Új privát üzeneted érkezett!

Van egy Cindy Crawford lemezem. eléggé hajtós, de hatásos. az utóbbi években felszaladt egy pár kiló, és most küszködöm le. :lol:
Te feltöltötted a vasalót? :lol:
Vendég

Az jóóóóóó..... nekem is van egy csomó tornás kazim, de egyedül nagyon lusta vagyok neki kezdeni.
Nem lett feltöltve, mert nincs itthon víz, vennem kell majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az nyómós értv. Mármint a vasalásra.! :lol: :lol: :lol:

az igazság az, hgoy én sem nyomnám, ha nem jönne a barátnőm.
Pár hete megpróbálkoztam a futással a párommal, de a helyi röngen alatt kötöttem ki. kilazult a térdizületem, így maradt a torna. Pedig jó lenne kinn a levegőn

Te sportolsz valamit?
Vendég

Évekig jártam alakformáló tornára, de amikor tavaly abba hagytam a fogyókúrám miatt, leálltam vele. Azóta csak párszor voltam.
De én röplabdáztam, művészi tornára jártam, táncoltam és sok mindebe bele kóstoltam.

Te a tornán kívül művelsz még mást is?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nem igazán sportolok mást. hacsak nem vesszük azt, hogy kerékpárral járok be a 3 km-re lévő munkahelyemre :lol: :lol: :lol:
Vendég

Az viszont nagyon jóóóóóóóóóóóóóó..... én is szeretnék biciklit, meg majd páromnak is, csak hát most éppen nyaralásra gyűjtünk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

az nagyon jóóóóóóóó :lol: :lol: :lol:
merre készültök?
Vendég

Horvátországba homokos tengerpartra egy hétre apartmanba barátokkal.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ti terveztek valamit a nyárra?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

az nagyon szép lehet. Még nem voltam ott, de már sok képet láttam róla.

Csak egy-egy hétvége van betervezve. a költségvetés nem engedi. :cry:
Vendég

Csak epp bekoszonni jottem megyunk aludni 8) Holnap irok mindenkinek visszaolvasom :wink:

ZSu
Ezt viszont most kell irjam: szal tornazzunk egyutt :lol: te majd ott nyomod en meg itt...es mar is nem vgy egyedul az msn-en meg nezzuk a masik nem-e csal :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: Ez tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Okes, benne vagyok :wink: :!: :lol:
Szép álmokat :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pendi
Mi is gondolkodtunk hétvégében...... de akkor már egy egész hétre megyünk szeptemberben......
Januárban mentünk volna wellnesszni, de helyette páromnak lett új szemügéje :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

na igen! a szemüveg pedig elviszi a nyaralás összegét. Tudom! én is szemüveges vagyok. ha az ember normálisat szeretne, bele kell nyúlni a pénztárcába.

Időközben megfájdult a fejem.
azt hiszem, hogy kilépek. lehet, hgoy sokat ültem itt.

Szia! Minden jót! puszi
Vendég

Szia Pendi!

Puszika, vigyázz magadra!!! Jó pihenést!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi Zsuzska!
Te is vigyázz magadra! puszi
Vendég

Babszi, sajnálom, hogy az autód így gallyra ment. Van már határozott elképzelésed, hogy milyet szeretnél helyette?

Évi, írd meg, mi volt a vizsgálaton! Drukkolok, hogy jó hírekkel gyere!

Zsuzska, hol tudsz Horvátországban homokos partot? Idén mi is oda szeretnénk menni és a gyerekek miatt jó lenne, ha a parton lehetne homokozni. Már tavaly előtt is ez volt a tervünk, de valahogy Olaszország lett belőle.

Pendi, nagyon szorgalmasak vagytok!

Arikon, igen, szeretnék a táblicskuba bekerülni. Adataim: gyermekeim: Szabolcs és Ákos; ciklusom hossza: ??? 23-31; mióta: 2008. április. Köszi!

Kép Kép Kép
datolya

Datolya: Mi Pag szigetére megyünk. De Zadar környékén is sok van. Mi a www.adriatica.net oldalon foglaltuk le a szállásunkat.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát szép álmokat mindenkinek!!!

MEnek, apácska hátha kapható egy körre :roll: :oops: :lol: Szerintetek melyik nap van PÉ? Amikor felszökik a hőm, vagy amikor lemegy utána????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Halihó!

Ma fárasztó napom volt, és majdnem fel is mondtam, de ez most hosszú, és nem is akarlak fárasztani titeket!

Babszi:
Nagyon sajnálom az autódat! Remélem hamarosan beköltözhet a családba egy újabb kicsi kocsi!

Kép
anda81

Nóri:
Én is szeretnék bekerülni a táblába! :D
Sajna még nincs gyermekem, a ciklusom 32-35 nap szokott lenni és december óta próbálozunk! Köszönöm! :D :D

Kép
anda81

Na szép jó estét mindenkinek vissza olvastalak titeket :lol: elég volt
Babszi remélem megszereted a kicsi kocsidat ha uj lesz akkor is én leszek a keri anyja már van egy mosógépem igaz Zsuzsa?
Pendi nagyon kis szorgos vagy és köszi a drukkot
Datolya neked is köszi a drukkot meg neked is Zsuzs MEG MINDENKINEK
Na akkor irom mi volt uh-val nézet és azt mondta 11.7mm a petesejtem megindult nőni csütörtökön mennem kell megint uh.-ra és remélem csak növekedni fog tovább iszom a cickát Arikon ajánlásával nagyon finom :? de megéri na puszi holnap leszek és beszélünk most egy kicsit örülök de csak nagyon halakn mert nem akarom hogy be üsön valami és megálljon a növekedésben mint a multkor puszi

Kép
bévi

Nori
Koszi a javitast :wink:

Zsu
Keletrol valami n agy ragyogas jon :o Jah,hogy tegnap takaritottal :lol: :lol: :wink:
Tyu Zsu en ehhez hule vgyok de nekem is jo lenne tudni mert ma leesett akkor holnap lenne amikor felkuszik es a pe :?: :shock: Ma pisilek majd egy LH-t :lol:

Pandi
Tornazol? :o Na most irigykedem mer en is lusti vgyok :roll: :oops:

Evi
Novekedest a petednek++++++++++++++++++ :wink:

Babszi
Ez nezd meg :shock: :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=KbJSi6HazlA

KépKép
bridget0801
Kulfold

Itt van meg 1 avataros kep...bar golyas nincs itt se :?
http://www.avatarist.com/

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lányok:a táblát én csinálom, úgyhogy az adatok nekem kellenek.(kivétel Anda, ő tudta! :wink: )
Viszont elég hiányosak...kérem pótolni a teljesség kedvéért.(meg az enyémért) :D

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Annyira örülök, h. Mindenki szeretne táblatag lenni! :) De én csak felvetettem a dolgot, Nórika fogja kivitelezni. Újra szép nagy táblácskánk lesz, juhééééjjj! :D

Évi,
örülök a jó híreknek!! Látom Te is megnyugodtál, és valóban a cicka tea "nagyon finom", de a cél szentesíti az eszközt. Most én is rendesen iszom. Tényleg írtad, h. a petesejted 11,7 mm-es, mekkora az ideális méret?

Zsuzska és a többi tornázós csajszi!
Én is szoktam tornázgatni (1 héten 1* :oops: ) a Rubint Réka kazijára. Állati brutális, de nagyon hatásos, főleg a fenék formáló gyakorlatok tetszenek...meg Férjecskének is. :D Meg (mint ahogy már tudjátok) hétfőnként hastáncolni járok. Régebben én is rendszeresen (1 héten 4*) tornáztam, de aztán meló stb. és elmaradt. Egy idő után ollllan lusti lettem, nulla állóképességgel, h. csak na. Ezért is határoztam el tavaly októberben, h. újra mozogni fogok, és akkor jött a hastánci, meg a kazit is leporoltam és azóta rendszeresen csinálom a gyakorlatokat. Sokkal fittebbnek érzem magam, úgyh. Csajok mindent bele! :D

Amint látjátok a vonalzómat, holnap megyünk Zalakarosra velneszezni, pihizni, legközelebb vasárnap este, v. hétfőn leszek! Addig is tessék jó sok mindent írni, és akinek itt az ideje: DRUKK és pozitív enerdzsi!
Pusza :D
Vendég

Kép
Vendég

Arikon drága:érezzétek nagyon jól egymást!!!Totál kikapcs legyen és mindent bele, várlak vissza a beszámolóval!Pussssszzzzz, vigyázni az úton!
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek aki írt!

Képet nem tudott adni a doki, csak videót tudott volna készíteni, kazettát meg nem vittem.

Majd legközelebb megpróbálok szerezni képet. Péntekig adtam magamnak haladékot és utána beszélnem kellene a főnökkel. Be vagyok szarva, mi lesz, ugyanis a kolléganőm egy hónapja ment el betegszabira, ahogy megtudta, hogy terhes. És fogalmam sincs ki fog két ember helyett dolgozni. (nem irigylem aki ide kerül)

Sose mertem elmenni jóshoz, mert féltem a rossz hírektől.
Én ingázni szoktam a csuklónál, (aranynyaklánccal és gyűrűvel) és kijön kinek mennyi gyereke lesz, és milyen nemű. De ezt sem szabad túl komolyan venni.

Sonny! Én jól vagyok, bár ma nem érzem annyira, hogy fájna a mellem. Eddig aludni alig tudtam tőlük. Mindig ilyen hülyeségeken jár az eszem. Remélem te nem parázol annyira. Az elsőnél én is könnyebben viseltem. Csak most olyan régóta vártuk a kistesót, és nagyon féltem.
Csütörtökön megyek védőnénihez, aztán megcsapoltatom magam. Te már túl vagy ezeken?

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Arikon jo utat :!: :!: :!: 8)

Nori
Alakul a tabla :wink:

Kata
Pedig neztem volna egy profi kkis kepet :roll: Na de majd legkozelebb :wink: Nem tom irtad-e mar mi volt a titok nyitja...vgyis,hogy most osszejott :roll: :oops: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Babszi:na mi vóóót tegnap?Sikerrel jártál?
Vendég

Arikon,
érezzétek nagyon jól magatokat! :)
sirkici

Napsugaras jó reggelt mindenkinek!!!!

KEresztmami: Hajrá sejtecske :!: :lol: 8)

Bridg:
Édi nagyon az avataord :lol: :lol: :lol: :lol: Csilli villi minden, már csak jó időnek kellene lennie, hogy a függönyöket és az ablakokat is rendbe tudajm rakni :roll:

Arikon: Hát rá kell szánnom magamat a tornára.... bár bízom benne, hogy kismamatornára megyek legközelebb :roll: :lol: :lol: :lol:
Jó wellnessezést nektek, érezzétek jól egymást :wink: :lol:

Képzeljétek, reggelre 36.9 lett a hőm :lol: :lol: :lol: Kislányra utazunk, úgyhogy a hétfő reggeli katonák és a holnapiak célt fognak érni :!: :!: :!: :!: :!: :!: Tegnap nem volt puding, apácska beájult :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok nagyon köszi a biztatást a petesejt nevében is :lol:
Arikon jó utat és nagyon jól érezni magatokat teljesen felejtsetek el mindent és mindenkit csak egymásra gondolni senki másra és remélem szupi lesz :lol:
Nóri én tudtam hogy te csinálod a táblázatot csak Arikonnak azt köszöntem meg hogy ösztönzöt minket neked meg nagyon köszi hogy megcsinálod és feltetél minket ujakat is :lol:
Zsuzs:apa kibukot nálunk forditva volt nálunk én buktam ki és mondtam neki reggel sietel azt válaszolta hát majd meglátjuk erre én megint elaludta és kávé várt az asztalon de már apa elment
Kati neked meg semmi izgalom minden rendben lesz ne idegeskedj ha lesz kép meg tesék hozni

Kép
bévi

Zsu
Kocce bar a hello kitty-t mar nem szeretem annyira :? viszont babas azert tettem be :lol: ngyon nagy hazitunder vgy te :lol: :lol:
En ma lottem egy lh-t es halovany csik :wink: lassan pudingos napok jonnek itt is :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csucsu hol vagy hiányzol gyere mert kikapsz :lol: :lol:
Bridget akkor hamarosan nagy akcioba kell lépnetek na de semmi lazsa ezt én mondom pont :lol:

Kép
bévi

Helló Csajok!

Na, csak nem tudok elszakadni Tőletek! :D Itt a tanfolyamon is van net a gépen, úgyh. szemmel tudlak benneteket tartani. :wink: De még ma este pakolás után is bekuksizok. Hiába nélkületek nem lehet meglenni. :D

Nóri,
szupi lett a tábla! Nagyon ügyi vagy!

Mindenkinek köszönöm (köszönjük), megtesszük ami tőlünk telik, és remélem szupi jó lesz a kikapcsolódás.

Zsuzska,
tessék apácskádat nyüstölni! :oops: 8)
Vendég

Képzeljétek ma reggel nem volt vizünk mert valami miatt elzártál apát hivom beszélünk közben kortyolgatom a kávét amit csinált nekem erre azt mondja nem volt reggel viz nem tudott borotválkozni a kávé a kezembe :shock: akkor most mi van hogy csináltál kávét hát ásványvizel hát én olyat kacagtam :lol:
De ő azért megkérdezte azt hitted belepisiltem :lol:
Persze nem csk furi volt mert ha nincs viz hogy van kávé de megoldotta :lol: És persze szénsavas viz volt de nem érzett a kávén nagyn vicces

Kép
bévi

Arikon elfelejtetem válaszolni 11.7mm azt jelenti elkezdet növekedni mert mikor elkeztem szedni a gyógyszert 8mm-es volt és ennek még nőnikel jó sokat na majd meglátjuk puszi
Nitácska te merre vagy???????????
És csucsu???????????????????,

Kép
bévi

Sziasztok!

Na egy kis élménybeszámoló: képzeljétek, egész este szóba sem került a gyerektéma.. mintha vmi tabu lenne. Belül dühöngtem, de kívül mosolyogtam és irtó kedves voltam 8)

Szerencsére az én anyukám majd kibújik a bőréből, minden nap telefonál és babusgat. Úgyhogy kárpótolva vagyok :)

Arikon: nagyon jó pihit kívánok nektek, remélem szép időtök lesz!

Bridget: nagyon édi az új avatarod!

Kuzsanna: hajrá :) ma támadd le apát mindenképpen :))

Kati: ne parázz, nekem sem feszülnek a melleim, csak nagyon enyhén. Gondolj arra, hogy a legjobb a babának, ha nem stresszelsz. Sőt, tulajdonképpen nem is járok gyakran pisilni, és émelyegni sem émelygek. Szóval csak nyugi!
Én valahogy úgy vagyok vele, hogy mindent megteszek, hogy jól menjenek a dolgok, de valójában a sorsban bízom.
Már voltam védőnőnél, és egy tündér volt. 1 órán át kérdezgetett, és csomó jó tanácsot mondott, tényleg szuper élmény volt. Majd kérünk beszámolót! :)

Judit
Kép
sonny

Sziasztok csajok...bucsuzni jovok :roll: Egyszeru az ok nem vgyok idevalo :cry: Ne is akarjatok marasztalni mert nem fogok :? Befejeztem eleg volt :cry: Es itt nem a babaprojektrol van szo :roll: Mindenkinek tovabbra is sok-sok drukk...es nagy pusszantas :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sonny:látod, hogy minden okés? :wink:
Vendég

Bridge: Innen is? Minden jót neked!
jaimee1

Niniittakedvencbébimanutája!!! :D
Vendég

Jaimee!!!! Csnóri!!!

Köszönöm neketek :wink: :wink: :wink:
Jól esett!

Egyszerűen kijött belőlem! Ez a csaj szószerűen kihozta belőlem az állatot! :evil: :evil: :evil: Lehet már túl bunkó is voltam!

Puszi nektek!
Vendég

Nati: Te anyatigris, te... :D :D
jaimee1

Nati:nem vagy te bunkó, csak őszinte!Nagy különbség errefelé....

Kép
Vendég

Lányok

Kép
Vendég

lányok, ez melyik fórumon történt? én nem értek semmit...

Judit
Kép
sonny

Sonny:ma megint megjött...olvass vissza 4-5 oldalt, hogy tiszta legyen a kép...bár nagyjából már volt egy hasonló szitu itt is, amikor speciel engem PITIZETT le...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?