kepek es a zene, ma delelott, meg a laminalt lerakasan agyaltunk, meg varrtam a fuggonyt.
MAjd mindjart le is fotozom, felteve, ha talalok feltoltott elemet, ami ebben a rumliban nem lesz kis feladat.

Amugy a durcim, hogy apa nem hajlando hinni nekem hogy hogy lehet megcsinalni a laminlat lerakasat mar el is illant, mert hivott az elobb, hogy megvan az allas!:) Ez igazan remek hir! Aprilis vegen kezd!
Addig meg neha bemegy a ceghez ahol most feketen van, de probal itthon is lenni, hogy a lakas leheto legteljesebben kesz legyen.

Es meg a nap is ragyog ezerrel! Szoval most happy vagyok! Elobb egy jegkremmel "unnepeltem":)
MA este szulesfelkeszito lesz, szoval meg kimozdulni is lesz alkalmam, meg alt jok az eloadasok.

Az intim mosakodo kapcsan epp mult heten ajanlotta a vedono- mikor panaszkodtam, hogy a kup nem segitett- a SAFORELLE termekcsaladot, van krem is meg gel is. Patikaban kaphato. Meg nem vettem meg, mert mondta 1000 ft folott van, es meg nem jartam ugy patika kornyeken azota hogy lett volna nalam eleg penz, de szerintem ki fogom probalni, mert engem zavar a bo folyas.

A ruhamaret lutri: de szerintem 3-4 56 os rugi jo ha van, de nekunk inkabb 62es bol van tobb, igaz tenyleg nehany 56os is akkora mint a 62 es. Meg 50es rugink is van ketto, de nincs talpa, szoval zoknival jo idoben rovidujju rugikent hasznalhatjuk:)

Hat ami a fodraszt es ehhez hasonlo kenyezteto dolgokat illeti, nekem ez kimaradt az eletembol, kozmetikusnal meg soha nem volta, fodrasznal meg olyan 2-3 evente, mikor megzakkanok, hogy valamit valtoztassanak mar a hajamon mert nem birom. Amugy magamnak festem, vagom.... De igy hogy mindig itthon vagyok, napi szinten copf es ennyi. Kibontva soha nem hordom, mert igen vekony szalu, kocolodo, ha nagyon turelmes vagyok inkabb frizurakat keszitek- az eskuvore is magam tuztem fel- es szeretem becsavarni is mert nekem a nagy a alom a hullamos haj. Mondtam is ferjemnek, ha mar levagatni nem engedi, akkor amikor mar nincs pocaklako es szopi, bedeueroltatom. Tudom hogy szetcseszi a hajt, de az en hajam mar rosszabb nem igen lehet:(

Most nem jut eszmbe mirol is olvastam eddig...

Szep napot, de meg leszek/vagyok ( a naprol be kellett jonnom, mert kb 5 perc utan rosszul lettem, pedig amug imadok napozni, de akkor jobb nem kiserleteznem ha a baba nem kedveli)
Vendég

Na, megjöttem!

Megvan a beutaló, vettem cipőt leárazva barnát, virágosat, meg barackvirágszínű gyűrött blúzt. Utóbbit, mikor próbáltam, elfogott az érzés, hogy mégiscsak csini leszek! :D

Vettem melltartóbetétet is, mert egyre nagyobb mennyiség folyik, de persze nem néztem meg milyen, csak itthon, hát azt hiszem még félreteszem.

Meg vettem terhességi csíkok elleni olajat is. Ha eddig nem jöttek ki, akkor remélem ez után sem fognak!

Látom közben megfejtettétek a képet! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

a fuggony, es a keszulo padlo Kép Kép Kép
Vendég

ja igen es a fuggonyon napocska van, nem pedig tukortojas, mint ahogy a ferjem latja....
Ez van ennyi telik az en rajz es varras tudasombol
Vendég

Na, ezen a tükörtojás hasonlaton nagyon jót kacagtam! :lol:
Szép a függöny, jó a színe! Mi is imádjuk a narancsot!
Látom alakul a parketta! Kitartás!

A hapsik már csak ilyenek! Mindent benéznek! Mikor mi vettük a linóleumot, egy volt, amelyik mindkettőnknek tetszett. Olyan, mintha darabokra tört csempe és járólap darabok lennének lerakva. Biztos láttatok már olyat! És némelyik darab fényes, másik meg matt. Engem ez fogott meg benne leginkább, de a párom...
hazavittük, kiterítettük, és ő akkor kiáltott fel, hogy nézzem már, egyik fényes, másik nem. És meg volt döbbenve, hogy én ezt a boltban is láttam.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja, kisruhák! Abból kiindulva, hogy milyen hosszú combcsontja van a drágának, nem lesz kis baba! (aztán kitudja)
A méretbecslésben reménykedem, de hallottam, hogy néha azt is elszúrják.
Hát arra gondoltam, hogy veszek tényleg csak párat piciből meg kicsit nagyobb méretből, aztán születéskor majd kiderül.
Bár, így leírva elég bugyután hangzik.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

jaj lányok!

főzésem legnagyobb közepette meghozták az ablakot. fasza... most kerülgethetjük hétvégéig, mert akkor rakják be. miért nem tudták elhozni pénteken? és szombaton meg beraknák... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Kriszti!
Tegyél fel képet a felsőről!!!

Anyjuk!

Bükk színű a lamináltatok?
20150601134430

Nem tudok képet feltölteni! Miért neeem? HELP!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Igen bukk szinu. Igazabol nekunk a sotet tetszene mindketonknek, de az negyzetmetere 500-800 ft al dragabb. Igy ezt vettuk.
Meg igazabol, mi most mindenbol ugy gondolkodunk, hogy nem akarunk nagyon beruhazni, mert nem szeretnenk hosszu tavon a lakasban maradni. Nem is tudunk, mert tul kicsi. A tobbi meg a jovo zeneje.
Vendég

A miénk is bükk színű, szeretjük. Hátránya, hogy a pormacsekok meglátszanak rajta.
20150601134430

Sziasztok!
Hú, ide már megint ezer éve nem irtam! :oops:

Anyjuk!
Nagyon jó a függöny!! :) Majd ha az egész szoba kész (ágy is bent van) akkor is tegyél fel képet!

Fú, nálunk az egész lépcsőházban festik a liftajtókat, és olyan büdös van :( ! Igaz a lakásba nem jön be a szag, de muszáj lifteznem ma, mert mosós napom van...és a mosóhonyha a pincében van!!

timi!
Mit főztél ma??

d.dodó

hat nem baj, a mostaninal merhetetlenul jobb lesz. MOst valami 60 eves nyikorgos parketta van, es iszonyat koszos
normal esetben naponta porszivoztam vagy mostam fel.
Pont ezert csinaljuk meg a kisszobat, mert nem szeretnem a baba allergias legyen- apa ugyis az:(- es ezt konnyebben tisztan tudom majd tartani.
Na megyek keszulodok. Eloadas utan meg lehet leszek.
Vendég

lányok!

kész a kaja. egy részét elolvashatjátok a receptek között :D

a sütit még nem irtam le, meg nem csináltam képet mert az még "félkész". még a hűtőben dermed. de lehet nem lesz olyan mint kellene. kicsit lágyabb és nem tudom hogy köt meg.
de azért majd ha kész, és jol néz ki lefotozom. ha meg nem csak fini, akkor leirom a receptet :D

Kép

Kép
timi1982

dodo: agyunk jo ideig nem lesz, kisagy meg meg nem lesz elhozva, szoval az meg azert boven odebb van, hogy ugy nezzen ki a szoba, mint ahogy szeretnenk.
Vendég

jah egyébként a levest azt tegnap gondoltam ki.
néztem a tv-t és az ágica csinált benne "ilyet" a vacsoracsatában... nah az se igazi legényfogó leves volt!
el voltak tőle ájulva a többiek, de hát köze sincs az igazihoz amit ő kreált... ugyhogy gondoltam megmutatom az ágicának hogy hogyan kell az igazit csinálni!!! :D
igaz hogy tojást nem kaptam hozzá igy most anélkül csináltam, de még igy is több közve van hozzá, mint az övének volt!!!

Kép

Kép
timi1982

Anyjuk!
Mi is azért lamináltunk, mert akitől vettük a lakást padlószőnyeget rakott le. Na abban sztem még halptt német katona is volt.....
20150601134430

a recept egyébként étteremből van :D ott tesznek bele gombát is de azt sokan nem szeretik, igy én is ki szoktam hagyni

Kép

Kép
timi1982

Kép
Istenem! Sikerült! Addig kicsinyítettem, amíg el nem fogadta. Remélem látható!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Timi!
Még jó, hogy beebédeltem, mert nagyon tetszik amit feltettél ;) Kis ifogom próbálni.
20150601134430

:D :D :D büszke vagyok! :D :D :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Nagyon csini leszel benne ;)

Viseld egészséggel!!!!
20150601134430

köszi viki!

mondtam hogy ma krumplipürét akarok enni :D és el is felejtettem hogy van ez a jó kis receptem. pedig annyit csináltam már... nem tudom hogy nem jutott eszembe... de ami késett, az nem mult :D

Kép

Kép
timi1982

Szeretem, hogy itt jó kis Receptklubos banda gyűlt össze. :D
20150601134430

A nagy ügyességemben akkor már egy pocikép is, igaz ez már két hete készült:
Kép
Fudenagylett!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Ezután a kép után már végképp azt mondom, hogy csini mami vagy!!! A párod büszkén karolhat majd a lagzin ;)
20150601134430

Krisztina, milyen szép hasad van! :D

Anyjuk, szerintem ez tuti függöny!

Én most ebédeltem, meg csináltam padlizsánkrémet, mondjuk szerintem nem olyan lett, mint amilyennek kellene lennie.

Délelőtt meg elintéztem a háziorvost. Utána betévedtem egy kínaiba és vettem egy lepedőt gyermekünknek! Csak 700 volt szemben a hétvégén a Brendon outletben vettel, mert az 1500. Ettől boldog lettem. Milyen kis dolgok elegek, nem? :D

Kép
andkata

kriszta!
szerintem nagyon szuper lesz a felső a pociddal :D mindenki irigyelheti apácskát miattatok!

a függöny is marha jó. és nem is tükörtojás!

én meg most hogy igy belegondolok nincs is meg semmi se a babánk születésére. még magamnak se vettem semmit. nincs semmi korházi holmim megvásárolva.
mennyi mindent kell még venni!!!
azt se tudom hol kezdjem a listát, és hova menjek vásárolni... lehet az lesz hogy bemegyek valami baba-mama boltba és megveszek egyszerre mindent. habár igy rohadt sokba fog kerülni, mert nem néztem utána az áraknak, hogy hol mi az olcsó.

Kép

Kép
timi1982

Kata!
Az élet apró örömei ;)
20150601134430

Timi!
Küldök priviben egy baba kelengye listát, amit összeállítottam. Múltkor belinkeltem neked mama listát is. Érdemes azt szemezgetned.

Amúgy még mi sem vettünk semmit, májusban kezdem a bevásárlást.
20150601134430

igen, azok megvannak, de még nem jártam és nem néztem utána. valahogy mindig elsiklok felette. habár remélem ez figyelmezteti bencémet hogy ráér még :D

csak ha eszembe jut hogy nincs semmi olyan rossz érzés fog el. és olyan gyorsan telik az idő is...

Kép

Kép
timi1982

Timi, én sem vettem még semmit!
Ismerőstől kapunk ágyat, állványos kádat, pelenkázólapot, babakonyhához üvegeket, és ha lány lesz, akkor onnan még kisruhákat is. A többit venni kell. De jövő hónapban már én is el akarok kezdeni vásárolni. Apránként jobb, mint egyszerre.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Hogy ti mennyit tudtok dumálni, amíg én dolgozom!
Végre itt a jó idő, kinn voltunk egy csomót a gyerekekkel az udvaron. Így már jobban bírom a gyűrődést.

Csinálok valami kaját, aztán elolvasom a napi termést.
Azt láttam, hogy valaki kérdezte az 56-os ruha méretet. Szerintem azért abból is kell, mert Zsuzska 56 cm-vel született, és bizony még az 56-os egy kicsit nagy volt kb egy-két hétig.

Na, majd jövök.

Kép
Kép
patr

Ugy milyen tuti vonalzót csináltam? :D

Kép
andkata

hüvelygomba: én ebből a szempontból szerencsés vagyok, mert soha nem voltam rá hajlamos és szerintem nem is volt sose... :) Úgyhogy ennek örülök. Bár folyásom nekem is van néha, de azt mondják hogy az amúgy is egyén függő, úgyhogy amíg gomba nincs, addig nem is érdekel...

Képzeljétek, nemrég ment el az egyik tanítványom (11 éves kissrác és haláli jófej, már öt éve tanítom) és ahogy kimentünk a teraszra beszállt egy méh a felsőmbe, pont a két mellem közé. Erre csak annyit tudtam mondani a kissrácnak, hogy bocsi, bocsi és lerántottam a felsőm dekoltázsát hogy ki tudjon szállni a méhecske. Aztán mondtam neki hogy bocs, nem akartam mutogatni... Nagyon vicces volt, főleg, hogy a nagymamája kint állt a kapuban... Mondjuk vele is nagyon jóban vagyok és csak röhögtünk az egészen, de amcsiban tuti bepereltek volna megrontásért... Na mindegy, nagyon vicces volt a dolog. Persze úgy igazán semmit nem látott, de szegény így is rendesen zavarba jött... :)

kövezzetek meg, de nekem nincs bajom az alvókámmal (mondjuk sose volt) és pisilni sem nagyon járok ki éjszaka. Reggelre mondjuk kell rendesen, de nem vészes a dolog. Úgyhogy emiatt nem panaszkodhatom. Amiatt már inkább, hogy folyamatosan mindenféle baromságot álmodok a bébivel és ettől folyamatosan nyugtalan vagyok. GOndolom a tudatalattim dolgozik ezerrel és nem hagy nyugodni hogy mi hogy lesz, de akkor is rossz...

terek.kriszta annak az állatnak bodobács a neve.

Ruhák. Én nem tudom hogy mennyi 56-os meg mennyi 62-es ruhánk van, mert nagyon sok olyat vettem, amin nem méret van, hanem hónap. És azok általában 0-3 hónapig vannak. De van olyanom is ami 3-6 (bár abból csak 1-2) és mi érdekes módon nem örököltünk senkitől ruhát, pedig annyian vagyunk a családban, hogy tutira vettem volna... De nem estem kétségbe, mert turiban is vettem nagyon jó cuccokat, meg heti szinten benézünk az auchanba és ott minden héten valami más van akcióban 5-600 Ft-ért. Ott szoktam vásárolni. Úgyhogy ruhából lassan már nem kell semmi.

Külön szoba nem lesz a bébinek, egyenlőre együtt leszünk (úgyis lesz elég nyűg) és talán jövőre sikerül valamit kezdeni a tetőtérrel és akkor elkészülnek a gyerekszobák. :)

Ágyat az egyik unokatesóm csinál, a pelenkázókomód a mostani komódunk lesz, pont ráfér a pelenkázócucc. Ami nagyobb kiadás és még hátravan az a mellszívó (sajna mivel speckó elég sokba fog kerülni kb.30, a cumik meg ilyesmik, amik szintén benne lesznek vagy 30-ban, meg akarok venni egy cybex nevű kengurut, ami 25, de olyan fajta, hogy tudod benne fektetni a gyereket, és újszülött kortól használható. Már meg is néztem. Tök jó, mert merev a háta és megtartja a kis gerincét. Aztán amikor nagyobb akkor tudod rendes kengurunak is használni, csak máshogy kell felcsatolni. Majd teszek fel róla képet... :)

Aztán a többi az már vagy megvan, vagy apróbb kiadás lesz. Azért próbálom azokat is szépen lassan beszerezni, mert egyszerre sokkal rosszabb lenne. De szerintem amit kapunk egyszeri anyasági támogatást, az talán nagyjából elég lesz azokra amik még hátravannak...

Na azt hiszem most ennyi. Kicsi férjem nemsokára hazaér és megbeszéltük, hogy elmegyünk sétálni. :)

Este még szerintem benézek. :)

Ja, és ha valaki jár auchanban, 169 Ft egy doboz eper és nagyon fincsi!!! Nem gondoltam volna, de tényleg jó íze volt, és ráadásul egyik sem volt rohadt kicsit sem. :)

Nekem sajna idén nem lesz eprem, mert amikor bontották a kisházat letarolták az összeset, de jövőre majd újra észhez tér. :)

Na tényleg eldugulok. :)

KépKép
muffin

Kép

KépKép
muffin

és még csak annyit akartam írni, hogy mennyire látszik, hogy egyre többen nem dolgoznak, mert már délutánra annyit kell visszaolvasni hogy csak na... :)

KépKép
muffin

Megjöttem! Vettem 3 hálóinget ujjatlant 800.-ért darabját. Eldobható bugyit és melltartó betétet! Ez a mai termés! :D

Kriszti! Nagyon csini vagy és a blúz is szupi! :D

Andkata! Szupi a vonalzód!

Anyjuk! Szép a napocskás függöny és a padlólap is jól néz ki!
Vendég

Muffin! Azt elhiszem, hogy a kissrác zavarba jött ! Ari lehetett! :D Örülj neki, hogy jó az alvókád eddig az enyém is az volt de mostanában egyre rosszabb! Nagyon jól néz ki ez a baba hordozó!
Jó sétálást Nektek! :D
Vendég

Köszi a dícséreteket! Majd hétvégén teszek fel frisset a pocakról, meg hogy milyen lett a frizu.

Muffin! köszi a bogárnevet! :) Az a szegény fiú biztos zavarba jött. :lol:

Sajna itt nincs Auchan, a plusszos eper meg nagyon ócska volt ma. Az egyik dobozban volt egy teli fehér plüss :shock: hát kössz, majd máskor.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Muffin!
Én nem kövezlek meg, hanem örülök, hogy jól alszol ;)

Tetszett a sztorid!!!

Babu!
Ügyesen vásároltál ma!
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?