Bárány!
Hinta, kerékpár, roller, libikóka, padkán járás, egylábon ugrálás, mérlegállás, és egyéb tornamutatványok - ez jutott eszembe, legalábbis cinin a kicsiknek ilyeneket mondtak
Évi!!
Köszi a dicséretet!!
Munka!??? Nem mondok rá semmit, szerintem elég nehéz lehet - sejtem miről beszélsz
Kory!!
Jaj, tudom mit éltél át!!!!
Én ugyanilyen voltam az első nap!! Sőt!! Délben - bántón- meg is jegyeztem az ovónénik füle hallatára, hogy "na, húzunk gyorsan haza innen" Utána nem győztem magyarázkodni, hogy nincs rossz helyen a lányom, csak annyira hiányzott, hogy csak na!!!!
Tényleg ne aggódj a pityergés miatt, nincs nélküle beszokás!! Minden gyerek sír, csak van aki a kezdeteknél, és van aki 2 hónap múlva (szerintem ez a rosszabb) Természetes, hogy nehéz az elválás (nanaá, hogy jobb veled, mint ennyi idegennel), de ahogy megismeri a többieket, a napirendet, rájön, hogy mennyi jó dolog van ott, akkor már könnyebb lesz és fokozatosan ,megszereti az ovit. Hidd el az lenne a furcsa, na nem pityeregne az első napon!!!
Jó lesz meglásd, csak már lennétek 1 hónappal öregebbek!!!
Andi!
Köszi neked is a dicséretet!!
Magatokról mostanság keveset írsz
Munka front hogy áll?? Jól vagytok jelenleg?? Furcsa már, hogy ilyen nagyok a gyerekek, nem??? Most, hogy megkérdezted az Évit a harmadikról, nekem is összeszorult a szívem!!
Olyan jó lenne, vagy mégsem???? Vágyom is rá, de jó is, hogy már "kevesebb" gond van velük. Tudjátok én nagyon nem szeretem a sírós-vonyítós csecsemőkort
Ez sokkal jobb!! Persze vannak gondok, bajok most is, csak valahogy ezekel jobban tudok mit kezdeni.
képzeljétek végre eljutottam bőrgyógyászatra, hogy kikezeltessem a körömgombámat. (még a Marietta előtt leestem a lépcsőn és nagyon öszezuztam a nagylábujjam, sérült a köröm és begombásodott, de jöttek a terhességek és a szoptataások, így nem lett kezelve), Felírtak gyógyszert, ecsetelőt, stb- 10.000,- ft!!! ÉS ez csak egy havi adag, 3 hónapig kell szedni. Majdnem visszaadtam a gyógyszert a gyógyszertárben, mondván, inkább marad a gomba
Szörnyűűűűűűűűű
Jó éjt neketek!!