Új privát üzeneted érkezett!

Japanban vgyunk Zsu... 8) szerintem realis az ar :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

A tesóm rendszerint jár jósnőhöz, és amiket eddig mondott még mindig bevált. Persze nem mindig közölt túl jó híreket :cry:

Én amúgy abszolút hiszek az ilyen dolgokban. Más kérdés, hogy mennyire jó előre tudni a dolgokat. Én szeretem a meglepiket :)

Judit
Kép
sonny

Zsuzska: a pozitív hozzáállás már félsiker 8) Drukk nektek csajok!!!

Judit
Kép
sonny

Hat en is orulnek asnnak ha valaki megmondan ahamarosan babas leszek :roll:

Zsu ha bejon oda kell add a szamat :lol: juli 15korul megyek haza 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sonny: Én is abszulút hiszek benne benne :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg: MEgadom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy nekem azért ennyi, mert neten rendelem. Amúgy itt 6 db 3500 körül van boltban.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu
Jaaah...akkor meg itt a bolti eleg jutanyos...sajna neten nem tom itt lehet-e rendelni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="bridget0801"]
írta:
bridget0801
Arikon
Az jo nekem is sokszor van jokedvem de nem ugy mint neked :roll:

Az a minimum, h. egy pozitív enerdzsi felelős (lásd. én) mindig jókedvű, és vidám legyen! :D
Vendég

Lehet, h. már említettem, de 7-8 éve én is voltam asztrológusnál, aki megjósolta, h. lesz egy fiam és egy lányom. Ő időpontot nem mondott, mert az asztrológiában az egész életedet felölelő dolgokat mondja el, és nem megjósolja, h. pl. ekkor és ekkor mi fog veled történni. Nos én bízok benne, h. nem kamuzott, mert már elég sokminden teljesült az általa elmondott dolgok közül! Különben ha nem jön be az 1 lány 1 fiú...hanem 2 lány v. 2 fiú lesz, akkor sem esem kétségbe...a címét úgyis tudom! :twisted: :lol:
Vendég

Arikon, ez már-már kötelességed :lol:
Az tuti, hogy jobb nevetni mint sírni.

Judit
Kép
sonny

Bridg: Egyébként te is tudsz rendelni. Én is postán kapom meg, utalással szoktam fizetni. De ha gondolod, akkor rendelek én neked.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon
Wow...de jo...hat en is jartam ilyesmin otthon de sosem mondtak,hogy nem lesz babam :roll: Ugyhogy nem vgyok elkeseredve :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Az utalassal megrendeles az mi? :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Arikon: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Kata! Gartaulálok a Pocaklakóhoz!!!!

Zsu! De szupi, akkor mindent bele!

Látom nekiálltok LH-zni, hajrá, remélem nektek beválik!

Babszi! Nagyon sajnálom az autódat! Nem egyszerű döntés, mi is autót nézünk, csak mi azért mert mostanában sokat szarakodik a miénk, valószínű nekünk sikerült kifogni egy szériahibásat, pedig nagyon tetszik , nagyon szeretjük és a persze az összes autót hozzá hasonlítjuk. Nagyon nem tudunk dönteni mi legyen vele! És persze nem sokat akarnak adni érte a kereskedésekben.

Nóri! Egy tábli tényleg jó ötlet lenne!

Puszi
Vendég

Babszi,
nem lesz semmi fergeteges, a barátnőim jönnek délután vagy estefelé, semmi nagy dolog. Egyébként, igen, valahogy ez most más, a baba köt le, apa is kérdezte, hogy mit kérek ajándékba, de nem tudok neki semmit mondani, csak az érdekel, hogy a babának megvegyünk mindent. Még hiányzik egy pár dolog, nekem meg nem kell semmi más!
Látom már egy kicsit jobb kedved van azért, csak fel a fejjel!

Bridget,
okés, rátok fogok gondolni! :wink: :D

Zsu,
remélem bejön a jóslat!
sirkici

Krisztinka: Köszike :lol: :lol: :lol:

Sirki: Én is nagyon..... majd kiderül :roll: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ZSu
?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Igen?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg:előre utalsz és aztán megy az áru
Vendég

Nori
Csak azert kerdem mert probaltam en rendelni Japan -Magyar tankonyveket is es azt mondtak ott is van valami utalasos verzio...erre elkezdtek csekkeket kuldeni otthonra...es irtam nekik,hogy egybe szeretnm es atutalassal :evil: Aztan kisult,hogy jah van atutalas de nem kulfoldrol :? Szal ezert kerdem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

A régi táblát felrakom MUTATÓBA, adatokat kérek mindnekitől és akkor továbbra is csinálom.De csak azt rakom be, aki fog is írni.
Vendég

Kép
Vendég

Nóri: 27 napra állt be a ciklusom és Bromocriptin-t szedek. Köszike

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

No, valami ilyesmi...

Kép
Vendég

Nóri: Köszi a javítást :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nori
En most 29napos vgyok...
homerozom es lh tesztezem 8) vgyis fogok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lányok,

akiket a PCOS érint: http://nol.hu/cikk/486819/

Judit
Kép
sonny

Sonny!
igen, én már olvastam ezt.
tudnék mesélni, h milyen szenvedések árán jutottam és jutok hozzá a mai napig! :evil:

babszika

:lol: :lol: :lol: ééééédes!
Vendég

ugye? én már vagy harmincszor megnéztem és egyszerűen el vagyok olvadva :lol:

babszika

CsajoK!
érzékeny búcsút veszek.
össze kell kapnom magam, mert hamarosan jön apósom haza és elmegyünk autónézőbe.

vigyázzatok magatokra!!!!!!

babszika

babszi:http://www.kapu.hu/ajanlo/reggel/
Vendég

Vendég

aztaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:

babszika

Nagyon komoly... :lol:
ügyik legyetek!pusza
Vendég

Kép
Vendég

Nórikám!! De aranyos vagy, h. feltetted!!! Jól megcsappantunk!!! :shock: Nekem a palástfüvet ki lehet venni, mert csak 1* ittam. :oops: Úgyh. elevit és cicka! :wink:
Vendég

Pendi, Datyolya, Bévi, Nitácska, Anda remélem nem hagytam ki senkit! Ti nem akartok feliratkozni? :wink:
Vendég

Javítva! :wink:
Vendég

Na megint itt, kicsit pihizek..... már csak port kell törölnöm :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Nemvoltam itthon,mert megszülettek a sógornőm ikrei és anyósnál voltunk. :?
Megpróbáltam elolvasní amiket írtatok,de nehéz bepótolní,mert nagyon sokat írtok. :oops:
Én is szeretnék felíratkozzní a táblázatba :)
andi1979

Sziasztok ma is sokat termeltetek én is szeretnék felkerülni ám arra a táblára köszi Arikon hogy gondoltál rám nagyon aranyos vagy na de nekem per pillanat nincs ciklusom ugy hogy azt nem tudom megadni nincs gyerek 1984.11.05 2007.szeptember óta szeretnénk iszom a cickát lh teszt meg szedem a clostit hát szerintem ennyi ja és lehet Pcos vagyok majd még benézek puszi

Kép
bévi

Sziasztok Lányok!

babszika:
Sajnálom, hogy az autód "menthetetlen". De ne legyél elkeseredve, mert új autó, új élet. Olvastam egy könyvet a Titkot. Ebben elég érdekes dolgok vannak leírva. Ha valamit nagyon szeretnél, akkor úgy kell tenned, minha már ott lenne. Most az autód volt az, amit "fel kellett áldoznod" a nemes cél érdekében. Valószínűleg most olyan autót veszel, ami már a babucát "várja"! Remlem úgy lesz.
:lol: :lol: :lol: :lol:

arikon:
A táblázatba szeretnék bekerülni. nagyon aranyos vagy, hgoy gondoltál rám is.
ciklus:25-27 gyermek nincs, mióta: 2005 szeptember, szülinap: 1976.01.07., PG 53 teszt., és Elevitet szedek. (bár most egy hónapja abbahagytam)
Köszönöm! Puszi érte! :lol: :lol: :lol:

Sonny
anyós ügyben teljesen megértelek. Nekem el sem jött az esküvőnkre. Szerintem nem vagyunk elég jók a kicsi fiaikhoz. Egy barátnőm azt mondta, hogy ne foglalkozzak anyóssal, mert a fia engem választott. Próbáld meg te is ezt az oldalát nézni. De biztos vagyok benne, hgoy ha most látszólag ellene is van, az unoka majd megpuhítja. csucsu05 jól mondja. Itt dühöngd ki magad, és őrá meg mosolyogj. :wink: :lol: :lol: :lol:

bridget0801
Szörnyű a hír. Ilyenkor szoktam kiakadni, hgoy az ilyennek születik gyereke. Meg az olyannak, aki kukába és ide oda dobja a gyerekét. Hol itt az igazság??????
Bocsi, de kissé el tud az ilyeneken durrani az agyam. Bár biztos vagyok benne, hgoy nem csak nekem.
:cry: :cry: :cry:

na most megyek, mert megjött a barátnőm, és nekiállunk egy kis tornázásnak.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Este megyek a dokihoz és ha tudok akkor megirom mi volt remélem nem érek nagyon későn haza este fél kilencre megyek köszönöm a biztatást nektek csajok és sok puszi mindenkinek

Kép
bévi

Végeztem mindennel, kivéve a vasalást.... de elfogyott a vasalóvizem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

bévi!
Én is szurkolok Neked!
Vendég

Évi: Én is nagyon!!!!! Csuriban van mindenem :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Pendi: Milyen volt torna???

Zsuzska

Kép
Kép