Sziasztok!
Többször megkíséreltelek olvasgazni benneteket, de nagyon nem volt időm az elmúlt napokban. Vasárnap Kecskeméten volt koncertünk, hétfőn Apának kivették a manduláját, a sztrájk kellős közepén kellett bemennünk a kórházba. Ameddig csak tudtam, ott voltam vele, aztán meg rohantam a dokihoz táppénzes papírért, és vittem a háziorvosnak. Vicces volt, mert mint kiderült, fenyegető vetéléssel vettek fel betegállományba (ezt csak utólag tudtam meg), és miközben a háziorvos mérte a vérnyomásom, kérdezte, hogy vagyok. Én meg roppant élénken mondtam, hogy köszönöm, remekül
Azóta Apa-istápolás van (tuti kis étlapot szerkesztettem neki, hogy legyen kedve enni
), meg itthon próbálom meg utolérni magam. Ha épp nem ezek, akkor Otit szórakoztatom, mert Apának fáj a beszéd, nem hajolhat le, nem emelhet, úgyhogy ketten vagyunk terhesek
, csak én most nem nyúlhatok ki este lábat felrakva, amíg a fiúk fürdenek, mert a fürdetés-lefekvés procedúra is az enyém. És ez még legalább egy hétig.... de a lényeg, hogy Apa jobban van, és remélhetőleg a torokgondjai is elmúlnak.
Jó ez az új vonalzós oldal, csak olyan bazi nagyok a vonalzók!
Szülinaposokat Isten éltesse!
Kike, hogy vagytok?
H.szilvi, gratulálok az angolodhoz!
Andkata, szívesen!
Rolit nagyon sajnálom, szörnyű lehetett a hangyainvázió!
Titi, egyrészt köszönöm, hogy beavattál bennünket a magánéletetekbe, másrészt annyira örülök, hogy rendeződik a kapcsolatotok Apával!
A gomba-intim szappan kérdéshez: régen attól is gombás lettem, ha elmentem egy uszoda mellett. Egy naponta úszó ismerősöm javaslatára kipróbáltam, és azóta használom is a Sába intim szappant (patikában, bioboltokban, talán drogériákban is van), és kb. kétévente egyszer kapok el gombát.
A Canesten kombi arra jó, hogy a tüneteket enyhítse, de azért jobb, ha az orvos is lát benneteket, mert nem mindegy, milyen jellegű gombára mit használ az ember. Ráadásul Apának is tud gyógyszert adni (egy bazi erős, egy szemből álló antibigyó, Diflucan). Nekem legutóbb olyan kenőcsöt adott, ami szintén egyetlen lódózis volt, de 1-2 óra leforgása alatt enyhítette a tüneteket, és néhány nap alatt kiirtotta a gombákat. A neve Gynozol. Ilyenkor nem mindegy, meddig virítanak a gombák.
A cukor tényleg bekavar. Egy ismerősöm mesélte, hogy úgy kezelte ki magát, hogy nem evett cukrot, viszont annál több joghurtot, kefirt, hogy helyreálljon a savháztartása.
Bocs, hogy nem tudok mindenkinek válaszolni, oldalakkal előbb még jegyzeteltem, de azok már rég nem aktuálisak
Remélem lesz majd több időm is! Vigyázzatok magatokra, és élvezzétek a napsütést. Akik még dolgoznak, azoknak kitartást a végéig!!!
Ja, ma reggel olyan földrengés volt a hasamban, hogy azt hittem, Babus kirúgja az oldalamat