Sziasztok Lányok!
babszika:
Sajnálom, hogy az autód "menthetetlen". De ne legyél elkeseredve, mert új autó, új élet. Olvastam egy könyvet a Titkot. Ebben elég érdekes dolgok vannak leírva. Ha valamit nagyon szeretnél, akkor úgy kell tenned, minha már ott lenne. Most az autód volt az, amit "fel kellett áldoznod" a nemes cél érdekében. Valószínűleg most olyan autót veszel, ami már a babucát "várja"! Remlem úgy lesz.
arikon:
A táblázatba szeretnék bekerülni. nagyon aranyos vagy, hgoy gondoltál rám is.
ciklus:25-27 gyermek nincs, mióta: 2005 szeptember, szülinap: 1976.01.07., PG 53 teszt., és Elevitet szedek. (bár most egy hónapja abbahagytam)
Köszönöm! Puszi érte!
Sonny
anyós ügyben teljesen megértelek. Nekem el sem jött az esküvőnkre. Szerintem nem vagyunk elég jók a kicsi fiaikhoz. Egy barátnőm azt mondta, hogy ne foglalkozzak anyóssal, mert a fia engem választott. Próbáld meg te is ezt az oldalát nézni. De biztos vagyok benne, hgoy ha most látszólag ellene is van, az unoka majd megpuhítja. csucsu05 jól mondja. Itt dühöngd ki magad, és őrá meg mosolyogj.
bridget0801
Szörnyű a hír. Ilyenkor szoktam kiakadni, hgoy az ilyennek születik gyereke. Meg az olyannak, aki kukába és ide oda dobja a gyerekét. Hol itt az igazság??????
Bocsi, de kissé el tud az ilyeneken durrani az agyam. Bár biztos vagyok benne, hgoy nem csak nekem.
na most megyek, mert megjött a barátnőm, és nekiállunk egy kis tornázásnak.
Puszi mindenkinek!