Új privát üzeneted érkezett!

Kapott apa is nizoralt...

Szly!
Sajnálom Rolit!
Pusszantás a csípésekre!
Szegényke megijedhetett... Az én kicsi-(középső)lányom igazi lány... Majd betojik a bogaraktól, de amúgy mindent összeszed...
Békával szokta a tesóját kergetni... :twisted: (én is ilyen voltam... :roll: )

Na, megyek bepakolok egy mosást!
Vendég

jó reggelt lányok!

legyetek szivesek legközelebb megvárni mig én is felkelek!!!! igy nagyon sokat kell vissza olvasnom.
és egyébként is... mi az hogy ti már ennyi mindent csináltatok??? én most bujtam ki csipás szemmel és kócos hajjal az ágyból. kimosakodtam, apának adtam egy szép napot puszit és jöttem olvasni.
de ugy látom elkéstem, mert jo sokat irtatok. legközelebb tessék megvárni!! ;)

én most fogok neki még csak mindennek. és ráadásul nem tudom milyen másodikat főzzek. szeretnék csinálni krumplipürét de nem tudom mit csináljak hozzá. néztem a recept topikot de nem találtam benne :(
látjátok... egész hajnal óta szorgoskodtatok és oda bezzeg nem irtatok semmi kajcsit amihez jo a püré. :( ejnye-bejnye ;)

gomba! sok joghurtos, kefires dolgokat esztek? mert ugyebár attól is lehet, hogy felgyűlt a szervezetetekben a joghurtokból a gomba meg a baktérium ami ott távozik lent... ezt nem mondta még a doki?????
meg hát nem akarok "bunkó" lenni, de akin ennyire sokszor kijön apa is megnézethetné magát. lehet hogy az ő szervezetében nincs minden rendben, de a tünetek rajtatok jönnek ki, mert most a ti szervezetetek érzékenyebb rá?!?!

szly! én este a hangyás filmet néztem. azt hittem tuti fogok álmodni valami hangyásat... de ugy látom ti élőben nyomtátok... szegénykéim :(
remélem a krém használt, és már nem látszik rolin.

nah megyek felöltözök és leugrom a boltba. veszek tejszínt a leveshez, meg valami felvágottat. és közben elgondolkodom mi legyen a második.

Kép

Kép
timi1982

Hú, az valahogy kimaradt, hogy rákérdezzek az árára. :oops:
Csak vágatni akarom, mert úgy törik, a vége már olyan mint a cirokseprű. :oops:
Meg ha már ott vagyok, beszáríthatná valami formára is.
Remélem azért annyira nem lesz drága.

Amúgy meg a párom múltkor megjegyezte, hogy költök valami sokat magamra. Jó, műköröm nincs, hajszín eredeti, fodrász évi2x az már jó év, meg nem veszek feleslegesen ruhákat. Nem vagyok topis, de azt hiszem, tényleg ritka az ilyen.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Timi!
Rántot sajtot javaslok! ;)
20150601134430

viki!

az nekem kifolyik... apa meg nézne rám kerek szemekkel hogy husi nincs mellé?? de lehet magamnak csinálok egy párat :D feltéve ha nem folyik ki. huh... most elindult a nyáltermelésem :D

Kép

Kép
timi1982

Kriszti!
Műkörmöm nekem sincs, de a havi kozmetikus látogatáshoz ragaszkodom (gyanta, kis arcmasszázs, arctisztítás időközönként).
20150601134430

Timi!
Én dupla panírba teszem (liszt, tojás, liszt, tojás és zsemlemorzsa). Apócának meg csinálj hozzá sült husit pl.
20150601134430

Timi, kiegyezhetünk, hogy holnap mi alszunk, és te jössz hozzánk rendetrakni! :wink: :lol:
Múltkor a Plusszban vettem előre pácolt combokat, azt csináltam püréhez. 5 egész van benne és ha jól emlékszem, hát nem tudom mennyi, de nem vészes az ára. Spárban is lehet hasonlót kapni, meg gondolom sok helyen.

Ma valahogy kihagy az agyam!!! :oops: :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

jaj nem akartalak megrémiszteni, biztos az nem lesz drága. Nekem nagyon hosszú hajam volt és akkor annyi volt cakkpak. Most Liza miatt nem tuom szineztetni ahajamat így elég sokat megtakarítok rajta
magdolnam

Látod, Viki, én ilyen spórolós vagyok! Szőrtelenítést magam végzem, arcápolást is tuti krémekkel.
Még anyámnak is én festem a haját! :wink:

Timi, a dupla panír beválik. De én rendre úgy járok, hogy mikor kiemelem az olajból, kicsit lógatom, hogy ne folyassak mindent vele végig, hát erre úgy szokott kinézni, hogy az egyik sarokban éppen van ( jó esetben) a másikban meg 2cm vastag. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Pedig egy kis kényeztetés nagyon ráfér az emberre. ;) Jót tesz a lelkemnek.
20150601134430

Jó reggelt Mindenkinek!

Ez már uncsi, de én se aludtam valami jól. Éjszakai pisilés után most ment az visszaalavás, de párocska hajnal 5-kor elkezdett köhögni és nem nagyon bírta abbahagyni. Ezután járkált, ivott, köhögött ilyen sorrendben, majd újra előlről. Nem valami jó alvó és hát én se, milyen lesz a leányzó??? ( És ma persze Szegedre autózik, meg vissza- sose vagyok nyugodt!!!)

Rolinak sok puszi, szegényke!

A terhesség alatt nekem folyamatosan bővebb hüvelyfolyásom van, de csak egyszer haasználtam kúpot ( valami gyógyszertári) és az segített.
Szerintem az intim mosakodó csak jót tehet....

Wera, nem semmi ez az álom, remélem nem gyakran fordul elő Nálad!

Ami, minden jót az UH-n és próbálj napközben pihenni!!!!

Viki, én csodállak, hogy bírsz dolgozni!
Én márcsak a hátam, meg a rekeszizom miatt se tudnék görnyedni a gép előtt ( mint tudjuk az orvosi munka sajna nagyrészt ebből áll). Tegnap délután brutális mértékű volt fájdalom, szinte csak feküdni volt jó. Látnotok kellett volna, hopgy vánszorogtam haza Hüvösvölgyből...Plussz anyóspajtás még pakolt is egy kis kaját
( nehogy éhen haljunk- rendes persze) és azt is cipeltem....

Most reggel nem olyan vészes a helyzet, remélem egy kicsit jobb lesz- próbálok sétálni, szerintem az is jót tesz ( a hétfői jóga sajna családi okok miatt kimaradt).

Hát lehetőségekhez képest mindenkinek szép napot!!!!
:D

Kép
andkata

Magdolmam! A Liza név olyan aranyos...

Csilla, Neked meg nagyon köszönöm a mailt!!!!

Kép
andkata

Kata!
Délre már az én mozgásom is darabos :wink:
Addigram egfájdul a farokcsontom. Az ebéd utáni álmosságról már ne is beszéljünk, legszívesebben felfeküdnék az asztalra.

De a korábbi munkámhoz képest (akkor sokat jártam vidékre, külföldre) most már nagyon light vagyok. Mióta babás vagyok azóta csak az irodában ügyködöm.
20150601134430

Lehet nekem is az hiányzik! Emlékszem, hogy mennyire szerettem, mikor anyám a gyakorlati vizsgáira készült! (gyógymasszőr) :D
Persze most azt nem szabad.. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na csajok én most lépek vásárolni meg uh-ra,meg kollageganők stb.
Szerintem már csak este jövök!
Naggyon király idő van!
Menjetek csavarogni,de persze csak módjával!

És képzeljétek,le sem merem írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megszűntek a panaszaim!!!!!
2x voltam egy helyen és lám lám nem vagyok már gázos!!!

Azért az esput kikészítem!

Pussz mindenkinek!

Vigyázzatok magatokra,én is azt fogom tenni!!!

Kép

Kép
ibm

Veszek valami szlpet ennek az apró,fontos embernek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Kismamaként egy kis + kényeztetést mindig jól jön!

IBM!
Kellemes napot!
20150601134430

Csajok, találtam egy jó képet a neten, meg kell rajta keresni a babát! Hát komolyan én először tök nem láttam! Mindjárt felteszem!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

én egyből láttam! :lol: :lol: :lol: :lol:
magdolnam

én meg vaksi tyúk vagyok ;)
20150601134430

Én is látom! :lol:

Kép
szly27

Kicsit zavaró, hogy a babaneten nem állították át az órát! Nem? :D

Hát nekem fodrász gondjaim nincsenek! Azt hiszem életemben 4 x voltam (az egyik az esküvőmön. Nem is tudta szegény csaj mit csináljon vele
[
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.24 21:41-kor.
Vendég

Bocsi kicsit nagy lett, nem tudom hogy kell! :oops:
Vendég

Na, most megyek én is. Beutalót kell kérnem a cukorterheléshez. Brr...
Majd jövök délután.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

szép jó reggelt mindenkinek, merthogy mindenki megelőzött a felkelésben :D
nekem a cukor terhelés jó volt, ízlett is, meg a kis jövevény megvan bolondulva az édesért, így jól elvoltunk, az eredmény pedig 4,5, két óra múlva pedig 4,6 :shock: , szóval meginni is kár volt :D

Kép
Kép
h. szilvi

nah megjártam a boltot. már tudom mit főzzek :D
felteszem a receptek közé, csemegézzetek.

a cukor mindenkinek kész van egyből?!?! mármint a második eredmény. nekem azt mondták 2-3 nap mulva menjek érte... ugyhogy mászhatok vissza a városba majd. de lehet felhivom a szülésznőmet hogy legyen kedves és hozza el nekem (ugyis oda küldik az eredményt), aztán majd lemegyek érte az 1 emeletre innen a magasból. de lifttel :D igy nem lesz megterhelő :lol: :lol:

aztán mig nincs meg az eredmény igy a nőgyógyhoz se akarok bejelentkezni, pedig már van egy csomó eredményem amit még nem is látott. kiváncsi vagyok mit szól a röntgenemhez :D lehet meg se modnom hogy elmentem... :(

Kép

Kép
timi1982

ti hány darab 56-os cuccost vettetek? nem merek sokat nehogy kicsi legyen, de félek hogy a 62-es meg nagy lesz :oops:

Kép
Kép
h. szilvi

nekem délután 4kor már megvolt az eredmény

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi!
Gratula a cukkerhez!!!

Sztem ha 6-8 56-at veszel elég.
20150601134430

Nekem másnapra volt meg az eredmény.
20150601134430

Sziasztok!

Többször megkíséreltelek olvasgazni benneteket, de nagyon nem volt időm az elmúlt napokban. Vasárnap Kecskeméten volt koncertünk, hétfőn Apának kivették a manduláját, a sztrájk kellős közepén kellett bemennünk a kórházba. Ameddig csak tudtam, ott voltam vele, aztán meg rohantam a dokihoz táppénzes papírért, és vittem a háziorvosnak. Vicces volt, mert mint kiderült, fenyegető vetéléssel vettek fel betegállományba (ezt csak utólag tudtam meg), és miközben a háziorvos mérte a vérnyomásom, kérdezte, hogy vagyok. Én meg roppant élénken mondtam, hogy köszönöm, remekül :)
Azóta Apa-istápolás van (tuti kis étlapot szerkesztettem neki, hogy legyen kedve enni :) ), meg itthon próbálom meg utolérni magam. Ha épp nem ezek, akkor Otit szórakoztatom, mert Apának fáj a beszéd, nem hajolhat le, nem emelhet, úgyhogy ketten vagyunk terhesek :wink: , csak én most nem nyúlhatok ki este lábat felrakva, amíg a fiúk fürdenek, mert a fürdetés-lefekvés procedúra is az enyém. És ez még legalább egy hétig.... de a lényeg, hogy Apa jobban van, és remélhetőleg a torokgondjai is elmúlnak.

Jó ez az új vonalzós oldal, csak olyan bazi nagyok a vonalzók!

Szülinaposokat Isten éltesse!

Kike, hogy vagytok?

H.szilvi, gratulálok az angolodhoz!

Andkata, szívesen!

Rolit nagyon sajnálom, szörnyű lehetett a hangyainvázió!

Titi, egyrészt köszönöm, hogy beavattál bennünket a magánéletetekbe, másrészt annyira örülök, hogy rendeződik a kapcsolatotok Apával!

A gomba-intim szappan kérdéshez: régen attól is gombás lettem, ha elmentem egy uszoda mellett. Egy naponta úszó ismerősöm javaslatára kipróbáltam, és azóta használom is a Sába intim szappant (patikában, bioboltokban, talán drogériákban is van), és kb. kétévente egyszer kapok el gombát.
A Canesten kombi arra jó, hogy a tüneteket enyhítse, de azért jobb, ha az orvos is lát benneteket, mert nem mindegy, milyen jellegű gombára mit használ az ember. Ráadásul Apának is tud gyógyszert adni (egy bazi erős, egy szemből álló antibigyó, Diflucan). Nekem legutóbb olyan kenőcsöt adott, ami szintén egyetlen lódózis volt, de 1-2 óra leforgása alatt enyhítette a tüneteket, és néhány nap alatt kiirtotta a gombákat. A neve Gynozol. Ilyenkor nem mindegy, meddig virítanak a gombák.
A cukor tényleg bekavar. Egy ismerősöm mesélte, hogy úgy kezelte ki magát, hogy nem evett cukrot, viszont annál több joghurtot, kefirt, hogy helyreálljon a savháztartása.

Bocs, hogy nem tudok mindenkinek válaszolni, oldalakkal előbb még jegyzeteltem, de azok már rég nem aktuálisak :D

Remélem lesz majd több időm is! Vigyázzatok magatokra, és élvezzétek a napsütést. Akik még dolgoznak, azoknak kitartást a végéig!!!

Ja, ma reggel olyan földrengés volt a hasamban, hogy azt hittem, Babus kirúgja az oldalamat :D

Kép
Kép
bondi

cserébe van annyi víz rajtam, hogyha kicsavarnának meglehetne benne fürdeni :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi: ez nálam is nagy dilemma! Mert hát 6-8db 56-os-at kell "kidobni" azért az is gáz (mert mondjuk kisi) de nem akarok úgy sem járni, hogy lóga gyereken az összes ruha!
Nekem mondjuk 62-esből van inkább kevés 1 vagy 2 rugi és talán 3 body. Mondjuk egyes 56-os ruhák méretre a 62-essel vetekszenek!
Vendég

Kata - nagyon szép a hajad!

Csajok - az gáz ha én egyáltalán nem látok babát azon képen??? :shock: :cry:
Vendég

Bondi!
Apócának jobbulást!!!

Wera!
Én sem látom továbbra sem. ;)
20150601134430

sziasztok!

Nagyon pörögtök csajszik! Alig győztem visszaolvasni! 8)
Most megyek kifőzöm a spagettit a vadashoz és megcsinálom a túrosrétest! :wink:

Én láttom! :)
bencuri

Mondjuk 7 body, pl. amit most 1800 Ft-ért lehet kapni a Tescoban nem pénzkidobás.

Ha még sem kell, akkor elajándékozod, vagy meghirdeted eladásra.
20150601134430

na ez a másik gondom :shock: hogy vegyek e egy újszülöttnek rövidújjút, mert csak egy újszülött :shock: nehogy fázzon, nálunk tavaly nyáron elég sz.. idő volt :?

végülis 3kg-nál csak nem lesz tán nagyobb!! :?

Kép
Kép
h. szilvi

én látom a babát :D átküldtem nyusziapunak. kivánci vagyok ő látni fogja-e :D

Kép

Kép
timi1982

Szilvi!
Én tuti veszek. Nálunk pont júli végén volt a legmelegebb idő.
20150601134430

Nekem is a legtöbb babacuccom Tesco-s. Szerintem jók lesznek az 56-osok is, mert nincs az annyira pontosan szabva, hogy egy 57 cm-es gyerekre már ne menne rá!
Vendég

én vettem rengeteg bodyt meg tipit. 56, 62, és nagyobbakat is. direkt turcisat vettem hogy ne legyen sok pénzkidobás ha nem kell.
nekem a bodyk olyan 10 darab van 56-osból is, és rugi is van. azok jok lesznek rosszabb, szelesebb időben. a lakásba meg lesz vagy 40 fok, ugyhogy fázni nem fog itthon. :(

Kép

Kép
timi1982

lassan már tényleg kimosom őket és teszek fel képeket, már olyan régóta igérem :oops:
meg a hétvégén csinálják az ablakot, június első hetében meg nyusziapu itthon lesz és festjük meg tapétázzuk a gyerekszobát :D már most izgulok :lol: 8) :shock:

Kép

Kép
timi1982

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Már én is látooooom!

Viki - a kis tappancsát keresd meg először, a jobb szélen van, ahol a fa dereka lehajlik. Ott vannak a lábujjai, a többit már látni fogod utána!!!!!! Tökjó! :D
Vendég

Wera!
Köszi a megvilágosítást! Már látom ;)
20150601134430

akkor lehet veszek én is valami rövidet :?
mekkora súlyú és hosszú vajon egy átlagos gyerek? :)

bár nem tudom mit aggódok ezen, nálunk az apuka kisebb mint én, meg az egész családja kisebb mint én :D , de mi van ha rám üt?? :shock: :D

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi!
Lassan a dokik elkezdik a súlybecslést, és abból látod kb. mennyivel fog születni a bébi (persze +ban -ban is lesz eltérés).
20150601134430

eddig még csak az én súlybecslésemmel vannak elfoglalva :twisted:

Kép
Kép
h. szilvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?