Sziasztok Lányok!
Annyira örülök, h. Mindenki szeretne táblatag lenni!
De én csak felvetettem a dolgot, Nórika fogja kivitelezni. Újra szép nagy táblácskánk lesz, juhééééjjj!
Évi,
örülök a jó híreknek!! Látom Te is megnyugodtál, és valóban a cicka tea "nagyon finom", de a cél szentesíti az eszközt. Most én is rendesen iszom. Tényleg írtad, h. a petesejted 11,7 mm-es, mekkora az ideális méret?
Zsuzska és a többi tornázós csajszi!
Én is szoktam tornázgatni (1 héten 1*
) a Rubint Réka kazijára. Állati brutális, de nagyon hatásos, főleg a fenék formáló gyakorlatok tetszenek...meg Férjecskének is.
Meg (mint ahogy már tudjátok) hétfőnként hastáncolni járok. Régebben én is rendszeresen (1 héten 4*) tornáztam, de aztán meló stb. és elmaradt. Egy idő után ollllan lusti lettem, nulla állóképességgel, h. csak na. Ezért is határoztam el tavaly októberben, h. újra mozogni fogok, és akkor jött a hastánci, meg a kazit is leporoltam és azóta rendszeresen csinálom a gyakorlatokat. Sokkal fittebbnek érzem magam, úgyh. Csajok mindent bele!
Amint látjátok a vonalzómat, holnap megyünk Zalakarosra velneszezni, pihizni, legközelebb vasárnap este, v. hétfőn leszek! Addig is tessék jó sok mindent írni, és akinek itt az ideje: DRUKK és pozitív enerdzsi!
Pusza