Sziasztok!
Magamról irok elöször, mert eléggé kivagyok borulva, bár reménykedem, állitólag nem olyan nagy a gond, de azért leveszem magam a listáról.
Most jöttem vissza a dokimtól, megjött a hormonvizsgálat eredménye. Olyan bajom van, amiröl itt még senki nem számolt be.
Szóval minden hormonszint tökéletes (ösztrogén, progeszteron, sárgatesthormon....), kivéve egyet, és ez okozza nálam a meddöséget. (Sajna felkerült ez a szó a kartonomra: sterilitás. Szörnyü érzés. De gondolom, ezzel ti már hamarabb találkoztatok, de nekem most nagyon nehéz ezzel megbirkóznom.)
Kiderült, hogy prolactin túltermelésem van (70-500 a normális szint, nekem 1100 MU/L ).
Ez az agyalapi mirigy által termelt tejelválasztást serkentö hormon. Szóval a testem úgy érzékeli, mintha szoptatnék, és ugye olyankor nem lehetséges a teherbeesés.
Azért irtam le részletesen, hogy tudjatok erröl, ilyen gond is van.
Van aki már hallott erröl valamit?
A lényeg, hogy nem lehetek terhes, hormonkezelésre van szükségem. Mivel pénteken repülünk haza és júli végén jövünk csak vissza, aug.-ban kell kórházba mennem, és akkor indul a kezelés. Szóval leveszem magam a listáról.
Majd jövök aug.-ban. Addig persze jelentkezem még, meg biztatok mindenkit, csak nekem nem kell szurkolni, esélyem nincs a terhességre jelenleg.
Viszont:
megnyugtatott a dokinénim, hogy ez abszolút nem nagy probléma, csak egy kis gyogyi kezelés és minden rendben lesz. Remélem igy lesz
Nekem mindegy mikor, csak legyen végre legalább egy kisbabánk
Bocsánat, hogy ennyit irtam, de itt bögök, nincs kinek elmondanom, csak nektek, hogy mennyire reménytelennek látok most mindent.
Akinek még vigaszra van szüksége, annak küldök pozitiv sugarakat++++++++++++++++++++++++++++++++
Ancsi!
Szia megint itt
Jól döntesz, hogy megcsinálod a föiskolát meg egy csomó vizsgálatot. Biztos te is elöbb utóbb sikerrel jársz
Lotti!
Remélem jól döntesz az életeddel kapcsolatban. Viszont ha úgy érzed, hogy a jelenlegi párod nem alkalmas a gyermekvállalásra, akkor tényleg jobb idöben továbblépni. Most már tényleg eljutottunk abba a korba, hogy az a legfontosabb, hogy életünk párját, gyermekeink apját megtaláljuk. Sok sikert hozzá
Andy!
Azt hiszem a hozzászólásomból kiderült, hogy én se fogom szedni a Maca Vibét, nincsen értelme
Nálad kiderült már, mi a gond? Bocs, de most ilyen zaklatott körülmények között nem emlékszem, hogy irtad volna. (Nincs eröm visszakeresni.)
Mindenkinek továbbra is szurkolok
Kitartás+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pussz mindenkinek: Zsófi