Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kriszti, jó ötlet Kina, foglalom máris a repjegyet :lol:
Valszeg már amit itt veszel, az is mind Kinából jön, csak 100x-os áron adják!

Dorka-Panka találkozó (persze itt Dorka a lényeg! :wink: )
Kép
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

De édesek!!!!!

Kép
waterlilly

sziasztok,

bibuskának, vilkónak boldog névnapot!

péntek helyett holnap megyek vissza a sebészetre, drukkoljatok, h gipsz nélkül távozzak.

kaja:
mi eddig 3x ettünk 1-2 kiskanál almát. :lol: nem igazán ízlik neki, de majd.. nem sűrgős az...
:wink:
a macsek még magvan, majd dobok képet, egyelőre nagy a harc, de úgyis én győzök. :lol: :lol:

dorkának boldog felediket!

ági és ádám: üdv itt.

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

De aranyosak a gyerkőcök csajok!
Dorkát miért dugdossa az anyja?

Ja kukorica leves. egy vöröshagymát megpárolsz mikor kész van egy kevés vizet raksz bele az apróravágott fokhagymát kettő húsileves kockát egy kevés szerecsendiót 1 liter tejet megvárod mig felforr elzár bele kettő konzerv kukorica!
Levesgyönygyöt rakhatsz bele evés előtt és tartalmasabb lesz!
De tényleg az csináljon ilyen aki szereti a kukoricát!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást, aranyosak vagytok!

Sajnos nem bírom tartani a lépést sem Veletek, sem Borcsival,sem magammal... De igyekszem összeszedni magam, és jönni.

Babák édesek!
Borcsi nagyon jól van, már meg tud tenni egy-egy lépést négykézláb, aztán orra esik. :lol:
Igyekszem jönni, puszi
Vendég

Ahoj!
Na, mi túl az uszin. Az első "merüléseken", szaunán...
És egy nagy visításon, mert nálunk nem jön be ez az őszibarack... (Hipp, cukrozott... de én nem találtam fagyasztottat!)
Öööö, most egy kis almával majd próbálom újra visszaédesgetni a kajához, aztán körtézünk. Majd a meggy! (Remélem azt kapok fagyasztottat!)
Majd a pépek/pürék, majd a főzik. Szép lassan!
Kína? Itt mindenki nagy világjáró? Csak mi vagyunk kispályások? :lol:

Kép
ermoni

hali

hát egyetértés az nincs a dokik közt most se,mindenesetre ost nemfullad este óta és gy néz kia z orrmanduláát kiveszik,bár ezt a tegnapi doki nem támogatja.nem értek én már semmit.

Bibuskanyüszi nagyon dörzsöli az orrát ,száját mindig ha bent van a cumi az a baj ha nincs akkor az :-) most lszik,mreggel egy pukiáradat felkeltette,most ptólja.
Zsu
nagyon édesek a cajok és kicsit hasonítanak még mindig :-)

Hajni
drukkolok+++++++++

jajj lányok én boszi vagyok,teszem tönkre sorba itthon a gépeket,két nap termése :ké számítógép,egy darab porszívó

mennem kell
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a fogadtatást.

Bemutatkozás: 2007.09.03.-án született Ádám. 3490 g és 54 cm Kistarcsán. Ikladi voltam, de ide Galgamácsára jöttem férjhez.

Hozzátápi: Már 4 hónaposan adtam neki almát, mostmár szinte mindent eszik. De még cicizik is. Napközbe minden második etetés és éjjel általában 2 x.

A túróról most lemondok talán majd később, több volt a nem szavazatotok. Mostmár azt is tudom, hogy a céklát nem kellett volna megpucolnom, de így is két órát főztem.

Na egy pár kép :lol:
Anyával (vagyis velem) Kép

Apával
Kép

Amikor a virágot sunyisan közelíti:
Kép

Ülünk
Kép

Kép

Kép
ádibaba

Timi, a szuper atkagyilkos porszívót tetted gallyra??!!

Szerintem is hasonlítanak Panka meg Dorka. Nagyon jók a képek!

Nálunk már semmit nem ér semmilyen pokróc vagy habtapi. Kezdődhet a sikamika korszak, meg a 24 órás megfigyelés. Kicsit elfordulok és rágja az állólámpa zsinórját, a falat nyalogatja ( :shock: ). Szerencsére virágcserepek a földön nincsenek. Nem tudom mi lenne a jobb, eltűntetni minden szőnyeget-rongyot a földről, és marad a hideg laminált padló, vagy venni nagy puha szőnyeget, amit teljesen nem lehet kitakarítani. Most az utóbbira hajlok. Eddig átmeneti rongyszőnyegeink voltak, amik moshatóak ugyan, de nem szépek és gyűrődnek ha közlekedik rajtuk.

Móni, hogy ment Jankának a merülés? Mi már két hetet kihagytunk, jövő héten már nagyon szeretnék menni.

Mogyó, kukoricát én imádom, ragulevesbe mindig teszek, de nem tejjel csinálom, hanem a végén tejszínnel vagy tejföllel behabarom.

Husis kajákról én úgy tudom, hogy elég egy héten kétszer. A vas miatt van csak szükség rá, állati fehérjékre amúgy nagyon nincsen. Mennyi idő alatt szoktak eljutni az almától a husiig?

Andi, gyógytornászos történet tényleg elé furi. Ha rossz benyomásod volt, akkor mindenképpen máshoz vidd Hubát.

KépKép
kertikiri

Áginak és Ádi Babának üdv!

KépKép
kertikiri

sziasztok
nahát micsoda pörgés!
szia itt Ági! h mennyit számít, h koraszülöttek az ikrek, most látom csak! Ádi magától ül? :shock: na, majd trenírozom a kölyköket :evil: :twisted:

Timi, az auráddal van a baj, a Gyurcsók is megmondhatja :lol: ne menj háztartási eszköz közelébe!!! 8) nem is rossz módszer!

Kriszti, nem lehet semmi Nadin! nem tudom, h fogunk mi élni, ha ketten amortizálják a lakást 8) :? :roll: :lol:

Anett, csak ügyesen.

Jolka, hajrá pajzsmirigyrendbetétel!

én megyek most aludni, ha már mindenki durmol.
Petra lázasodik a hüje fogaktól (gondolom, mivel más baja nincs). ja és Huba még mindig fogatlan!

ja, és Hajni a gipsz is monnyon le! :wink:
talán délután, de kicsi az esélye
csá :arrow:

Kép
an°°di

ja, és persze Dorkának egy felest a felesre!!!! hajrá csajsziiii :D

Kép
an°°di

Éljen Dorka
Boldogságost neki

Andi
tudom én,hogy rossz a kisuárzásom,apa csak URInénak hív

Ági
Ádi milyen ügyes,halad is akomppal?
Vendég

hát én mos egy öt percet hagyom kínlódni Bibit,kiakszt

Maja meg egyedül szívja az orrát,király :-)

Kép
Vendég

Na, majdnem kimaradt! Dorkának boldog felediket!
Merülés? Hát nem volt valami nagy a népszerűségi indexe! :lol: A foglalkozás végén már kis sírdogálás is volt! Majd belejövünk! (Az igazság az, h én is balfácán voltam, egyszer miattam nyelt a gyerek! Öööö, kikhez is kell csatlakozni a béna anya bandába? Jöhetek? :roll: )
Csontkovács-témakör: először masszíroz (olyan mint egy jó gyógymasszázs, talán kicsit jobb+ ilyen-olyan pontokat jobban masszíroz), csak utána töri ki a nyakam! (Tök olyan érzés, de csak én hallom ezt annyira, belül felerősödnek a hangok...Kívülről nem olyan brutál.) Lényeg: egy kicsit helyre ráz, ezt ugye karban kéne tartani. Jó lenne legalább havonta menni! Pl. helyre rakta a csípőm (terhesség, szülés széttolta rendesen), a vállam, a lábam...
Timi! Melyik porszívó? Sztem most egy darabig ne csinálj semmit! Jó ötleteim vannak, mi? :wink: :lol:
Üdv Ági, Ádi!
Andi, térdenállva könyörgök: ne hasonlítgass! Én majdnem az ilyen összehasonlítgatások miatt lettem iskolakerülő!
Most nézem az uszi dvd-t, amit ma vett fel a férjem! Akkora vagyok, mint egy ház! Király! És kishíjján kilóg a fél csöcsöm! Sztetek miért nem integetett a férjem? (De mostmár legalább értem, h a szaunában miért volt olyan kedves, bőbeszédű velem egy 20 éves srác! :lol: Azt kérdezte, hány éves a gyerekem? :lol: Mondtam 0,5!)
Éhes vagyok! Megyek ebédelek: brokkolileves (nem krém), maradék lasagne...

Kép
ermoni

Móni
de megnézném azt a videjót :-)

képzeld múltnap velem is kedves volt egy helyes pali a boltba

a régiporszíónk taccsot be,biztos bekapta a bacit a sok takonyszívástól
Vendég

Timi! Na bizti jobb kedvre derülnél a videjótól! :lol: Na hál' istennek, nem a drága motyó! Engem a guta utna meg. Timi, van remény! Ezek szerint nem olyan nagy a baj, ha "becserkésztek! :wink:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Móni: :lol: :lol: :lol:
Közkincsé tehetnéd a videjót, én is kíváncsi lennék rá. :wink:
Timi: nálatok aztán igazi kánaán van játékok terén. Aranyosak a tesók!
Kriszti: szal akkor Nadin mászik már?
Szedd fel a rongyszőnyeget, mossál fel naponta 2x, atöbbit Nadin intézi. Na, milyen ötlet? :wink: Tuti ragyogni fog a parketta.
Ági: szép a családod. és tényleg, Ádid egyedül ül? Mármint nem úgy, hogy lerakod és megül, hanem kiül?

Szegény gyerekem megint alszik. Biztos unalmában, mert nem foglalkozom vele. Helyette konyházok. De szemét vagyok.
(hiába, ez a rögeszmém)
Na megyek étkezni, aztán felébresztem a gyereket, had lássa, hogy fogalakoztatja az anyja :D ( nem ébresztem nyugiii)

Panka és Dorka képek édik.
Tényleg Jutta, mér dugdosod ezt a lányt? :wink:

Kép
Kép
gabcii

Móni, ja h más gyereke már ül? :shock: :roll: most írnám, h nem érdekel, de megsértenék vkit/mindenkit. pedig tényleg nem érdekel. csak lesek, mert pont tegnap kérdezte a gyógytornász, h még nem ülnek? kb ilyen :shock: fejet vágott. hozzá. mondom, nem, nem ülnek ( 8) ).
vhogy fura, de mintha "örülnék" a koraszületésnek, mert így van ok arra, h kimaradjunk az összehasonlítgatásokból. persze, amúgy is ki lehet ;) ez kb olyan, mint Ciripke sztorija Bettiről: amíg nem tudod, h mások gyerekével mizújs, addig nem is izgulsz/hasonlítgatsz/tudod, h mi a szitu. és ez vhol nagyon jó.
hasonlítani pedig sztem muszáj. nem az elvárások miatt, hanem csak úgy. két gyerekkel amúgy sem tudnék úgy élni, h ne gondoljam, h Huba ezt már nem, Petra meg mág igen. de ez nem az elvárásaimat jelenti Hubával/Petrával kapcsolatban. érthető ez így? :? ;)

na, lépek, mert Huba felébredt.
szép délutánt! :arrow:

Kép
an°°di

hát én is meglepődtem,de megnyílott a másik énztár,de ott maradt mögöttem,végig stírölt aztán levette nekem az újságokat amiket kértem a pénztárostól és kajánkodott :-) a perverze ,bukik a 2 gyerekes dagadt kismamákra

van remény? hát nem tom,a gépek kzelébe télleg nem kéne mennem,de nem bírok net nélkül létezni :-) ez mos apaféltett laptopija,de ez is sokszor lefagy,állítólag csak nálam,asszem elkéne mennem a Kiválasztott című műsorba vagy adjak fel hírdetést?de kifizetne azért ha tönkreteszema gépeit? na midegy nyürrög a börrögős
Vendég

És, én is el szoktam csodálkozni, ha pasasok bámulnak, babakocsi tolás közben. Hogy pont rám támadna ingerenciájuk... :?

Kép
Kép
gabcii

Andi
ne is érdekeljen,majd ülnek ők is eleget

Gabci
a hinta Majáé volt,ő tök jól elvoltbenne,Bibu meg,2 perc azt szevasz,lassan eladom ezt is. a játsószőnyeget,elektromos hintát már eladta :-)
Vendég

Timi: de hüle vagy :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gabcii

Andi: jók a képek megint! :wink:

Agi: klasszak vagytok!

Timi: Bibus is szeret hintázni mi?

Nállunk is a csaj megszokta ,hogy 11 körül hintázik és elalszik benne merazolyanjó.És képes aludni benne 2 órát is!Mintha babakocsizna ás jár a segge alatt!

Móni: de azért összeségében jó volt a uszi!

Kép

Kép
mogyoland

Hát akkor csak az én lányom hintás de nagyon!

Kép

Kép
mogyoland

sziasztok!

Andi, sztem annak a gyógytornásznak vannak koncentrálási zavarai, ahogy leírtad....leváltani!

hűűű de nagy itt a pörgés!
Üdv, az új Ádi babának, és anyukájának, nagyon szépek vagytok!

:!: :!: Dorka féléves! NAGYON BOLDOG MINISZÜLINAPOT DORKÁNAK! :wink: :lol:

MI voltunk tegnap dokinéninél. én tévedtem. Nem a foga jön, sehol, oldalt sem. Nem tudja a drnéni mi a baja Matyikának. De még mindig lázas. Sőt ma már Geri is belázasodott. az tuti nem fogtól van. Pisi vizsgálat lenne, de Matyi összekakilta a pisigyűjtő zacsit, na de majd este, hátha ügyesebb leszek. mi a fránya vírus mászott be hozzánk?!????

pá, majd igyekszem jönni, csak nehéz, amikor két gyerek bőg egyszerre!

Kép

Kép
katherina

most nézem ,hogy itt nem lett még beállítva az óra és hátrébb mutatja!

Kat: jobbulást nektek!
Remélem semmi komoly!

Kép

Kép
mogyoland

Petra is lázas. :? :? :? ilyen még nem volt. nappal főleg nem. de a kedve jó, vigyorog, kutyázik, de aluszékonyabb. sztem tuti a foga, de aggódom. asszem, a mai séta kilőve.
na, megyek megebédeltetem őket.
:arrow:

Kép
an°°di

Andi: A fiam csak úgy ül, ha felültetem. Én mindig hasonlítottam őt más gyerekekhez, mert a vele egykorúak, már másznak. De utána már letettem róla, mert a keresztfiam még hasra fordulni se tudott 8 hónaposan. Mikor már nem erőltettem a mászást, tegnap előtt este elkezdte. Azóta olyan mint egy kis hernyó :)
Le a kalappal, hogy te két picivel csinálod ugyanaszt mint mi!

Timi: Igen, nagyon tud vele közlekedni! Én már 6 hónaposan beletettem, mert nem tudtam vele mit kezdeni. A letettem, akkor hasra fordult vissza még most se tud és nyögött majd utána sírt. Semmit nem tudtam melette csinálni.

Csak hogy kicsit megnyugtassalak: A botmixert leégettem, a hűtőnek elromlott a kompresszorja. Jótállásos volt úgyhogy már OK!

Kép

Kép
ádibaba

Öööö, Andi, ööööö... tudom bamba a fejem ööö, de ööö értem. Asszem. De nem baj, ha nem értem meg?! Muszáj hasonlítani?! :roll: Mi az hogy muszáj? Legyen inkább maszáj! 8)
Mogyó! Hát naná, h jó volt az uszi! Ilyen hepienddel? (Van Neked fogalmad róla mikor volt utoljára ilyen érdeklődő egy 20 éves, ha én is ott voltam? A volt tanítványaimat nem számolom, mert ők érdekből barátkoztak...)
Katéknak és Petrának jobbulást! (Hihi, hétvégén jön hozzánk egy Petra... és nem az Andiék/Andi005-ék. Felvidéki rokonok jönnek! Kat, asszem Te kérdezted: Losonc és Fülek, innen származnak a nagyszüleim!)
Na, mininő alszik, én is megyek...

Kép
ermoni

Gabcii, Te is szeretnél rötyögni a videjón, mi?! Hát egy nagy fityiszt! :lol: A juuutyubra ne rakjam fel?! :evil:

Kép
ermoni

Jöttem panaszkodni.
Ádi nem ette meg a húslevesemet. Illetve a benne főtt sárgarépát husival. Úgy fintorgott, közben meg nézett rám, hogy Anya, biztos, hogy ezt kéne megennem?
Bezzeg, amikor az üveges gesztenye akármilyenhússal címűt raktam a szájába, ujjongott. :cry: :cry:
Lehet, hogy megszokta a szar üvegeset és az én főztömet már meg sem eszi? Elbactam asszem! :cry:

Kép
Kép
gabcii

Ja, és ha Andi gyógytornásza a mérvadó, akkor Ádinak is koncentrálási zavara van. Ugyanis nincs ideje figyelni az evésre. Fontosabb a körülötte lévő érdekes világ. Cicát kell nézni, sürgős kapálózhatnékja van, stb :twisted:

Kép
Kép
gabcii

Illetve nem Andié, hanem Petráé és Hubáé.
Inkább el :arrow:

Kép
Kép
gabcii

Még annyit, hogy Móni!
Pedig igazán rendbe rakhattad volna a kedvem a videjóval. lelketlen vagy! :P :D

Kép
Kép
gabcii

Móni, első merülés napon nálunk is volt nyelés, meg sírás, de nálunk apa volt béna --> el vele a béna apák klubjába :lol:

Gabci, nem mászik Nadin.

Andi, biztos vagy benne h a foga miatt van a láz? Melyik foga jön most?
Nálunk is mintha jönne felül, legalábbis csak remélem, h amiatt van a nyűgösködés, meg az éjszakák, és nem a megszokás meg elrontás. Állítólag most rögzülnek az alvási szokások, úgyhogy aki tud legyen résen, én nem tudok :cry:

És hála a jó égnek h megvitattuk ki alszik a babakocsiban és ki nem. Mi mostmár bele sem fekszünk :twisted: :cry:

KépKép
kertikiri

Gabci, én megkóstoltam magam szórakoztatására egy frutapurát. Hát az még elvétve sem hasonlított az általam készített almapürére (alma banánt kóstoltam, de a banánt hozzáképzeltem az sk-hoz). Olyan egy édes gezemice volt, nem csodálkozom, hogy mondjuk ez után nem fog a gyerek almát enni. Majd megkóstoltam a holle sima almáját - eredmény uaz. Nagyon fincsi minden eddig, az tény :lol: Asszem lassan a főzelékeket is végigkóstolom a biztonság kedvéért. :lol:
Az én mai krumplim iszonyat szar lett! Krumpli tippet adjon már valaki legyen szíves! Héjában főzzem, ugye? Milyen arányban keverjem mással, és mivel érdemes, hogy ehető legyen?

KépKép
kertikiri

Kat
jobulást mindkét gyerkőcnek

Móni
miért rejtegeted bájaidat? :lol:

Ági
Bibut néha belerakom a kompba de an rajt kormány azt jól bekapja vagy lefejeli aztán sír,a lába meg alig ér le

Andi
drukk,hogy csak a foga legyen Petráak

Gabci
ne aggódj,a babaaják többnyire édesek,most de a késbbi kaják amik már darabosak tök szar ízüek,mire lesz foga Ádinak és ehet több minent inkább a te kajádat fogja komálni

Maja elvágta az úját,na vajon hol?na vajon ki hagyja elöl az éles kisolór,most nyiffeg itt nekem ogyjaj de fáj,adtam neki józsaszín varázsszrupot meg szép ragtapaszt,most nem fáj,de megígérte ogy többé nem nyúl hzzá

Bibuska végigüvöltötte amíg ettem,aztán dajkáltam és most alszik,stétbe,megpróbálom hátha nem fél órát alszik
Vendég

Sziasztok!

Köszi a hiányolást! Nem nagyon tudtam jönni. Atért nagyjából átolvastam a termést!

Dorkának puszi!!!! És Pankával nagyon édesek együtt!

Timi, Kat, Kikuka! Jobbulást!

Pár téma, ami megragadt a lyukas agyamban:

Ülés: Réka csak 1 évesen ült fel...17 hónaposan járt...(Ez csak emlékeztető, már írtam...csak hogy ne parázzatok!!!)
Fog: Réka elmúlt egy, mire kinőtt az első...Levike 10 hónapos volt, és minden foga csodaszép fehér. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy SOHA nem kaptak cukros lét cumisüvegből, csőrös pohárból, hanem mikor már nem szopiztak, sima csapvizet ittak pl. éjszaka is. Én nagyon tudom ajánlani, hogy így szokassátok a gyerkőcöket, mert nagyon tudok haragudni az olyan szülőkre, akiknek a 2-3-4 éves gyereküknek tök fekete elöl a foguk...Remélem, ezzel nem bántottam senkit, ez a magánvéleményem, mindenki azt csinál persze, amit akar.)

Prücsi! Jók a fiúk együtt! Az enyémekre is rájön néha a nagy szeretgetés, és akkor szegény Botira ketten egyszerre másznak, ő meg tűri, nincs is más választása szegénykémnek! Köszi a céklás tippet, majd én is kipróbálom. Mi eljutottunk egy teljes almáig 1 hét alatt, most a 2. héten saját fagyasztott meggyel eszi Boti, azt is benyalja simán. (Nekem is ízlik :lol: )

Hajni! Drukk a gipsznélküliséghez!

Jolka! De jó, hogy kiderült a baj! Remélem, hamar rendeződik a doldog!

Macsek! Vilkó haláli a képen!!!

Vicuska! Jó volt Titeket is látni! Jó az új kocsi! És szépek vagytok!

Ági és Ádi! Üdv itt! Szépek vagytok!

Gömbi! Jó, hogy nem "vesztetek" el! Gyere azért, ha tudsz!

Kiri! Nem semmi ez a Nadin! De így legalább mindenki megtudhatja, mi vár rá pár hónapon belül... :lol:

Andi! Gyógytornász-sztori: :twisted: És igazad van: nem hasonlítgani nehéz, de asszem, megéri (én így a 3-nál már meg tudom csinálni :wink: )

Móni! Uszi, de jó! És szaunáztatok is Jankával? Levikém is szerette anno még Debrecenben, amikor jártunk.

Anett! Csak ügyesen apuka nélkül, mint eddig!

És rólunk:
1. Csütörtökön lesz a műtétem a szájsebészeten...
2. Botival voltunk csípőkontrollon, megvizsgálta a doki, szerinte OK, de azért, amíg még tűri, rakjam rá a terpeszpelust. Mondom neki, hogy ő aztán tűri, mivel 5 napos kora óta éjjel-nappal rajta van, úgyhogy kérdeztem, hogy mégis még meddig adjam rá. Még egy hónapot javasolt. Már nagyon unom, mert tépőzáras és mindenhez ragad, állandóan szétjön, de a gyerekért mindent. Így aztán nem tudom, hogy 7 hónapos koráig meg fog-e fordulni ez a gyerek. Azért lehet, amikor nem alszik, néha leveszem majd róla, csak hogy lássam, mit művelne nélküle...
3. Levit beirattuk iskolába. Jajj, új korszak kezdődik szeptembertől!
4. Szombatra bált szervezünk, úgyhogy nem sokat leszek, mert amiben tudok, segítek (évente egyszer rendezünk, tök jó szokott lenni).

No, léptem is! Szasztok!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Jajj, még egy aranyos dolog eszembe jutott a fogakkal kapcsolatban. Levinek felül nem a két 1-es foga jött ki először, hanem a két 2-es, úgy nézett ki, mint egy vámpír, tök érdekes volt!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Kép

Végre egy kép rólunk, ha nem baj. Levit nem tudtuk rávnni, hogy normálisan üljön, hogy legyen egy jó kép 5-ünkről...[/img]

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Bea
pont így képzeltelek benneteket el :-) jó kép

drukk a műtéthez ésa foghoz

azt azért megjegyezném,hogy nem csak attól függ hogy milyenek a fogai,hogy mit és miből iszik a gyerek.Maja csőrösből kapta az innivalót gyümilevet,teát is,majd szopókásból.És most elvan vékonyodva a zománc a fogán a sok antibiotikum miatt :-( egyenes út a fogsuvasodáshoz :-( pedig olyan zépekvoltak neki.

Nekem 3 évesen tiszta csonokos volt a fogam mindenhol ezért amikor már egy foga volt akkor mostam neki i.. dörzsiztem
Vendég

Köszönjük a köszöntéseket!

Na, megint kaki napunk van! Úgyhogy :arrow:

(nem rejtegetem én, tudom hogy szép! :lol: mármint Dorka)

Jutta

KépKép
jutta

szia Bea! Örülök, hogy jelentkeztél!

na megy a drukk csütörtökre++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :!: :!: no meg sok pozitív enrgia, no meg az angyalkák vigyáznak rád fentről! :wink:

Nagyon szépek vagytok! :wink: :lol:
Mi vízivás pártiak vagytok, szal igazad van fog-ügyben!
Levi várja már a sulit! Ez nagyon izgi lehet. Sok erőt hozzá!

Gergő most a láz mellé kajasztrájkba kezdett. Semmi nem ment le a torkán....
Matyika meg sír, aztán hol felkel, hol elalszik.

Petrának is jobbulást!!!!

Kép

Kép
katherina

..ez kérdés akart lenni: Levike várja már a sulit?

Kép

Kép
katherina

Kertikiri: Nem tudok rájönni, hogy mi a becses neved? Bocsi?
Én már három féle krumplit is próbáltam. Én megpucolom és úgy főzöm, nem hajába. Botmixerrel turmixolom (állítólag azért nyúlik egy kicsit) De ez a harmadik fajta azért már ehető. Az előző két fajtából olyan lett mint a csemperagasztó.

Timi: Anyukáméknál is olyan komp van amin sok a bigyó amivel foglalkozhat, ezért ott csalogatni kell (távirányítóval). Sokszor itthon is nyalja az elejét ha nincs a szájába cumi.

Kép

Kép
ádibaba

Kertikiri: Kriszti

Kat: lehet ,hogy a torka fáj Gergőkének?

Nekünk is van kompunk de nem ér le a lába a ligkisebb fokozatnál sem meg majd ha stabilan tud ülni majd akkor akarom beleszoktatni!

Kép

Kép
mogyoland

Hajni, megy a drukk!
Lillus egyébként eszik most rendesen?

Ági, szép kis családod van, Ádi nagyon édes, és milyen ügyesen ül már!
Galgamácsa nem valahol Veresegyház közelében van? Mert vagyunk itt a környékről egy páran :wink:

Kriszti, mi most vettünk Pankának egy nagy szőnyeget, sztem jobba szereti, mint a habtapit.
Nyalja a falat??? :lol: :shock: Akkor ezek szerint addig van nyugi nekünk, amig el nem indulnak a gyerkők? Ne siettessük a dolgot? :D

Móni, ez a mell kibuggyanás úgy látszik gyakori :lol: Én is őrizgetek egy ilyen képet :lol:

Bea, drukk a műtéthez!
Szegény Boti! Én tuti levenném róla a pelust néha, hogy tudjon tényleg egy picit mozgolódni!
Szépek vagytok a képen!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kriszti, miért nem fekszik Nadin a babakocsiba? Nektek még nem a mózeses verzió van, amiben teljesen vizszintesen fekszik? Mert akkor nem csodálom, gondolom jobban tetszene neki, ha picit ülhetne és nézne ki.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Bevallom őszintén ,hogy nállunk sosem szeretett igazán teljesen hanyatt feküdni akkor mindig sirt, amikor meg már nagyonbb lett az volt a baja ,hogy nem lát ki a pelenkától amit a babakocsi elé raktam ezek megszüntek és azóta szeret sétálni már amikor az idő enged ma ki akartunk menni de délelőtt a szomszéd tűzelt délután meg már beburolt! :?
Majd csak bejön most már a jóidő hidegnek nincs hideg csak ha elindulunk sétálni és ha elkap az eső ezen a helyen még egy olyan hely sem volna ahová beálnák !
Csak a faluban!
Bár a mostani kocsinkhoz lehet venni esővédőt az még a szél ellen is jó volna szerintem rendelek egyet!

Kép

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?